Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.818
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

evo i mene na JellyBam v5.1.0 (4.2.1) i s pravom mogu reci da je room odlican, brz, stabilan svaka preporuka... kako mi se cini mozda malo i bolji od cm10.1

eo par slika {#}

zasada sa siyahom v1.8.9 zasada sa siyahom v1.8.9
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 15:33 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma to je izgleda tako kod svih androida,

stisneš power tipku isto čeka sekundu dvije,stisneš je opet isto "šteka" sekundu-dvije.

ulaziš u imenik ili tipkovnicu svejedno isto lag od sekundu-dvije,to i mene živcira strašno.

pa nije bezveze IOS najbolji operativni sustav za mobitele,može reć tko god šta hoće ali čak i na iphone-u 3g je sve brže nego kod samsunga s3 ,a da ne pričam o iphone 4 ili 4s-u ,on to otvara u milistotinku,

sve te naredbe otvara ODMAH istu sekundu,

to je do androida ,svako malo se nekaj sruši,prestane radit,šteka,kasni..... ali sve u svemu android kao sustav je još ajmo reć u nekoj bazi testiranja,bit će on bolji u to vjerujem.....

Opet ti sa svojim debilozama. Čovječe slušati tebe ponekad zna biti bolno. Ako ne kužiš kako nešto radi "funkcionira" bolje da se ne javljaš. Ako je do android-a, kako to da dialerEx radi bez laga? Prvo nauči osnove informatike, onda slobodno nešto komentiraš.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina

Daklem u VIP sam odnesao uređaj 28.12. u Agramservisu su ga zaprimili 3.1. i u petak 18.1. su zatvorili nalog i poslali u VIP. Zamjenjena je matična, znači ne mjenjaju cijeli uređaj kako sam mislio da će biti, čitao sam po raznim forumima da su vani odmah mjenjali uređaje ako se radilo o sudden death problemu. Ali moji lokalni VIPovci mi još nisu poslali SMS da mogu doć po uređaj! Tri tjedna čekam jer sam uletio u najgore vrijeme oko blagdana...

15 godina
dado2202 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

stisneš power tipku isto čeka sekundu dvije,stisneš je opet isto "šteka" sekundu-dvije.

ulaziš u imenik ili tipkovnicu svejedno isto lag od sekundu-dvije,to i mene živcira strašno.

pa nije bezveze IOS najbolji operativni sustav za mobitele,može reć tko god šta hoće ali čak i na iphone-u 3g je sve brže nego kod samsunga s3 ,a da ne pričam o iphone 4 ili 4s-u ,on to otvara u milistotinku,

to je do androida ,svako malo se nekaj sruši,prestane radit,šteka,kasni..... ali sve u svemu android kao sustav je još ajmo reć u nekoj bazi testiranja,bit će on bolji u to vjerujem.....

Opet ti sa svojim debilozama. Čovječe slušati tebe ponekad zna biti bolno. Ako ne kužiš kako nešto radi "funkcionira" bolje da se ne javljaš. Ako je do android-a, kako to da dialerEx radi bez laga? Prvo nauči osnove informatike, onda slobodno nešto komentiraš.

dobro to šta si fanboy androida neznaći da ja nisam u pravu.

i jesam,u pravu sam.

probaj bilo koji ios uređaj i vidjet ćeš kako otvara aplikacije i sve ovo nabrojano sa moje strane,

imam oba uređaja i s pravom kažem da je ios bolji,brži i tečniji!!

a ti spominješ ex dialer koji nije pod defaultu došao sa s3 ,engo ga naknadno trebaš skinut ,znaći pričaš o aplikaciji ,a ne o samom operativnom susatvu kao default.

a ti ako imaš kaj protiv mene ,super,ali ja sam u pravu što se ovog tiče,i imaš mali miljon videa di se sve vidi ako nemaš oba uređaja odi na youtube pa vidi,pa onda nešto sraćkaj

Battlelog CRO_ZeNGe
18 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
dado2202 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

android kao sustav je još ajmo reć u nekoj bazi testiranja,bit će on bolji u to vjerujem.....

ovo je točno koliko i da je sanader lopov.

da shvatiš takve stvari nemoraš bit doktor informatike.

samsung s3 (čitaj android) je "spor" i ruše se aplikacije, nekužim koji dio nije ovdje bio jasan?

ovo spor se ne odnosi na to da je on spor da se nemože s njim radit,naprotiv!

on zadovoljava aspolutno moje potrebe i u dosta stvari je bolji od IOS-a (čitaj iphone 4s) u mojem slučaju.

tako da ono šta ja kažem je neko objektivno mišljenje jer nisam na ničijoj "strani" kako vas večina brije na ovom forumu kad je pitanje IOS-a vs Androida.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

samsung s3 (čitaj android) je "spor" i ruše se aplikacije, nekužim koji dio nije ovdje bio jasan?

on zadovoljava aspolutno moje potrebe i u dosta stvari je bolji od IOS-a (čitaj iphone 4s) u mojem slučaju.

tako da ono šta ja kažem je neko objektivno mišljenje jer nisam na ničijoj "strani" kako vas večina brije na ovom forumu kad je pitanje IOS-a vs Androida.

Ej sorry klinjo, nisam shvatio da si ispod ili oko 18godina pa se još uvijek pališ na te stvari kao što su mobiteli itd.

Meni je mobitel samo alat za rad(mail, pozivi, sms, brze vjesti), fakat nemam vremena za neka prepucavanja na forumu, ali uvijek volim (kad vidim) spustiti ovčicama koje se javljaju na forumu (bilo android ili iOS). Imam i ja oba uređaja doma (tj. brat ima i iPad i iPhone).

Budući da se bavim mobile razvojem, uvijek čitam teme koje imaju veze sa mobitelima, vidim da se i ti u tima voliš javljati, uvijek sa nekim debilozama (iOS i iphone the best, Android shit).

iOS ima ispeglaniji UI rendering, zbog toga jer UI dretva (ona koja renderira UI) ima puno veći prioritet od ostalih procesa. Tako da kada god ti nešto uključiš, ono se renderira sa maksimalnom snagom procesora. Procesor se ne korsti  za ostale stvari. Kod Androda je cijeli proces multithread-ani, znači sve dretve imaju skoro pa isti prioritet. Znači kad ti nešto pališ, ostale dretve ti mogu pojesti procesor i zato se javlja lag (ponekad).

iOS nažalost ima manje opcija. Sad se javlja ovčica(ti dragi moj) : "Meni te dodatne opcije niti ne trebaju, meni je dosta da mogu telefonirati i sms-ati" (yeah wright na smartphone-u iz 2012 godine).

Zbog pravo MT-a Android aplikacije (igre) se ponekad znaju i brže učitati (ako je developer bio pametan pa je napravio MT aplikaciju) nego na iOS-u.

A što se tiče dialer-a. Onaj dailer koji se nalazi u S3 nije ANDROID dialer nego touchwiz dialer (znači SW koji je napisao Samsung) i nema veze sa Android-om.

I da pokušaj instalirati custom dialer na iOS, našao na netu tutorial sa nekih pola stranice uputa kako to napraviti.

Evo to sve što sam tu napisao to si mogao saznati samo googlanjem. Ali čemu googlati kad likovi poput tebe sve znaju, to su oni specijalci koji su :" popili svu pamet ovoga svijeta odmah na rođenju"

EDIT : Došao 4.1.2 update na t-mobile, upravo napravio update sa KIES-om

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 18:04 (dado2202).
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

user stavio sam ovaj kernel sto si stavio link, samo u aromi mi nije bas jasno one voltaze i isve to tamo, dal da mjenjam ili da ostavim kako je namjesteno tj sta da stisnem, kako je najbolje? trenutno koristim jellybam jer je fantastican...  jer imas neki tutorijal da nebi pogrjesio nesta ili objasnjenje redosljed postupaka rjecima

jel ima neki program ppreko kojeg se moze podesavati kad je mob upaljen bez da idem u aromu ponovo? ako imas link app

Imaš tamo na xda temi sve objašnjeno, vodič za aromu pa si pročitaj i postavi kako ti paše. Kaj se tiče samog programa za podešavanje nema, možeš ovako kako si rekao preko arome ili pak otići u system/etc i tamo imaš datoteku kernel.sh ili tako nekako koju otvoriš i editiraš postavke kako hoćeš te spremiš.(prije samo mountaj folder kao RW).

evo ti link na post gdje je objašnjena AROMA

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ZeNGe_CRO-mt kaže...

"to je do androida ,svako malo se nekaj sruši,prestane radit,šteka,kasni..... ali sve u svemu android kao sustav je još ajmo reć u nekoj bazi testiranja,bit će on bolji u to vjerujem....."

{#}{#}, dobar dobar, vic... Ajde se ti još malo educiraj o androidu pa kad se prosvijetliš čitaj kaj si napisao da se nasmiješ skupa sa nama :)

Android je debelo daleko od ikakve faze testiranja, a od IOS-a je već sad miljama daleko. Imao sam iphone 3g, 3gs osobno a 4 i 4s od frendova u rukama tako da itekako dobro znam o čemu pričam. I da za vrijeme iphonea 3g  android je još bio pomalo nezgrapan, neoptimiziran itd šta sad nije slučaj, a pogotovo ne čisti googleov android(bez samsung bloatwarea) koji doslovce leti..

Ako se tebi sve ruši, ne radi, šteka onda je vrijeme da si središ mob, ako neznaš i ne želiš znati onda se drži iphonea, to je ionako dummy phone ;)

14 godina
neaktivan
Caca kaže...

Daklem u VIP sam odnesao uređaj 28.12. u Agramservisu su ga zaprimili 3.1. i u petak 18.1. su zatvorili nalog i poslali u VIP. Zamjenjena je matična, znači ne mjenjaju cijeli uređaj kako sam mislio da će biti, čitao sam po raznim forumima da su vani odmah mjenjali uređaje ako se radilo o sudden death problemu. Ali moji lokalni VIPovci mi još nisu poslali SMS da mogu doć po uređaj! Tri tjedna čekam jer sam uletio u najgore vrijeme oko blagdana...

Ja sam dao S2 na servis u VIP, u roku 14 dana kako su i rekli su mi vratili popravljen uređaj.

15 godina
dado2202 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ej sorry klinjo, nisam shvatio da si ispod ili oko 18godina pa se još uvijek pališ na te stvari kao što su mobiteli itd.

Meni je mobitel samo alat za rad(mail, pozivi, sms, brze vjesti), fakat nemam vremena za neka prepucavanja na forumu, ali uvijek volim (kad vidim) spustiti ovčicama koje se javljaju na forumu (bilo android ili iOS). Imam i ja oba uređaja doma (tj. brat ima i iPad i iPhone).

Budući da se bavim mobile razvojem, uvijek čitam teme koje imaju veze sa mobitelima, vidim da se i ti u tima voliš javljati, uvijek sa nekim debilozama (iOS i iphone the best, Android shit).

iOS ima ispeglaniji UI rendering, zbog toga jer UI dretva (ona koja renderira UI) ima puno veći prioritet od ostalih procesa. Tako da kada god ti nešto uključiš, ono se renderira sa maksimalnom snagom procesora. Procesor se ne korsti  za ostale stvari. Kod Androda je cijeli proces multithread-ani, znači sve dretve imaju skoro pa isti prioritet. Znači kad ti nešto pališ, ostale dretve ti mogu pojesti procesor i zato se javlja lag (ponekad).

iOS nažalost ima manje opcija. Sad se javlja ovčica(ti dragi moj) : "Meni te dodatne opcije niti ne trebaju, meni je dosta da mogu telefonirati i sms-ati" (yeah wright na smartphone-u iz 2012 godine).

Zbog pravo MT-a Android aplikacije (igre) se ponekad znaju i brže učitati (ako je developer bio pametan pa je napravio MT aplikaciju) nego na iOS-u.

A što se tiče dialer-a. Onaj dailer koji se nalazi u S3 nije ANDROID dialer nego touchwiz dialer (znači SW koji je napisao Samsung) i nema veze sa Android-om.

I da pokušaj instalirati custom dialer na iOS, našao na netu tutorial sa nekih pola stranice uputa kako to napraviti.

Evo to sve što sam tu napisao to si mogao saznati samo googlanjem. Ali čemu googlati kad likovi poput tebe sve znaju, to su oni specijalci koji su :" popili svu pamet ovoga svijeta odmah na rođenju"

EDIT : Došao 4.1.2 update na t-mobile, upravo napravio update sa KIES-om

Ja sam sad upravo pokušao "OTA" pa nema ništa

15 godina

Ja vam kazem kako je u mojem slucaju,a to da se meni da prepucavat ,neda.

Druga stvar klinac nisam,a bogami nisi ni ti pobro svaku pamet svijeta da bi sada tvoj odgovor iliti tvoje misljenje "prevagnulo" na tvoju stranu posto tvoja rijwc nema neku tezinu.

ALI AJDE POSLUSAT CU SAVJET pa mi ajde molim te daj ako znas rjesenja ovih problema na s3-u kao vrsni znalac,jel mze tako?

1.stisne tipku phone on ga otvara 2 sekunde.

2.ulazis u imenik-2 sekunde minimalno otvara.

3.udem u galeriju otvaram cameru di su slike sa moba slikane,izadem sa home buttonom van udem u vijesti i opet nakon toga mob se zblesavi o javi mi poruku galerija je prestala radit.

Da ti ne kazem kako "štekucka" imam zauzeto 7gb na njemu bez memorijske.

Imam avast,skeniram tu i tamo,brisem aplikacije tj procese aplikacija svako malo...

Cistim cache memoriju

Neznam....

Recite neke programe ili sta trebam napravit.

Imam 4.1.2 sve default ,nije rootan

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel 4.1.2 tmobile nakrcan njihovim glupostima..vratio bih se zbog garancije,ali ako je bloatware na maximumu ne bum .. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I mene ovo zanima, dali je T-Mobileov 4.1.2 brandiran ?

0 0 hvala 0
13 godina
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

user stavio sam ovaj kernel sto si stavio link, samo u aromi mi nije bas jasno one voltaze i isve to tamo, dal da mjenjam ili da ostavim kako je namjesteno tj sta da stisnem, kako je najbolje? trenutno koristim jellybam jer je fantastican...  jer imas neki tutorijal da nebi pogrjesio nesta ili objasnjenje redosljed postupaka rjecima

jel ima neki program ppreko kojeg se moze podesavati kad je mob upaljen bez da idem u aromu ponovo? ako imas link app

Imaš tamo na xda temi sve objašnjeno, vodič za aromu pa si pročitaj i postavi kako ti paše. Kaj se tiče samog programa za podešavanje nema, možeš ovako kako si rekao preko arome ili pak otići u system/etc i tamo imaš datoteku kernel.sh ili tako nekako koju otvoriš i editiraš postavke kako hoćeš te spremiš.(prije samo mountaj folder kao RW).

instalirao sam yank555 ali mi se cini da se mob zagrijava sto nije slucaj sa siyahom? dali je to uredu ili?

17 godina

Prije nego što sam stavljao custom ROM-ove imao sam 4.1.1. (ovaj na slici) a sada bih ga htio vratiti na stock uz ove upute pa me zanima da li smijem staviti 4.1.2 sa ove stranice ili moram nazad na 4.1.1.?

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...
SIII Deny kaže...

instalirao sam yank555 ali mi se cini da se mob zagrijava sto nije slucaj sa siyahom? dali je to uredu ili?

Njet, nije ok, meni se uopce ne zagrijava..1.2ghz.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja vam kazem kako je u mojem slucaju,a to da se meni da prepucavat ,neda.

Druga stvar klinac nisam,a bogami nisi ni ti pobro svaku pamet svijeta da bi sada tvoj odgovor iliti tvoje misljenje "prevagnulo" na tvoju stranu posto tvoja rijwc nema neku tezinu.

ALI AJDE POSLUSAT CU SAVJET pa mi ajde molim te daj ako znas rjesenja ovih problema na s3-u kao vrsni znalac,jel mze tako?

1.stisne tipku phone on ga otvara 2 sekunde.

2.ulazis u imenik-2 sekunde minimalno otvara.

3.udem u galeriju otvaram cameru di su slike sa moba slikane,izadem sa home buttonom van udem u vijesti i opet nakon toga mob se zblesavi o javi mi poruku galerija je prestala radit.

Da ti ne kazem kako "štekucka" imam zauzeto 7gb na njemu bez memorijske.

Imam avast,skeniram tu i tamo,brisem aplikacije tj procese aplikacija svako malo...

Cistim cache memoriju

Neznam....

Recite neke programe ili sta trebam napravit.

Imam 4.1.2 sve default ,nije rootan

Nemoj ništa više brisati,obriši avast i nemoj zaustavljati aplikacije, nikakav task killer ili slično. Samo uživaj u svom mobitelu.....

Dok nisam sam stavio nova luncher i xphone po meni puno bolji od exdialera nisam dao da netko kaže kako je touchwiz sranje ali je totalno sranje.

Jako puno razgovaram i ubijalo me je to s ulaskom u imenik i popis poziva. X phone i nova naravno kupljene verzije dobitna kombinacija.

I dečki svi ste u pravu a i niste u pravu " ljubi neprijatelja svoga tako češ ga najbolje upoznati i poraziti ga "....{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
makopos kaže...

Jel ima neki drugi softver da zamjeni KIES, ovo je najveći s*it od softvera, ne možeš ga nikako spojit s računalom. Sat vremena pokušavam već mi ga je dosta. Kies AIR radi ali trebam sinhronizirati a tamo ne vidim opciju za to.

Nema, reinstalacija ali obriši s nekim od boljih alata da ti obriše sve zaostatke i deinstaliraj drivere samsunga

Bobosmrade kaže...

Imam jedan problem, naime od zadnjeg upgradea ne mogu plocu obavijesti spustiti dolje s ruba gonjeg ekrana, pa pobrisati obavijesti koje mi se pojavljuju, tražio sam u opcijama, da vratim na staro, ali ne mogu naci. Još su djeca od brata poslije upgradea prckali po mobitelu, pa ne znam da li su oni nešto smrdali, ukratko bio bih jako zahvalan kad bi mi netko pomogao vratiti sve na staro, jer gore mi se pojavilo jako puno obavijesti, a ja ne mogu izbrisati. Hvala!

imaš u postavkama zaslona>ploča obavijest> i tu dodaješ i mičeš

acerbis kaže...

Pozz, evo, i ja sam nabavio s3, sad me zanima jedna stvar... kad se ulazi u imenik, kontakte ili poruke,  prvi put ili nakon npr pola sata,  ceka par sec, tako je i na s2 od frenda, jel ima koji nacin da promptno ulazi kao iphone...? Btw stavio sam vice city i vrti ko lud, polaris office je isto super:) na antutu sam dobio sitno preko 16000 zadovoljan sam s mobom, jedino mi nije jasno to malo zastajkivanje kod ulaska u imenik...jel to i vama tako?

post iznad

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
13 godina
SIII Deny kaže...

neznam onda negdje nesta sam krivo napravio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 22:20 (SIII Deny).
16 godina

ima li netko informaciju kad ce vise s3 u tcom?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
SIII Deny kaže...

neznam onda negdje nesta sam krivo napravio 

Da ga nisi ostavio na 1.6ghz? Meni se to dogodilo prvi put i u kombinaciji sa skypeom koji inače troši bateriju dosta. Primjetio sam da ga je na pegasusQ scheduleru držao na 1.6ghz non stop pa je bio topliji, probaj staviti ondemand i stock 1.4 pa vidi oće se onda grijati.

Kakav je onda Jellybam nasprem CM10.1, jel se isplati prijeći zbog nečega ili je više manje to isto to?

13 godina

stavio sam siyaha i stavio na 1.6 procesor sto uvijek stavljam na bilo kojem kernelu zbog boljih performansi i brzine i nezagrijava mi se nikako osim kad igram duze neku zahtjevniju igricu, a kad sam stavio taj kernel na 1.6 mi se zagrijava i pri normalnom radu na mobu..

nekako kao da mi je jellybam stabilniji malkice i brzi, kamera radi savrseno bez rusenja i ima vise opcija na kameri, sam rom u sebi ima neke programcice koje na cm10.1 moras naknadno istalirati, za procesore, za gledanje deep sleepa i sl. glasniji mi je nego cm, koliko sam primjetio manje mi rama uzima nego cm, izdrzljivost baterije jos neznam rano je da bi nju komentirao, i za sada sam prrezadovoljan, vrjedi isprobat pa stavit sta je tebi bolje al skidam kapu i na cm10.1 i sad na jellybam stvarno odlicni romovi, zasada ostajem pri jellybamu

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 22:50 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz, vec sam nekoliko puta stavljo custom romove, sada sam na stock romu pa me zanima, kada bi opet isao stavljat neki rom, koju aplikaciju instalirat da backupam sve aplikacije i podatke te kako to instalirat nakon roma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

stavio sam siyaha i stavio na 1.6 procesor sto uvijek stavljam na bilo kojem kernelu zbog boljih performansi i brzine i nezagrijava mi se nikako osim kad igram duze neku zahtjevniju igricu, a kad sam stavio taj kernel na 1.6 mi se zagrijava i pri normalnom radu na mobu..

nekako kao da mi je jellybam stabilniji malkice i brzi, kamera radi savrseno bez rusenja i ima vise opcija na kameri, sam rom u sebi ima neke programcice koje na cm10.1 moras naknadno istalirati, za procesore, za gledanje deep sleepa i sl. glasniji mi je nego cm, koliko sam primjetio manje mi rama uzima nego cm, izdrzljivost baterije jos neznam rano je da bi nju komentirao, i za sada sam prrezadovoljan, vrjedi isprobat pa stavit sta je tebi bolje al skidam kapu i na cm10.1 i sad na jellybam stvarno odlicni romovi, zasada ostajem pri jellybamu

cjo, a niš, idem onda puknut siyaha gore, hijack recovery i vozi miško dualboot :)

btw koliko ti traje baterija na 1.6ghz? meni je obično na 1 - 1.2ghz i to mi je dosta brzo, ali sa baterijom i nisam previše zadovoljan. Na 1.6ghz uz browsanje bi mi mob pocuclao bateriju exi prexi..

14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

pozz, vec sam nekoliko puta stavljo custom romove, sada sam na stock romu pa me zanima, kada bi opet isao stavljat neki rom, koju aplikaciju instalirat da backupam sve aplikacije i podatke te kako to instalirat nakon roma?

Instaliraš titanium backup aplikaciju, bekapiraš sve aplikacije koje hoćeš,  i kad staviš drugi rom opet instaliraš titanium backup i napraviš restore aplikacija.

13 godina
user3468 kaže...

btw koliko ti traje baterija na 1.6ghz? meni je obično na 1 - 1.2ghz i to mi je dosta brzo, ali sa baterijom i nisam previše zadovoljan. Na 1.6ghz uz browsanje bi mi mob pocuclao bateriju exi prexi..

na cm10.1 sa siyahom na 1.6ghz mi je znala trajati dva, dva i pol dana kako kad, to je uz minimalno koristenje, a uz neko standardno koristenje zna izdrzati dan, vidicemo kako je na ovom romu

13 godina
user3468 kaže...
rosimic90 kaže...

Instaliraš titanium backup aplikaciju, bekapiraš sve aplikacije koje hoćeš,  i kad staviš drugi rom opet instaliraš titanium backup i napraviš restore aplikacija.

a ako nemas novaca da kupis titanium tu ti je go backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.go.backup.ex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaXViYW5nLmdvLmJhY2t1cC5leCJd

14 godina
neaktivan
user3468 kaže...
rosimic90 kaže...

da li to vraca i raspored ikona i mapa na zaslonu?

15 godina
neaktivan

evo stigla nadopuna za nebrendirane CROATIA-TRA I9300XXELLA  http://www.hotfile.com/dl/190154708/c852517/I9300XXELLA_I9300OXFELL1_TRA.zip.html

Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice