Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.074.271
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
user3468 kaže...

ja imam stock omega temu i nisam ništa mjenjao a izgledaju ko tvoje.

bome , sad sam official stavil i sve je ok
tnx :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 16:44 (twingley).

0 0 hvala 0
13 godina

uspjeo sam se rjesiti usklicnika, imao sam stariju verziju triangla, update triangla je rjesio problem :)

eo malo par slika mog s3 sa cm10.1 

stavio bi i lock screen sliku al neznam kako je uslikati {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 18:14 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...

uspjeo sam se rjesiti usklicnika, imao sam stariju verziju triangla, update triangla je rjesio problem :)

Wtf.... nakon svih tih silnih operacija i zahvata {#}

Home + power tipka

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
SIII Deny kaže...

Home + power tipka

koja ti ova app za bateriju na home screen,zuta ikonica

13 godina
tommek10 kaže...
SIII Deny kaže...

Home + power tipka

btw to meni neradi na cm10.1

{#} nastimao sam sad radi 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 18:12 (SIII Deny).
13 godina
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

koja verzija TA  ???   2.60 ?? 

13 godina
Delfinster kaže...
SIII Deny kaže...

koja verzija TA  ???   2.60 ?? 

da

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

nismo se razumeli :) ona druga app sto ti stoji gore u notification?

14 godina
neaktivan

meni ne izbacuje uopste 

pise da je current status cannot be dertermined.... a na ARHD 20.1 sam custom kernel...koristim onaj seeder 2.0  i builf.prop od tweaksa

0 0 hvala 0
13 godina
oskarduki kaže...
SIII Deny kaže...

nismo se razumeli :) ona druga app sto ti stoji gore u notification?

Ovo sa lijeve strane ti je app deep sleep pa je to od toga notifikacija da je App upaljen, a s desne strane je od samog roma 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 19:28 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan

Jel može pomoć ? Jesam li siguran ili ne ? Jer sam upravo u tom periodu kad crkavaju...

Knowledge speaks, but wisdom listens.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 20:00 (14_centurion_11).
17 godina
neaktivan
14_centurion_11 kaže...

Jel može pomoć ? Jesam li siguran ili ne ? Jer sam upravo u tom periodu kad crkavaju...

Nisi, isto kao i ja. {#} (ovo boldano ti je bitno)

Type: VTU00M

FwRev: 0xf1

Sutra namjeravam zvat Samsung da saznam dal priznaju garanciju bez obzira na root ili ne. Prelistao sam malo XDA i spominje se da se uvažava kvar na mobu bez obzira bio rootan ili ne..

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 20:37 (John_Doe_11).
14 godina
neaktivan
14_centurion_11 kaže...

imaš čip koji rikava al imaš xella koji ima fix tak da bi trebao biti miran.

John_Doe_11 kaže...
14_centurion_11 kaže...

Sutra namjeravam zvat Samsung da saznam dal priznaju garanciju bez obzira na root ili ne. Prelistao sam malo XDA i spominje se da se uvažava kvar na mobu bez obzira bio rootan ili ne..

pa ubiti uvažava se kad rikne jer se nemože vidjet dal je bio rootan ili išta rađeno sa njim. A vjerujem da vani iako je rootan imaš garanciju, a u ovoj lijepoj našoj jako teško.

17 godina
neaktivan
user3468 kaže...
14_centurion_11 kaže...

imaš čip koji rikava al imaš xella koji ima fix tak da bi trebao biti miran.

John_Doe_11 kaže...
14_centurion_11 kaže...

pa ubiti uvažava se kad rikne jer se nemože vidjet dal je bio rootan ili išta rađeno sa njim. A vjerujem da vani iako je rootan imaš garanciju, a u ovoj lijepoj našoj jako teško.

Za gornji citat: bez obzira na fix, ja se držim one "nikad ne reci nikad". {#}

Za vani se spominje da se priznaje..

14 godina
neaktivan

Vidim, podvojena su mišljenja {#} A ništa, ostavit ću ovako kako je, sad ako rikne, što znači da XELLA nije dobar fix, imam garanciju pa ću se ići žalit. Moram uzet taj rizik jer mi se neda rootat {#}

Knowledge speaks, but wisdom listens.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E sad je baterija super... ja zadovoljan :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

E sad je baterija super... ja zadovoljan :)

Blago tebi ako ti je ovo super :D

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
14_centurion_11 kaže...

Vidim, podvojena su mišljenja {#} A ništa, ostavit ću ovako kako je, sad ako rikne, što znači da XELLA nije dobar fix, imam garanciju pa ću se ići žalit. Moram uzet taj rizik jer mi se neda rootat {#}

Nema potrebe za rootanjem.... ako crkne odneses na servis dobit ces novu maticnu plocu s novim chipom koji nije lud ili novi uredjaj i briga te. Moje misljenje je da i bolje da crkne jer nemas sto izgubit samo si na dobitku.....

A sto se tice garancije to je sve rekla- kazala ovdje po forumu, moze biti da ti prodje garancija a moze biti da neprodje nakon ponistavanja brojaca. Znam ljude koji su ponistili pa su skuzili da su flešali i nisu uvazili a znam koju su prosli bez problema. Sve ovisi kakve si srece i na kog naletis...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 8:13 (tommek10).
17 godina
neaktivan

Evo ukratko: Europatrade (Samsung) servis blage veze nema o kakvom se bugu radi niti su za išta takvoga čuli. {#} Dobio sam nekog zagorca koji mi je cijelo vrijeme pričao o tome kako on u kući ima 3 komada i sve je super, blablabla.. Nazvao korisničku podršku Samsunga, ono novo kod nas kakti na 062 br.. prvo što me šokiralo to što automat koji priča, priča na srpskom?! Nakon toga se javila ženska koja priča na-srpskom?! Da se razumijemo, nemam ništa protiv srba niti sam nacionalist, ali zovem HR podršku pa i očekujem HR podršku.. No da se vratim na poantu: dotična pogotovo ništa nije znala, dapače, zvučala je jedno 3x gluplje i zatucanije. {#}

Korisnih informacija=0, potrošeno vrijeme na čekanju javljanja, bezveznoj priči i općenito vrijeme=15ak min. Žali Bože utrošenog vremena.. {#}

5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Moje mišljenje oko ovog suden detha je da je to forumasko uvećanje,izmišljotina itd.mada sam se ja osigurao i stavio omegu i philz recover jer mi se neda cekat mob po 15 dana s servisa. Ali koliko ja znam uvijek je bilo nekih priča o crkavnju samsunga s1, s2,  i sada s3. Imam prijatelja iz Njemacke i sve mob uvijek kupim van hr tj. u njemackoj i njega sam uplašio s ovom pričom o suden dethu pa je on kao pametan njemac zvao njihove zastupnike i pitao za ovu glupost i oni isto tako nemaju pojma o tome ali su rekli da sa svakom verzijom galaxy izade neka ovakva priča. E sad to je možda i poanta da se to ne širi dalje ili je stvarno glupost. Moje je mišljenje da je to patka ali to je samo moje mišljenje. 

1 0 hvala 0
14 godina

zato sam i pisao onaj tutorial i post, bolje sprjeciti nego lijeciti , treba 10 minuta posla , i koliko toliko ste sigurniji , ovi u servisu i kad ih zoves nemaju pojma, dosta vjerojatno je da je cijela prica malo napuhana no opet izgleda da XXELLA stvarno radi svoj posao, istina je da je svaka S serija imala neke svoje boljke no eto to je tehnologija :) nosi se s time ili je ne koristi.

XS LT26i

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može biti, ne kaže se bezveze "dobar glas daleko se čuje, loš(iji) još dalje". {#} Ali opet, donekle s neke druge strane, treba to uzeti u obzir i sa mjerom opreza. Prelistao sam sinoć nekolicinu foruma i podosta korisnika (za inozemstvo govorim) se javilo sa tim problemom.. Pametnome dosta. {#}

Mene više smeta i bode u oči to što službeni i ovlašteni servis apsolutno nema pojma što se događa, ali glavno da su poznati po svom (ne)stručnom radu (i obmanama korisnika). Možda ja stvarno živim u nekom svom žnj divnom svijetu {#} ali (općenito govorim) od nekoga/nečega što je ovlašteno i službeno u potpunosti očekujem da bude upućeno u problematiku ovoga/onoga/sl. i spremno na normalnu ljudsku komunikaciju sa naravno-prihvatljivom razinom susretljivošću.

1 0 hvala 0
15 godina

Što se tiče sindroma "iznenadne smrti" moguće, mobova koji imaju inficirani chip ili što god već, ja sam instalirao onaj eMMc Brickbug Check, i ustanovio da moj SGN II kao nije inficiran i u opasnosti, ali mog prijatelja SGS III je taj test ja pokazao da njegov je {#} ?!?!

Obzirom poznajem njega, a i sebe, čekat će mo i jedan i drugi, pa dok ide, a ako nečiji mob vrisne, budem javio kome, kada i kako, a i dali je bilo kakvih problema sa reklamacijom gdje je kupljen!

Doduše, mene malkac brine, ako ga službeno odbrendiram, a slučajno ipak rikne, ima li tu kakve komplikacije oko eventualnog NEpriznavanja garancije {#}??!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nemoze se znati tocno , zasto govore da priznavaju rootane i org software , jer se ta memorija " sprzi" i neuporabljva je i tako nemogu procitati dali je custom ili original rom

XS LT26i

0 0 hvala 0
13 godina

Predlazem da netko tko zna dobro pisati engleski da proba to upitati direktno samsung (ne hrv) pa da bas vidimo sto ce oni reci.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

vjerujem da su ovi sa XDA vec pisali , no nikad nikakav odgovor nisu zaljepili na forum tako da mislim da i samsung suti

XS LT26i

0 0 hvala 0
15 godina
brkan83 kaže...

Predlazem da netko tko zna dobro pisati engleski da proba to upitati direktno Samsung (ne hrv) pa da bas vidimo sto ce oni reci.{#}

Pretpostavljam da konkretno razmišljaš o nečemu kao Samsung.co.uk ili Samsung.com sada koji se prije broj nađe i na kraju sveg dobije!

Trenutno nisam u mogućnosti, ali ako postoji 00-24 SZK ili nešto slično, potražiti ću broj i nazvati pa upitati konkretno nešto, sada, volio bi da se specificira pitanje koje/a bi postavio, nešto u stilu; "recite mi što poduzimate u svezi SDS problema, kako je uzrokovan, koliko seija čipova je zaraženo, ...", nešto u tom stilu ili nešto drukčije!

Ako ste voljni sastaviti kroki skicu pitanja koja vas zanimaju, iza 21.00 sati probam pozvati ( osim ako netko ne starta ranije {#} ) pa prenesem odgovore koje dobijem!!

EDIT; možda kolega @Mitsuoka može pomoći prije mene, obzirom je on vrlo aktivan u radu sa Samsung grupacijom, pa, ako naiđe, možda pomogne!?!?

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 15:15 (ATJLučko).
17 godina
neaktivan

Mene prvenstveno zanima priznaju li garanciju bio uređaj rootan ili ne da mi se u Europatrade-u ne bi pravili grbavi. A s druge strane (nevezano za pitanja), osobno bih tražio ganc novi mobitel.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već sam pitao, ne ovisi to o Samsungu nego o servisu, tako da trebate vidit sa Europatradeom. Ako se oni prave grbavi, nitko vam ne može pomoć. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice