Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.814.891
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Skinuo sam VIP 4.3 i odinom ga flashao na moje čuđenje ništa nije obrisao samo nadogradio... Koliko se sječam sva flashanja preko OdINA kada se naprave obrišu se sve datoteke, postavke i podaci !? Dali griješim ili sam zahrđao ?  {#}{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...

Skinuo sam VIP 4.3 i odinom ga flashao na moje čuđenje ništa nije obrisao samo nadogradio... Koliko se sječam sva flashanja preko OdINA kada se naprave obrišu se sve datoteke, postavke i podaci !? Dali griješim ili sam zahrđao ?  {#}{#}

Da ne griješiš meni je sve bio pobrisao :/ a nisam backup napravio 

http://valid.canardpc.com/2749994
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Imam s3 koji je od swisscoma al je nekim slucajem primio t-com sim bez ikakvih komplikacija međutim izbaci mi notification za update ali kada stisnem i skine se pocne se instalirat al uvijek javlja neuspjelu instalaciju i da probam prek KIES-a.Jel to do toga sto je uvezen iz svicerlanda ili?

Prek Kiesa nece updateat tak da...

Pomozite hitno,molim vas

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 18:27 (MikiDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MikiDS kaže...

Pozdrav svima

Imam s3 koji je od swisscoma al je nekim slucajem primio t-com sim bez ikakvih komplikacija međutim izbaci mi notification za update ali kada stisnem i skine se pocne se instalirat al uvijek javlja neuspjelu instalaciju i da probam prek KIES-a.Jel to do toga sto je uvezen iz svicerlanda ili?

Pomozite hitno,molim vas

Probaj bez sim kartice ga update-at

14 godina

Upravo stavio 4.3 od vipa, dojam: odlično. :) Ipak je malo drukčiji izgled i ljepši je sad, mislim da je fluidniji isto, al vidjet ćemo kroz nekoliko dana.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT kaže...

Upravo stavio 4.3 od vipa, dojam: odlično. :) Ipak je malo drukčiji izgled i ljepši je sad, mislim da je fluidniji isto, al vidjet ćemo kroz nekoliko dana.

kako ti je sa lock screen-om jel ti šteka

14 godina

Da ti budem iskren, pa onako, ajmo reć da šteka, malo se dulje treba pričekati dok se "probudi" uređaj kojih sekundu-dvije dulje nego prije, ali meni ne smeta. Ali evo nakon nekoliko puta isprobavanja, čak ponekad reagira i odma. Mislim da se više zagrijava nego prije, valjda mu to ne smeta.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ovo je nesto strasno. Lock screen steka prejako nesto. Stisnes home ili power tipku, treba mu 2s, nekad i uopce nece pa moras stisnuti opet i onda kao da si dvaput stisnuo upali se i ugasi u milisekundi. Jednom se nije htio probuditi iz sleepa pa je iso restart. Svakih 10-15 min mi gore javi notificatione da sam skinuo 4 stvari (jedna mp3-a koju sam prebacio na mob prije 3 dana i 3 pdf dokumenta koje sam skinuo prije 2 tjedna) ovaj trenutak i tak stalno i stalno.

Ne kuzim kaj da radim sad s tim? na tvornicke ga ne vracam jer to nikad nisam radio iz principa. Na backup cu izgubiti 2 mjeseca dok ne podesim sve kako treba.

ne kuzim kak su izbacili nesto sta ocito ne radi kak spada

0 0 hvala 0
17 godina

Instalirao 4.3. e sad kad god uključim/isključim Wi-Fi, stalno mi u status baru izbacuje 4 download ikone a to su 4 jpg slike. i valjda ih stalno od nekud skida... ne kužim zašto stalno to ponavlja pri on/off WiFi.

17 godina
neaktivan

pa upravo to radi meni s stvarima sta sam skinuo prije 2-3 tjedna na mob. Jedno od toga je mp3-a koju sam prebacio na mob i ne kuzim na koju foru detektira da sam nju skidao

13 godina

Najbolje u recovery mode i cache wipe napraviti. To bi trebalo srediti.

Sto se tice ostatka, vjerojatno ce izbaciti neki fix (nadam se), fix bi trebao prvo upaliti ekran a ond postepeno paliti senzore..Ovako je shit.

Rootan uredjaj i custom kernel radi kako spada. (sort of..)

ja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne, nije pomoglo

13 godina

Probaj u applications, all applications, nadji downloads i browser, clear cache.

Mozes i factory reset unutar settingsa. Nisam siguran sta brise tocno ali to bi sredilo problem.

ja

0 0 hvala 0
16 godina

Za taj lag skinite s marketa aplikaciju "wake my android", navodno pomoze ;)

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
pomaze, ja sam smanjio na par minuta
ja
14 godina
PiXeLsss kaže...

Za taj lag skinite s marketa aplikaciju "wake my android", navodno pomoze ;)

Stvarno pomaže sada mi mob odmah reagira na pritisak home il power 

14 godina
neaktivan

Kako sam naveo updateao VIP-ov odinm i nikakav lag niti štekanje s lock screnom nema, odlično sve radi ali mi se čini da baterija previše troši : 6% u 45 min..

Sada ga odoh rootati pa ćemo vidjeti ali sam zadovoljan jer dan dva dok sad sve posjeda...

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 22:20 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Probaj u applications, all applications, nadji downloads i browser, clear cache.

Mozes i factory reset unutar settingsa. Nisam siguran sta brise tocno ali to bi sredilo problem.

nasao sam samo downloads ali gumb je blijed

Na factory reset nemrem jer cu previse toga izgubiti. Sami backup bi mi uzeo previse vremena, a kamoli jos restore - kao sto rekoh 2 mjeseca mininalno dok ne podesim sve kako treba a to ne da mi se ne da nego ono...

16 godina
neaktivan
robijan kaže...

Kako sam naveo updateao VIP-ov odinm i nikakav lag niti štekanje s lock screnom nema, odlično sve radi ali mi se čini da baterija previše troši : 6% u 45 min..

Sada ga odoh rootati pa ćemo vidjeti ali sam zadovoljan jer dan dva dok sad sve posjeda...

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0

Isto tako. Update od VIP-a, sve radi kako spada nakon cca jednog dana. Za bateriju ne znam još, pratim oa javim !

13 godina

Nesto propustam :)

Hocete reci da kad vas netko zove ne cekate 5-10 sekundi da vidite tko zove pa da se mozete javiti ?

I kad stisnete power ili home ne prodju 2-5 sekundi da se upali ekran ? :)

Moram usporediti vipov s onim njemackim, 99 % da je isti, znaci trash :)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
bender_007 kaže...

Nesto propustam :)

Hocete reci da kad vas netko zove ne cekate 5-10 sekundi da vidite tko zove pa da se mozete javiti ?

I kad stisnete power ili home ne prodju 2-5 sekundi da se upali ekran ? :)

Moram usporediti vipov s onim njemackim, 99 % da je isti, znaci trash :)

Ja sam bio do sada na njemačkom upravo skidam taj vipov pa ćemo vidjeti javim kroz pol sata sat rezultate

13 godina

Changelist: 1902166   <- samo ovo pogledajm, nema tu razlike nikakve.

Ali.. :) ajd, javi :)

ja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel itko dobio vip-ov 4.3 kroz OTA ili KIES, ili ste svi skinuli sa sammobile?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pokusao prije nego sto sam otisao po sim i nece nazalost.

Druga solucija?

12 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
MikiDS kaže...

Pozdrav svima

Pomozite hitno,molim vas

Probaj bez sim kartice ga update-at

Sorry na doublepostu ne znam izbrisati onaj prvi pa bi molio nek admini pobrisu.

Dakle,takoder bwz sima je isto...druge solucije?

13 godina

Skines sa sammobile i flashas preko odina.

Opet ostajes na stock romu.

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Jeli ima neki moddani Touchwiz launcher za S3 kojem se može mijenjati veličina grida, da ima mogućnost resizanja widgeta i scrollable wallpaper?

0 0 hvala 0
12 godina

Ekipa treba mi savjet... Prijatelj je našao za jeftine novce galaxy s3 ali je kupljen u norveškoj, zato je i cjena niska... E sad on mene pita jel se to isplati uzeti, i jer ima neke razlike u tom mobu i u našem... Ja ne znam pa pitam vas jer se nisam susreo s takim slučajem.. 

0 0 hvala 0
13 godina

Sinoc skinuo ota 4.3 za svog ljubimca i prvi dojmovi KATASTROFA.......nezz jel tako svima mobitel je toliko usporen da je to nemoguce,kad iden otkljucat ekran ceka mi po 10-15 sekundi nista nije fluidno ka sta je prije bilo,ulaz u aplikacije se takoder ceka po par sekundi.....ima li ko slicna iskustva pomaze li sta factory reset ili slicno.......na mobu je sve stock nikad nista minjano ni flashano

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Smretko kaže...

Sinoc skinuo ota 4.3 za svog ljubimca i prvi dojmovi KATASTROFA.......nezz jel tako svima mobitel je toliko usporen da je to nemoguce,kad iden otkljucat ekran ceka mi po 10-15 sekundi nista nije fluidno ka sta je prije bilo,ulaz u aplikacije se takoder ceka po par sekundi.....ima li ko slicna iskustva pomaze li sta factory reset ili slicno.......na mobu je sve stock nikad nista minjano ni flashano

Da si pročitao zadnje dvije stranice vidio bi da svima lock screen šteka tako i meni a ovo ostalo ne. Većina nas ima problem samo sa Lock screenom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice