Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.017.026
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nisam nimalo uzbuđen šta izlazi s4.

ja sam prilično razočaran sa S3.

ok odličan je taj veliki ekran i baterija šta mi dosta traje ali u globalu je preloš mobitel,ja nevjerujem da su ga izabrali za najbolji mobitel.

pa non stop se ruše aplikacije,zaštekava u pojedini radnjama,kasni za odgovorom (znaći kad stisnem nešto čekam po minimalno 2-3 sekunde da uopće to podigne) ,

ma mislim ima hrpetinu nedostataka ,i mobitel kao takav koji je u vrhu ponude nebi smio biti toliko LOŠ u globali.

ja svoj nisam rootao nego je sve na defaultu ,4.1.2. andoroid ,i  ja sam totalno nezadovoljan.

Znate šta reći na ovaj post?

'Nije žvaka za seljaka' {#}

P.S prestani ljudima davati TD samo zato jer su ti odgovorili na tvoj trollerski post {#}

13 godina
neaktivan

ZeNGe_CRO-mt ja stvarno neznam kakav to ti mobitel onda imaš? jesi siguran da je SIII ? {#}

Imam 2 x SIII, jedan je sve stock, nije ni rootan ni ništa, i to ne iz razloga jer se bojim za garanciju nego čisto zato šta ga koristi osoba kojoj nije potrebno ništa više od officijale.  Mobitel je zvijer, radi besprijekorno... 

drugi SIII je kod mene i ako si pratio moje postove možeš vidjet da nema šta mu već nisam radio i šta nisam probao. Mogu ti reć da sa custom romovima i custom kernelima imam duplo bolja iskustva nego sa stockom sa tim da mu cpu takt i ostale postavke (neću sad u detalje) mogu prepolovit te će i dalje mob radit bolje nego na stock romu pa si onda misli kolko je dobar. 

aplikacije mi se nisu rušile na beta i nestabilnim romovima a kamoli tek da bi mi se rušile na stabilnim romovima.

Šta se tiče priče o garanciji, da si malo čitao po forumu vidio bi more uputstava kako sve poništiti. Svoj SII(sad već i SIII) sam fleshao neda se ni nabrojat koliko puta, bio je i otključavan sa vip mreže.. kad je išao na servis fino vratio oficijalu, zaključao na vip mrežu i amen.

Prvo bi se trebao malo informirat i naučit neke elementarne stvari o androidu, pa tek onda reć kako nešto i zašto nešto ne valja, jer ovako popljuvat mobitel samo zbog tvog neznanja je skroz krivo.

btw neki dan sam iphone 5 probavao, nasprem SIII to je igračka, zvečka, kako god oćeš nazvat...Uostalom i na iphoneu treba znat kako napraviti unlock, kako jailbreak. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Sgs3 je odlican uredjaj, problem je samo ako ti treba iole ozbiljniji multitasking, tu je skoro pa neupotrebljiv.
Ko nije fanboy i ozbiljniji je user zna o cemu pricam, memory management je apsolutna tragedija i jedini razlog zasto prodajem svog galaxya..
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
Sgs3 je odlican uredjaj, problem je samo ako ti treba iole ozbiljniji multitasking, tu je skoro pa neupotrebljiv.
Ko nije fanboy i ozbiljniji je user zna o cemu pricam, memory management je apsolutna tragedija i jedini razlog zasto prodajem svog galaxya..

i to se da srediti, možeš si podesiti memory management kako hoćeš , dodat swap space i multitaskaš kolko oćeš.

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Mislim da je s3 zvijer od uredjaja. Ja ga koristim od kad je izasao trenutno sam na stocku 4.1.2 leti sve brzinom treptaja oka. Aplikacije kao sto su krokodil nisu usmjernica da se kaze da telefon nevalja i da se sve rusi. Aplikacija se rusi koja nije napravljena kvalitetno i dovoljno dobro za taj uredjaj. Dok na ostalim sporim i jadnim kantama ta apk radi dobro. Ali uredjaj kao uredjaj je napravljen prie vremena i njegovo vrijeme tek dolazi. A kvalitetne apk koje kupi i koje dodju s njim neruse se nikad. Meni u sad ce jos malo godina dana telefon nije ni jednom srusio ni zastekao.... osim krokodil info prije bio horvat andro i slicnih fus apk za koje se i nebrinem oce radit ili ne....

Kakvih problema imaš sa krokodilom? 

ja ga koristim otkad se horvat zvao i moram priznat da nisam imao problema sa njim.

15 godina
tommek10 kaže...

Mislim da je s3 zvijer od uredjaja. Ja ga koristim od kad je izasao trenutno sam na stocku 4.1.2 leti sve brzinom treptaja oka. Aplikacije kao sto su krokodil nisu usmjernica da se kaze da telefon nevalja i da se sve rusi. Aplikacija se rusi koja nije napravljena kvalitetno i dovoljno dobro za taj uredjaj. Dok na ostalim sporim i jadnim kantama ta apk radi dobro. Ali uredjaj kao uredjaj je napravljen prie vremena i njegovo vrijeme tek dolazi. A kvalitetne apk koje kupi i koje dodju s njim neruse se nikad. Meni u sad ce jos malo godina dana telefon nije ni jednom srusio ni zastekao.... osim krokodil info prije bio horvat andro i slicnih fus apk za koje se i nebrinem oce radit ili ne....

mislim da,to je skroz realno i s tvoje strane lijepo objašnjeno,a ne da mi bacaju kontre na najjače kako ja trollam.

isto tako se slažem da krokodil info nije neka aplikacija za mjerenje .ali evo ovig trenutka sam imao npr mobitel u ruci ,prosurfo na standardnom pretraživaču ,stisnuo home tipku da mi izađe i mobitel pričeka ajmo reć sekundu ,izađe na glavi onaj screen bez ijedne ikone,vremena ,sata ,i nakon tri do četiri sekunde počinje se prikazivat jedna,tri,pet pa sve aplikacije onak jedna za drugom.

i tako u velikoj večini slučajeva kad nekaj radim na njemu i stisnem home tipku.

to su možda neke sitnice ali mene to probija.

i to je samo jedan OD primjera koje mene smetaju kod ovog uređaja.

ja nisam mislio čak i ojuvat ovaj uređaj s obzirom da kad bi mi netko došao i pitao koji trenutno mobitel da uzmem ja bi mu rekao S3,

mislim ja isto puknem kad me hebu da trollam ili takve gluposti šta i ne radim ,i onda postajem bezobrazan,a totalno nepotrebno.

kažem,napominjem čak ,ovo kaj se meni dešava mene to zanima jel tako svima na defaultnom uređaju ili kod mene dolazi do nekakvog "zagušenja" ??

eto to je sve šta mene zanima

PS svatkom se uvijek zahvalim kad mi da nekakvu korisnu informaciju,

a da stiskam td neznam baš makar mi je to totalno nebitno osim HVALA

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 17:15 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
tommek10 kaže...

mislim da,to je skroz realno i s tvoje strane lijepo objašnjeno,a ne da mi bacaju kontre na najjače kako ja trollam.

isto tako se slažem da krokodil info nije neka aplikacija za mjerenje .ali evo ovig trenutka sam imao npr mobitel u ruci ,prosurfo na standardnom pretraživaču ,stisnuo home tipku da mi izađe i mobitel pričeka ajmo reć sekundu ,izađe na glavi onaj screen bez ijedne ikone,vremena ,sata ,i nakon tri do četiri sekunde počinje se prikazivat jedna,tri,pet pa sve aplikacije onak jedna za drugom.

i tako u velikoj večini slučajeva kad nekaj radim na njemu i stisnem home tipku.

i to je samo jedan OD primjera koje mene smetaju kod ovog uređaja.

ja nisam mislio čak i ojuvat ovaj uređaj s obzirom da kad bi mi netko došao i pitao koji trenutno mobitel da uzmem ja bi mu rekao S3,

mislim ja isto puknem kad me hebu da trollam ili takve gluposti šta i ne radim ,i onda postajem bezobrazan,a totalno nepotrebno.

kažem,napominjem čak ,ovo kaj se meni dešava mene to zanima jel tako svima na defaultnom uređaju ili kod mene dolazi do nekakvog "zagušenja" ??

Postoji opcija da se to ubrza. U postavkama se isključi mogučnost paljenja SVoica preko home buttona i onda to ide puno brže :)

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

,ovo kaj se meni dešava mene to zanima jel tako svima na defaultnom uređaju ili kod mene dolazi do nekakvog "zagušenja" ??

ne, to nije tako svima na defaultnom uređaju. napravi factory reset ili stavi neki drugi rom. igraj se malo, iskoristi mobitel koji imaš.

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jesi izgasio čekanje Home tipke u S Voice aplikaciji? Ako nisi, napravi to. To će ubrzat proces na trenutačno vraćanje na Home.

Ovo drugo sa učitavanjem Launchera je normalno, jer uređaj (Android) gasi pozadinske procese ukoliko je potreba za RAM-om velika. Za to ćeš trebat rootat i skinut neki RAM manager kojim ćeš uređaju naredit da ne gasi određene aplikacije, tipa Launcher.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
user3468 kaže...

ja ga koristim otkad se horvat zvao i moram priznat da nisam imao problema sa njim.

evo kod mene je primjer uđem u njega sve super sve 5,izađem sa home tipkom,uđem u primjer večernji,pa galeriju,izađem i uđem ponovo,

mobitel kao uđe u applikaciju cijeli ekran je crn ,ne reagira u tom trenutku par sekunda mobitel na ništa ,čak i ako lupaš po home tipki,i onda se otvara onaj prozorčić di piše da se krokodil zaustavio,pa imaš opcije izvještaj i ok ili exit neznam sad točno.

i onda kad si stisnuo ok ili exit izašao si na home ekran,ponovo uđeš unutra radi najnormalnije.

i tako za galeriju,vecernji,čak i fejs nekad zna itd itd....

ili je možda ovako ,

skidao sam jednom prilikom par igrica preko mobitela direkt(znate na kaj mislim){#}

jel moguće da sa popio nešto?

btw zin8 jesam,to sam napravio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 17:25 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
user3468 kaže...

evo kod mene je primjer uđem u njega sve super sve 5,izađem sa home tipkom,uđem u primjer večernji,pa galeriju,izađem i uđem ponovo,

mobitel kao uđe u applikaciju cijeli ekran je crn ,ne reagira u tom trenutku par sekunda mobitel na ništa ,čak i ako lupaš po home tipki,i onda se otvara onaj prozorčić di piše da se krokodil zaustavio,pa imaš opcije izvještaj i ok ili exit neznam sad točno.

i onda kad si stisnuo ok ili exit izašao si na home ekran,ponovo uđeš unutra radi najnormalnije.

ili je možda ovako ,

onda ti ne preostaje drugo nego factory reset i/ili drugi rom jer to nije normalno.

znači ja upalim mjuzu preko tunein radio pro, upalim Imo, facebook, dropbox uploada slike, es file explorer prebacuje pjesme sa kompa na mob i usput surfam sa dolphin browserom desktop stranice i to uz flash. Između svega se prebacujem instant, a na home tipku prikazuje odma launcher i sve ikone instant(koristim apex launcher).

15 godina
neaktivan
user3468 kaže...
tommek10 kaže...

pri skoro svakom pokretanju se srusi.... napise: crokodil info se zaustavio..... izvjestaj ili ok i kad bubnes ok pokrene se ponovo i ide.  I ja ga koristim godinama vec ali nije se usreci bas na s3, skinuo sam zadnju nadogradnju njegovu sve al puca jednostavno al nisam jedini to se masu ljudi desava. Nebrine me to toliko bas ;-)

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
user3468 kaže...
tommek10 kaže...

pri skoro svakom pokretanju se srusi.... napise: crokodil info se zaustavio..... izvjestaj ili ok i kad bubnes ok pokrene se ponovo i ide.  I ja ga koristim godinama vec ali nije se usreci bas na s3, skinuo sam zadnju nadogradnju njegovu sve al puca jednostavno al nisam jedini to se masu ljudi desava. Nebrine me to toliko bas ;-)

bome bi mene to živciralo, često ga koristim{#}

14 godina
neaktivan

meni se zna touchwiz početni srušit, i to često, kad mijenjam raspored ikonica u mapi, ima dosta laga, redraw ikonica na home prisutan dosta frekventno, nijednom se nije restartao dosad ali sve u svemu............................

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
user3468 kaže...

ili je možda ovako ,

onda ti ne preostaje drugo nego factory reset i/ili drugi rom jer to nije normalno.

znači ja upalim mjuzu preko tunein radio pro, upalim Imo, facebook, dropbox uploada slike, es file explorer prebacuje pjesme sa kompa na mob i usput surfam sa dolphin browserom desktop stranice i to uz flash. Između svega se prebacujem instant, a na home tipku prikazuje odma launcher i sve ikone instant(koristim apex launcher).

ne seri, dolphin nema flash

16 godina
neaktivan

Koje romove koristite nisam bas pratio foum u zadnje vrjeme... Imam FoxHound vec mjesec dana, ali mi je dosadio :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li kada instaliram custom rom mi se poremete ikonice na ekranu, da li ih ja moram ponovno slagati?????

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

O čemu ti?

Kad staviš custom ROM ti je sve kao kad si kupio uređaj. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
tonček kaže...
user3468 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
user3468 kaže...

ili je možda ovako ,

ne seri, dolphin nema flash

To kaj si ti neznas sredit flash ne znaci da ga nema. Ja znam i imam ga.

17 godina
neaktivan

@ZeNGe_CRO-mt

S tobom se slazem. Iako to na bahati i prepotentni nacin govoris.

Mobitel koji u slobodnoj prodaji 5500kn bi trebao itekako impresionirati kupca.

Sam mobitel, dali je on na custom romu ili stock firmwareu uvijek steka. Pod "steka" mislim da je konstantno neki lag, da se aplikacije cesto ruse, da treba 2-3 sek do otvaranja nekih aplikacija itd. 

A ovi drugi sto govore da mobitel ima premalo ram memorije da bi se mogao koristiti pravi multitasking, to su govorili i za SGSII, pa jos i prije za Desire sa 576mb rama.

Pa mislim, to je prokleti mobitel koji ima 1GB rama!! Pa ja sam na svom netbooku donedavno toliko imao. Koliko ce biti potrebno jos rama da bi android normalno funkcionirao?

Hardver je na ovom mobitelu itekako impresivan, ali android os jednostavno nije optimiziran kako bi trebao biti. Da smartphone ima 6gb rama on bi pojeo svih tih 6gb i mobitel bi i dalje imao problema sa multitaskingom. 

Moje misljenje je da se u ovih 4-5 godina (koliko je android vec u pogonu) taj os je do sada i tekako trebao biti ispeglan, ali ti njihovi pomaci (donut, eclair, froyo itd.) jednostavno nisu dovoljni.

EDIT: Mi moze netko preporuciti neki "stock nexus look" rom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:11 (Dodge_167).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

@ZeNGe_CRO-mt

....

Jako dobro sročeno. Inače sam ponosni vlasnik S3 od kad je bio dostupan kod nas u prodaji (znači prilično dugo) pa da se osvrnem na komentar; dali je to do OSa ili do uređaja, ne znam... jednostavno ne daje fluidno iskustvo ma koliko on "brz" bio. Redraw, čekanje na otvaranje imenika/telefona itd... sve to kvari korisničko iskustvo ma što tko rekao. Umjesto da uređaj radi za mene, ja imam osjećaj kao da se često borim sa njime da on napravi ono što ja želim!

Uređaj je generalno gledano super ali nisam skroz zadovoljan kako OS koji s njim dolazi radi. Root, Custom ROM, RAM manageri, sve to ne smiju biti rješenja za već ne znam koju generaciju android uređaja i to još ovako jednog high end.

Ne želim drugi uređaj jer trenutno jednostavno nema (meni osobno) boljega ali to ne znači da je ovaj savršen, jer nije. iPhone mi je odbojan, iako daje fluidno iskustvo, njegov OS mi ga čini neprihvatljivom opcijom. HOX eventualna alternativa ali i on pati od raznih boljki... Nexus? Ne znam baš... Uglavnom, moja očekivanja su definitivno bila veća što se tiče ove trenutne generacije, a S3 mi je bio logičan izbor. Nisam se razočarao ali nisam niti skroz zadovoljan, još mi to nije to... Želim odaziv kao na jabuci ali funkcionalnost androida, kada to dočekam, reći ću da je uređaj savršen za mene.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:39 (Minoza).
16 godina
protjeran
Ljudima koji kazu da se problemi s ramom mogu rjesit tweakovima samo mogu porucit da ocito to nisu probali jer je problem nerjesiv. Stanje se moze nesto poboljsat ali je to daleko od dobrog rjesenja.
Cinjenica je da da bi izvukao maximum iz sgs3 moras izgubit tonu vremena na igranja sa softwareom a to si ocito samo klinci koji imaju viska vremena i s mobom ne rade nista "ozbiljno" mogu priustit.
17 godina

Pa valjda je svima problem jasan: prokleta java, odnosno dalvik vm!!

Dobra stvar je kaj se app vrti na pili od 5k kuna i na uređajima od 500kn.

Loše je sve ostalo.

Problem je u samom dizajnu androida što su i sami priznali, možda ne tako otvoreno kak ja sad pišem, a sad je stvar krpanja i kemije sa butterom. Userbase i broj aplikacija je prevelik da bi napravili nužne promjene da taj os bude fluidan

Trebalo se ići sa nativnim aplikacijama: meego je super, fluidan i sa pravim pravcatim linux multitaskingom. Zakaj je taj os odbačen nije mi jasno (to bi bio jedini razlog da kupim nokiu). Ms i apple imaju sve nativno i sučelje im je super glatko, to mi se zaista sviđa (nedovoljno za prelazak, doduše :-))

Zato se nadam uspjehu ubuntua, definitivno prelazim ako bude nekaj od toga.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

^^Također s veseljem iščekujem Ubuntu. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 22:46 (Minoza).
15 godina

Možda će ovaj moj post nekome zvučati kao provokatorski zato jer sam vlasnik SGN II koji je istina ipak jači od SGS III, to mi nije niti najmanje namjera, jer, namjera mi je malo popričati o problemu o kojem vi trenutno toliko zborite.

Ne znam za vas, ali meni dnevno zbog xyz2 stvari i događanja oko mene mozak zablokira isto toliko ili čak još više puta, a dokazano je i opće poznato da je ljudski mozak tvorevina kakve za sada na obom svijetu nema, niti će je skorom biti u planu, i da li ja ili netko zbog toga pravim paniku, normalno ne, a ja ipak ujutro kada se ustanem, očekujem da sam šmensy fensy komadima, da sam poletan, iskričav, da me ne može smesti niti snijeg niti loši meteo uvijeti.

To što po vama Android nije speglan, pa niti ljudska rasa bilo koje boje nije još speglana dost na nivou da komunicira mislima, telepatijom, da živimo uredno 284 godina, da nemamo osnovnih zdarvstvenih problema tipa visoki/niski tlak, šećer, giht, račine, tumore, osjetljivost na niske kao i visoke temperature, i tako dalje, i tako dalje ...

Koliko postoji ljudska rasa, a koliko android kao OS, kroz povijest gledano, treptaj oka, ako i toliko, a vi bi ste da bude ispravan kao špag, kao žica na violini, hehehe, e pa neće moći ove noći, i još puuuuno njih, još će puno vode ispod savskog mosta proći Savom prije nego se ispeglja Android OS, a vi budite sretni što živite u to doba i svjedočite nečemu po mojem subjektivnom razmišljanju tako dobrom.  

Po neki si puta razmišljam čemu vi težite da vam mob služi, kao recimo transponder prijenosa vas osobno s jedne pozicije na drugu recimo, ili odrađivanja analize šahovskih partija u rangu velemajstora koje su se igrale u zadnjih 28 turnira, ali u roku keks?!?!

Postoji xyz razloga zbog čega mob i OS laggaju, meni se čini da ste u pojedinim trenutcima vi u debelom uvjerenju da ste vi sami na svijetu i da ništa ne postoji osim vas i vašeg must have gadgeta, a kao što znamo, sva tijela zrače nekakvu energiju, imaju frekvencije, otpore, napone, i dok je netko napomenuo da je Maemo OS bio ono nešto samo takav, možda i je, ali možda i samo zbog toga ga nisu htjeli, željeli, mogli, smjeli nastaviti konzumirati, jer onda onak i ovako niti bi mi imali takvih problema, niti bi oni imali ovakvu zaradu od nas i neše kupnje njihovih novih i novijih smart gadgeta.

Ima jedna poslovica u stilu; "BUDI DOBAR, POŠTENO SE VLADAJ, UZMI MALO, PA SE PONOVNO NADAJ ", što će reči, smanjite doživljaj kao da ste kupnjom jednog moba, istina smartphone-a kupili isključivo pravo na diplomu i znanje Dipl. dr. prof. med., ili čega ja znam, molekularne biologije, meta fizike, inđinjera aeronautike, uživajte sa onim što imate, što si možete priuštiti, što će te priželjkivati, jer do prije 15 godina, nismo imali bele blage veze što će biti mobilna telefonija, a kamoli da se žalim/o jer "moj smartphone lagga", pa što, to je ljepota života, ako ne vjerujete, pitajte vozače Alfa Romeo auta, ljute li se kada im se auto u tjedan dana pokvar sedam puta, ili ga baš zbog toga još više vole, kada ga teškom mukom srede, živjeli {#} !!!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...
Dodge_167 kaže...

@ZeNGe_CRO-mt

....

Jako dobro sročeno. Inače sam ponosni vlasnik S3 od kad je bio dostupan kod nas u prodaji (znači prilično dugo) pa da se osvrnem na komentar; dali je to do OSa ili do uređaja, ne znam... jednostavno ne daje fluidno iskustvo ma koliko on "brz" bio. Redraw, čekanje na otvaranje imenika/telefona itd... sve to kvari korisničko iskustvo ma što tko rekao. Umjesto da uređaj radi za mene, ja imam osjećaj kao da se često borim sa njime da on napravi ono što ja želim!

Uređaj je generalno gledano super ali nisam skroz zadovoljan kako OS koji s njim dolazi radi. Root, Custom ROM, RAM manageri, sve to ne smiju biti rješenja za već ne znam koju generaciju android uređaja i to još ovako jednog high end.

Ne želim drugi uređaj jer trenutno jednostavno nema (meni osobno) boljega ali to ne znači da je ovaj savršen, jer nije. iPhone mi je odbojan, iako daje fluidno iskustvo, njegov OS mi ga čini neprihvatljivom opcijom. HOX eventualna alternativa ali i on pati od raznih boljki... Nexus? Ne znam baš... Uglavnom, moja očekivanja su definitivno bila veća što se tiče ove trenutne generacije, a S3 mi je bio logičan izbor. Nisam se razočarao ali nisam niti skroz zadovoljan, još mi to nije to... Želim odaziv kao na jabuci ali funkcionalnost androida, kada to dočekam, reći ću da je uređaj savršen za mene.

oboje ste sve super napisali!

točno to!

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

Nakon dugo-dugo vremena, od 10.12. na stocku bio, evo mene na Wanamu jedini koji me nije razočarao u ničemu (dosad ) !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
Ljudima koji kazu da se problemi s ramom mogu rjesit tweakovima samo mogu porucit da ocito to nisu probali jer je problem nerjesiv. Stanje se moze nesto poboljsat ali je to daleko od dobrog rjesenja.
Cinjenica je da da bi izvukao maximum iz sgs3 moras izgubit tonu vremena na igranja sa softwareom a to si ocito samo klinci koji imaju viska vremena i s mobom ne rade nista "ozbiljno" mogu priustit.

Problem nije neriješiv, ništa nije neriješivo samo treba imat volje :)

činjenica je da ti je potrebno svaki dan odvojit malo vremena za naučit nešto novo(netrebaš bit Dr. Nauka), pa ti na kraju za nešto kao petljanje sa ram managementom, promjenom kernela i roma treba jako malo vremena i ne predstavlja nikakav problem.

Daleko sam od klinca, viška vremena nemam, a mobitel koristim itekako em poslovno em privatno i svejedno izvlačim maximum {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 23:00 (user3468).
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Na internoj memoriji su mi sve datoteke (muzika, slike itd.).

Nakon sto sam se danas igrao malo sa custom romovima i vratio se na stari rom, memorija je bila prazna, tj. vidjelo se da ima jos samo 2gb prostora, ali ako bih isao u astro manager pojavile bi mi se samo one osnovne datoteke, također prazne.

Isto tako je i kad spojim sa kompom, pise da ima 2gb praznog prostora a unutra prazno. A na mobitelu ja normalno mogu slusati muziku i gledati slike.

Di je problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 0:35 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Di je problem?

Skini ES manager pa pogledaj s njime, a i imas onas pedinstalirani. Ako svi kazu isto, onda reboot, pa na kraju "factory".

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice