Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.914.979
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Punjač
14 godina

al probo sam punit drugim punjacem tj od drugog moba i preko usba ista stvar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Od kojeg moba? S3 su falicni punjaci rikavaju nakon 6mj i 1 dan... Tako kako si opisao je do punaca jer je tako i meni bilo.. Da probas jos neki punjac?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni punjač riknuo ni manje ni više 5 dana poslije kupnje uređaja. Ovaj je zasad normalan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina

moj radi isto kao i prvog dana, nemam nikakih problema s njim vec godinu dana 

1 0 hvala 0
14 godina

Ako kroz noć baterija padne za 10 %, a u partial wakelocks niti jedna app nije bila aktivna, već je uređaj bio u deep sleepu, dali je to znak da je baterija počela gubiti "snagu". Stara je oko godinu i pola.?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako ti baterija može bit stara godinu ipo ako je mob izaša u petom misecu prošle godine ?

Btw. meni preko noći izgubi 2-3 % najčešće....nekad zna potrošit i do 5-6 %, a nekad ništa, ostane na istom postotku.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 9:07 (explorer 4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
frulex kaže...
explorer 4 kaže...

Pa niti jedna tipka ti ne može otključati mob direktno na home screen ako je u postavkama lock screen upaljen.

Ja sam ga primjerice isključio jer mi samo smeta, totalno mi je nepotreban.

Kako ne bi mogla? Budući da imam Nova Launcher i Go Locker, prvi put kada stisnem Home button uredjaj pita za defaultnu akciju - Locker ili Nova. Ako odabareš Novu, Home button otključa mob te ide direktno na otključani homescreen. Zato je odgovor čovjeku kome to smeta taj da mora u tom slučaju odabrati Go (ili koji već koristi) Locker kako bi se pritiskom Home buttona pojavio Lock screen. Naravno, ovdje ne govorimo o stock launcheru i locku, ali to nije ni bilo pitanje...

Moguće(95%) je da ima veze s Svoice, ne znam točno šta jer davno nisam dirao i radio po mobu ali ima nekakve veze !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolegama... pao mi je uređaj na cestu i udubila se ona srebrna lajsnica (na rubovima oko uređaja koja okružuje uređaj) na jednom mjestu pa me zanima da li se da to zamjeniti sam ili treba kupiti cijelo kućište... tj zanima me što moram kupiti kako bi to zamjenio??

0 0 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

pomažite puni mi par posto recimo od 5 % do 13% i onda stane na duže vremena i neće da puni onda kasnije opet počme pa puni pa nece i tako cijeli dan se puni napuni 60 % s tim da se ikonica za punjnje ne mjenja .. u čemu bi mogo bit problem isto se dešava na 2 punjača i na računalu ( spojen preko usb-a ) pretpostavljam baterija ? ali opet ona ima uredan vjek samo nes punjenje zeza {#}

Da pokušaš puniti s drugim usb kabelom, ili sa drugim adapterom ?
Ovakvi problemi su bili na forumu pa se ugl. tako rješavao problem.

Krstacic Nino
14 godina
neaktivan

Ovako, imam samsung galaxy s 3 koji je rootan.

Sve radi normalno osim kamere u mraku, citao sam vec da je pisalo nesto o tome u ovoj temi, ali mene zanima zasto je kamera na mom mobitelu jako slaba u mraku.

Frend isto ima galaxy s 3 koji ima odlicnu kameru u mraku, ne razumijem u cemu je problem?

Resetirao sam mobitel na tvornicke postavke, resetirao sam i kameru, ali ne znam zasto i dalje nece ? 

Ako neko zna u cemu je problem, da mi pomogne, bilo bi mi drago.

Hvala unaprijed. :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nisam upoznat s tim problemom pa daj malo bolje definiraj slabu kameru u mraku.

Mislis slaba vidljivost?Ni flashlight ne pomaze?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prim kaže:

"Pozdrav kolegama... pao mi je uređaj na cestu i udubila se ona srebrna lajsnica (na rubovima oko uređaja koja okružuje uređaj) na jednom mjestu pa me zanima da li se da to zamjeniti sam ili treba kupiti cijelo kućište... tj zanima me što moram kupiti kako bi to zamjenio??"

Moraš zamjeniti cijelo kućište s tim da je i lcd zaljepljen za kućište.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 12:19 (weks).
17 godina
neaktivan
KombinatoR kaže...

Ovako, imam samsung galaxy s 3 koji je rootan.

Sve radi normalno osim kamere u mraku, citao sam vec da je pisalo nesto o tome u ovoj temi, ali mene zanima zasto je kamera na mom mobitelu jako slaba u mraku.

Frend isto ima galaxy s 3 koji ima odlicnu kameru u mraku, ne razumijem u cemu je problem?

Resetirao sam mobitel na tvornicke postavke, resetirao sam i kameru, ali ne znam zasto i dalje nece ? 

Ako neko zna u cemu je problem, da mi pomogne, bilo bi mi drago.

Hvala unaprijed. :)

Samsung je ugrađivao dvije vrste kamera u ovaj mob tako da je moguće da se radi o tome.

14 godina
Gale92 kaže...
Over(C)lock kaže...

pomažite puni mi par posto recimo od 5 % do 13% i onda stane na duže vremena i neće da puni onda kasnije opet počme pa puni pa nece i tako cijeli dan se puni napuni 60 % s tim da se ikonica za punjnje ne mjenja .. u čemu bi mogo bit problem isto se dešava na 2 punjača i na računalu ( spojen preko usb-a ) pretpostavljam baterija ? ali opet ona ima uredan vjek samo nes punjenje zeza {#}

Da pokušaš puniti s drugim usb kabelom, ili sa drugim adapterom ?
Ovakvi problemi su bili na forumu pa se ugl. tako rješavao problem.

evo preko usb-a puni izgleda normalno tj spojen na računalo, probo sam drugi punjač nešto je slabiji i neće uopće da puni hah, ništa kupit ću drugi punjač samsungov i gotovo :)

14 godina

jel ko zna mogu li kako namjestit da mi nepuni preko usb-a ? znači kad je spojen na računalo da isključim punjenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

poz

Jel neko mozda menjao masku na s3 ?

tacnije onaj bumper mi se izgreco malo pa bi menjao pa sad neznam jel moguce to skinit tako lako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

jel ko zna mogu li kako namjestit da mi nepuni preko usb-a ? znači kad je spojen na računalo da isključim punjenje

Stweaks

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 14:38 (tonček).
15 godina
neaktivan
Prim kaže...

Pozdrav kolegama... pao mi je uređaj na cestu i udubila se ona srebrna lajsnica (na rubovima oko uređaja koja okružuje uređaj) na jednom mjestu pa me zanima da li se da to zamjeniti sam ili treba kupiti cijelo kućište... tj zanima me što moram kupiti kako bi to zamjenio??

bump

15 godina
neaktivan
Prim kaže...
Prim kaže...

bump

Prolistaj oko 10 strana nazad i naći ćeš moje slike mobitela. Prošao sam par servisa u Varaždinu i svi kažu da se mijenja cijelo kučište skupa sa LCD-om i staklom cca 200 €. Drugačije nikako. Kupio sam sa ebaya ovu maskicu, mogu reći da je to najbolja maskica za ovaj mobitel.{#}

Axtross_Hr - Origin
13 godina
neaktivan

Da li je ko imao ovakav problem I kako ga je rijesio trazio sam po internetu pa sam I brisao ono podatke sta li vec I nece a prije toga mob mi je bio rootan I imao sam onu apl. Freedom I market unlocker pa onda nisam mogao uci u google play stalno bilo veza istekla onda sam restartovao mob I eto to mi se pojavljuje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eto to

problem problem

0 0 hvala 0
14 godina
tonček kaže...
Over(C)lock kaže...

Stweaks

Sorry, no kernel support! ...

15 godina
Tinča14 kaže...
Prim kaže...
Prim kaže...

bump

Prolistaj oko 10 strana nazad i naći ćeš moje slike mobitela. Prošao sam par servisa u Varaždinu i svi kažu da se mijenja cijelo kučište skupa sa LCD-om i staklom cca 200 €. Drugačije nikako. Kupio sam sa ebaya ovu maskicu, mogu reći da je to najbolja maskica za ovaj mobitel.{#}

a nemos verovat -.-'

a ok hvala ;) 

14 godina
odjavljen

kako da se s omege vratim na stock rom?

Samo ga flešnem preko odina ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:01 (Zin8).

0 0 hvala 0
13 godina
rus95 kaže...

Da li je ko imao ovakav problem I kako ga je rijesio trazio sam po internetu pa sam I brisao ono podatke sta li vec I nece a prije toga mob mi je bio rootan I imao sam onu apl. Freedom I market unlocker pa onda nisam mogao uci u google play stalno bilo veza istekla onda sam restartovao mob I eto to mi se pojavljuje

Kao sto je netko vec napisao (prije par strana) - trebas izaci, tj stop freedom. (prije nego pokrenes, skidas sa marketa..)

ja
14 godina
protjeran
Zin8 kaže...

kako da se s omege vratim na stock rom?

Samo ga flešnem preko odina ili?

Da, prek Odina.

14 godina
neaktivan
Za stweaks to mora mob bit rootan i custom kernel na njemu tipa temase, googy.. Sa stock mislim da ne ce ici to sto ho ces...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji kernel preporucate uz ovaj ROM

I da imali tko kakva iskustva s tim ROM-om

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ubiti bolje ovako dajte neki rom i kernel koji ce uzima najmanje RAMa jer stock i ovaj mi uzmu po 600mb

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice