Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.827.754
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da vidimo jeli ovo 4.2.2 ili ????

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kako mogu svoj S3 vratiti na stanje da preko Kies dobijem nadogradnju? Flashao sam par firmwarea preko odin i rootao ga pa mi kaze da je nemoguce azurirati mobitel putem offical update.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Matijasever kaže...

Kako mogu svoj S3 vratiti na stanje da preko Kies dobijem nadogradnju? Flashao sam par firmwarea preko odin i rootao ga pa mi kaze da je nemoguce azurirati mobitel putem offical update.

Kolko ja znam trebaš ga Unroot-ati {#}

14 godina
protjeran

Pa cim stavi sluzbeni firm, automatski ga unroota. Ako je odgovarajuci CSC, onda je problem u Kiesu, kaj nije ni cudo, jer to je smece od programa.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa cim stavi sluzbeni firm, automatski ga unroota. Ako je odgovarajuci CSC, onda je problem u Kiesu, kaj nije ni cudo, jer to je smece od programa.

Nebih se baš složio s tobom :)
Ja sam dao link u najboljoj namjeri :)

12 godina
protjeran

triangle away sam vec rabio i counter sa nekih 5, spusti mi ga na 1...nece na nulu. Firmware nije taj koji je bio na mobitelu. Kupio sam ga u tmobileu i bio je njihov sa tmobile startup i to mi je smetalo pa sma stavio neki nobrand njemacki. pokusao sam i sa spooffw, ali on mi javlja neku gresku na pola procesa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Trebas imati sve stock (kernel, CWMR) da bi ti TA ponistil brojac i na kraju "factor reset" za status. 

Naravno da ti nece kad si stavil njemacki? Imas na Sammobilu hrvatske pa stavljaj.

EDIT; mozes ti ostaviti njemacki firm i samo CSC staviti, ali ti ta radnja "ocisti" sav mob.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 20:55 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mobitel mi se zna zaštekati svaka 2 dana i moram ga resetirati da proradi. 
Također ako uštekam u 3.5 mm jack slušalice, počne mi se mobitel blesirati: npr. uključuje se google voice sam od sebe

i pojačava i smanjuje mi se zvuk sam od sebe.
Moguće da sam virusa pokupio kad sam ga kablom uštekavao u svakakve PC-eve.
Sve je default, tvornički od tele 2, pod garancijom.

Ja bi ga sad kako da kažem, tvornički resetirao, kako da to napravim?

Postoji li možda neki antivirus da skenira i nađe eventualno nešto?

I ako napravim faktory reset, da li ću moći nekako imenik, kontakte sve ponovno skinuti na uređaj,

ili da ih ipak ručno pohranim na papir?

prilični sam DUNNO,

Hvala na odgovoru. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Trebas imati sve stock (kernel, CWMR) da bi ti TA ponistil brojac i na kraju "factor reset" za status. 

Naravno da ti nece kad si stavil njemacki? Imas na Sammobilu hrvatske pa stavljaj.

EDIT; mozes ti ostaviti njemacki firm i samo CSC staviti, ali ti ta radnja "ocisti" sav mob.

Preko sammobile sam skinuo taj trenutni...nervira me sto hrvatski ima jedino tmobile i vip...nema no brand...a ova dva navedena imaju svoje vlastite logo slike pri paljenju i gasenju mobitela, a meni to smeta. jos da je tele 2, ok ali u hrv tele 2 ne isporucuje i9305. Glupo mi je sto platim punu cijenu uredjaja, a ne dobijem no brand mobitel.

14 godina
neaktivan
Pozdrav,treba mi pomoc oko ovog mobitela,tacnije mini verzije .Tek sam ga dobio i treba mi vrijeme da ga upratim.Naime,stvar je u tome sto mi mobitel pojede svu bateriju koju imam u njemu za manje od dan,a treba mi 3 sata da ga napunim do kraja.Zaslon mi trosi pola energije,stednja baterije je upaljena,nemam live screen,sve procese gasim.Molim pomoc i odgovor u brzom vremenu (dok sam ovo pisao otislo mi je 5 % baterije.
Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

službeni s sammobilea...

tako je za unroot, ali kies je smeće ali se ne može bez njega

Gale92 kaže...

Nebih se baš složio s tobom :)
Ja sam dao link u najboljoj namjeri :)

sve je to moguće potrebno ali....

Matijasever kaže...

triangle away sam vec rabio i counter sa nekih 5, spusti mi ga na 1...nece na nulu. Firmware nije taj koji je bio na mobitelu. Kupio sam ga u tmobileu i bio je njihov sa tmobile startup i to mi je smetalo pa sma stavio neki nobrand njemacki. pokusao sam i sa spooffw, ali on mi javlja neku gresku na pola procesa.

Matijasever kaže...

Preko sammobile sam skinuo taj trenutni...nervira me sto hrvatski ima jedino tmobile i vip...nema no brand...a ova dva navedena imaju svoje vlastite logo slike pri paljenju i gasenju mobitela, a meni to smeta. jos da je tele 2, ok ali u hrv tele 2 ne isporucuje i9305. Glupo mi je sto platim punu cijenu uredjaja, a ne dobijem no brand mobitel.

VIP nema nikakve logo slike i čist je od kojekakvih gluposti što si nabrojao !

jučer nakon update(gore sam stavi SS) sam dobio opet aparat bez SU ovlasti i nakon rotanja s metodom o kojoj govorim već nekoliko mjeseci ponovno imam:

coustom binary download: 0

curent binary: official

system status:official

Dovoljno je odinom flashati CFCF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar evo linka i trianglom brojač i evo ga oriđiđi rom a rotan !!!!!

Kies radi, update WiFi i sve ostalo ako ne freezaš pojedine apk. Toliko frke oko službenog a topla voda izmišljena !!! {#}

naravno onome kome je službeni dobar a hoće rotan, i nema boljeg roma osim možda Wanama. Još uvijek lomim službeni i Wanam koji je bolji !

14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Mobitel mi se zna zaštekati svaka 2 dana i moram ga resetirati da proradi. 
Također ako uštekam u 3.5 mm jack slušalice, počne mi se mobitel blesirati: npr. uključuje se google voice sam od sebe

i pojačava i smanjuje mi se zvuk sam od sebe.
Moguće da sam virusa pokupio kad sam ga kablom uštekavao u svakakve PC-eve.
Sve je default, tvornički od tele 2, pod garancijom.

Ja bi ga sad kako da kažem, tvornički resetirao, kako da to napravim?

Postoji li možda neki antivirus da skenira i nađe eventualno nešto?

I ako napravim faktory reset, da li ću moći nekako imenik, kontakte sve ponovno skinuti na uređaj,

ili da ih ipak ručno pohranim na papir?

prilični sam DUNNO,

Hvala na odgovoru. 

Factory reset na slijedeći način:

postavke>sigurnosna kopija>vračanje tvorničkih postavki i nakon toga klikni formatiraj USB memoriju i to ti je brisanje svega što postoji..

nikakav antivirus

a ovo ručno da pohraniš imenik je stvarno ne zrelo od tebe, jer sada sam se upitao dali ti imaš mobitel ovaj isti u kojoj si i temi ili nešta drugo !!{#}

šalim se , ali u svakoj šali pola istine. Koliko je svima nadam se poznato postoji google s kojim imaš nadam se sve sinkronizirano pa ne bi trebao pisatio "ručno"

ili ako ne čuvaš na SIM kartici što je po meni opet ne zrelo. Ali to su sada osnove znanja i korištenja mobitela i androida.

Naravno da prije factory reseta sve ovo dobro sinkroniziraš i da ti ostane na googlu...

12 godina
protjeran

Meni "Custom Binary Download" pise "No". Mislim da je to uredu. Na triangle Away pise i dalje 1 ali ovdje je ponisteno. Binary je Offical a System Status je Custom. Pojasnite mi. Ukoliko flasham jedan offical firm, koji nije iz moje drzave, pisat ce mi Custom? Znaci ako sam ga nabavio u Hrv, mogu samo Hrv firm da mi Kies prihvaca, ukoliko sam nabavio u njem, onda samo njem, itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel itko od vas otključao S3 sad nedavno?

Ja jesam davnih dana (pred jesen), a jučer šta sam probao, nije radilo...

Ako ima tko kakvu provjerenu metodu, bio bi zahvalan?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jučer nakon update(gore sam stavi SS) sam dobio opet aparat bez SU ovlasti i nakon rotanja s metodom o kojoj govorim već nekoliko mjeseci ponovno imam:

Dovoljno je odinom flashati CFCF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar evo linka i trianglom brojač i evo ga oriđiđi rom a rotan !!!!!

Kies radi, update WiFi i sve ostalo ako ne freezaš pojedine apk. Toliko frke oko službenog a topla voda izmišljena !!! {#}

naravno onome kome je službeni dobar a hoće rotan, i nema boljeg roma osim možda Wanama. Još uvijek lomim službeni i Wanam koji je bolji !

on ima galaxy s3 LTE koliko sam zakljucio iz njegovih postova, a ovo je za obicni, neznam koliko bi bilo pametno fleshat to

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Ja sam s sammobilea platio 100 kn. i nije mi žao !

12 godina
protjeran
rosimic90 kaže...

on ima galaxy s3 LTE koliko sam zakljucio iz njegovih postova, a ovo je za obicni, neznam koliko bi bilo pametno fleshat to

Ma vec sam ja odavno rootao tom metodom samo za i9305. Zanima me kako da vidim koji je moj CSC.

14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

da sada vidim da je prije naveo to, ali link mu je na stranicu pa valjda zna odabrati koji file da skine!

Ali kolega treba navesti naravno {#}jer je svašta moguće kakvih se sve pitanja postavlja nije loše navesti,

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 9:48 (robijan).
12 godina
protjeran

Robijan, znao sam za sve te metode, svejedno, hvala ti. Reci mi samo, taj CSC, je vezan za drzavu gdje je mobitel kupljen?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 9:53 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Ekipa evo upravo mi se Opera "update" izgleda super, navalite i vi.
Osobno mislim da je Opera super browser kao i Opera Mini.

Rabio sam ju na Xperiji U i SL. Na SGS3 Chrome leti i nem oram upisivati lozinke posto i nak ompu rabim Chrome.

16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje - Ja sam na tele2 (uređaj je otključan) i nisam dobio update poprilično dugo, a prijatelj koji je isto na tele2 je imao ako se ne varam prije 2 dana update nekakav... Provjeravao sam par puta i ne pronalazi ništa. Da li je to neki problem ili? o.O

GL&HF
14 godina
neaktivan

ma znam i ne odnosi se niti jedna kritika na tebe već općenito jer oko rotanja toliko rasprave a jednostavno je. A oko ovog CSC mislim da je vezan za zemlju tj. i moguće operatera nisam siguran jel me to uopće ne zanima. toliko sam romova promijenio a da nisam vidio da mi to Šta znaći. Probaj pitati Danijela ili sudya oko toga oni više ulaze u dubinu takvih stvari...

Matijasever kaže...

Robijan, znao sam za sve te metode, svejedno, hvala ti. Reci mi samo, taj CSC, je vezan za drzavu gdje je mobitel kupljen?

12 godina
protjeran

Sada skitam firm od Vip-a, pa javim kad doznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robijan kaže...
EchoOne kaže...

Ma nije mi žao, platio bi ja. Ima i ona aplikacija galaxy sim unlock, samo ne znam kako se plaća? To frendu trebam rješit, sad mi je kod njega mobitel pa ne znam koji su načini...

14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Sada skitam firm od Vip-a, pa javim kad doznam.

ajd pa da vidimo šta ja imam a šta češ ti skinuti ? Jer i mene zanima ?

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
robijan kaže...
EchoOne kaže...

Ma nije mi žao, platio bi ja. Ima i ona aplikacija galaxy sim unlock, samo ne znam kako se plaća? To frendu trebam rješit, sad mi je kod njega mobitel pa ne znam koji su načini...

vidi na dnu stranice ima neki kodovi ??? ne vjerujem da funkcionira ali ako hočeš provjeri..

na sammobile nemaš šta znati, plačanje je paypal ili nekom od kartica mislim i odmah dobiješ key za program koji skineš i spojiš ga itd. itd. ne sječam se

13 godina
neaktivan

Nije radilo, probao sam i ranije..

Ma platio je valjda 200 kn za unlock, mogo je i jeftinije proć, al eto. Ovaj mu je dao račun i sve tako da ako njemu paše, paše i meni ;)

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
robijan kaže...
EchoOne kaže...

Izvolis  {#}

EDIT: too late {#}

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 14:07 (Phill).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice