Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.019.944
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Hiitno mi treba pomoć. Hocu napraviti backup svih sms-ova u telefonu al ne mogu naci program za to ove koje sam nasao naprave backup samo onih sms-ova koji se prime ili posalju nakon instalacije tog programa. Hvala na pomoci!

0 0 hvala 0
15 godina

Kolege S III, Galaxy S IV je potvrđen (GT-I9500).

15. ožujka bi trebao biti predstavljen.
Dolazi u bijeloj i crnoj boji.

Više detalja u ovoj temi.  {#}

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

ma nisam nimalo uzbuđen šta izlazi s4.

ja sam prilično razočaran sa S3.

ok odličan je taj veliki ekran i baterija šta mi dosta traje ali u globalu je preloš mobitel,ja nevjerujem da su ga izabrali za najbolji mobitel.

pa non stop se ruše aplikacije,zaštekava u pojedini radnjama,kasni za odgovorom (znaći kad stisnem nešto čekam po minimalno 2-3 sekunde da uopće to podigne) ,

ma mislim ima hrpetinu nedostataka ,i mobitel kao takav koji je u vrhu ponude nebi smio biti toliko LOŠ u globali.

ja svoj nisam rootao nego je sve na defaultu ,4.1.2. andoroid ,i  ja sam totalno nezadovoljan.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nisam nimalo uzbuđen šta izlazi s4.

ja sam prilično razočaran sa S3.

ok odličan je taj veliki ekran i baterija šta mi dosta traje ali u globalu je preloš mobitel,ja nevjerujem da su ga izabrali za najbolji mobitel.

pa non stop se ruše aplikacije,zaštekava u pojedini radnjama,kasni za odgovorom (znaći kad stisnem nešto čekam po minimalno 2-3 sekunde da uopće to podigne) ,

ma mislim ima hrpetinu nedostataka ,i mobitel kao takav koji je u vrhu ponude nebi smio biti toliko LOŠ u globali.

ja svoj nisam rootao nego je sve na defaultu ,4.1.2. andoroid ,i  ja sam totalno nezadovoljan.

ja nemam takvih problema...jedino kasnjenje koje je kod mene je kad ulazim u pozive i imenik .. to je jedino sto me iritira.. a sto se tice aplikacija radi savrsenoooooo bez ikakvog lagovanja.....

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Upravo si pronašao uzrok svih svojih problema i zašto ti se sve to događa!

To be or not to be
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 13:46 (mirdaVG).
17 godina
I ja sam više očekivao od mobitela tog cijenovnog ranga. Imao sam s3 mjesec dana i u nedjelju sam ga prodao i vratio se nazad na apple. Ima svoje prednosti i mane kao i svaki mobitel ali u konačnici meni su te sve njegove mane toliko išle na onu stvar da sam ga prodao jer u ukupnom sam zadovoljniji sa iphone-om. Napominjem, nisam ni ljubitelj ni hejter apple-a ili samsunga već samo pišem svoja iskustva...
Scorp21
15 godina
mirdaVG kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa šta preporučuješ?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
mirdaVG kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa šta preporučuješ?

Da prodaš S3, ostaviš se budućih suvislih komentiranja vezana uz Android uređaje i njihov rad/funkcioniranje (što podrazumijeva i tek načetu temu za S4) i vratiš na Apple proizvode koji jedini očito zadovoljavaju tvoje kriterije. Bez uvrede, ali toliko (tvojih) besmislenih postova stvarno u životu nisam pročitao. I ne, nisam nikakav fan o čemu ćeš sigurno napisati u svojoj prvoj rečenici.

15 godina

Ja sam pree zadovoljan S 3 kom, vidjet ču koje će karakteristike imati S 4 ( odgledati nekoliko recenzija) pa ću razmisliti o prelasku s S 3 na S 4 {#}

Ali ako će S 3 dobiti "update" na novi Android 4.2 sumnjam da ću prelaziti....

0 0 hvala 0
15 godina
John_Doe_11 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
mirdaVG kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa šta preporučuješ?

Da prodaš S3, ostaviš se budućih suvislih komentiranja vezana uz Android uređaje i njihov rad/funkcioniranje (što podrazumijeva i tek načetu temu za S4) i vratiš na Apple proizvode koji jedini očito zadovoljavaju tvoje kriterije. Bez uvrede, ali toliko (tvojih) besmislenih postova stvarno u životu nisam pročitao. I ne, nisam nikakav fan o čemu ćeš sigurno napisati u svojoj prvoj rečenici.

i šta želiš reći?da s3 ne šteka? da nije spor i da se ne ruše aplikacije??????

{#}{#}

pričam o defaultnom mobitelu kao takvom bez rootanja,znaći da nebi shebo garanciju.

android je dva koraka iza svoje konkurencije po meni.

i da,ovo boldano? pa moj post nije izmišljavanje tople vode,nego je istina,a to šta netko nemože prihvatit istinu takva kakva je ,to nije moj problem

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 14:12 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina

De pustite ga, mali ili trolla ili samo nije normalan.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

?????????

kakvi su tvoji problemi samnom?nerazumijem??

haloo ja držim taj mobitel svaki dan u ruci i eto sad ga držim i znam o čemu pričam ,a ti se s tim pomiri ili stisni ignoriraj,

simple as that

i da,nije DE nego daj,barem po naši

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 14:28 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
neaktivan

Ja sam taj uređaj imao u rukama od predstavljanja i nisam imao problema kao ti... problem je ili u tebi ili je uređaj defektan. Po količini zadovoljnih ljudi rekao bih da je problem možda u tebi?

Lijepo prodaj uređaj, uzmi nešto drugo što želiš i uživaj. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
sudy_freak kaže...

?????????

haloo ja držim taj mobitel svaki dan u ruci i eto sad ga držim i znam o čemu pričam ,a ti se s tim pomiri ili stisni ignoriraj,

simple as that

Nemoj mi samo ti o pravopisu.
Evo, ignoriram te. 

15 godina
sudy_freak kaže...

btw kako misliš ne gubi se garancija??

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
sudy_freak kaže...

btw kako misliš ne gubi se garancija??

Tako što i ako se dogodi nešto mobitelu, uvijek možeš vratiti original firmware, vratiti ga kao kada si ga izvadio iz kutije i poslati ga na servis.
Moj S II je 2x to doživio.

A promijenio je stotine ROM-ova.

15 godina

zenge ti si troller malo zesci...ako nisi zadovoljan sa mobom bjezi na jabuku...ovo sto ti pises nema veze sa zdravim razumom

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
p4wner kaže...

zenge ti si troller malo zesci...ako nisi zadovoljan sa mobom bjezi na jabuku...ovo sto ti pises nema veze sa zdravim razumom

dobro onda ajmo ovako,

jel postoji kakav program za snimanje mog ekrana na mobitelu???

da posnimim kako se ponaša uređaj onda ću te pitat tko je troller.

ajde evo ajde daj mi link za takav program ja ga instaliram,snimim i stavim ovdje da samo ti vidiš.

jel uopće imaš ovaj uređaj?

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

Pa nije ni godina dana prosla vec stancaju novi... malo mi to brzo ide i malo bezveze. Neznam da u tako kratkom periodu mogu popraviti specifikacije sto se tice performansi. Mislim da bi im bilo pametnije da malo uspore.

4 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
p4wner kaže...

dobro onda ajmo ovako,

jel postoji kakav program za snimanje mog ekrana na mobitelu???

da posnimim kako se ponaša uređaj onda ću te pitat tko je troller.

ajde evo ajde daj mi link za takav program ja ga instaliram,snimim i stavim ovdje da samo ti vidiš.

jel uopće imaš ovaj uređaj?

ti si fenomen...koliko si zasro mob da ovo neko cita i slusa likove poput tebe niko ga nebi kupio...btw ima ga prabaka pa mi ga nekad posudi

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
15 godina

pwneru , ja sam ti rekao daj mi naziv ili link programa (ako uopće postoji) da mi snima zaslon mobitela i ja ti odmah stavim video da vidimo koliko si ti u "pravu", a ja u "krivu"

dobro znaći nemaš ovaj mob ali glavno da nešto piše,super

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Pa nije ni godina dana prosla vec stancaju novi... malo mi to brzo ide i malo bezveze. Neznam da u tako kratkom periodu mogu popraviti specifikacije sto se tice performansi. Mislim da bi im bilo pametnije da malo uspore.

Kad dođe na tržište bit će godinu dana. Svi su malo požurili ove godine, a nitko nikoga ne čeka, tako da treba požurit inače se gubi velika feta tržišnog kolača, a taj kolač je bome lijepo zasitan. Smijeh

@zenge, dosadan si, proguglaj i prvi link će ti dat odgovor. To što snimiš, opet ne znači da je do uređaja, jer ko zna kakvim si ga sve, da prostiš, sranjima napunio. Napravi hard reset, stavi frišku instalaciju JB-a. Ako se budeš još žalio, PRODAJ UREĐAJ I PRESTANI NAS CIJEPIT.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 15:35 (Mitsuoka).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pwneru , ja sam ti rekao daj mi naziv ili link programa (ako uopće postoji) da mi snima zaslon mobitela i ja ti odmah stavim video da vidimo koliko si ti u "pravu", a ja u "krivu"

ovakve razgovore mozes voditi sutra ujutro kad dodjes u skolu posto si na toj razini...jos mislis da si zanimljiv sa tim glupim forama...mob imam tocno 4 mjeseca i dosad mi se nije pojavio nijedan od ovih ZENGESINDROMA...prekidam raspravu

15 godina
Mitsuoka kaže...

@zenge, dosadan si, proguglaj i prvi link će ti dat odgovor. To što snimiš, opet ne znači da je do uređaja, jer ko zna kakvim si ga sve, da prostiš, sranjima napunio. Napravi hard reset, stavi frišku instalaciju JB-a. Ako se budeš još žalio, PRODAJ UREĐAJ I PRESTANI NAS CIJEPIT.

jel ovo možda tema Samsung galaxy S3 ??

reci jel ovo forum ??

onda ??

ničim pretjeranim ga nisam napunio.

mislim glupost je da ako ga i jesam "napunio" da zaštekava povremeno i da mu se ruše aplikacije,

imam 24 sata,vecernji,krokodil info,par igrica,neke od launchera koje ne koristim,viber,whatssap,airdroid ,dropbox,gadgeteriju,par prognoza,beautiful widgets,,nekakav radio,

stavio oko 1000 slika,nešto muzike i na 16 gb modelu imam slobodno preko 4 gb s time da nemam sd karticu jer imam još dosta mjesta na samom uređaju.

ako stavim hard reset sve će mi pobrisati ili??

i još nešto,

kako napraviti frisšku instalaciju jb-a??

i zašto da prodam uređaj koji sam dao više para nego šta ću dobit za njega??di je tu logika?

sve si govorim ajde možda će radit bolje,probat ću stavit još par romova i tak to dok prođem tutorijal za početnike ,pa ću onda tek vidjet šta ,kako i zašto.

pozz

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
p4wner kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovakve razgovore mozes voditi sutra ujutro kad dodjes u skolu posto si na toj razini...jos mislis da si zanimljiv sa tim glupim forama...mob imam tocno 4 mjeseca i dosad mi se nije pojavio nijedan od ovih ZENGESINDROMA...prekidam raspravu

joj daj prestan me živcirat,školsko doba sam prošao ima ohooho ,ne razgovaraš s klincem,

s kojim forama?kome zanimljiv?ne razumijem te?

ja pišem pod temu s3 sa određenim problemima koje vučem odkada imam ovaj mobitel,kaj tu tebe tak hebe?nekužim.

znaći ti kad stineš imenik tebi se instantno otvara?telefon isto?

aplikacije ti se ne ruše??

kada izlaziš iz aplikacija na home screen ,parazan je home screen i onda nakon par sekunda vidiš kako se odjednom počinju pojavljivat ikone?nakon par sekunda??

nikad ti se aplikacija nije srušila?galerija?zaštekalo??

a lol lol prelol.

ajde daj mi molim te link od takvog programa da te odmah proglasim majmunom kad snimim taj video na mobitelu na kojemu ti nemaš takvih problema.

znaći sve je default na mojem kao iz dućana kada je izašao samo što sam upgradeo na 4.1.2 i to je sve šta sam s njim napravio.

koliko ti je to teško za shvatit?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
sudy_freak kaže...

?????????

simple as that

I nije samnom NEGO sa mnom. I nije nerazumijem NEGO NE razumijem. Ako ćeš već o pravopisu sa dotičnim korisnikom..

ZeNGe_CRO-mt kaže...
p4wner kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj prestan me živcirat,školsko doba sam prošao ima ohooho ,ne razgovaraš s klincem,

s kojim forama?kome zanimljiv?ne razumijem te?

ja pišem pod temu s3 sa određenim problemima koje vučem odkada imam ovaj mobitel,kaj tu tebe tak hebe?nekužim.

znaći ti kad stineš imenik tebi se instantno otvara?telefon isto?

aplikacije ti se ne ruše??

kada izlaziš iz aplikacija na home screen ,parazan je home screen i onda nakon par sekunda vidiš kako se odjednom počinju pojavljivat ikone?nakon par sekunda??

nikad ti se aplikacija nije srušila?galerija?zaštekalo??

a lol lol prelol.

ajde daj mi molim te link od takvog programa da te odmah proglasim majmunom kad snimim taj video na mobitelu na kojemu ti nemaš takvih problema.

znaći sve je default na mojem kao iz dućana kada je izašao samo što sam upgradeo na 4.1.2 i to je sve šta sam s njim napravio.

koliko ti je to teško za shvatit?

Po pisanju dosadašnjih postova teško je za zaključiti da se radi o osobi koja je prošla školsko doba, ali dobro.. možda se varam. Ove poteškoće koje si nabrojao ja osobno nemam, a imam ga još od 7 mj. i pritom je nakrcan svakojakim glupostima. Iako sam u početku donekle pljuvao po dotičnom mobitelu, bilo je očito da sam ja bio u krivu.

Lol lol prelol? {#}

Umjesto što toliko kukaš i prigovaraš - www.google.com i nađi si neki program kojeg toliko očajno tražiš. Majmun jedino možeš biti ti kada ideš vrijeđati osobu koju ni ne poznaješ.. i to preko foruma.. zato što je tvoje mišljenje nedodirljivo.

A koliko je tebi teško za shvatiti da si očito ti jedina osoba koja ima ove neke žnj probleme na stock-u? Stvarno ne shvaćam kako ti se da toliko baljezgati gluposti, tipkati bedastoće, pljuvati po svemu i svačemu umjesto da se malo informiraš, potrudiš saznati za neke nejasnoće i sl.? Jedina stvar koju ti priznam jest ona za koju si rekao da je ovo forum, da svako ima pravo na svoje mišljenje ili tako nešto sl. što si napisao. Jedino to, ostalo je {#}

15 godina
neaktivan

Mislim da je s3 zvijer od uredjaja. Ja ga koristim od kad je izasao trenutno sam na stocku 4.1.2 leti sve brzinom treptaja oka. Aplikacije kao sto su krokodil nisu usmjernica da se kaze da telefon nevalja i da se sve rusi. Aplikacija se rusi koja nije napravljena kvalitetno i dovoljno dobro za taj uredjaj. Dok na ostalim sporim i jadnim kantama ta apk radi dobro. Ali uredjaj kao uredjaj je napravljen prie vremena i njegovo vrijeme tek dolazi. A kvalitetne apk koje kupi i koje dodju s njim neruse se nikad. Meni u sad ce jos malo godina dana telefon nije ni jednom srusio ni zastekao.... osim krokodil info prije bio horvat andro i slicnih fus apk za koje se i nebrinem oce radit ili ne....

2 0 hvala 1
15 godina
John_Doe_11 kaže...

Po pisanju dosadašnjih postova teško je za zaključiti da se radi o osobi koja je prošla školsko doba, ali dobro.. možda se varam. Ove poteškoće koje si nabrojao ja osobno nemam, a imam ga još od 7 mj. i pritom je nakrcan svakojakim glupostima. Iako sam u početku donekle pljuvao po dotičnom mobitelu, bilo je očito da sam ja bio u krivu.

Lol lol prelol? {#}

Umjesto što toliko kukaš i prigovaraš - www.google.com i nađi si neki program kojeg toliko očajno tražiš. Majmun jedino možeš biti ti kada ideš vrijeđati osobu koju ni ne poznaješ.. i to preko foruma.. zato što je tvoje mišljenje nedodirljivo.

A koliko je tebi teško za shvatiti da si očito ti jedina osoba koja ima ove neke žnj probleme na stock-u? Stvarno ne shvaćam kako ti se da toliko baljezgati gluposti, tipkati bedastoće, pljuvati po svemu i svačemu umjesto da se malo informiraš, potrudiš saznati za neke nejasnoće i sl.? Jedina stvar koju ti priznam jest ona za koju si rekao da je ovo forum, da svako ima pravo na svoje mišljenje ili tako nešto sl. što si napisao. Jedino to, ostalo je {#}

ahaa moraš na forumu biti naročito pismen i pravilan inace si šta?odbaćen od foruma?haha

adje molim te ,ovo sve mi govori tip koji si je dao nadimak john doe.jel znaš tko je john doe? {#}

koliko je teško shvatiti da ja imam probleme kakve imam ??

jel to toliko teško?a nije ti teško vadit gramatičke pogreške iz mojega teksta?? {#}

ja ono šta sam napisao su mojim problemi ,to nije nikakva naučna fantastika,

što znači da je sve tako jednostavno kako sam napisao.

mobitel je njesra ,a ako tebe to toliko pika u srce jer si zaljubljen u samsung onda stari moj imaš večih problema nego šta ih ja imam na ovom forumu.

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 16:43 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
neaktivan

Iz načina tvog pisanja se lako zaključuje da je vjerojatnije da si ti nešto zeznuo na uređaju, nego da je uređaj problem... a da je uređaj sranje, sumnjam da bi ga kupilo toliko ljudi i da bi na toliko mjesta bio proglašen najboljim uređajem godine. Namigiva

Rekoh, kad ti je uređaj sranje, prodaj ga i uzmi nešto s čime ćeš bit sretan. 

15 godina
Mitsuoka kaže...

Iz načina tvog pisanja se lako zaključuje da je vjerojatnije da si ti nešto zeznuo na uređaju, nego da je uređaj problem... a da je uređaj sranje, sumnjam da bi ga kupilo toliko ljudi i da bi na toliko mjesta bio proglašen najboljim uređajem godine. Namigiva

Rekoh, kad ti je uređaj sranje, prodaj ga i uzmi nešto s čime ćeš bit sretan. 

iskreno? po jako puno stvari mi je puno bolji od iphonea i neželim ga jednostavno prodat,barem ne još.

dok malo skužim kako romove ubacivat ,možda se sa kojim romom te pogreške isprave tko zna....

i na veličinu ekrana sam se skroz naviknuo i sada kad uzmem iphone u ruke mi je ko kutijašibica,preloše {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice