Pozdrav svima, ovako, da vam ja ispričam svoju priču pa ako netko ima kakav savjet,slobodno..
Prije nekih 2mj,S3(32GB titanium grey) mi se počeo čudno ponašati, bilo ga je teško napuniti, tipa puni se 5 sati za nekih 50%,te je ponekada štekao,
mislio sam da je problem bio u bateriji te sam otišao u Vip gdje sam im predao mob..
Trebate znati kad sam kupio mob (u 7mj), prijatelj mi ga je rootao, pošto se stvarno ne razumijemu mobitele, on je rekao kako to svako radi te
kako ću imati besplatne aplikacije itd.,pristao sam,također mi je rekao da čim instaliram novi update mobitel kao da nikada i nije bio rootan.
Zbog toga,kad sam ga odnio u Vip vjerovao sam da ne mogu okriti je li ili nije rootan. Uvipu su mi rekli da je root pokvario matičnu i da je
se zbog toga mobitel pokvario, te kako mi ne priznaju jamstvo. Tada sam počeo čitati na internetu, i vidio da je problem zapravu u samom mobitelu,
i tom sindromu iznanadne smrti, a prema tome, nije root pokvario mob, nego je stvar u tome famoznome čipu. Odlučio sam podići tužbu protiv vipa,
jer iako sam čitao da većina zemlji u Europi daje nove mobitele ako imaju taj sindrom(bez obzira jesu rootani iline), pa čak i u Hrvatskoj t-mobile i
tele2, Vip nije htio niti promijeniti taj chip niti mi predati mobitel koji nije zahvaćen tim sidnromom. E sad da vas pitam, meni mobitel jošuvijek radi,
i jedini vidljivi problemi su problemi s punjenjem, pa da vas pitam ako instaliram ovaj novi update postoji li nada da spasim mob?
Koliko sam ja upucen na 32gb modelu sudden death nije problem jer nemaju taj chip. Instaliraj si emmc app sa google playa pa javi sta pise.