Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.916.222
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zabranjeniples kaže...

Znam da je negdje prije već bila rasprava o ovome, ali da ne tražim.

Ukoliko bi se desio sudden death, dali jamstvo pokriva uređaj bez obzira bio on rootan ili stock ?

Kolko sam shvatio, ako dođe do toga, oni uopće ne mogu saznat dal je uređaj bio rootan.

Kako čitam, taj problem sa sudden deathom je riješen zadnjim updateom na vip-u i na večini custom kernela ?

Pitam, jer uređaj koji mi danas stiže je zaključan na vip.

Itko {#}

14 godina
protjeran

A gle, stavi Siyah i nemas straha da ce riknuti, ili neki stock 4.1.2

Inace se prizna ako je rootan a rikne zbog SD sindroma, makar ja sam sve vratil na stock kad mi je riknul.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

A gle, stavi Siyah i nemas straha da ce riknuti, ili neki stock 4.1.2

Inace se prizna ako je rootan a rikne zbog SD sindroma, makar ja sam sve vratil na stock kad mi je riknul.

Kako uspiješ vratit sve nazad, ako uređaj rikne ?

Inače, drago mi je da se sve prizna, pa makar uređaj bio rootan.

14 godina
protjeran

Meni je riknula memorija, a ostalo je radilo, tak da sam vratil sve na stock. Da nisam uspel, pustil bi 12V na maticnu i opet dobro.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je riknula memorija, a ostalo je radilo, tak da sam vratil sve na stock. Da nisam uspel, pustil bi 12V na maticnu i opet dobro.

Moze tutorial?  :D

14 godina

Evo jucer dobio S3. Pa to je cudo za razliku od Motorole Defy, sad sam tek skuzio koliko sam ja vremena u zivotu izgubio koristeci spori uredaj...pogotovo kad se zaredaju updejti sa g playa. Jos samo da prolistam temu i skuzim kak se update-a na JB. Il mi moze neko dobre volje dat neke linkove ili moze i na pm isto. ty

EDIT: Riješio sam sve sam...

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:10 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tonček kaže...

Stavil sam stock firm, rootal ga sa CF-root-om, sa Triangle Away resetiral brojac, opet stavil stock firm i na kraju factory reset.

Znaci klasicno vracanje na stock i reset brojaca.

daniel
15 godina
neaktivan
tonček kaže...

Kako to spojiš? {#}

Miro
15 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Prim kaže...
Lijep pozdrav... evo sam primjetio prije par dana da mi se baterija jako brzo troši..... jučer sam napunio bateriju i za 17 sati mi je pojelo više od 50%. Poslije punjenja (jučer oko 18 sati) samo sam odradio jedno trčanje s upaljnim endomondom od 30min i poslije toga je mobitel mirovao ništa nije bilo upaljeno (wifi, gps. pozivi..) da bih sada ovo primjetio... napravio sam nekoliko screenshot-ova pa primjećujem da mi je sigic pojeo 20% ali u postavkama nema znakova da je upaljen da bih ga ubio... da li mi možete pomoći oko rješavanja ovog problema???

Ma kako banalno zvučalo ,ako se to počelo dešavati prije par dana ,pokušaj na 1 dan deinstalirati Facebook for android pa vidi razliku. Ja sam imao problem nakon 20.3.2013 kada je bio zadnji update FB-a da mi se baterija DUPLO brže trošila. Nakon deinstalacije se sve vratilo u normalu. Ponovnim instaliranjem FB-a ista priča ,potošnja abnormalna. 

Uistinu FB aplikacija je trošila bateriju... @Luc989 puno hvala na upozorenju i savijetu... zašto se to dešava?? znači neću više moći koristiti tu aplikaciju ili ima rješenja za to??? još jednom hvala... pozdrav

14 godina
Prim kaže...
Luc989 kaže...
Prim kaže...
Lijep pozdrav... evo sam primjetio prije par dana da mi se baterija jako brzo troši..... jučer sam napunio bateriju i za 17 sati mi je pojelo više od 50%. Poslije punjenja (jučer oko 18 sati) samo sam odradio jedno trčanje s upaljnim endomondom od 30min i poslije toga je mobitel mirovao ništa nije bilo upaljeno (wifi, gps. pozivi..) da bih sada ovo primjetio... napravio sam nekoliko screenshot-ova pa primjećujem da mi je sigic pojeo 20% ali u postavkama nema znakova da je upaljen da bih ga ubio... da li mi možete pomoći oko rješavanja ovog problema???

Ma kako banalno zvučalo ,ako se to počelo dešavati prije par dana ,pokušaj na 1 dan deinstalirati Facebook for android pa vidi razliku. Ja sam imao problem nakon 20.3.2013 kada je bio zadnji update FB-a da mi se baterija DUPLO brže trošila. Nakon deinstalacije se sve vratilo u normalu. Ponovnim instaliranjem FB-a ista priča ,potošnja abnormalna. 

Uistinu FB aplikacija je trošila bateriju... @Luc989 puno hvala na upozorenju i savijetu... zašto se to dešava?? znači neću više moći koristiti tu aplikaciju ili ima rješenja za to??? još jednom hvala... pozdrav

Ja sam stavio comment @Google play vezano za to. Sada nam je samo čekati novi update ,a za to vrijeme možeš koristiti friendcaster ili skini Black 4 Facebook alternativnu app

Luc
14 godina
protjeran
pai in the ass kaže...

Kako to spojiš? {#}

Na srecu, jos nisam bil u prilici da to radim, ali ne bi bil problem. Malo struje na pinove konekrota i to je to. Unakrsno ih pospajas i mora nekaj riknuti.

Jedan frend je to napravil na HD2, pa ako budes bas moral, reci, budem ga pital.

daniel
14 godina
neaktivan
daniiel.hajdinjak666 kaže...
pai in the ass kaže...

Kako to spojiš? {#}

Na srecu, jos nisam bil u prilici da to radim, ali ne bi bil problem. Malo struje na pinove konekrota i to je to. Unakrsno ih pospajas i mora nekaj riknuti.

Jedan frend je to napravil na HD2, pa ako budes bas moral, reci, budem ga pital.

Na taj tutorial sam mislio ;) 

13 godina
neaktivan

Jel podrzava paranoid android siyah kernel, pise da kernel podrzava samsung jb i cm10/10.1 romove, a na paranoid android stranici pise da je aospa? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže...

Jel podrzava paranoid android siyah kernel, pise da kernel podrzava samsung jb i cm10/10.1 romove, a na paranoid android stranici pise da je aospa? 

podrzava naravno, zar cm10.1 nije aosp rom koliko ja znam je, koristio sam siyah na paranoidu 4.2.1 tako da radi i na 4.2.2

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže...

podrzava naravno, zar cm10.1 nije aosp rom koliko ja znam je, koristio sam siyah na paranoidu 4.2.1 tako da radi i na 4.2.2

Siyah već neko vrijeme nije kompatibilan ni sa samsung 4.2.1,ni sa aosp 4.2.2 romovima!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 10:08 (mnjikloh).
13 godina
mnjikloh kaže...
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže...

Siyah već neko vrijeme nije kompatibilan ni sa samsung 4.2.1,ni sa aosp 4.2.2 romovima!

Eto ni ja nisam znao, hvala na ovoj informaciji, onda yanki555 ili nesta drugo ugl noviji kerneli svi imaju fix za suden death 

13 godina
neaktivan

sto se dogodilo s yank555 kernelom? vidim da je na xda thread zatvoren i prvi postovi su editirani (obrisani)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me, postoji li kakva mogučnost, da kod nas priznaju jamstvo iz Nizozemske?

Imam priliku povoljno uzet S3, ali mi lik kaže da je kupljen u Nizozemskoj.

Ima uredno ovjereno jamstvo i račun.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 17:59 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema mogućnosti osim ako garancija vrijedi u EU, tada bi trebala vrijediti i kod nas kad uđemo u EU.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ples: mitsuoka je reko da ne vrijedi jamstvo. I ono sta si pito za iznenadnu smrt, nekima su priznali jamstvo, a nekima ne-ovisi na koga naletis. Pricam naravno o rootanim uredajima. Pred par desetaka stranica se vodila detaljna diskusija o tome..

Edit: haha, ja o vuku, a vuk na vrata :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:43 (PraskaviRepan).

0 0 hvala 1
14 godina

Pozz!

Može pomoć?

Dakle, imam S3 i stavio sam official 4.1.1. E sad, instalirao sam onaj Keis Samsung i ne prepoznaje mi uređaj, te neš zeza, pa s driverima, pa nemrem se spojit na komp i to sve, ni preko žice ni preko wifi-a. I onda sam uključio USB debuging i da dopusti sa unknown sources-a. Te naravno rebooto mob, gasio, te komp restarto, briso sve to od Samsunga i Keisa iz programs and features na kompu, ponovo instalirao, ponovo isti problemi. Te sad sam opet uspio da mi piše kak je sve instalirano, ti driveri i piše GT-I9300 te imam pristup i Phone i Card memoriji. Ali je jako sporo loadanje te prebacivanje file-ova. Te kad oću gledati slike, vide se samo ikone od programa s kojim gledam slike fast stone, a otvara sa defaultnim od win 7 programom, a thumbnails nema od tih slika nego taj logo od fast stone-a. Stvarno ne kužim kako je to komplicirano, a na prošlom androidu, samo ušteko mob i sve mi radilo kao da sam uštekao običan USB stick.

Hvala!

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

poslje duge pauze izasao i novi siyah http://www.gokhanmoral.com/ 
javite kako radi na cm10.1 ili nekom drugom romu koji koristite, ako ce te ga flesati.. nadajmo se da radi bez problema naspram proslog  

0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me dali se može "download" drugačija tipkovnica na Galaxy S III , dakako mislim na official , dal se to može napraviti u postavkama ili ? {#}
U Privitku vam šaljem, izgled svoje dosadašnje tipkovnice, ( dakako official ), uređaj nikad nije rootan , niti je stavljan CUSTOM rom.

0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...

Zanima me dali se može "download" drugačija tipkovnica na Galaxy S III , dakako mislim na official , dal se to može napraviti u postavkama ili ? {#}
U Privitku vam šaljem, izgled svoje dosadašnje tipkovnice, ( dakako official ), uređaj nikad nije rootan , niti je stavljan CUSTOM rom.

Link

15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Kako to spojiš? {#}

Haha! Valjda mi neće trebati. Iako je to možda dobra opcija u nekim situacijama...

Miro
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

poslje duge pauze izasao i novi siyah http://www.gokhanmoral.com/ 
javite kako radi na cm10.1 ili nekom drugom romu koji koristite, ako ce te ga flesati.. nadajmo se da radi bez problema naspram proslog  

Trenutno nemam nikakvih zamjerki. Imam samsungov 4.1.2 kao primarni i cm10.1 kao sekundarni rom i sljaka bez problema.

13 godina

I ja ga koristim na cm10.1 najviše zbog jaćeg zvuka ali ne ide mi baš namještanje kad slušam glazbu krći, jer ima netko ideju kako to promijeniti da nekrći, ako nema maknuti ću ga

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam temasekov kernel i boefflasound,i ono ..nije neš,a nije ni niš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa sada mi je ponuđena aktualizacija od 50 mb , dal znate što bi to moglo biti, uskoro više detalja {#}

EDIT: Ovako stvari stoje {#} dobio sam OTA nadogradnju koja je veličine negdje 50 mb, kada se dovršilo preuzimanje i instalacija je po restartu uređaja nisam primjetio  nikakve novitete ili da je nešta drugačije ( ako išta primjetim ja nadopunim )
Svakako napravite provjeru ažuriranja pa možda je i vama došlo, pitao sam frenda al njemu da nije ništa.
Moj je uređaj nebrendirani kupljen u vipu.

U privitku šaljem screenshot {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 22:58 (Gale92).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je, došla je i meni danas, otključani iz vipa, SEE je csc. Softver je sad EMC2 (prije njega je bila ELLA) , nisam ništa novo primijetio. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice