- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vec duze sam imao na mobu official samsung rom XEMC2, zatim sam se jucer malo poigrao sa razlicitim romovima, da bi nakraju stavio ovaj zadnji update official roma koji je par postova netko objavio za oprez... e ovako sa tim romom mob mi uzasno stekao za poluditi, zatim sam vratio ovaj XEMC2 i jednostavno nemam signala na mobu, tj: Imam crticu, dvje ili nekad vise ali kad god trazim mrezu on nade 4,5 mreza na raspolaganju u tome i Tele2 moju mrezu, i kad stisnem na tele2 pise da je registrirano na mrezi, ali u obavjestima mi stoji ili samo sos pozivi, ili odabrana mreza (tele2) nije dostupna... jer to do mobitela, se nesta zdrndalo, ili je kod njih u centrali prckaju nesta?... gledam kod starog na mobu takoder tele2 ima mreze, slabo al je tu...
Pogledaj koji baseband imas.
p.s. pogledaj jel ti pod status pokaze IMEI :)
Ne znam dečki kako vi, ali ja u opće nemam potrebe za stavljanjem "custom" roma.
Od kada sam kupio uređaj, zadovoljan sam s njime, te ne vidim razloga za posezanjem za "custom".
A koliko vidim po postovima uvijek nešto krene krivo 
Flashaj modem od prethodne verzije koju si imao. -> xxemg4
(ili vrati EFS folder nazad iz pricuve..)
aha ae javi mi se u poruci 
hvala ti jos samo da skuzim kako to i koristiti :P
vec duze sam imao na mobu official samsung rom XEMC2, zatim sam se jucer malo poigrao sa razlicitim romovima, da bi nakraju stavio ovaj zadnji update official roma koji je par postova netko objavio za oprez... e ovako sa tim romom mob mi uzasno stekao za poluditi, zatim sam vratio ovaj XEMC2 i jednostavno nemam signala na mobu, tj: Imam crticu, dvje ili nekad vise ali kad god trazim mrezu on nade 4,5 mreza na raspolaganju u tome i Tele2 moju mrezu, i kad stisnem na tele2 pise da je registrirano na mrezi, ali u obavjestima mi stoji ili samo sos pozivi, ili odabrana mreza (tele2) nije dostupna... jer to do mobitela, se nesta zdrndalo, ili je kod njih u centrali prckaju nesta?... gledam kod starog na mobu takoder tele2 ima mreze, slabo al je tu...
Nisam li napisao OPREZ?
Flashaj modem od prethodne verzije koju si imao. -> xxemg4
(ili vrati EFS folder nazad iz pricuve..)
Ako je uopste napravio backup EFS-a
Nije. Treba se citati prije svega. Sad je u mogucnosti koristiti samo taj modem jbg. (nisam previse gledao u taj problem, meni ok radi baseband), vjerujem da ce i njemu.
Nek proba neatrom lite (on pita za efs backup...) ali dakako backup TRENUTNOG..
Ok, sredio je.
znaci, oni koji nemaju backup efs foldera flesaju ovo
ovo <- xxemg4 modem (ili noviji koji je u stanju procitati novi izmijenjeni format efs'a.
Pozdrav.
Sinoć sam spojio s3 i9300 na kies, izbacilo je da ima nova nadogradnja, nadogradnju sam pokrenuo međutim nadogradnja je počela i stala na 5% tako je stajalo 3h, onda sam isključio kies i mob sa usba, sad mi izbacuje " firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in kies & try again " Dakle mob ne mogu uključiti samo to stoji. Ako ga spojim na kies i idem na "oporavak programske opreme" pokrene se recovery ali isto tu stane na 3% i tako stoji.
Što dalje? Mobitel nikad nije rootan nikad custom rom, softver je 4.1.2. Nisam stručan po tom pitanju pa ako može pomoć! Hvala!
Probaj iz ODIN'a flashati rom.
Ljudovi, koja je ono aplikacija koje checkira oli se ima zeznuta serija Galaxya?
Znam da sam jednom citao da postoji na play storeu. Da maticna ili memorija ne valja i da ce kad tad taj mob riknut?
ukucaj exynos u playstore, ima bug tester.. ako je to to.
Ako mislis na onaj crap da t ise mob nece upaliti onda pogledaj na xda, noviji kerneli imaju sudden death fix.
Da, ne sjecam se tocno o cem se pricalo. Navodno su prve serije imale "faulty" maticnu ili memu?
Jel ovo isto ili slično?
:) a jbg sad, probaj i jedno i drugo. Ti appovi ti samo provjere.
Probaj iz ODIN'a flashati rom.
Može neki tutorial? Nisam upoznat sa tim. :)
Jel tko pokušavao vraćati slučajno obrisane datoteke?
Radio sam na sestrinom full wipe i igrom slučaja se sve obrisalo.
Nevjerojatno, ali eto.
Jel ima tko iskustva?
Preko odina stane na ovome dijelu (slika) i nema pomaka! Tako samo stoji.
To se i meni dogadjalo s tom verzijom, probaj neku drugu
Opet isti slučaj, samo stoji nema pomaka. 
Opet isti slučaj, samo stoji nema pomaka. 
probaj ovaj odin: http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyS3/rooting/GalaxyS3RootNew.zip
takodjer probaj drugi usb utor, meni jedan utor nece citat odin
Jel tko pokušavao vraćati slučajno obrisane datoteke?
Radio sam na sestrinom full wipe i igrom slučaja se sve obrisalo.
Nevjerojatno, ali eto.
Jel ima tko iskustva?
Ne razumijem jel se ti šališ ili što? Pa ako si išao raditi Full Wipe, to i jest brisanje, ali onda nije bilo slučajno...
Pozdrav.
Dakle danas držim mobitel u ruci i odjednom bam, padne na pod, okrećem ga žmireći, kad ono, napuklo staklo. Mobitel radi savršeno i touch i sve, al je ružno za vidit, jel. Ima li neka jeftinija varijanta servisa kao ova na yt-u zamjena stalka zagrijavanjem i to. I može li mi netko/nekoga preporučiti? Hvala