Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.918.591
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
DwightSchrute kaže...

Ja imam jedan SGS III slomljenog stakla(al normalno radi touch) kojeg sam zato nabavio povoljno i SGS II koji mi je ispao milijon puta al u zaštitnoj maski(al uglavnom doma,rijetko vani),i dan danas je kao novi.

Pouka,ako nemate viška para na bacanje kupite masku po izboru,ja npr uvijek kupujem jedan tip koji prelazi obrub mobitela tako da štiti ekran a i nazubljen je malo sa strane,za bolji grip.

To su vjerojatno V type maske koje nisu toliko skupe (50-60 kn) a štite ekran i imaju sastrane hrapavu gumu da bolje stoji u ruci.

Kao ova za Xperiu Z npr.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 14:38 (explorer 4).
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

To su vjerojatno V type maske koje nisu toliko skupe (50-60 kn) a štite ekran i imaju sastrane hrapavu gumu da bolje stoji u ruci.

Kao ova za Xperiu Z npr.

TPU,ima ih na dosta mjesta za kupiti,a na Ebayu se presmješno jeftine. 10ak kn.

Primjer.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina

Pozdrav, imam jedan Galaxy S3 16GB Blue kupljen u 6. mjesecu,

• ima 3.5mm port koji napol ne radi (pokriva garancija),
  • usb port na koji se puni normalno al treba nekad promrdat usb kabl da se ostvari data konekcija (isto),
  • i napuknut ekran u doljnjem desnom dijelu (novo staklo je ~150kn na eBayu, zamjena je zeznuta),

ima CM10.1 4.2.2 na sebi, a kad bi ga davo sa punjačem baterije/holderom, ekstra baterijom, dvije tanke maske i coverom (sve Samsung službeno) jel bi 1500kn bila OK cijena ili 2400kn ako potpuno popravljen, pošto planiram uzet Xperiu Z ili Galaxy S4?

I da, jeli netko uspio uspješno zamijeniti staklo na S trojci?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo napokon doso i meni novi google store, i prvo sto sam uocio je da freedom ne radi sa najnovijom verzijom {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

drustvo jer zna itko rjesiti problem sa pozivima koje jednostavno nedobijam, probao sam promjeniti modem ali isto je bez promjena... jel to neka app uhebe nesta ili sta se desava neznam, dok je na mobu friski custom rom bez mojih app mogu me svi dobiti, kad instaliram apps vise me nitko nemoze dobiti jer njima zvoni kad me zovu a na mom mobu kao da me nitko nezove nista se nedesava.... molim pomoc od bilo koga... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

drustvo jer zna itko rjesiti problem sa pozivima koje jednostavno nedobijam, probao sam promjeniti modem ali isto je bez promjena... jel to neka app uhebe nesta ili sta se desava neznam, dok je na mobu friski custom rom bez mojih app mogu me svi dobiti, kad instaliram apps vise me nitko nemoze dobiti jer njima zvoni kad me zovu a na mom mobu kao da me nitko nezove nista se nedesava.... molim pomoc od bilo koga... 

pod apps mislis google apps ili opcenito sa marketa?

13 godina
rosimic90 kaže...
SIII Deny kaže...

sve apps koje koristim su sa marketa (google play) jedino igrice ja skidam sa drugih stranica tocnije mobilism-a

16 godina
neaktivan

Da li netko ima jos ima problema sa stock alarm aplikacijom ?? Nisam bas pratio probleme i nedostatke službenih Romova, ali mi se događa da mi alarm krene zvoniti i nakon sekunde se ugasi. Nije slučaj na svakom alarmu, ali eto ajmo reć otprilike svaki drugi ili treći dan mi se to dogodi... Čak se to počelo događati na s3 miniju nakon nadogradnje na 4.1.2 koji sam dao djevojci ... ista stvar ... da li je to neki bug na 4.1.2 ili ?

Samsung Galaxy SIII mini :)
15 godina
Kod mene sve normalno...
14 godina
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže...
SIII Deny kaže...

sve apps koje koristim su sa marketa (google play) jedino igrice ja skidam sa drugih stranica tocnije mobilism-a

Dali si na "edge-u"? Pokušaj ugasiti net ako nisi na 3g-u? Ja sam imao istih problema na ICS-u dok je net bio "ON"

Luc
13 godina
Luc989 kaže...

Dali si na "edge-u"? Pokušaj ugasiti net ako nisi na 3g-u? Ja sam imao istih problema na ICS-u dok je net bio "ON"

probao sam i to ali ista stvar problem sa pozivima, pa sam odlucio unrootat mob i vratiti zadnji stock rom XXEMC2... zatim sam ponovno samo rootao i sad sve radi ko urica, u cem je bio problem neznam pa nemogu podjeliti sa vama da znate ubuduce ukloniti taj problem... {#} 

13 godina
neaktivan

Koje od zadnjih modema koristite i da mozete rec da su dobri u pogledu baterije, signala i brzine neta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jel postoji ovakva futrola za S3?

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jucer sam nabavio ovu maskicu za mob http://www.ebay.com/itm/Black-TPU-Silicone-Gel-Soft-Case-Cover-Skin-for-Samsung-Galaxy-i9300-S3-SIII-/271008111255?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f19579a97

Vizualno jako dobro izgleda, te  ništa ne zvecka ili se klima kao kod nekih drugih, ona hrapava guma sa strane je odlicna i imam osjecaj da mi je mob stabilniji u ruci i nema više straha da ce mi kliznuti iz ruke, maskica ide 1-2 mm preko ekrana tako da i štiti ekran. sve u svemu ja sam super zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam imao ustu takvu za s3 mini, i stvarno sve što si rekao stoji. Jedino da te pitam, na ovoj maskici za s3 mini ima meni jedna glupost, pa me zanima jel i ovdje tako. Naime kod power tipke i kod volume tipkica je preko isto kao plastikica od maske i dosta je teže stisnuti te tipke nego bez maskice, pa me zanima jel i kod s3 taj slučaj, pošto je maskica potpuno ista.

14 godina

Na mojoj maskici nema tih problema , cak se i cuje klik kad stisnes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma čuje se i ovdje klik, ali je taj dio dosta tvrd pa treba dosta jače stisnuti ....

14 godina

Volume gumbici rade normalno, a power gumb radi normalno ali nekad radi prelagano, znaci kad prođem prstom po djelu maskice di se nalazi power gumb upali se ekran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

gdje kupiti ovo?

http://mob.hr/dodatna-oprema-za-samsung-galaxy-s3/

ili još boljesamo bateriju ali original 100%.ne neke kineske

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima negdje na PCE forumu jedan dečko prodaje taj paket za 200kn mislim.

14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Jucer sam nabavio ovu maskicu za mob http://www.ebay.com/itm/Black-TPU-Silicone-Gel-Soft-Case-Cover-Skin-for-Samsung-Galaxy-i9300-S3-SIII-/271008111255?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f19579a97

Vizualno jako dobro izgleda, te  ništa ne zvecka ili se klima kao kod nekih drugih, ona hrapava guma sa strane je odlicna i imam osjecaj da mi je mob stabilniji u ruci i nema više straha da ce mi kliznuti iz ruke, maskica ide 1-2 mm preko ekrana tako da i štiti ekran. sve u svemu ja sam super zadovoljan.

jesi ju kupio preko ebaya ili ima i tu kod nas negdje?i ako preko ebaya kolko si sveukupno platio ..sa carinom i pdvom  to sve?

btw. to ti je kinesko, sigurno ima kancerogenih boja, ne bih ja to drzao u ruci :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 0:15 (tonček).
13 godina
brkan83 kaže...

Sto mislite na ovu dali se isplati planiram je kupiti?

Nakraju kupim ovu slim jer ove gore u linku nisu imali.

Ova je odlicna, grip super jedno je malo tanja i neprimjeti se da je na mobu sto meni odgovara jer sam do sad imao ovu koja je bila oslicna.

{#}

14 godina

Tonček

Kupio sam masku na njuskalu tj maska + 2 folije za ekran= 40kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 11:08 (Xboxn00b).
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Tonček

Kupio sam masku na njuskalu tj maska + 2 folije za ekran= 40kn

moze link?

14 godina
neaktivan

dali koristi tko set cpu ako da kakve profile koristi i misljenja malo dali ima koristi od alpikacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Za pocetak trebas imati kernel koji podrzava klokanje, ali bolji su mi S-tweaksi za te stvari.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Koja je realna cijena ovog uređaja (rabljenog)? Naravno s garancijom.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 18:49 (Kordy).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

za 2 soma ga kupis bez problema

daniel
Moj PC  
0 7 hvala 1
15 godina

Zanima me vaše mišljenje rezultata Benchmark-a ( AnTuTu) postignuto: 12559{#}

0 0 hvala 0