Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.921
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Izasao je yankov kernel update... yank555 v4.0a ...sadrzi update za mali gpu drivere sa kinseke verzije kernela
juka
15 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Marko moja topla preporuka neat rom lite 5.4 i yank555 v4.0+

Hvala. Evo i mene ovde, bender_007 mi je dosta pricao o ovom forumu, verovatno najvecem u Hrvatskoj, jel? Vidim dosta lepih reci na racun NeatROM-a :), bas mi je drago da vam se svidja i hvala jos jednom ali sada svima. Tu sam za sugestije, primedbe... ako neko nesto zeli, nije problem

Veliki Pozdrav, subscribed :)

14 godina

:) Evo bas mi je drago da nam je sale dosao, malo da vidi da se ovdje zivi "NEAT" i da pomazemo jedni drugima :)

Dobrodosao :)

ja

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Gamer321 kaže...

Sto se tice kernela, hocu li yank morati ponovo instalirati? jer ga trenutno imam instaliranog

u neat romu 4.3 v5.4 aroma imas opciju da on automatski sam instalira yank po svojim nekim podesenjima, i ja sam tako napravio, ali mi je sve to onda bilo usporeno, tromo... pa sam napravio reinstal yanka po svome i sad mob leti, a ujedno i manje trosi baterije... 

Evo sad cu vam objasniti. Prosto nisam dobio permission od Yank555 da preuzmem kernel sa instalacionom skriptom. Jednostavno covek zeli da svi idete na njegov sajt i da preuzimate kernele. Dozvolio mi je da stavim u aromu 4.0+ kernel ali iskljucivo sa njegovom, specijalno namenjenom za te svrhe, skriptom. E zato, ce ovo verovatno biti prvi i poslednji put da imam posla sa Yank kernelom

15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

:) Evo bas mi je drago da nam je sale dosao, malo da vidi da se ovdje zivi "NEAT" i da pomazemo jedni drugima :)

Dobrodosao :)

Hvala prijatelju. :)

Ja se stvarno izvinjavam sto ne mogu dosta postova sada procitati ali ukoliko neko nesto zeli da bita nek citira svoj post pa cu odgovoriti. Nadam se da nije problem

14 godina
neaktivan
Sale legendo sta da ti kazem drugo nego svaka cast...koristim ovaj tvoj aromatizirani neatrom, i nemam nego rijeci hvala...drzim ga sa yankom 4.0+ i meni sve radi kako zelim...pada donacija cim stignem jer si zasluzio...a cuo sam da ce biti i nekih pogodnosti za donore:))
juka
15 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Sale legendo sta da ti kazem drugo nego svaka cast...koristim ovaj tvoj aromatizirani neatrom, i nemam nego rijeci hvala...drzim ga sa yankom 4.0+ i meni sve radi kako zelim...pada donacija cim stignem jer si zasluzio...a cuo sam da ce biti i nekih pogodnosti za donore:))

Hvala ;)

Da bice, mozda je isuvise rano pricati za to ali bice svakako. bender_007 ce da potvrdi :) A za donacije...ima vremena. Kad ko i koliko moze svakako je dobrodoslo pogotovo u ovoj mojoj situaciji bez posla pa skoro 1g :(

Pozdrav i hvala na recima jos jednom

13 godina
neaktivan

Instaliran neat rom, dojmove javim kroz par dana! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sale doso na bugov forum, a prihvacen koda je MKBHD doso :D
Neka, svaka cast na ROMu, drago nam je na posjeti i nadamo se daljem druzenju!

A sad da odma krenem ozbiljno, sta nisi port ROMa za Note2 napravio, pa nije tolka razlika izmedju ta 2?
Pretpostavljam da ti se nije dalo s obzirom da razvijas samo za S2 i S3?
Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Sale doso na bugov forum, a prihvacen koda je MKBHD doso :D
Neka, svaka cast na ROMu, drago nam je na posjeti i nadamo se daljem druzenju!

A sad da odma krenem ozbiljno, sta nisi port ROMa za Note2 napravio, pa nije tolka razlika izmedju ta 2?
Pretpostavljam da ti se nije dalo s obzirom da razvijas samo za S2 i S3?

Hvala. Pa nemam pojma, u stvari ne zelim nesto raditi ako ne mogu da probam. Jednostavno hocu da budem siguran da sve to radi kada napravim. I najobicniju ikonicu baterije testiram pre nego sto je pustim. Ha, mozda mi je to i losa strana? Moguce. Uglavnom devovi kao Mike bolje prolaze. Pogledaj samo njega, pravi toliko romova da ne mogu stati u signature a ima samo HTC One :)

15 godina

Ekipa, danas je 14.11, hoće li se "ostvariti" one pričice da svi dobivamo 4.3 do sutra ili ?
Boim se da je to još jedna "glupost" koju su izvalili {#}

1 0 hvala 0
18 godina

Nadam se da ne, jer je uzasna.

Ili je mozda ta ispravna, pa ce se i ova sadasnja ispraviti.

Jer ovo je ODVRATNO. Mobitel se nemoze koristiti.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina

Ma nece :)

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Ipak sam se uzalud nadao {#}

EDIT : škicnite na ovo

Možete li mi reći, po čemu je ovaj ROM tako popularan, ja nikada nisam stavljao custom romove, pa mi nemojte zamjeriti da "glupom" pitanju

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:12 (Gale92).
15 godina
14 godina
Gale92 kaže...
bender_007 kaže...

Ipak sam se uzalud nadao  {#}

EDIT : škicnite na ovo

Možete li mi reći, po čemu je ovaj ROM tako popularan, ja nikada nisam stavljao custom romove, pa mi nemojte zamjeriti da "glupom" pitanju

To je onako barebone rom. Znaci nema touchwiza i sensa da ga usporavaju.

Nema milijun pozadinskih aktivnosti. Kad pritisnes na dialer ili contacts ocekuj da ce se otvoiti prije nego maknes prst :)

Pogledaj na netu, youtube. cm11 galaxy s3

ja
14 godina
neaktivan
salesale kaže...
Hvala. Pa nemam pojma, u stvari ne zelim nesto raditi ako ne mogu da probam. Jednostavno hocu da budem siguran da sve to radi kada napravim. I najobicniju ikonicu baterije testiram pre nego sto je pustim. Ha, mozda mi je to i losa strana? Moguce. Uglavnom devovi kao Mike bolje prolaze. Pogledaj samo njega, pravi toliko romova da ne mogu stati u signature a ima samo HTC One :)

A je da, jasno mi je.

Ma Mike je lud, on ima valjda 20 uređaja obuhvaćeno... Ali nikad mi nije Revolution legao.. Doduše, je na DHD-u davnih dana, ali danas na S3/Note2.. Nekako mi se bolje čak i službeni ROM ponaša u svemu. I dam mu priliku jednom mjesečno, napravim nandroid backup i vidim jel valja šta.. al za Note2 baš nema neki ROM da mi je lego neg eto - službeni + Perseus kernel...

Imao sam Perseusa i na S3, al onda ga je aktivno razvijao.. Sad kaže da neće ništa razvijat više dok ne izađe source za 4.3..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina

Planiram uzeti S III-cu u tele2. Da li bi me ovi problemi sa updateom na 4.3. trebali odvratiti od kupnje ?

HZV
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 12:38 (spilice05).

0 0 hvala 0
14 godina
spilice05 kaže...

Planiram uzeti S III-cu u tele2. Da li bi me ovi problemi sa updateom na 4.3. trebali odvratiti od kupnje ?

Ne. Zbog nadogradnje ne..Ti ne moras nadograditi na 4.3 .

Vjerojatno ce u skoroj buducnosti popraviti vecinu problema.

Kineska nadogradnja radi sasvim solidno, vjerjatno ce po toj slici napraviti i za nas ostale.

ja
16 godina
neaktivan

Evo mislim da sam privremeno "uspio" rijesiti problem lockscreena i alarma... lockscreen sam zamijenio aplikacijom start iz gplay trg te se za sada uredaj budi momentalno a za alarm sam stavio alarm clock xtreme te me jutros za razliku od jucer mobitel i probudio za posao. Btw atart sam jucer oko 19h stavio i do sada sam ga "probudio" svaki put uspjesno i momentalno.

2 0 hvala 1
14 godina
zovitemebuha kaže...

Evo mislim da sam privremeno "uspio" rijesiti problem lockscreena i alarma... lockscreen sam zamijenio aplikacijom start iz gplay trg te se za sada uredaj budi momentalno a za alarm sam stavio alarm clock xtreme te me jutros za razliku od jucer mobitel i probudio za posao. Btw atart sam jucer oko 19h stavio i do sada sam ga "probudio" svaki put uspjesno i momentalno.

privremeno, da :)

sam da napomenem, lockscreen nije razlog sto se tako tesko "budi". Nema nikakve veze, problem je deep sleep i gasenje senzora. I naravno visikooptimizirani samsung software sto su nam ućerali.

A alarm clock xtreme sam prije koristio na sensationu, odlican je. Ne znam zasto se meni cini da mi jutros nije zvonio nego sam se sam probudio..

ja
15 godina
neaktivan

Pozdravljam Saleta, iskreno nisam dugo eksperimentirao ali pratim forum naravno, te nisam do sada primjetio da imamo s ovih područja developera

i to čini mi se "popularnog roma ". Obzirom da su sva ova sranja s nadogradnjom dali NET rom njegov riješava problem ovih Samsungovih "sranja" što su napravili.Imam isti problem kao i ovdje par navedenih s ekranom i pozivima, dok mi WiFi i alarm rade uredno kao i sve ostalo. A da  nema tih problema ostalo je sve prekrasno i brzo i bez rijeći.Tu je naravno BATERIJA izdrži  6-7 h. s pazi kako i šta radiš uglavnom je na punjaču stalno..{#}..

Ako želim NET rom dali treba full wipe ili šta da napravim da se ne desi slično ako uopće odlučim na njega...

Ili je preporuka da se vratim na 4.1.2. .... znam sve za imei i signal ali me to ne smeta već ću ga riješiti jer ovo sada na 4.3. "ubija me"..

Hvala ! i Sale tvoje objašnjnje ovog problema bi vjerovatno puno nama na ovom forumu značila ako možeš pomoći !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Zasad laganost i optimiziranost roma + stocke repacked kineski kernel sa threada sredjuju probleme.

Probaj svakako.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...
zovitemebuha kaže...

sam da napomenem, lockscreen nije razlog sto se tako tesko "budi". Nema nikakve veze, problem je deep sleep i gasenje senzora. I naravno visikooptimizirani samsung software sto su nam ućerali.

A alarm clock xtreme sam prije koristio na sensationu, odlican je. Ne znam zasto se meni cini da mi jutros nije zvonio nego sam se sam probudio..

Eto da potvrdim da je meni ''START'' uspio riješiti problem laga kod lock screena i javljanja na pozive (prije je mob vibrirao i zvonio, al ekran se nije palio, sada je ok).

15 godina
neaktivan

Ubija me ovaj 4.3 update!!!  

Moj s3 koji je do prekjucer radio savrseno sad je totalna banana..  cula  sam da pomaže factory reset, dali je tko pokusao s tim popraviti probleme? Ili kakav nacin  vracanja na prethodni  4.1.2??? 

Ekran, baterija, kamera,sporost, wi-fi,, ajme luda sam...{#}

0 0 hvala 0
18 godina

Ja bi im ga zakuco u glavu, fakat.

Ignoriraju na faceu.

Otiso bi sad, posto je pod garancijom, i trazio novi da imam vremena.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina
neaktivan
dankopaic kaže...
bender_007 kaže...
zovitemebuha kaže...

Eto da potvrdim da je meni ''START'' uspio riješiti problem laga kod lock screena i javljanja na pozive (prije je mob vibrirao i zvonio, al ekran se nije palio, sada je ok).

Evo skidam i ja pa da vidimo hoće li to muke riješiti...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan

eh dalje sam eksperimentirao takoder i go locker radi isti posao. sad sam na njemu cisto zato jer mi je lipsi nego start 

0 0 hvala 0
15 godina

Što mislite koliko ćemo čekati na "ispravak" updatea ?
Tjedan, dva, tri {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice