Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.074.386
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zabranjeniples kaže...

Pitanje vezano uz JellyBam 5.1.0 .

Kako postavit, da mi prilikom dolaska poruke ili propuštenog poziva, ona ledica na vrhu telefona stalno blinka ??

To mi je na Omegi automatski bilo i zaista mi je odgovarala ta điđa, pa eto.

EDIT: proradilo mi je

na jellybam romu imas caku da mozes za svaku app koju zelis staviti drugaciju boju da ti blinka prilikom obavjesti iz te app

13 godina
neaktivan

ni ja ga nemogu otvorit {#}

jel siyah ima fix? ako ima mozes mi postat link jer nemogu nac?

Edit: jel ovaj ima fix? http://depositfiles.com/files/7qs22i7k

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:51 (rosimic90).
13 godina
rosimic90 kaže...

ni ja ga nemogu otvorit {#}

jel siyah ima fix? ako ima mozes mi postat link jer nemogu nac?

Edit: jel ovaj ima fix? http://depositfiles.com/files/7qs22i7kr

evo kerneli za koje znam da imaju fix 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006459

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949904

link sto si upravo stavio je siyah za samsung galaxy s2 sto nikako nemoj stavljati ako ti imas s3

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:51 (SIII Deny).
13 godina
neaktivan

da, sad sam to skuzio {#}

i zadnje pitanje: {#}

ovaj drugi link je aosp a za paranoid android pise aospa, jel to isto?

13 godina

to stvarno nebi znao, mislim da je isto al nisam siguran u to

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok, probat cu pa javim, thx na strpljenju

13 godina
rosimic90 kaže...

ok, probat cu pa javim, thx na strpljenju

ae kad sve napravis javi svoje utiske o romu i o kernelu za koji se odlucis, tu smo da pomognemo {#}

13 godina
neaktivan

T-mobile, brendirani, nadogradnja preko OTA, mislim da je bilo isti dan kada je i izašao (prema obavijesti sa sammobile.com), znači u ponedjeljak, mislio sam da neće biti u redu, ali nova verzija je solidna 

14 godina
Kelam kaže...
Jel znate jel bi trebao uskoro u vipa doc?
Mogu price at mozda jos mjesec al ne puno vise pa da nebude da kupim sad i za koji tjedan dode 305

Jel zna itko hoce li uopce dolazit u vip 305?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan

Dakle da rezimiramo Jellybam vs cm10.1 vs Rootbox s mojeg gledišta

Jellybam prednosti:

*U odnosu na cm10.1 ima malo moćnije AOKP performance app za razna podešavanja koje po meni opet nisu potrebne jer imam svoj program kojim reguliram sve + program od kernela, ali tko nema i nezna ovo je zgodna stvar.

*Dolazi sa raznim modovima za čišći i bolji zvuk

*prikaz količine zauzete i slobodne memorije pod recent apps te kill-all-button koji "ubija" sve programe koji su tamo.

Jellybam mane:

*Nešto lošija baterija sa istim kernelom na istim postavkama

*Duplo veća instalacija nego kod Cm10.1 ili Rootbox-a, znači 160 vs 300MB, znači dosta ubačenih stvari koje ja osobno sve obrišem.

*Kod prelaženja iz jedne u drugu app sam primjetio lagano zacukavanje kojeg na cm10.1 i Rootbox-u nema

*Ako se ugasi zaslon zaključavanja i pali se ekran moba sa home tipkom onda vas uvijek vrati na launcher početnu stranicu ili pak otvori prikaz svih stranica launchera (bug koji je i cm10.1 imao pred ohoho nightlya)

*Kill app back button opcija fali, znači na cm10.1 ako se bilo šta zamrzne ili želite potpuno ugasiti aplikaciju da više ne radi u pozadini dovoljno je držat tipku back dok ne javi poruku da je app killed. ovdje to nije slučaj, pa ako se već nešto i zamrzne potrebno je restartat mob.

*Srušio mi se instalacijski čarobnjak nakon postavljanja wlana,google računa i svih tih početnih gluposti pa sam morao ponovno postavljati, da bi nakon toga prikazao samo crni ekran i nije htio launchere pokretat.

*Nema device settings koji su u cm10.1 i rootboxu prisutni a nude mogućnost podešavanja haptic feedbecka odnosno jačina vibracija kad pritišćete po ekranu i tipkama, opcija za potpuno ugasiti ili regulirati led svjetla na tipkama menu i back, podešavanja načina prikaza slike na ekranu, postavke modema(hsdpa/hsupa)

*Nema mogućnost šaltanja između status bar tooglesa i notifikacija klizanjem prsta po ekranu kao cm10.1

Cm10.1 prednosti:

*Jako brz i fluidan, mala instalacija 160mb

*bolja baterija u odnosu na jellybam sa istim postavkama kernela

*kill app back button (gore opisano)

*Ekran se može normalno paliti sa home tipkom bez nuspojava

*nema nikakvog bloatwarea, a kad se pobrišu nepotrebne stvari sa titaniumom onda je stvarno light da nemože biti više light :)

*device settings(gore opisano)

*Nakon šta povučete notifikacije ili ikone za upravljanje wlanom(status bar toogles) itd možete šaltati između to dvoje tako šta ćete prstom povući donji dio ekrana, kao kod šaltanja stranice na launcheru.

Rootbox prednosti:

*Rootbox mi se čini kao dobra kombinacija AOKP i cm10.1 ali pritom ostaje na 160mb instalacije, znači isto light bez bloatwarea. Koristio sam ga prije na S2 i bio je jedan od ako ne i najbolji rom.

*Baterija kao kod cm10.1 te isto tako brz i fluidan

*device settings(gore opisano)

* Ima official verzije + nightly verzije kao kod cm10.1

*prikaz količine zauzete i slobodne memorije pod recent apps te kill-all-button koji "ubija" sve programe koji su tamo.

Rootbox mane:

*NEMA kill app back button (gore opisano)

*Ako se ugasi zaslon zaključavanja i pali se ekran moba sa home tipkom onda otvori prikaz svih stranica launchera kao da ste dva puta stisnuli tipku home, prvi put upali ekran a drugi put stranice launchera(bug koji je i cm10.1 imao pred ohoho nightlya)

*Nema mogućnost šaltanja između status bar tooglesa i notifikacija klizanjem prsta po ekranu kao cm10.1

Ako se još čega sjetim napisat ću.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 10:46 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
SIII Deny kaže...

na jellybam romu imas caku da mozes za svaku app koju zelis staviti drugaciju boju da ti blinka prilikom obavjesti iz te app

Dali se to moze i na official romu?

15 godina
brkan83 kaže...
SIII Deny kaže...

Dali se to moze i na official romu?

Da ->  LightManager

17 godina

cm10.1 poprilično solidan sa Yank555 kernelom.

Zgodno odabiranje opcija kroz aroma installer.

lulz governor, mmc 512, cpu 1.6, fsync upaljen, ostalo sgs stock.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
13 godina

hmm cekam danas update na cm10.1 pa cu ga navecer kad budem imao vremena opet flesnit dok se malo jellybam neusavrsi pa ga kasnije opet isprobati, vidicemo sa nekim abdejtom kako ce se srediti, ako se uopce odluce na nadogradnju jellybama..

znaci cm10.1 + siyah ili yank555 s kojim se moram poigrati malo

0 0 hvala 0
17 godina
SIII Deny kaže...

hmm cekam danas update na cm10.1 pa cu ga navecer kad budem imao vremena opet flesnit dok se malo jellybam neusavrsi pa ga kasnije opet isprobati, vidicemo sa nekim abdejtom kako ce se srediti, ako se uopce odluce na nadogradnju jellybama..

Današnji nightly je već uploadan {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
redrum781 kaže...
SIII Deny kaže...

istina to znam i ja da je ali official nightly, ali ja stavljam unofficial nightly pa cekam v40..

a razlog sto stavljam unofficial je taj jer mi je nekako bolji i ima vise mogucnosti, jedna od tih je opcija da sat stavim na sredinu sto na officialnom nisam uspjeo naci tu opciju ili je nema...

user3468 cisto informativno me zanima ti na cm10.1 jesi stavljao one gappse i nfc fix ili samo si flesao rom bez toga ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 14:25 (SIII Deny).
17 godina
SIII Deny kaže...
redrum781 kaže...
SIII Deny kaže...

istina to znam i ja da je ali official nightly, ali ja stavljam unofficial nightly pa cekam v40..

a razlog sto stavljam unofficial je taj jer mi je nekako bolji i ima vise mogucnosti, jedna od tih je opcija da sat stavim na sredinu sto na officialnom nisam uspjeo naci tu opciju ili je nema...

user3468 cisto informativno me zanima ti na cm10.1 jesi stavljao one gappse i nfc fix ili samo si flesao rom bez toga ?

to čekaš temasekov build?

13 godina

upravo to trenutni je ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 cekam update v40

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 14:47 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
17 godina

Inače ne čitam faq-ove pa evo info za ljude ko ja:

na cm10.1 kad se tapne 7 puta build number u about phone, pojavi se dodatni izbornik u postavkama: developer options

0 0 hvala 0
14 godina
Kelam kaže...
Kelam kaže...
Jel znate jel bi trebao uskoro u vipa doc?
Mogu price at mozda jos mjesec al ne puno vise pa da nebude da kupim sad i za koji tjedan dode 305

Jel zna itko hoce li uopce dolazit u vip 305?

?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan

evo bio sam stavio paranoid android sinoc: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003

sa ovim kernelom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006459ž

na pocetku je radilo dobro, no jutros se odjednom mob ugasio, i par minuta ga nisam mogo upalit.

kada sam ga napokon upalio rom je bio zapeo na boot animaciji.

otiso sam u cwm recovery i vratio kernel koji se dobije s njim, no opet isto se dogadjalo.

nakon toga sam procito post od user3468 gdje opisjue jellybam, cm 10.1 i rootbox te sam odlucio probat rootbox.

flesho sam ga i stavio isti kernel kao i prije i ovaj radi normalno, tako da izgleda da cu za sada bit na rootboxu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
redrum781 kaže...
SIII Deny kaže...

NFC fix staviš ako na cm10.1 neideš sa stock ICS samsung roma,  jer jelly bean sammy romovi naprave update firmwarea za neke čipove pa je moguće da bude problema sa pozivima, wlanom itd, tak je bar pisalo.

Gappse stavim svaki put jer ih inače nebi bilo, tako stoji i u uputama za instalaciju.   btw ja sam na official cm10.1 buildovima a ne temesekovim buildovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 20:02 (user3468).
17 godina
neaktivan

Jel ovo ok? Trenutno sam na Android Revolution v19. Mislim meni je dovoljno donekle. Ali mislim da bi itekako trebalo biti bolje. Sta vi mislite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

kako na yank555 kernelu namjestat zvuk ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

kako na yank555 kernelu namjestat zvuk ?

Skini si ovu aplikaciju sa google play, to je za boeffla mod koji je u yank555 kernelu... upali HW control zvuka pa si podesi kako ti paše.

13 godina

stvarno yank555 ima super zvuk, samo sto nisam bas siguran kako namjesiti u aromi vrjednosti, to mi stvara problem {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

stvarno yank555 ima super zvuk, samo sto nisam bas siguran kako namjesiti u aromi vrjednosti, to mi stvara problem {#}

Koji dio neznaš podesiti? jesi pročitao one upute za aromu šta sam ti linkao?

13 godina
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

Koji dio neznaš podesiti? jesi pročitao one upute za aromu šta sam ti linkao?

procitao sam upute al nisam bas veliki expert za engleski pa si nisam sve uspjeo prevesti, a u prevoditelju nije bas kristalno cisto jer je bukvalno prevedeno, ugl, veliki dio sam shvatio, e sad je meni veliki problem, kako svaki dio postaviti da bi bio savrsen rad mobitela sa cm10.1 official build, s tim da bi procesor stavio na 1.4ghz

16 godina
neaktivan

jeli normalno da mi se mobitel ugrije nakon par min igre..5 il vise min..maloprije sam igrao most wanted i asphalt 7..nije vruc da nemrem drzati ali je topao..

0 0 hvala 0
13 godina
klinik kaže...

jeli normalno da mi se mobitel ugrije nakon par min igre..5 il vise min..maloprije sam igrao most wanted i asphalt 7..nije vruc da nemrem drzati ali je topao..

oba dvije igrice su zahtjevne graficki pa mislim da je to normalno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice