Koja je shema sa ViP updejtom. Koliko vidim u par komentara ViPovci su bez problema updejtali preko aira bez ičega. Ja imam Vip verziju i nikako mi neda updejtat :/. Jeli moram mjenjat neku postavku da skuži da ga mogu updejtat ili šta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel mogu promijenit zvuk kod zakljucavanja...
Hvala
Ovo je je prvi Android pa molim razumijevanja :D.
1. Te aplikacije što te nerviraju... trebat će ti root da ih makneš..
2. Ja root napravim maltene prije neg dođem kuć s mobitelom, tako da bi ti to uvijek preporučio. I odma prva stvar, adaway i maknut sve reklame iz aplikacija..
3. zvuk zaključavanja, naravno, al opet, aj ga ti prvo rootaj :)
4. gasit aplikacije.. ajde pročitaj u mojoj temi prvi post, što se RAMa tiče i gašenja aplikacija i to.. a onda kad ga rootaš, onda ćeš instalirati i greenify pa ćeš u njega ubacit neke aplikacije koje ne koristiš baš često i koje bi htio gasit..
BTW, dobrodošo :)
Pozdravljam Saleta, iskreno nisam dugo eksperimentirao ali pratim forum naravno, te nisam do sada primjetio da imamo s ovih područja developera
i to čini mi se "popularnog roma ". Obzirom da su sva ova sranja s nadogradnjom dali NET rom njegov riješava problem ovih Samsungovih "sranja" što su napravili.Imam isti problem kao i ovdje par navedenih s ekranom i pozivima, dok mi WiFi i alarm rade uredno kao i sve ostalo. A da nema tih problema ostalo je sve prekrasno i brzo i bez rijeći.Tu je naravno BATERIJA izdrži 6-7 h. s pazi kako i šta radiš uglavnom je na punjaču stalno..
..
Ako želim NET rom dali treba full wipe ili šta da napravim da se ne desi slično ako uopće odlučim na njega...
Ili je preporuka da se vratim na 4.1.2. .... znam sve za imei i signal ali me to ne smeta već ću ga riješiti jer ovo sada na 4.3. "ubija me"..
Hvala ! i Sale tvoje objašnjnje ovog problema bi vjerovatno puno nama na ovom forumu značila ako možeš pomoći !
Prvo pa ispravka :) NEAT
Drugo, resava probleme 100% u kombinaciji sa nekim od custom kernela ili mojim kineskim kao sto bender_007 rece. E sad, barem za mene, i dalje je 4.1.2 bolji sto se tice baterije za oko 10% pa ako ti to odgovara mozes probati
Trece, ako pak odlucis da probas, prvo root, pa efs backup, pa nandroid backup i onda je moja preporuka full wipe a i ne mora :)
Pozdrav
Sory, ali poznat sam po brzopletosti pa sam tako samo izbacio net SORY !
Nadovezujem se na prijašnju kuknjavu : sa onim start programom sam "riješio" na kratke staze lock screena i freezanja
ništa od toga
2. Odoh staviti NEAT rom s kernelom repacked chine što je sale dao link pa javim rezultat...
Samo da nadovožem još nešto loše za novi update 4.3 .... kako se bavim rekreativnim trčanjem tako na mom S3 koristim gps i aplikaciju endomomdo.PRO koja ima glasnovni feedback nakon određenih pređenih kilometara... no da ne duljim: slušam glazbu prilikom trčanja i dosta prekida i šteka kad je endomondo upaljen, a glasnovni feedback također prekida i usporen je... jučer mi je telefon zvonio ujutro netko me je zvao a melodija zvona je također prekidala i nisam mogao upaliti screen da se javim, bio je crn iako zvoni dok nije završio s zvonjavom... užas šta da kažem, uputite me gdje mogu poslati neku žalbu VIPu ili samsungu da se pridružim ostalima, možda ubrzam proces rješavanja ovih problema (na stock-u sam), haha... hvala, pozdrav, živili
Kratko pitanje,
Dali mogu skinit ovu službenu ViP nadogranju skinit Odina i sa tim dignit ga na 4.3?
Ja sam inače na ViPu samo mi nema putem mobitela još nadogradnje.
Koliko sam svatija ako napravim full restet iza toga, puno manje problema sa 4.3.
Nemoram nikakve dodatne podprograme, romove ni neznam šta?
@robijan ne bih htio rootat mobitel dok mi je pod garancijom nikako... tako da nekakvo kemijanje kako ja to velim i ostalo ne bih radio...
@robijan ne bih htio rootat mobitel dok mi je pod garancijom nikako... tako da nekakvo kemijanje kako ja to velim i ostalo ne bih radio...
@robijan, rekoh da je privremeno, nije do toga jednsotavno. Malo hoce, malo nece.
@4.3 vip, ako ne moras nadograditi ni nemoj. Neces se moci vratiti na svoj 4.1.2 (vipov ne..), ako ces samo preflashati iz odina na 4.3.
Kratko pitanje,
Dali mogu skinit ovu službenu ViP nadogranju skinit Odina i sa tim dignit ga na 4.3?
Koliko sam svatija ako napravim full restet iza toga, puno manje problema sa 4.3.
NE RADI TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSTANI GDJE JESI !!!!!!!!!!
NA ŽALOST MORAŠ ONDA ČEKATI ISPRAVAK OVI " SAMSUNGOVIH BUBICA" SLUŽBENO( iskreno mislim da ih niti neslužbeno ne možeš riješiti jer je ovo ogroman zajeb samsunga) ali mi koji već imamo rotane i kemijamo s tim možemo probati.. od volje ti ko šokcu post !
Kratko pitanje,
NE RADI TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSTANI GDJE JESI !!!!!!!!!!
@robijan jos na fb sam ti reko da vip 4.3 nije nista posebno, hehe
neat rom je zakon sa odredenim kernelom
Modovi za Neat (os 4.3)
Ovdje - credits _sale_
neki modovi ce raditi i na drugim 4.3 verzijama (kernel..)
prcko sam malo na ebay pa naletio na ovo... jel to ista valja, i jel funkcionira na s3, te kak to funkionira? ja nemam pojma
Valja ili ne valja, sam moraš zaključiti. Uglavnom, morao bi biti mobitel na tome, i ne baš u svakom položaju. Skužit ćeš kad budeš koristio..
Ali ono što ti treba je dodatak koji se spaja ispod poklopca baterije na one pinove. Njega u tvom linku nemaš, ali nabrzaka kolko sam vidio, tu je uključen (odabereš charging pad + reciever for s3)
I moraš znati da se puni brzinom kao preko usb-a, znači sporije nego preko punjača..
prcko sam malo na ebay pa naletio na ovo... jel to ista valja, i jel funkcionira na s3, te kak to funkionira? ja nemam pojma
Funkcionira na S3, ali nisam isprobao. Jedino kaj moraš promijeniti je poklopac mobitela koji podržava takav način punjenja. Kad skineš poklopac odmah pored baterije postoje 2 "zlatna" konektora koji omogučavaju bežično punjenje. Ja sam mislio to kupit ali je problem kaj nisam naišao na zamjenski pokopac iste boje koje je i mob (amber brown).
Osobno ne bi kupovao preko ebay-a jer ima puno trećerazredne sumnjive opreme. Pogledaj ovaj link .
EchoOne preduhitrio si me u odgovoru :))
Gdje skinut taj adaway na marketu ga nema... ?
Čitam svaki dan i skužim pa se pogubim, skužim pa se pogubim i tako redom..
Uglavnom, čekao sam dugo taj 4.3 da mogu mob kompletno opet sredit, malo pročačkat i sl. jer mi se ne da svako malo s tim baratat, no koliko sam čitao vaše komentare i linkove koje ste stavili - 4.3 je očajan, dakle preskačem VIP-ovo g*vno. 
Da skratim:
1) Koji da stavim: WanamLite ili NeatRom Lite 5.4?
2) I na to metnut yank555?
Prije sam koristio WanamLite i bio sam prezadovoljan, al sam se zaželio stock-a. Zašto? Ne znam ni sam. 

Gdje skinut taj adaway na marketu ga nema... ?
Nema ga kad se protivi novim pravilima play storea.. Google zarađuje od oglasa i naravno da ne želi da ovako nešto imate na svom uređaju, tako da ga moraš skinuti sastrane.
Evo i link za download. Root je potreban naravno.
Ukoliko želite donirati nešto autoru, svakako posjetite njegovu stranicu ;)
Ma upali se onaj video što pokazuje mogućnosti od telefona kao da reklama ide ne znam kako bih ti drugačije objasnio. Ne može se mobitel normalno napuniti kad taj video non stop ide ako ne diram ništa na telefonu čim stisnem neki taster onda se isključi.
Probaj ovo:
To Bypass the S3 Activation it's very simple,
While in portrait mode of the languges screen
- tap below the last language, Left side - Right Side
- Left Side - Right Side
- Volume up Button.
Osim ako to nije kiosk mode: tj..ako je uredjaj iz vip centra ili t centra na izlaganju..onda moras flashati normalan firmware.
Jel mozes uslikati kako to izgleda uopce ?
jel ko zna di mogu slozis zacvikani s3 najeftinije?zamjena maticne pomaze kad idem u odinu dode do pola i pise there is no pit partition kad se pali bjeli ekran je na mobu a u download mod oce uc
jel ko zna di mogu slozis zacvikani s3 najeftinije?zamjena maticne pomaze kad idem u odinu dode do pola i pise there is no pit partition kad se pali bjeli ekran je na mobu a u download mod oce uc
A sta si mu radio ?
aaaaa ti si ga ubio do srzi...
A sta si mu radio ?
. - 
Možda kliknuo kvačicu repartition :P
Evo mene opet...
Dakle, ne mogu naci u postavkama gdje mogu nastimavat notifikacije tj. sto iskljuciti, staviti recimo mail na push i tako dalje.
Koji kernel i ROM staviti da uredjaj radi dugotrajno, stabilno, s dobrom baterijom?
To je to za sad...
I hvala kolegama iznad koji su odgovorili na prethodno pitanje. :)
EDIT: I jel ovo dobar nacin za staviti custome ROM?
Jedini problem je sto nemam SD karticu, jel potrebna?
Ekipa, vratio sam se na 4.1.2, točnije I9300XXEMG4_I9300OXFEMG2_I9300XXEMG4_HOME.tar
Napravio sve po ovom kako piše i odlično! (Hvatala me malo nervoza kad mi se mob stalno restarto i takve neke stvari, al ušo je u recovery mode nakon minutu-dvije držanjem vol UP i home button + kad treba power button, tj piše sve u tekstu)
Vidjet ćemo kako će se ponašat mob, prije na tom mi je bio sasvim u redu sve, pogotovo baterija nije bila problem da ima takav drop kad ništa ne radiš. I ono najvažnije, IMEI se nije promijenio, ostao je isti, na wifi se spaja normalno, mobile data isto i tako...
Čitam svaki dan i skužim pa se pogubim, skužim pa se pogubim i tako redom..
Uglavnom, čekao sam dugo taj 4.3 da mogu mob kompletno opet sredit, malo pročačkat i sl. jer mi se ne da svako malo s tim baratat, no koliko sam čitao vaše komentare i linkove koje ste stavili - 4.3 je očajan, dakle preskačem VIP-ovo g*vno. 
Da skratim:
1) Koji da stavim: WanamLite ili NeatRom Lite 5.4?
2) I na to metnut yank555?
Prije sam koristio WanamLite i bio sam prezadovoljan, al sam se zaželio stock-a. Zašto? Ne znam ni sam. 

Treba li ja da predlazem? :)
JA sam se vratio na original VIP-ov4.1.2/ BUELL1 XXEMRH, OSTAO SAM BEZ IMEI ali vratio iz backup efs što sam spremio pri kupnji i vratio CWM backup i evo me
na starom.......HAPY kao New yEr
Ljudi radio sam root preko onog Odin-a i sad kad mi se pali uredjaj cijelo vrijeme stoji Samsung galaxy S3 GT I9300, a gore u lijevom kutu je neki mali crveni usklicnik kaj da radim :(