Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.074.812
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Edge kaže...

Ljudi radio sam root preko onog Odin-a i sad kad mi se pali uredjaj cijelo vrijeme stoji Samsung galaxy S3 GT I9300, a gore u lijevom kutu je neki mali crveni usklicnik kaj da radim :(

Cime si radio root? Cf-root ili auto-root? Sta god, stavi ovo u PDA u Odin, flesuj pa vidi ima li napretka

http://d-h.st/Agq

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:45 (salesale).
18 godina
odjavljen
salesale kaže...
Edge kaže...

Ljudi radio sam root preko onog Odin-a i sad kad mi se pali uredjaj cijelo vrijeme stoji Samsung galaxy S3 GT I9300, a gore u lijevom kutu je neki mali crveni usklicnik kaj da radim :(

Cime si radio root? Cf-root ili auto-root? Sta god, stavi ovo u PDA u Odin, flesuj pa vidi ima li napretka

Ima pomaka!

Sad mi je uslo u neki meni, , imam ponudjeno:

- Reboot System now

install zip

wipe data/factoriy reset

itd.

Mozda ima nade!

EDIT: Stisno sam ono prvo i nemam pojma, resetiro se i nema usklicnika vise i upalio se, jel to to sad?

Jel moram jos onaj counter resetirat na 0?

Ovo mi je prvi kontakt sa Andoridom pa molim malo tolerancije :D

Hvala Sale!

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:50 (Edge).
15 godina
neaktivan
Edge kaže...
salesale kaže...
Edge kaže...

Ima pomaka!

Sad mi je uslo u neki meni, , imam ponudjeno:

- Reboot System now

install zip

wipe data/factoriy reset

itd.

Mozda ima nade!

EDIT: Stisno sam ono prvo i nemam pojma, resetiro se i nema usklicnika vise i upalio se, jel to to sad?

Jel moram jos onaj counter resetirat na 0?

Ovo mi je prvi kontakt sa Andoridom pa molim malo tolerancije :D

Hvala Sale!

Da to je to sad. Mozes ga resetovati a i ne moras, kako hoces :)

Nema na cemu, krevet zove, laku noc

14 godina

Instalira san sa onim cyangoenmod installer da probam malo I zqdovoljan sam sa brzinom ali kamera je ocajna pogotovo prednja I baterija se brzo prazni

Imao sam omegu prije onoga 

Preporucite neku kombinaciju kernela  roma za bateriju I kameru

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nemq do sammy kamere. Tj nije do kamera appa. Skini lenovo cam (xda). Meni se pokazao kao bolji app.
A za cm11 je ok cam, bolji nego za cm 10.x . Vjerojatno si onda instalirao 10.x.
ja
18 godina
odjavljen

Jel mi moze netko pojasniti neke stvar, recimo...

Zasto u Battery Internet trosi 14% baterija a ugasen je, device idle trosi oko 9%, i neke aplikacije koje sam skinuo tipa gravity guy ili Zedge uzimaju 4% zajedno

Jel se da to nekak sredit?

I idem ono Clear RAM, ali ne pomaze.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od jucer sam i ja vlasnik S3. Vidim da svi preporucujete Neat rom 5.4 i yank kernel ? E sad vidim da neat rom ima u aroma instaleru taj yank a neki govore da je usporeno, pa me zanima jel bolje posebno flashati kernel ili u aroma ? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Marko5552 kaže...

Od jucer sam i ja vlasnik S3. Vidim da svi preporucujete Neat rom 5.4 i yank kernel ? E sad vidim da neat rom ima u aroma instaleru taj yank a neki govore da je usporeno, pa me zanima jel bolje posebno flashati kernel ili u aroma ? Hvala

Ne moras se drzati jednog kernela.

Pronadji Saletov post gdje kaze zasto je usporen, tj moguc razlog.

Znaci, modza da flashas prvo uz liteGX pa ga malo profuras. Skines yankov pa isprobas - uz postavke.

Ili probaj googy 2.0.4 ili boeffla ili.. :)

Svi se na svog klade hehe

ja
15 godina
neaktivan

Aha, pa daj mi reci jel dovoljno stabilan taj 5.4 ? Jer na S2 Sale je imao odlican 4.1.2 bez ikakvih problema. I da na koje se tu mogu kernele orijentirati koji se maximalno koriste, nis gledao jel ima philz njega svakako nebi, nesto poput apolo kernel na s2 kojeg svi hvale tako mi se cini ovdje Yank.

0 0 hvala 0
14 godina

Ja osobno ne bi yankov.

Mozda googy ili boeffla.

Evo meni radi super 4.3 (neat 5.4 + googy 2.0.4)

Trenutno ej situacija takva da za 4.1.2 imas vise modova, kernela itd.

Mozda da stavis neatrom lite 4.8 + jkay i kernel ili googy ili litegx . (oznaci opciju efs backup svakako, taj folder kopiras poslije na disk.)

Ne radi 4.3 lose ali.. 4.1.2 radi ko zmaj, doslovno.

Tako da..probaj 4.1.2   pa onda 4.3 ili kako zelis.

Procitaj usput i ovo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362743

Takodjer thread gdje ti pisu informacije o EFS/IMEI

I o xxemg4 modemu.

Prije svega.

ja

2 0 hvala 2
14 godina
bender_007 kaže...
Nemq do sammy kamere. Tj nije do kamera appa. Skini lenovo cam (xda). Meni se pokazao kao bolji app.
A za cm11 je ok cam, bolji nego za cm 10.x . Vjerojatno si onda instalirao 10.x.

Instalira sam onaj koji se instalira sa onim njihovim novim instalerom 

Al prednja kamera je polu mutna ka previse svjetla

Jel moze link na tu lenovo kameru ako moze?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015
ja
18 godina
odjavljen

Ja ne razumijem zasto mi "Android system" stoji na 30% kod baterije, jos resetiram na tvornicke postavke i nema pomaka?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bio sam na putu prosli tjedan pa nisam prije stigao. Ali evo od jutros stavio Neat rom baziran na 4.1.2. Aktivirao micro sim karticu i napokon poceo koristiti novi mob. Dali da stavim Siyah kernel ili koji je najbolji iz onog Aroma instalera što sam isto skino uz Neat. Htio bi nesto za bolji zvuk kao što je bio voodoo sound prije na galaxy S pa mi je neko preporučio Siyah kernel i Boefla sound control. Takodjer mi je bitno da kernel podrzava cifs da mogu mountat shareane foldere sa PC-a.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome...stavi yankov v.3.4f on je zadnji od yanka koji podrzava 4.1.2 romove...ima aromu pa si fino mozes i tamo birat da si aktiviras i boeffla sound engine i mozes si omogucit cifs ugl sve si prilikom instalacije postavljas i ima sve sto trazis
juka
15 godina
neaktivan

Dobro ali kakva mu je stabilnost i performanse... To mi je najvažnije da nema nikakovih bugova.

0 0 hvala 0
14 godina

Prvenstveno kod diranja icega na mobu moras racunati da ides na rizik.

Skini 3-4 kernela.

Instaliraj jedan, pusti ga sat vremena, vidi kako radi multitasking, zvuk, da li se pregrijava previse pri razgovoru itd.

Stavis drugi, probas igre ako igras, neke programe itd.

Moras probati, imas kernele koji po defaultu imaju battery / multicore saving na aggressive, tako da su vise battery friendly ili se "brzina" aktivira nakon odredjenog loada tj silovanj procesora.

Moras probati :)

boeffla, yank, googy..

ja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E pa upravo se radi o tome da mi se neda više toliko po mobu isprobavati nego ga složit da to radi kako treba i onda biti miran duže vrijeme, možda čak do solidnog KitKat roma. Na galaxy S sam se naflashao svega i dosadilo mi pa mi je bitno da sve bude stabilno i da radi da ne moram stalno nešto mijenjati i isprobavati. Ali eto čini se da taj yank spada u solidne kernele pa ću njega onda po preporuci i nadam se da će biti ok.

Što se tiče ovoga kako kažeš vezano za bateriju i kad postiže full snagu procesor to ovisi uglavnom o governoru što ne a koliko znam kod custom kernela se to može mijenjati. U svakom slučaju budem onda yank probao i nadam se da će sve radit kako treba.

Još jedno pitanje, jeli ima negdje kako dodati Toggle da mijenjam 3G u E i obrnuto? Stavio sam onih 22 toggles ali nema toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:10 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina
Chome kaže...

E pa upravo se radi o tome da mi se neda više toliko po mobu isprobavati nego ga složit da to radi kako treba i onda biti miran duže vrijeme, možda čak do solidnog KitKat roma. Na galaxy S sam se naflashao svega i dosadilo mi pa mi je bitno da sve bude stabilno i da radi da ne moram stalno nešto mijenjati i isprobavati. Ali eto čini se da taj yank spada u solidne kernele pa ću njega onda po preporuci i nadam se da će biti ok.

Što se tiče ovoga kako kažeš vezano za bateriju i kad postiže full snagu procesor to ovisi uglavnom o governoru što ne a koliko znam kod custom kernela se to može mijenjati. U svakom slučaju budem onda yank probao i nadam se da će sve radit kako treba.

Još jedno pitanje, jeli ima negdje kako dodati Toggle da mijenjam 3G u E i obrnuto? Stavio sam onih 22 toggles ali nema toga.

Hm..cini mi se da sam to imao, ne sjecam se tocno, ja uvijek drzim na edge.

Probaj xposed dodatke.

ovo <- mozda ti ovo pomogne.

ja
13 godina

Vidim ima neki omniROM kit kat... Jel netko upoznat sa ovime, jel valja šta ili? 

0 0 hvala 0
14 godina

Valja, malo je brzi od cm11.

e da, kamera na temasekovom v2 je skart naspram v1..nemam pojma koji k..

Mogao bi nazad na 4.1.2 :), fali mi. Ok je i 4.3 sad..

ja

0 0 hvala 1
13 godina

Jel i na njemu sve šljaka ili ipak ima nekih bugova 

0 0 hvala 0
14 godina

Nedovoljno dugo sam ga imao. Bugovi su vezani uz kameru :)

ja

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Kao i vjerojatno dobar dio ljudi, napravio sam update Galaxya S3 (Vipnet) na 4.3 preko OTA, i bio duboko razočaran, poludio s lagovima i bugovima, baterija je nestajala na očigled itd.

Na XDA forumu sam našao temu u kojoj se spominjao famozni kineski kernel koji rješava sve probleme, skinuo ga, prebacio mob u Download mode i preko Odina 3.0.9. flashao kineski kernel na mob.

Evo kakva je situacija dan i pol nakon flasha:

• Wake lag - riješen
  • Mob radi super, brzo, responzivan
  • Pozivi opet rade normalno, nema lockanog black screena
  • Opet se normalno konektira na Wi-Fi bez da ga moram stisnuti da se spoji
  • Baterija je na 39%, a up je za sada 1 dan, 4h, 59 min, a tijekom noći mi je baterija pala samo za 5%. Da dobijete uvid u korištenje baterije, dosta telefoniram, streamao sam crtiće kćeri s youtubea nekih pola sata, puštao hd content s moba nekih 10-ak min, jedno poal sata slušao muziku, imam 6 e-mailova koji se syncaju svakih 15 min, wi-fi je stalno on, 3g uvijek upaljen (cca 4 sata sam bio vani na 3g), brightness je na 50% cijelo vrijeme, browsam, pregledavam svako malo google analytics, nikakav power save ne koristim.
  • Još uvijek imam bug sa counterom mailova, iz nekog razloga mi na pop mailu u nekom trenutku počne brojati pročitane mailove u minus (piše -2 trenutno na ikoni)
  • OTA više nije moguć, uređaj kaže da je sustav modificiran - ali nije da me nešto pretjerano brine, barem sada radi

Uglavnom, preporučam svim kojima se ne da zezat sa custom romovima, što zbog neznanja, što zbog garancije, da flashaju kineski kernel i olakšaju život.

Za svaki slučaj, skinite si i trenutni vipov 4.3. za svaki slučaj sa sammobilea ako si ga budete htjeli vratiti nazad u prvobitno stanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 20:36 (Hawk Designs).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
odjavljen

Ja vise ne znam kaj da radim, sve sam probao, ali ocito nema pomoci. Najbolje bi bilo da prodam mobitel i vratim se na ajfon jer mi ovo vise nema smisla da ja ne mogu normalno koristiti novi mobitel.

Flasham stock softver 4.1.2 preko Odina, i stanje opet isto, Android system glupi je cijelo vrijeme oko 40%, potrosim 5% baterije u 5 minuta, pito sam po sto foruma i nitko nezna il im se neda rjesavat problem.

Uglavnom sam osto duboko razocaran jer cijeli dan kompam ko kreten po mobitelu koji kosta skoro 3 soma.

0 0 hvala 0
15 godina
Edge kaže...

Ja vise ne znam kaj da radim, sve sam probao, ali ocito nema pomoci. Najbolje bi bilo da prodam mobitel i vratim se na ajfon jer mi ovo vise nema smisla da ja ne mogu normalno koristiti novi mobitel.

Flasham stock softver 4.1.2 preko Odina, i stanje opet isto, Android system glupi je cijelo vrijeme oko 40%, potrosim 5% baterije u 5 minuta, pito sam po sto foruma i nitko nezna il im se neda rjesavat problem.

Uglavnom sam osto duboko razocaran jer cijeli dan kompam ko kreten po mobitelu koji kosta skoro 3 soma.

http://xiaomi.eu/community/threads/3-11-15.22782/ - najbolja stvar, probaj ovo

[M|C] pleXx
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Uradi ono sto je bender napisao, sa yank kernelom ti je lako, dobices aromu i za par minuta mozes promeniti postavke. mozda mozes i adam kernel probati.

ovo za auto/2g/3g toggle, nema toga. iskreno, napravio sam za s2 a za s3 jos nisam stigao :(

Pozz

14 godina
Hawk Designs kaže...

Kao i vjerojatno dobar dio ljudi, napravio sam update Galaxya S3 (Vipnet) na 4.3 preko OTA, i bio duboko razočaran, poludio s lagovima i bugovima, baterija je nestajala na očigled itd.

Na XDA forumu sam našao temu u kojoj se spominjao famozni kineski kernel koji rješava sve probleme, skinuo ga, prebacio mob u Download mode i preko Odina 3.0.9. flashao kineski kernel na mob.

Evo kakva je situacija dan i pol nakon flasha:

• Wake lag - riješen
  • Mob radi super, brzo, responzivan
  • Pozivi opet rade normalno, nema lockanog black screena
  • Opet se normalno konektira na Wi-Fi bez da ga moram stisnuti da se spoji
  • Baterija je na 39%, a up je za sada 1 dan, 4h, 59 min, a tijekom noći mi je baterija pala samo za 5%. Da dobijete uvid u korištenje baterije, dosta telefoniram, streamao sam crtiće kćeri s youtubea nekih pola sata, puštao hd content s moba nekih 10-ak min, jedno poal sata slušao muziku, imam 6 e-mailova koji se syncaju svakih 15 min, wi-fi je stalno on, 3g uvijek upaljen (cca 4 sata sam bio vani na 3g), brightness je na 50% cijelo vrijeme, browsam, pregledavam svako malo google analytics, nikakav power save ne koristim.
  • Još uvijek imam bug sa counterom mailova, iz nekog razloga mi na pop mailu u nekom trenutku počne brojati pročitane mailove u minus (piše -2 trenutno na ikoni)
  • OTA više nije moguć, uređaj kaže da je sustav modificiran - ali nije da me nešto pretjerano brine, barem sada radi

Uglavnom, preporučam svim kojima se ne da zezat sa custom romovima, što zbog neznanja, što zbog garancije, da flashaju kineski kernel i olakšaju život.

Za svaki slučaj, skinite si i trenutni vipov 4.3. za svaki slučaj sa sammobilea ako si ga budete htjeli vratiti nazad u prvobitno stanje.

Kineski kernel imas 4-5 puta na ovom threadu :)

Official mozes srediti, tj..ni ne treba ti sad kad imas ovo.

A flashanje kineskog kernela uzrokuje pomicanje vrijednosti brojaca ali.. moze se sve vratiti :)

Uglavnom, milijuni ljudi su pissed off tako da sigurno mozemo uskoro ocekivati update^updatea :)

jesi probao brisati cache emaila ?

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 21:27 (bender_007).
17 godina

Da update updatea... Sammy ništa bolji od drugih, što je prodaja veća to je manji support.

CM11 + ART = android kakav je od početka trebao biti. 

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 0
14 godina

E da, sa "art'om" leti jednostavno.

Dalvik je i razlog zasto androidi imaju 4 jezgre samo da UI radi dobro, lol..

ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice