Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.613
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zabranjeniples kaže...

I mene ako se pita, S3 je way to go.

Ma sve je to jedan dobar koncept, ali po meni daleko od finalnog proizvoda odnosno OS-a. Da nije zatvoren, vjerujem da bi većina problema bila ispravljena još pred godinu dana.

Kao što kažeš, S3 je way to go ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
protjeran
bender_007 kaže...
dadonv1 kaže...

Možda malo glupo pitanje ?, dali je ista brzina punjenja preko USB-a (preko nekog uređaja npr. laptop) i preko mrežne utičnice.? {#}

E da je Tesla da nas riješi tih silnih kablova, žica... {#}

I nije glupo pitanje, skroz na mjestu. Nije isto preko punjaca i drugih usb "izvora".

Isto tako smanji snagu kad je skoro puna baterija. Itd.

Pa jel znaš možda koje je brže (vjerojatno ne znaš jer bi valjda napisao ).? {#}

14 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...
bender_007 kaže...
dadonv1 kaže...

Možda malo glupo pitanje ?, dali je ista brzina punjenja preko USB-a (preko nekog uređaja npr. laptop) i preko mrežne utičnice.? {#}

I nije glupo pitanje, skroz na mjestu. Nije isto preko punjaca i drugih usb "izvora".

Pa jel znaš možda koje je brže (vjerojatno ne znaš jer bi valjda napisao ).? {#}

preko AC ti je default 1000mA , preko USB-a mislim 475mA ... ako je rootan mob mozes si namjestit kolko oces pa ih mozes i izjednačit, iako za preko USB-a bi gornja granica trebala biti 900mA a ACpunjač nekih 1400mA (iako je i to vec puno)

14 godina
protjeran
tonček kaže...
dadonv1 kaže...
bender_007 kaže...
dadonv1 kaže...

preko AC ti je default 1000mA , preko USB-a mislim 475mA ... ako je rootan mob mozes si namjestit kolko oces pa ih mozes i izjednačit, iako za preko USB-a bi gornja granica trebala biti 900mA a ACpunjač nekih 1400mA (iako je i to vec puno)

Zahvaljujem... Pozdrav

14 godina
protjeran
AmD kaže...
dadonv1 kaže...
AmD kaže...#mce_temp_url#

Jedno pitanje .. Imam na ekranu ogrebotinu, nije to nista upecatljivo i veliko ali meni osobno smeta .. 

Zanima me moze li se taj gornji dio zamijeniti? Znaci ne cijeli ekran itd .. Samo onaj recimo "pokrov" ? 

Ako nisi zvao servis ?, najbolje je nazovi i pitaj. {#}

Meni je do sada pao dva puta, srećom na tepih{#}, nadam se da više neće.?

P.S.

Malo manje se "gužvaj" sa curom, ženom ? pa neće ispadati.? {#}

Ako nije problem link nekakvog servisa gdje to rade .. Jer garancija i slično to ne pokriva .. 

To su ovlašteni servisi u hrvatskoj - http://www.samsungstore.hr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=34

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 15:54 (dadonv1).
13 godina
dadonv1 kaže...
bender_007 kaže...
dadonv1 kaže...

Hvala bogu da znam :), pogledaj malo po forumima. A i kolega ti je napisao priblizne vrijednosti.

Imas na nekim kernelima i vece / manje vrijednosti za ac ili usb.

ja
15 godina
neaktivan

Ne znam kakvi su vaši Galaxyji, ali moj je katastrofa. Nosio sam neku maskicu koju sam kupio u T-Mobileu koja mi je zdrapala rubove na mobu. Valjda se nakupilo prašine nutra i pijeska... čega sve ne. Onda sam ga jedno vrijeme nosio bez maskice pa mi je pao par puta. Jedanput je pao direkt na ekran i ogrebao se malo dublje (vidi na slici). Kamo je Samsung mislio kad je radio S3 ja ne znam, ali napravili su ga katastrofa (na materijal mislim). Zanima me dal se mogu kako zamijeniti ti rubovi jer ga ovako ne mogu nositi okolo.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
1 14 hvala 0
12 godina

to sto si ti uslikao je prvenstveno tvoja krivica za mob, istina da je materijal takav kakav je, al ovo je samo cista mrljavost o odrzavanju nekakog moba i to ne jeftinog... imam mob vec godinu dana i sad izgleda kao iz trgovine, al nije stvar u tome sto je moj bijeli pa se nevide ostecenja, vec ih jednostavno nema, na nijednom djelu mobitela... prije S3-ojke sam koristio xperiu x10 veliku takoder bijelu, nepunih dvije i pol godine i prodao sam je po visoj cijeni nego se kretala, samo zato sto sam mob odrzavo do maximuma, bez fizickih naznaka grubosti ili nemarnosti... nije da hvalim svoje mobitele i njihovu ocuvanost ali za mobitel moras voditi racuna, a ne ga ostavljati na koje kakom gradilistu, kamenju, pijesku ili di vec, pa da je takav kakav je tvoj... ovakvu neocuvanost nisam davno vidio da netko moze unistiti takav mobitel u tako kratkom vremenu... sorry sto sam pre direktan pa ti sve nabio na nos ali ovakvu nemarnost jednostavno nepodnosim kod vlasnika nekakog moba, auta, motora ili slicnog... {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 9:59 (SIII Deny).

18 0 hvala 0
15 godina
Tinča14 kaže...

Ne znam kakvi su vaši Galaxyji, ali moj je katastrofa. Nosio sam neku maskicu koju sam kupio u T-Mobileu koja mi je zdrapala rubove na mobu. Valjda se nakupilo prašine nutra i pijeska... čega sve ne. Onda sam ga jedno vrijeme nosio bez maskice pa mi je pao par puta. Jedanput je pao direkt na ekran i ogrebao se malo dublje (vidi na slici). Kamo je Samsung mislio kad je radio S3 ja ne znam, ali napravili su ga katastrofa (na materijal mislim). Zanima me dal se mogu kako zamijeniti ti rubovi jer ga ovako ne mogu nositi okolo.

Pa kaj radiš sa mobitelom? Kopaš?

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

to sto si ti uslikao je prvenstveno tvoja krivica za mob, istina da je materijal takav kakav je, al ovo je samo cista mrljavost o odrzavanju nekakog moba i to ne jeftinog... imam mob vec godinu dana i sad izgleda kao iz trgovine, al nije stvar u tome sto je moj bijeli pa se nevide ostecenja, vec ih jednostavno nema, na nijednom djelu mobitela... prije S3-ojke sam koristio xperiu x10 veliku takoder bijelu, nepunih dbije i pol godine i prodao sam je po visoj cijeni nego se kretala, samo zato sto sam mob odrzavo do maximuma, bez fizickih naznaka grubosti ili nemarnosti... nije da hvalim svoje mobitele i njihovu ocuvanost ali za mobitel moras voditi racuna, a ne ga ostavljati na koje kakom gradilistu, kamenju, pijesku ili di vec, pa da je takav kakav je tvoj... ovakvu neocuvanost nisam davno vidio da netko moze unistiti takav mobitel u tako kratkom vremenu... sorry sto sam pre direktan pa ti sve nabio na nos ali ovakvu nemarnost jednostavno nepodnosim kod vlasnika nekakog moba, auta, motorila ili slicnog... {#} 

Ne, ne, sve ok. Inače čuvam stvari, ali ne znam kaj mi se desilo s ovim mobom. Inače mi je bila samo crta na tom dijelu gdje mi se otvorio taj rub. Danas se sve to dogodilo kad sam noktom potegnuo po toj crti.

Jel sad na kraju ima gdje za kupiti te rubove ili moram nosit u servis?

Axtross_Hr - Origin
14 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Hehe dobar si, pa taj mob. kao da je sažvakala krava pa ga ispljunula, daj brate pazi malo,

stvarno mi ga je muka gledati onakvog. Svakom se dogodi da padne, ali ovo je katastrofa. {#}

12 godina
Tinča14 kaže...
SIII Deny kaže...

to sto si ti uslikao je prvenstveno tvoja krivica za mob, istina da je materijal takav kakav je, al ovo je samo cista mrljavost o odrzavanju nekakog moba i to ne jeftinog... imam mob vec godinu dana i sad izgleda kao iz trgovine, al nije stvar u tome sto je moj bijeli pa se nevide ostecenja, vec ih jednostavno nema, na nijednom djelu mobitela... prije S3-ojke sam koristio xperiu x10 veliku takoder bijelu, nepunih dbije i pol godine i prodao sam je po visoj cijeni nego se kretala, samo zato sto sam mob odrzavo do maximuma, bez fizickih naznaka grubosti ili nemarnosti... nije da hvalim svoje mobitele i njihovu ocuvanost ali za mobitel moras voditi racuna, a ne ga ostavljati na koje kakom gradilistu, kamenju, pijesku ili di vec, pa da je takav kakav je tvoj... ovakvu neocuvanost nisam davno vidio da netko moze unistiti takav mobitel u tako kratkom vremenu... sorry sto sam pre direktan pa ti sve nabio na nos ali ovakvu nemarnost jednostavno nepodnosim kod vlasnika nekakog moba, auta, motorila ili slicnog... {#} 

Ne, ne, sve ok. Inače čuvam stvari, ali ne znam kaj mi se desilo s ovim mobom. Inače mi je bila samo crta na tom dijelu gdje mi se otvorio taj rub. Danas se sve to dogodilo kad sam noktom potegnuo po toj crti.

Jel sad na kraju ima gdje za kupiti te rubove ili moram nosit u servis?

ti rubovi su od kucista, tako da mislim da moras mjenjati komplet masku, a koliko kosta i jel se to isplati neznam 

15 godina
neaktivan

Kaj mislite na ovo?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...

Hehe dobar si, pa taj mob. kao da je sažvakala krava pa ga ispljunula, daj brate pazi malo,

stvarno mi ga je muka gledati onakvog. Svakom se dogodi da padne, ali ovo je katastrofa. {#}

Hehe, da... Moj nakon godinu dana nema ni najmanju crticu, ali to je sve zasluga dobre maske s kojom je padao bar 20ak puta s pol metra i više na parket, pločice i sl., a često ga čak dam i malom da se igra i nabacuje po sobi pa mu ništa ne bude... Ovo je zbilja teško za gledati {#}

13 godina

Jel ima neka udruga za zastitu smartphone'a ? :)

Pazi se njih :P hehehe.

Ja sam uz sgs3 dobio i masku, odlicna je : "gear4" pise na poledjini.

Hmm..to je ova http://www.gear4.com/product/_/663/thin-ice-liquid-rubber-samsung-galaxy-siii/?cid=276

Svaka cast prijasnjem vlasniku na ocuvanju i maski :)

ja

0 0 hvala 0
17 godina

Imam s3 već 7mj i prije par tjedana sam primjetio pukotinu ispod tipke za glasnoću. Mobitel sam stvarno čuvao i nijednom mi nije ispao i odjednom se to pojavi. Koliko vidim ima dosta ovakvih slučajeva i to na istom mjestu pa me zanima da li se nekome od vas to dogodilo i da li bi to možda pokrila garancija (u što sumnjam).

nije slika sa mojega ali je identična pukotina nije slika sa mojega ali je identična pukotina
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 19:00 (weks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
weks kaže...

Imam s3 već 7mj i prije par tjedana sam primjetio pukotinu ispod tipke za glasnoću. Mobitel sam stvarno čuvao i nijednom mi nije ispao i odjednom se to pojavi. Koliko vidim ima dosta ovakvih slučajeva i to na istom mjestu pa me zanima da li se nekome od vas to dogodilo i da li bi to možda pokrila garancija (u što sumnjam).

TOČNO TO se i meni dogodilo prije oko mjesec dana da bi mi sad na kraju sve spopucalo kao na slikama gore. Mobitel je isto star oko 7 mjeseci.

Axtross_Hr - Origin
14 godina
protjeran
frulex kaže...
dadonv1 kaže...

Hehe, da... Moj nakon godinu dana nema ni najmanju crticu, ali to je sve zasluga dobre maske s kojom je padao bar 20ak puta s pol metra i više na parket, pločice i sl., a često ga čak dam i malom da se igra i nabacuje po sobi pa mu ništa ne bude... Ovo je zbilja teško za gledati {#}

I moj je star 8 mj. a izgleda kao iz trgovine, jednom mi je ispao na ulici, ali sm ga ulovio još u padu (zraku) hehe.

Stvarno je malo problematično sa tim i sličnim stvarčicama !, ne znam ?, je ne nosim nikakve maskice i slično, ne volim to,

može se objesiti oko vrata, ali to mi je još gore, nosim ga u džepu, ali kad tad ga moraš izvaditi haha, treba stvarno biti ekstremno pažljiv, a i tada se dogodi sranje, nažalost. Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 17:16 (dadonv1).
14 godina
protjeran
weks kaže...

Ne mora ispasti da bi nešto puklo, može i u džepu kad se sjeda, kod hodanja..., dolazi do naprezanja materijala i eto.{#}

14 godina
protjeran
frulex kaže...
dadonv1 kaže...

Dobro, samo nemoj se baš puno veseliti da te slučajno nebi zaredao neki peh da ti padne i da se razvali i to onako "momački" ? {#},

naravno, ne želim ti to nego samo spominjem jer vrag nikada ne spava. {#}

14 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Kaj mislite na ovo?

Hm, ja baš ne volim te oglasnike i slično, obično kupujem u ovlaštenim servisima, trgovinama.., znam da nemaju

svi mogućnosti (novca), ako možeš najbolje je servis, a ti vidi, možda je u redu.? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 8:05 (dadonv1).
12 godina
neaktivan

moze preporuka nekih sammy based rommova da valjaju a da nisu omega ili wanamlite

dosad sam bio na wanamlite i sve je ok osim sad sto mi se pocelo dogadjat stekanja, rusenje aplikacija i sl. pa da malo promijenim{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Takve pojave na provjerenim romovima kao sto su wanamlite(ili wanamfast) nazivam "user error" :)

probaj neatrom lite (4.2.2 probaj), zale se na battery life ali bez problema imam 20 + sati uz 4+ h screen on..

Naravno ubio sam google maps i ostale stetocine rucno.

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Takve pojave na provjerenim romovima kao sto su wanamlite(ili wanamfast) nazivam "user error" :)

probaj neatrom lite (4.2.2 probaj), zale se na battery life ali bez problema imam 20 + sati uz 4+ h screen on..

Naravno ubio sam google maps i ostale stetocine rucno.

pa naravno da je moja greska, 200 i kusur aplikacija, cudo da uopce radi (upravo brisem, vec pola sam trajno uklonio, no kako nemam zivaca jednu po jednu pa gledat kako se ponasa idem sve ispocetka) {#}

sad cu fleshat neatrom lite pa cu vidit kakav je, ali ovaj 4.1.2. jer su mi postavke na 4.2.2 sjebane i ne snalazim se

13 godina

Stavi svakako ono sto preferiras.

greenify, wakelock detector, anttek app manager(ili titanium backup)

Pa "hiberniraj" aplikacije (nemoj whatsapp i slicne..), ove koje prave probleme a uopce ne koristis, njih brisi.

Ja sam redom obrisao sve "Samsung*", "google maps", "gmail", "email" itd..ima tamo na xda i popis "safe to remove" ili "safe to delete" apps. Ja ih obrisem jos dosta koje nisu na listi jer preferiram tako.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi imam ozbiljan problem. Krenuo sam flashati firmware. Stock. I preko odina mi se pojavila greška. Uglavnom izbaci .pit file missing. i prekinuo se proces flashanja ROM-a.

Nemogu upaliti mobitel niti išta. Jedino što mogu ući u download mod ali šta da radim? Nijedan rom ne prolazi...

Kako da flasham .pit file ili šta već?

U frci sam pravoj čini mi se...

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa ne znam kako Vi, ali ja ove verzije Androida ne mogu pratiti, upravo čitam da će 4.3 krenuti u opticaj idućeg tjedna.

E sada mene zanima, da li ćemo mi dobiti, i 4.2 i 4.3 i 5.0 u vrlo kratkom roku ( jednog za drugim ) što Vi  mislite ? {#}

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

di kupit original punjač?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

moze preporuka nekih sammy based rommova da valjaju a da nisu omega ili wanamlite

dosad sam bio na wanamlite i sve je ok osim sad sto mi se pocelo dogadjat stekanja, rusenje aplikacija i sl. pa da malo promijenim{#}

13 godina

I taj je prilicno clean.

Sto se tice mene, uzeo bi taj rom, otvoris u 7zip ili koji god, izbacio bi jos 200-300 megi smeca i upload ponovno :)

I to je onda to.

ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice