Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.558
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...

ovo je moj cm10.1 s kojim sam zasada zadovoljan

Jel baterija nešto bolja ili je ostala ista?

13 godina
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

a tu je kao malo bolja al sitna je to razlika 

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

a tu je kao malo bolja al sitna je to razlika 

ja sam malo isprobavao i činilo mi se da dosta brzo ode, naviknuo sam se na neatrom da traje i traje :)

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

koj ti je to kalendar i sat,i slika na lock?

13 godina
tonček kaže...
SIII Deny kaže...

kalendar

sat

slika skinuta sa zedge stranice 

upravo prckam po paranoidandroid 3.0 i mogu rec da je prebrz, ako ne cak i brzi od cm10.1 jos je probni vide se neke sitnice, jedna od tih je da jos nema opciju uklanjanja viska prozora na pozadini meni inace treba tri prozora dok ih je tu 5 ali ok nadam se iducim i uskorim apdejtom sa tim zakrpama, ali ovako po svemu sudeci odlican vrjedi baciti oko na njega

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 1:06 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
tonček kaže...
SIII Deny kaže...

kalendar

sat

slika skinuta sa zedge stranice 

upravo prckam po paranoidandroid 3.0 i mogu rec da je prebrz, ako ne cak i brzi od cm10.1 jos je probni vide se neke sitnice, jedna od tih je da jos nema opciju uklanjanja viska prozora na pozadini meni inace treba tri prozora dok ih je tu 5 ali ok nadam se iducim i uskorim apdejtom sa tim zakrpama, ali ovako po svemu sudeci odlican vrjedi baciti oko na njega

Stavi si apex launcher i stavi 3stranice. Kaj se tice cm10.1 ovaj novi nightly je stvarno dosta brz i sve ide glatko. Ali jos uvijek se rusi kamera kod slikanja sa bljeskalicom.

16 godina
neaktivan

deny koju temu imas?

0 0 hvala 0
13 godina
bobofloki2 kaže...

deny koju temu imas?

Crystal2 tema za aosp i cm romove 

16 godina
neaktivan

Imam problem sa gps-om na cm10.1 ja ga iskljucim ali pod battery use bude da je cijelo vrijeme upaljen je zna neko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok ljudi imam jedno pitanjce

- kada udem u recovery mod onaj logo od androida lezi dole sa nekakom oznako da nesto nije uredu

- kako uraditi full wipe jer preko (onoga u recovery modu ostaju zaostale datoteke)

- dali postoji stock rom kao na s2 i s1 sa tri fila da sami mozemo ubacivati modem i csc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
bobofloki2 kaže...

deny koju temu imas?

stavio sam si i ja tu temu, dobra je..

kaj se tiče kamere jednostavno sam stavio aplikaciju camera zoom fx i sve lijepo radi.

bobofloki2 kaže...

Imam problem sa gps-om na cm10.1 ja ga iskljucim ali pod battery use bude da je cijelo vrijeme upaljen je zna neko u cemu je problem?

Isprobao sam i meni ne ostaje upaljen tak da neznam u čemu bi bio problem, možda neka pozadinska aplikacija koja ga pokušava koristiti. Pogledaj i gps za google aplikacije da li je upaljen.

13 godina
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...
bobofloki2 kaže...

deny koju temu imas?

stavio sam si i ja tu temu, dobra je..

kaj se tiče kamere jednostavno sam stavio aplikaciju camera zoom fx i sve lijepo radi.

bobofloki2 kaže...

Isprobao sam i meni ne ostaje upaljen tak da neznam u čemu bi bio problem, možda neka pozadinska aplikacija koja ga pokušava koristiti. Pogledaj i gps za google aplikacije da li je upaljen.

I meni prvi put nije cm radio kako treba, ali sam ponovio flesanje, sa full wipe, i format sistem, i onda je radio normalno, usput sa paranoidandroidom sam jako zadovoljan zasad i sa baterijom zasad pohvale 

15 godina
neaktivan

jedno brzinsko pitanje.... telefon nikad rootan nista modificirano tvornicki otkljucan, ako kliknem na vracanje tvornicki postavka nece se nista dogodit osim brisanja sve da bude ko od majke rodjen... :)

unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:13 (tommek10).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

jedno brzinsko pitanje.... telefon nikad rootan nista modificirano tvornicki otkljucan, ako kliknem na vracanje tvornicki postavka nece se nista dogodit osim brisanja sve da bude ko od majke rodjen... :)e

unaprijed hvala

Nejasno pitanje dali misliš hoće li ili neće biti kao kad si kupio. Kada to napraviš na tvorničkom romu a iz postavki >vrati na tvorničke postavke. Tada ti formatira memoriju i obriše sve podatke kao novi iz tvornice... 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
tommek10 kaže...

jedno brzinsko pitanje.... telefon nikad rootan nista modificirano tvornicki otkljucan, ako kliknem na vracanje tvornicki postavka nece se nista dogodit osim brisanja sve da bude ko od majke rodjen... :)e

unaprijed hvala

Nejasno pitanje dali misliš hoće li ili neće biti kao kad si kupio. Kada to napraviš na tvorničkom romu a iz postavki >vrati na tvorničke postavke. Tada ti formatira memoriju i obriše sve podatke kao novi iz tvornice... 

a mislim da se nebi zbrickao ili nesto krenulo po zlu, zastekalo i slicno dok se sve brise i vraca. Jel mi treba uredjaj kao kad sam ga podigao u vip-u....

15 godina
robijan kaže...
tommek10 kaže...

unaprijed hvala

Nejasno pitanje ( ali i meni tvoj odgovor ) da li misliš hoće li ili neće biti kao kad si kupio. Kada to napraviš na tvorničkom romu a iz postavki >vrati na tvorničke postavke.

Tada ti formatira memoriju i obriše sve podatke kao novi iz tvornice... 

Da ja malo pojasnim pitanje kroz svoj upit, pa da dobijem/o konkretniji odgovor na pitanje koje i mene interesira, deeebelo {#} ?!?!

Imam SGN II, ničim od strane mene diran, rootan, brejkan, što god, i sada, ja se odlučim učiniti vraćanje na tvorničke postave, DA LI ĆE TO "IZBACITI" T-COM-ovo PAKLJANJE PO MOBU, kojeg sam ja inače kupio kao brendiranog, zaključanog {#} ????

Da li bi onda moj zamzung bio čist kao svaki normalan otključan koji izlazi tog trenutka iz tvornice {#}??

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Imam SGN II, ničim od strane mene diran, rootan, brejkan, što god, i sada, ja se odlučim učiniti vraćanje na tvorničke postave, DA LI ĆE TO "IZBACITI" T-COM-ovo PAKLJANJE PO MOBU, kojeg sam ja inače kupio kao brendiranog, zaključanog {#} ????

Da li bi onda moj zamzung bio čist kao svaki normalan otključan koji izlazi tog trenutka iz tvornice {#}??

Ne. Postavke su jedno, bloatware drugo.

I possess a skill to google.
15 godina
Minoza kaže...
ATJLučko kaže...

Ne!!!! Postavke su jedno, bloatware drugo.

SHIT uz BULL2!!!!

Na moju Veeeliku žalost {#}!!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Radio sam to par puta. Neće ti zaključati mob tj.mrežu. Nikada što se toga tiće barem ja ne znam i nitko nije niti pisao da ga želi ponovno "zaključati" ako možda želiš to. U vipu nema svih onih gluposti pa ne znam dali na tmobile vrati onaj iritantni paleći zvuk. 

Kada s tvornićkog roma ideš napraviti vraćanje na tvornićke on ti vrati na obrisane podatke od onog roma koji je na njemu.Znaći obriše podatke i apk. Ako hoćeš rom po izboru već koji misliš da treba da imaš skini s sammobile i flashaj pteko odina to ti ne mijenja za garanciju ništa ako je kako kažeš nikad rotan i slićno. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

malo za nas laike poučnog teksta.

http://mob.hr/sto-je-overclock-i-kako-se-izvodi/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koristi ''Uredi''

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 2 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jel mi može netko preporučit neku MIUI derivaciju il je najbolje stavit pure MIUI ? Te dali on ima hrvatski jezik jer sam MIUI (Asnet derivaciju) koristio na SGS2 i imao je hrvatski, a pure MIUI ne.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 20:42 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Koristi ''Uredi''

Mislim ovo je budalaština !!!!! Šta da uredim dobijem žuti zato što napišem tri ne vezane stvari zaredom {#}a nitko između ne napiše post !!!!!

Halooooooo.... Di je to pravilo .... nemam rijeći. Koga vrijeđao ili šta ????' ili moram čekati da netko neko pojašnjenje nekog šestošezdesetišest puta pojašnjenog naćina nećega upiše a ja kada imam vremena surfati na vebu i objaviti kolegama onda da ne bih slučajnonapisao nešta zaredom.... i sada bi pisao svašta ali eto neka su malo drugi iživljavaju.......................................................

evo opet koristim uredi jer me boliiiiii, imao sam žuti prije -15-20 dana s pravom i nisam znao da se to ne smije...... OK poštivam

Ali ovo je stvarno nepotrebno od strane "onaj tko je zna" jer ako nađe pravi razlog za to što mi je dao skidam kapu----- A šta znaći žuti ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 21:18 (robijan).
16 godina
neaktivan

Ne želim da idemo u oftopik, ali neka forum bude malo uredan. Ok da je razmak 1 dan, 12 sati, al kad je već 5 min razlike, mislim da nije problem stisnut uredi i napisati dodatak. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

slažem se ali ni u najmanju ruku niti sam gledao u tom trenutku tko je šta pisao već kako sam nalazio s readera interesantne teme tako ih postavljao, i opet uopće nije vezano jedno {#}s drugim... Ma neka se slika idemo u S III.......

13 godina

za one koji su iscekivali a nisu imali priliku pogledati i skinuti omega v42 evo direktan link ovdje za brze pronalazenje stranice {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Neki dobar rom (u kombinaciji s kojim kernelom) u zadnje vrijeme, a da je brz, stabilan i dobar prijatelj s baterijom {#}?

Nisam baš pratio u zadnje vrijeme šta se dešava, pa eto, pitam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 1:48 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Gdje promjeniti SMS defaultne poruke koje se kao opcija pokažu samo kad netko zove.

Ako netko zna koja auto sms App radi, probao sam ih 2-3 niti jedna ne radi, pa molim da potvrdite da neka radi. Auto sms je ono kad netko zove ne javite se pa se automatski pošalje SMS poruka.

17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Gdje promjeniti SMS defaultne poruke koje se kao opcija pokažu samo kad netko zove.

Ako netko zna koja auto sms App radi, probao sam ih 2-3 niti jedna ne radi, pa molim da potvrdite da neka radi. Auto sms je ono kad netko zove ne javite se pa se automatski pošalje SMS poruka.

Ako sam te dobro razumio Phone->Call settings (menu key)->Set reject messages

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice