Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.506
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Telefon kupljen na tele 2 mrezi zakljucan , radi na t mobile ali na vip nece jel neko zna zasto?
cak sam ga i uspeo otkljucat al tomato i vip ne prima  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Teoretski, ako je otkljucan - otkljucan je. Jel ti rade pozivi? Da li registrira uopce mrezu?
ja
13 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

Za pocetak mislim da bi ti Omega 4.2.1 bila idealna :) Osjetit ces promjene, stabilan je, pregrst opcija a vizualno gotovo isti stocku :)

Podržavam predlog za Omegu, samo bih ti preporučio poslednju verziju v47 koja je ipak zasnovana na 4.1.2, jer je stabilnija i sigurnija za naš telefon.

14 godina
protjeran

Da, Omega 4.2 ima problema sa zamrzavanjem. Inace Omega Milestone 2 8.1 aokp je vrhunska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...
Teoretski, ako je otkljucan - otkljucan je. Jel ti rade pozivi? Da li registrira uopce mrezu?

pa radi mi tele 2 i tmobile vip i tomato nece ne znam zasto.. 

Galaxy sim unlock mi javlja da je otkljucan 

kad vip karticu ubacim javlja mi da nema sim-a( a tu istu ubacim u drugi tleefon radi)

edit: kad bi stavio neku custom rom dali bi otkljuco telefon(mada kontam da je vec otkljucan) ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 19:17 (psihoroba).
13 godina

Ne bi, ne ma veze s romom.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam cm 10.2, razmisljam da predem na slimbean? Koje su razlike uopce?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

Kakav ti je sad cm10.2 ja sam ga probao kad je tek izašao ali onda je bilo nekih bugova... I usput koji koristiš unofficial temesek ili official nightly? Mislim da razlike nema ako je isti 4.3 samo drugo ime, sve ostalo je isto, jedino fluidnost možda je bolje odrađena na neka od ta dva roma... Dok ne probaš ni ne znaš.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:05 (SIII Deny).
14 godina
Kelam kaže...
rosimic90 kaže...
Zin8 kaže...

Jel ima kakva aplikacija za free in-app purchase?

Imam rootani S3

EDIT:Znam za GameCIH,ali trebam nešto da baš možeš kliknuti na buy u aplikaciji i ''kupiti'' određenu stvar.

Naravno da ima, zove se freedom, na mobu sam pa nemogu linkat

Dali postoji neka vrsta hackanog GP-a ili je 4shared jedini nacin 

Mislim na{#}

?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
aptoide
ja
13 godina

uzimao bi si neku maskicu za mob... malo sam gledao na ebayu i naidem na ovu  

kako vam se cini i jel se isplati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko vidim na slikama, izgleda prilično debelo u toj masci.

Za dolar više (s uljučenim shippingom) dobiješ masku također s tim naslonom, a opet nije tako debela kao ova, slušalice, autopunjač i foliju za ekran.

http://www.ebay.com/itm/Black-Skin-Gel-Case-DC-Charger-Blk-Headset-Clear-LCD-For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/370712166482?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item56502ac052

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
15 godina

Imam kući Nokia  Bluetooth Headset BH-105, pa me zanima dal mi taj Headset može poslužiti za razgovore preko mojeg SGS III tj dal se to može nekako isprobati ili napraviti ?

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa vjerojatno može. Jel imaš nekog sa sgs 3 da probaš ?

Samsung Galaxy SIII mini :)
13 godina
neaktivan

Ne znam da li je već bilo ovo pitanje, nisam ga našao preko tražilice, no da skratim priču, instalirao sam sve moguće lockere (od go lockera i holo lockera do nekih xy lockera) i uvijek imam jedno te isti problem. Naime, kada je zaključan mob, ako pritisnem lock button, normalno se osvijetli ekran i mogu ga otključati, ali kada pritisnem home button, on se automatski otključa, znači dođe mi na home screen. Kad koristim normalni lockscreen onda to nije slučaj. Pa moje pitanje glasi: da li se može onemogućiti da home button automatski otključa mob?

Hvala :)

Knowledge speaks, but wisdom listens.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Probaj Widget locker.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jel netko probao ovaj rom  ? kako vam se cini, dojmovi...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Probaj Widget locker.

Jesam, ista stvar mi se događa.

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

jel netko probao ovaj rom  ? kako vam se cini, dojmovi...

Koristim ga već više od mjesec dana. Nikad nikakvih problema. Brz, baterija ok... Sve pohvale.{#}

Axtross_Hr - Origin
17 godina
14_centurion_11 kaže...

Ne znam da li je već bilo ovo pitanje, nisam ga našao preko tražilice, no da skratim priču, instalirao sam sve moguće lockere (od go lockera i holo lockera do nekih xy lockera) i uvijek imam jedno te isti problem. Naime, kada je zaključan mob, ako pritisnem lock button, normalno se osvijetli ekran i mogu ga otključati, ali kada pritisnem home button, on se automatski otključa, znači dođe mi na home screen. Kad koristim normalni lockscreen onda to nije slučaj. Pa moje pitanje glasi: da li se može onemogućiti da home button automatski otključa mob?

Iskljuci u postavkama, postoji ta opcija. BTW ROM ili stock?

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
14 godina
odjavljen

Jel zna neko kak se na omegi iskljuci delivery report?

edit: Messages - Settings-Delivery report

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:28 (Zin8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

Iskljuci u postavkama, postoji ta opcija. BTW ROM ili stock?

Stock.

Misliš na postavke od Widget Lockera ili baš od Samsungovog lockscreena? Jer sam izbrisao WL, kao i ostale lockere, nervirao me home button {#}

15 godina
neaktivan
14_centurion_11 kaže...

Mene to isto živciralo dok nisam našao u Go lockeru settings opciju za Home button i sve radi za 5.Poigraj se s tim opcijama i trebalo bi raditi, jedino trebaš maknuti default sa launchera, nakon uključenja vodi te kroz proces, vrlo jednostavno... 

15 godina
frulex kaže...
14_centurion_11 kaže...

Mene to isto živciralo dok nisam našao u Go lockeru settings opciju za Home button i sve radi za 5.Poigraj se s tim opcijama i trebalo bi raditi, jedino trebaš maknuti default sa launchera, nakon uključenja vodi te kroz proces, vrlo jednostavno... 

Ne znam dečki što se ti vradili s vašim uređajima, ali meni home button ne otključava uređaj ( samo se uključi ekran, ali je i dalje zaključan), da bi otključao uređaj moram povući "sigurnosnu" liniju ili upisati kod ili povući po ekranu. Uređaj je na official romu te nikada ništa nije mijenjano {#}

Krstacic Nino
16 godina
neaktivan

Pa niti jedna tipka ti ne može otključati mob direktno na home screen ako je u postavkama lock screen upaljen.

Ja sam ga primjerice isključio jer mi samo smeta, totalno mi je nepotreban.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina

Pitanje: dali netko zna kako na novom youtubeu kopirati URL prije sam mogao sa tipkom options sad vise nema toga u opcijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Pitanje: dali netko zna kako na novom youtubeu kopirati URL prije sam mogao sa tipkom options sad vise nema toga u opcijama

A makli su budale.. Možeš stisnut onaj gumb share, pa u poruke i onda imaš tamo link.. Ma idiotizam. Bitno da je halo look tu..

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Pa niti jedna tipka ti ne može otključati mob direktno na home screen ako je u postavkama lock screen upaljen.

Ja sam ga primjerice isključio jer mi samo smeta, totalno mi je nepotreban.

Kako ne bi mogla? Budući da imam Nova Launcher i Go Locker, prvi put kada stisnem Home button uredjaj pita za defaultnu akciju - Locker ili Nova. Ako odabareš Novu, Home button otključa mob te ide direktno na otključani homescreen. Zato je odgovor čovjeku kome to smeta taj da mora u tom slučaju odabrati Go (ili koji već koristi) Locker kako bi se pritiskom Home buttona pojavio Lock screen. Naravno, ovdje ne govorimo o stock launcheru i locku, ali to nije ni bilo pitanje...

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
tonček kaže...

Kakav ti je sad cm10.2 ja sam ga probao kad je tek izašao ali onda je bilo nekih bugova... I usput koji koristiš unofficial temesek ili official nightly? Mislim da razlike nema ako je isti 4.3 samo drugo ime, sve ostalo je isto, jedino fluidnost možda je bolje odrađena na neka od ta dva roma... Dok ne probaš ni ne znaš.. 

temasek v15, sve je isto ko i na zadnjem 4.2.2 od temaseka, jedino mi se zna pojaviti crni ekran kod nekih programa vrlo rijetko zbog starih MALI drivera, ne koristim rotaciju a citam po temi da je onda cesce... i baterija je uzas, sad jel do roma kernela ,starosti baterije nenam,ali preko 3h screen on-a ami ne ide, imam googymaxkernel, nema ugl nis novo jedino sto ti u postavkama pise da je 4.3.. ja ga koristim kao daily rom dosta dugo pozz

14 godina

pomažite puni mi par posto recimo od 5 % do 13% i onda stane na duže vremena i neće da puni onda kasnije opet počme pa puni pa nece i tako cijeli dan se puni napuni 60 % s tim da se ikonica za punjnje ne mjenja .. u čemu bi mogo bit problem isto se dešava na 2 punjača i na računalu ( spojen preko usb-a ) pretpostavljam baterija ? ali opet ona ima uredan vjek samo nes punjenje zeza {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice