Ovo android sustav je normalno, koliko imas screen on ?
skini wakelock detector
skini greenify
ako je rooted naravno..pa ces vidjeti sta ti kida.
a moguce i da se nakon 1-2 ciklusa popravi stanje.
a moguce i da je baterija u klincu..
Ovo android sustav je normalno, koliko imas screen on ?
skini wakelock detector
skini greenify
ako je rooted naravno..pa ces vidjeti sta ti kida.
a moguce i da se nakon 1-2 ciklusa popravi stanje.
a moguce i da je baterija u klincu..
Ja sam flashao 4.3(prvi onaj irski i njemacki) i nemam nikakav Knox counter u download modu.
Sad da ga vratim na 4.1.2 samo prek odina jel?
kako da backupam efs,nemogu nigdje naci?
Hvala
Nemamo knox.
Skini croatia TRA - 4.1.2 na sammobile i flashaj isto preko odina.
Efs si trebao backup napraviti prije flashanja 4.3.
Na nerootanom uredjaju nikako efs backup.
a sada raditi efs backup i kako?
a sada raditi efs backup i kako?
Najbolje ti je pogledati ovaj thread
znaci morao bi prvo rootati.
Moze odgovor na jedno brzo pitanje, ako mi je orginal stock ROM XXEMG4 XEH (country), jel mogu ja koristiti isto XXEMG4 ROM, ali da pod country bude nesto drugo, recimo CRO (VIP)?
naravno ;)
Mislim da mi je nes s*ebano u galaxy-u, dakle idem u system recovery kliknem ono wipe data and wipe cache, stavit preko Odiina XXEMG4 TAR (CRO) i upali se mob kad ono defaultno postavljeno na Madarskom.
Kako potpuno izbrisati sve sa moba, dakle apsoultno sve, ovo mi nema smisla, jos uvijek koristim stari mobitel kraj S trojke zato jer je ne mogu srediti, citam forume ko budala cijeli dan, nista nisam naso.
Jel moguce da se radi o hardverskoj gresci ili kaj ja znam?
Da ga odnesem na garanciju?
Obrisi cache, dalvic cache i napravi wipe. A nije ti ni problem prebaciti na hrvatski, kaj ne?!
ja
Koje zastitne maske vi koristite ? Ne znam sta bi si narucio ona sline mi je ruzna. Htio bi neku s prorezanim utorima za tipke ili makar neku dobru na vasu preporuku tanju malo ?
Zanima me jedna stvar..imam vipov s3... dok je bio na 4.1.2 sam ga rootao cf-rootom, potom mi je dosao automatski update 4.3 na mob i skinuo sam ga... sad bi trebao dat mob na garanciju i tu nastaje problem... triangle away ne radi, pošto kaže kako sad više mob nije rootan pa me zanima cime i kako rootati 4.3 vipov i dali postoji kakav drugi način za maknut taj 1 count...
ja
ja
1.od kad sam stavio 4.3 radi nebuloze
2. oljuštila se je maska i u servisu su mi rekli da to mjenjaju za đabe ako imaš garanciju... pa da nebi gledali taj number... i još jedna stvar, dal ja to ne vidim ili na 4.3 nema developer optionsa????
i još bi te zamolio dal znaš za koji tutorial o tom backupu efsa(neznam ni sta je to/) :)
ja
znam, sjebo sam se... btw nasao sam dev options, ako koga još za nima treba tamo di je o uređaju više puta kliktati na br verzije...
1.od kad sam stavio 4.3 radi nebuloze
2. oljuštila se je maska i u servisu su mi rekli da to mjenjaju za đabe ako imaš garanciju... pa da nebi gledali taj number... i još jedna stvar, dal ja to ne vidim ili na 4.3 nema developer optionsa????
Odi u settings - about phone - build number klikni 10-ak puta onako i dobit ćeš ih ;)
i još bi te zamolio dal znaš za koji tutorial o tom backupu efsa(neznam ni sta je to/) :)
Rootas mob i onda s programcicem EFS-Pro napraviš backup EFS foldera u jednom kliku. Istim programom kasnije napravis restore.
dali se moze na galaxy s3 stavit identičan android tj custom rom kak li vise posto se ne kuzim bas 100% u to sve,kao sto je na galaxy nexusu,lg nexusu 4 i 5. Posto se dvoumim izmedu lg nexusa 4 i gs3 a malo me pati i brine baterija na nexusu 4,a jako m ise svida izgled tog roma tj androida kao sto je na lg nexusu i puno mi je ljepsi i od klasicnog gs3. pozdrav vima :)
Da, to su ti aosp romovi. Ima jedan koji se baš zove Nexus i identican je.
kakva je fluidnost tih romova kad ih instaliras? i dali mi preporucuje te s3 s npr takim romom ili da uzmem nexusa?
kakva je fluidnost tih romova kad ih instaliras? i dali mi preporucuje te s3 s npr takim romom ili da uzmem nexusa?
Ja bih da sam na tvome mjestu uzeo nexusa, iz vise razloga; dobivaš redovite i "odmah" nadogradnje, imaš "čisti" android onako kako ga je google zamislio i napravio.
a što se tiče romova, ja toga nisam pristalica, ako sam uzeo s 3 imat cu s 3 a necu iz njega radit npr "htc one " , ako me razumijes 
@clasdulji Ne bi trebao imati problema. I jedan i drugi citaju efsv2, koji sad i imas.
ja
Što mi možete reći o SIII mini? Zanimaju me iskustva i ostalo.
Izgleda da se mob malo smirio, Android sustav je pao na nekih 15 % sto je vec uredu. Ocito je trebalo napraviti ciklus punjenja i svega tog da se sistem malo smiri. Uglavnom je to spomenuo kolega s foruma da se sustav treba "slegnuti".
Imam jedno noob pitanje.. (Imate ss u privitku)
Kako da pogasim ove gluposti ko Internet browser, Adobe Reader, Polaris Viewer. Uglavnom vec sam probao drzati Home tipku i ugasiti ono kaj se dalo ugasit, ali ovo i dalje ko da je upaljeno.
Hvala
Ma gledaj. Znas kako sam ja na pocetku "androidanja".
Anttek app manager
obrisem:
facebook, facebook for htc sense, facebook messenger, facebook chat ($%$& $&% %/%&/&& tko ovoliko fejsa treba..), gmail, browser, email...itd.
Stavim si operu (exit button), stavim si kaiten mail umjesto gmaila i emaila.
Stavi lijepo neatrom lite 4.8 - ima exit tipku na browseru.
Ili nadji kako enablati tipku. Vidim da si sa ajfona pa ti je svasta strano i kukas :), bude se i to "sleglo", samo strpljenja molim. Rekoh da ce se sleci. Ako bas imas neke procese koji drkeraju po mobu onda mos mislit sto se sleci. Uglavnom trenutno bjezi sa 4.3, samo ce ti donijeti muke. (meni radi ok).
imas autostarts itd.
Kloni se onih task killera jer nemaju previse smisla.
+ vjerojatno nisu upaljeni nego su u privremenoj (cache) memoriji kao cached processes. Imas opciju za pogledati.
+ Pogledaj signature clana EchoOne, procitaj, ima svaceg korisnog. To je dobar pocetak.