Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.814
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

{#} valjda neće biti drugi žuti ali trebam hitno pomoć oko ovoga ako ima kompetentnih !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina

nesta novo {#}

ali i dalje baterija pravi problem kao i na 4.2.1 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:16 (SIII Deny).

0 6 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
4mal kaže...

Do kolko GB max podrzava s3 mirco sd karticu i koju bi mi preporucili tj classu da uzmem :) 

Ide do 64 gb. ja imam od 16 clas 10, nebi preporucio slabiju, moja je silicon power ova

14 godina
odjavljen

Ako stavim official nebrendirani rom, dali time rušim garanciju?

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zin8 kaže...

Ako stavim official nebrendirani rom, dali time rušim garanciju?

Ne.

daniel
17 godina
neaktivan

Jel mi moze netko preporuciti neki Stock nexus feel rom? Da je skroz stock, a ne kao od @SIII Deny da izgleda kao kineski ducan... :)

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Imas od Faryaaba cisti nexus. Do build 3 nije imal toggles u notificion baru, za ovaj 5 ne znam. Stavis ovaj app, pa opet imas sve u baru.

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Imas od Faryaaba cisti nexus. Do build 3 nije imal toggles u notificion baru, za ovaj 5 ne znam. Stavis ovaj app, pa opet imas sve u baru.

nisam probao ali ga skinuo i čeka,sinoć je na twiteru stavio da će u slijedeća 240h. imati update pa sačekaj danas. Javi dojmove meni se ne da jer mora ići full wipe

15 godina
neaktivan

e da  ali imaš ovaj 4.2.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 10:09 (robijan).
13 godina
Dodge_167 kaže...

Jel mi moze netko preporuciti neki Stock nexus feel rom? Da je skroz stock, a ne kao od @SIII Deny da izgleda kao kineski ducan... :)

kupi nexusa i imat ces 100% Stock na njemu, pa ti sebi uredivaj mobitel tako da ti neizgleda kao kineski ducan(trgovina)...

svi mi imamo razlicite romove na svojim uredajima i svatko ima neki svoj stil, i svoje uredivanje app i radne povrsine po svojim zeljama i svakodnevnim potrebama.. mani se kritiziranja tudih romova, nego nadi sam rom koji ti odgovara, skini njih par pa vidi sta ti najvise pase i onda napises s kojima si najvise zadovoljan a s kojima nisi izasao na zelenu granu, a ja sto stavljam su romovi koje svakodnevno mjenjam i testiram po sebi i pisem za druge ako netko odluci za neki od tih romova da isproba na svom mobu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 14:02 (SIII Deny).
15 godina
Dodge_167 kaže...

CM 10.1 (4.2.2 - zadnji) je čisti Nexus.
To sam mislio da si naučio {#}

Recimo 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...
Dodge_167 kaže...

Recimo 

bas tako, a ostali izgled je crystal 2 tema za taj rom {#}

15 godina
SIII Deny kaže...
sudy_freak kaže...
Dodge_167 kaže...

Recimo 

bas tako, a ostali izgled je crystal 2 tema za taj rom {#}

Probao sam na desetke tema, ali od Vicinovih boljih nema.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan

i dalje stock stanje,sa malom izmjenicom ikonica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li vam radi sammobile?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Cro01 kaže...

Da li vam radi sammobile?

We are currently down for maintenance.

Koji dio ne kužiš ? :D

15 godina
neaktivan

Meni javlja: 401 Authorization Required

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali tko jos ima problem da kad ima ukljucen smart stay, ekran mu se ponekad ne gasi? ide mi na zivce, jer mi se svida ta postavka i volio bih ju koristiti, ali ponekad ( dovoljno cesto da bi islo na zivce :D) se ekran od moba jednostavno nece ugasit..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
klinik kaže...

dali tko jos ima problem da kad ima ukljucen smart stay, ekran mu se ponekad ne gasi? ide mi na zivce, jer mi se svida ta postavka i volio bih ju koristiti, ali ponekad ( dovoljno cesto da bi islo na zivce :D) se ekran od moba jednostavno nece ugasit..

Da gasi se pod osvjtljenjem, sijalica i sl. Nije baš toćna kao dnevno svjetlo, u ovisi od kuta svjetla tebe i sl.

Edit:Pih, sad proćita tebi neće da se ugasi ok tada je za dnevno svjetlo obratno neće da se ugasi... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 19:21 (robijan).
15 godina
neaktivan

Ovako prije nisam radio pa ne znam sada šta je bolje. Flashao sam nexusa (prije navedenog) i kada pokrenem titanium nudi mi restore ID ili keep, nisam nikada to prije radio pa ne znam šta je bolje ili šta treba ? Ujedni i kratko pojašnjenje ako može za oba slučaja ! Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robijan kaže...

Ovako prije nisam radio pa ne znam sada šta je bolje. Flashao sam nexusa (prije navedenog) i kada pokrenem titanium nudi mi restore ID ili keep, nisam nikada to prije radio pa ne znam šta je bolje ili šta treba ? Ujedni i kratko pojašnjenje ako može za oba slučaja ! Hvala...

ja sam uvijek restore ID i sve bilo oke

jel mozda netko zna znar cm10.1 official ima u sebi sudden death fix tocnije u njegovom kernelu koji bude u romu automatski? ja nemogu naci tu informaciju a bitna mi je... Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 23:23 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan

najbolji custom rom da ima stock izgled?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

android revolution hd

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
15 godina
neaktivan
tonček kaže...

Wanam posljednja verzija mislim 5.8 stavio par postova nazad link... Stavio super nexus 2.0 ima odlićnih stvari,ali mi pomalo neke sitnice s stocka fale..Za bateriju još ništa ne mogu reći,aki ćekam novu verziju kako je najavio  developer pa ćemo vidjeti šta vrijeme nosi. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 10:13 (robijan).
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Restore id ti se koristi ako ti neke aplikacije koje zahtjevaju ID uredaja nebi radile. Npr mpbz i mtoken aplikacija ne rade ukoliko se ne vrati ID jer se vezu na ID prilikom instalacije.

Ako nemas takvih aplikacija bolje nemoj vracat ID, a ako ga vracas neka ti to bude prvo kaj napravis, prije instaliravanja svih ostalih app koje imas.

SIII Deny kaže...
robijan kaže...

ja sam uvijek restore ID i sve bilo oke

jel mozda netko zna znar cm10.1 official ima u sebi sudden death fix tocnije u njegovom kernelu koji bude u romu automatski? ja nemogu naci tu informaciju a bitna mi je... Hvala!

Cm10.1 je u svom kernelu izbacio fix dan nakon izbacivanja base 7 sourceva ilitiga xxella. I od tad na dalje je fix u kernelu. Jedino sta moras recovery staviti od siyaha ili phila.

13 godina

za recovery koristim philz touch 4.00 za to znam da se nemoram briniti, a za ono hvala users {#}

evo za sve one koji su na stocku a zele malo promjeniti izgled Vire Launcher ima zanimljivih opcija, i ljepo izgleda kad se sredi...

a ovaj launcher HD 3D sam sad nasao i isprva mi se nije svidao, ali kad sam pogledao video koji je ispod i vise nego je dobar sa hrpom opcija

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 13:37 (SIII Deny).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
p4wner kaže...
tonček kaže...

android revolution hd

trazim neki koji ima izgled i funkcije stocka sve,ali da ne laga kamera imenik, pozivi ,sms ... jel  postoji to?

ovo sto si mi preporucio vidim na yt da je lag isti ko i na stocku

13 godina
tonček kaže...
p4wner kaže...
tonček kaže...

android revolution hd

trazim neki koji ima izgled i funkcije stocka sve,ali da ne laga kamera imenik, pozivi ,sms ... jel  postoji to?

ovo sto si mi preporucio vidim na yt da je lag isti ko i na stocku

nova omega ali neznam kakva je sa lagom jer je nikako nisam isprobavao, i wanam.... pogledaj si malo ta dva roma :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:57 (SIII Deny).
14 godina
odjavljen

Dal je moguće dodati vlastite aplikacije u opciju Više prozora?

Znači već imam neke ponuđene ali bi htio dodati još neke druge. Dal je to izvedivo?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Dal je moguće dodati vlastite aplikacije u opciju Više prozora?

Znači već imam neke ponuđene ali bi htio dodati još neke druge. Dal je to izvedivo?

Sa origigi multiwindow modom nemožeš, al imaš na xda za flashati hacked multiwindow mod sa kojim možeš sve aplikacije tako koristiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice