Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.821.422
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...
Matijasever kaže...

Sada skitam firm od Vip-a, pa javim kad doznam.

ajd pa da vidimo šta ja imam a šta češ ti skinuti ? Jer i mene zanima ?

Pokusao sam sa Vip firmwareom, i isto mi ne dopusta da obnovim software preko Kiesa. Zakljucujem da radi jedino kad imas izvorni firmware. Jedini nacin je mjenjati CSC, a time se brisu svi podatci, a meni to ne pogoduje jer koristim neke bankarske aplikacije, pa bi morao u poslovnicu po PINove a nemam sremena sve  ponovo vracati. Cekat cu da za moj i9305 izadje na Sammobile 4.2.2 i fleshati preko odin-a. Nervira me slika Tmobile kad palim i gasim mob, pa cu vratiti njemacki koji se pokazao najbolji.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
 a meni to ne pogoduje jer koristim neke bankarske aplikacije, pa bi morao u poslovnicu po PINove 

Oprosti, a kod koje to banke moras u poslovnicu po PINove? Budući da u PBZu i ZABA-i čije aplikacije koristim ne moraš, mislio sam da su i ostale banke to davno riješile...

12 godina
protjeran
frulex kaže...
Matijasever kaže...
 a meni to ne pogoduje jer koristim neke bankarske aplikacije, pa bi morao u poslovnicu po PINove 

Oprosti, a kod koje to banke moras u poslovnicu po PINove? Budući da u PBZu i ZABA-i čije aplikacije koristim ne moraš, mislio sam da su i ostale banke to davno riješile...

mPBZ i mToken...barem, prije mj dana kad sam zadnji put isao, morao sam otici u poslovnicu.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
mPBZ i mToken...barem, prije mj dana kad sam zadnji put isao, morao sam otici u poslovnicu.

Aha, znači nemaš nekakav obični token ili čitač kartica od PBZa? Ako imaš, onda ne moraš već cca godinu dana ići u poslovnicu već si samo s telebankinga pošalješ obje aplikacije na mob i piše ti PIN od svake tako da praktički svaki dan možeš stavljati novi ROM ili resetirati mob. Imao sam oboje, ali sam vratio token PBZu, a zadržao čitač baš zbog ovakvih situacija da ne moram hodočastiti poslovnicu svako malo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 15:14 (frulex).
12 godina
protjeran
frulex kaže...
Matijasever kaže...

Aha, znači nemaš nekakav obični token ili čitač kartica od PBZa? Ako imaš, onda ne moraš već cca godinu dana ići u poslovnicu već si samo s telebankinga pošalješ obje aplikacije na mob i piše ti PIN od svake tako da praktički svaki dan možeš stavljati novi ROM ili resetirati mob...

nemam obicni token...imam to mobilno i internet bankarstvo, ali onaj citac kartica nemam...sa samsungom mi je dobro sto mogu svejedno preko odina mjenjati a dam i ne izbrise podatke, iako bi bilo dobro napraviti cijelo ciscenje. Sa sonyem prvo Xperia U pa SL i P, sam svaki put morao u banku...zato se nisam puno "igrao" sa tim firmwareima...jel taj citac mogu zatraziti u bilo kojoj poslovnici?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 15:18 (Matijasever).
14 godina
protjeran

A kaj ti zapravo hoces, zadnji firm? Imas na Sammobilu 4 verzije, tele, vip, t-mob i unbrand. Svaki koji stavis ili ce biti zadnji, i nema nadogradnje, ili nije zadni i dobijes OTA nadogradnju. Ne znam zakaj forsiras taj Kies kad je najvjerojatnije u njemu problem? Na sammobilu imas cak i one male update koji dolaze kao OTA, pa mozes i to flesati.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kaj ti zapravo hoces, zadnji firm? Imas na Sammobilu 4 verzije, tele, vip, t-mob i unbrand. Svaki koji stavis ili ce biti zadnji, i nema nadogradnje, ili nije zadni i dobijes OTA nadogradnju. Ne znam zakaj forsiras taj Kies kad je najvjerojatnije u njemu problem? Na sammobilu imas cak i one male update koji dolaze kao OTA, pa mozes i to flesati.

ja nemam i9300 nego i9305...ugl, stavio sam zadnji firm koji je dostupan za moj uredjaj...nizozemski vodafone. Forsiram Kies jer mi se ne da svaki dan kontrolirati dali je stigao 4.2.2...htio bi na mi dodje obavjest na mob. "Problem" je sto nitko ovdje nema S3 LTE, posto je noviji ni nije bas popularan, pa se na njega ne obraca bas puno paznje...

13 godina
neaktivan

Ne radi link...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan

Evo novi. Ali vidim da si napisao da je vec otkljucao pa ne znam ako je optrebno.

http://make-everything-ok.com/
12 godina
Matijasever kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

ja nemam i9300 nego i9305...ugl, stavio sam zadnji firm koji je dostupan za moj uredjaj...nizozemski vodafone. Forsiram Kies jer mi se ne da svaki dan kontrolirati dali je stigao 4.2.2...htio bi na mi dodje obavjest na mob. "Problem" je sto nitko ovdje nema S3 LTE, posto je noviji ni nije bas popularan, pa se na njega ne obraca bas puno paznje...

kies je malo postao problematican sto se tice nadogreadnje mobitela, i provjereno nece raditi kako treba ako na mobu imas nizuzemski rom a CSC sasvim neki deseti, sto vrjedi i za nase romove, ako stavis npr: Tele2 rom sa sammobila da bi kies radio bez greske moras CSC staviti takoder odgovarajuci a to bi bio u ovom slucaju (TWO) 

13 godina
neaktivan

To je krekana aplikacija jel?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan

Nije. To je verzija 1.02 koja nije jos imala nikakva ogranicenja kao sto imaju novije verzije. Preuzeta je sa xda.

http://make-everything-ok.com/
17 godina

Jutros došla nadogradnja nekih 60Mb preko Vip-a. Jedino što sam novo primjetio nabrzinu ''Glazba usluge Google Play''.

Because We Can
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:03 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Miha LA kaže...

Jutros došla nadogradnja nekih 60Mb preko Vip-a. Jedino što sam novo primjetio nabrzinu ''Glazba usluge Google Play''.

Prvi glas, Može koji Screen :)
Doduše ja sam nebrendirani

17 godina

Android verzija: 4.1.2 -ostala ista

Osnovna vezija: I9300BUEMC2

Broj verzije: JZO54K.I9300XXEMC2

Because We Can
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:56 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Gale92 kaže...
Miha LA kaže...

Miha LA kaže...

Još jučer sam stavio !!!{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
robijan kaže...
Miha LA kaže...

Gale92 kaže...
Miha LA kaže...

Miha LA kaže...

Još jučer sam stavio !!!{#}

Jeste primjetili dal ima kojih noviteta ?
Meni još ništa nije došlo {#}  nebrendirani ( t-mobile)

16 godina
neaktivan

Fino trajanje baterije. :))

Srednje korištenje...

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji rom troši najmanje bateriju?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Srednje korištenje...

Ajde uđi u ovo zaslon da vidim koliko je točno minuta bio upaljen.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Bellatrix kaže...

Srednje korištenje...

3h i 16 min nisam sad u mogućnosti da prebacim screenshot.

http://deridownload.comze.com/
17 godina
neaktivan

Nekad mi se zna dogoditi da bateriju "Mediji" doslovce posrču kao na slici. A bogme ne znam kako i zašto..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Srednje korištenje...

A kakvo je to srednje korištenje od 3:15 on screen-a u 3 dana? Bez uvrede, ali to je nikakvo korištenje. :)

14 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
Bellatrix kaže...

Srednje korištenje...

A kakvo je to srednje korištenje od 3:15 on screen-a u 3 dana? Bez uvrede, ali to je nikakvo korištenje. :)

ja to u pol dana :D

15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
explorer 4 kaže...

3h i 16 min nisam sad u mogućnosti da prebacim screenshot.

Dosta dobar rezultat, hvala :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
12 godina
neaktivan
Crko mi mobitel. Ne znam šta ću.
Svijetlila je ona lampica u lijevom kutu i ja stisnem da se upali i neće. :'(
NIje mi ni pao, ni ništa. Nakon toga sam izvadio bateriju i sad više ništa ne svijetli. Ne reagira na punjač.
Od prijašnjih problema je bio taj da je morao biti ugašen da se napuni.
Jel zna tko u čem bi mogao biti problem? Da ga nosim u ovlašteni servis? Koliko se to obično čeka?
Ako je crkla baterija, zašto mi je i dalje svijetlila ona lampica?

0 0 hvala 0
14 godina

Htio bih rootat s3 i stavit neki custom rom pa me zanima kolko je to tesko i kolika je sansa da shebem nesto? Znaci nikad ovo nisam radio pa eto, malo me je strah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...

Htio bih rootat s3 i stavit neki custom rom pa me zanima kolko je to tesko i kolika je sansa da shebem nesto? Znaci nikad ovo nisam radio pa eto, malo me je strah.

Kako Rootati Galaxy S 3 {#}

12 godina

Nešto višlje se raspravljalo o CSC pa me zanima kako provjeriti na mobu koji je CSC, ne preko nekakve app već preko samog moba, imam na kompu to zapisano ali nisam u mogućnosti do njega neko vrijeme 

0 0 hvala 0
13 godina

Dial *#1234#

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice