Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.814.527
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...
ahaam o tom se romu radi, taj jos nisam probao... a sto se tice roma koji skines stavi ga na sd karticu (mem.kartica) jer posto moras praviti format system on brise sve sa interne memorije, a memoriska ako ti treba samo za dizanje drugih romova nemora biti nesta posebno 2GB sasvim za to dovoljno...

ja sam isprobavao razlicite romove: RR v3.1.4, cm10.1, super nexus, omegu iako jos nema na 4.2.1, i root box...

i od svih njih najbolji mi je cm10.1, zatim RR v3.1.4 za preporuciti

Išao sam sada i na format system ali koliko vidim nikakve razlike nema i da nisam formatirao. Kada sam 1. puta instalirao ROM na mobitel istog sam stavio na internu SD memoriju i preko nje instalirao. E sada, svaki puta kada instaliram novi ROM mi se stvara sve više i više foldera (O) pa me zato i zanimao taj format system.

Pogledajte na slici. Prilikom svake instalacije ROMa se stvori još jedan folder (0) i moji ROMovi budu uvijek u najzadnjem. Nabavio sam microSD karticu i preko nje instalirao ali i dalje isto... Može ponoć kako to sve obrisati i da mogu na svježe instalirati CM 10.1 jer mi radi nestabilno (ruše se pojedine aplikacije, kamera nekada zablesira i sl...)

Scorp21
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
PavoM kaže...

Stigla nova nadogradnja za VIP.

I9300XXELLA 4.1.2

Jel ispravlja suden death novi soft ?

Kakva je sada ovo nadogrdanja ???

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
PavoM kaže...

I9300XXELLA 4.1.2

Vjerovatno da.

12 godina
robijan kaže...
chingy-os kaže...
PavoM kaže...

I9300XXELLA 4.1.2

Kakva je sada ovo nadogrdanja ???

ako je luxemburski XELLA bio nadogradnja za suden death fix onda pretpostavljam da je to isto to 

17 godina
razbijac kaže...

Jel ima ili imao tko problem sa baterijom? imam verziju 4.1.2 sve preko kiesa uglavnom baterija mi je prije preko noci zauzela 1-2% i trajala par dana a sada ne u 6 sati preko noci imam 65% baterije jel zna tko kako mogu rjesit problem evo slika o cemu se radi :(. ako netko zna zahvaljujem unaprijed

Kako si uopće uspio dobit par dana ? ja ga koristim prosječno do malo dnevno pa ga moram punit svaki dan. Ma isključio sam sve živo što se moglo, nimam niti jedan mail da stalno traži, wi-fi isključen... mob je super po opcijama ali batery life je katastrofa.

12 godina

i meni je mob izdrzo dva tri dana maximalno... otkako sam vratio oficial XELKC mob mi izdrzi dan, dan ipo maximum, a sve isto koristim, ali nesta jede bateriju 

0 0 hvala 0
12 godina
Scorp21 

Pogledajte na slici. Prilikom svake instalacije ROMa se stvori još jedan folder (0) i moji ROMovi budu uvijek u najzadnjem. Nabavio sam microSD karticu i preko nje instalirao ali i dalje isto... Može ponoć kako to sve obrisati i da mogu na svježe instalirati CM 10.1 jer mi radi nestabilno (ruše se pojedine aplikacije, kamera nekada zablesira i sl...)

sto se tice cm10.1 malo je specifican oko toga, nekad se supersu zna zaustaviti prekinuti sa radom ali u praksi on se nesrusi kao app nego obavi dopustenja koja su potrebna za pojedine app, ugl. samo stisnes ok i on normalno radi u pozadini, a sto se tice kamere, nije ni meni upocetku bilo jasno, ali evo objasnjenje, posto je u cm10.1 i u svim drugim cm10 i cm9 kamera malo losije kvalitete od originalne kamere, ako cim udes u kameru slikas kamera se zablokira tj srusi se, da bi izbjegao take glupoosti na kameri pustis da kamera automatski sama zumira-izostri sliku zatim stisnes da slika, i nece ti se rusiti kamera, to ti vrjedi pogotovo u tamnijim prostorima gdje je poptreban blic... ostalo meni radi sve savrseno i brzo sto je najbitnije

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 13:43 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Već drugi put mi se dešava da gubim zvuk u music i video playeru, igricama, youtube i ostalim medijima na svom SGS 3. Prvi put sam to riješio kompletnim resetom, ali danas se to desilo opet. Jel neko imao sličan problem i zna li neko o čemu se radi? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
SIII Deny kaže...

sto se tice cm10.1 malo je specifican oko toga, nekad se supersu zna zaustaviti prekinuti sa radom ali u praksi on se nesrusi kao app nego obavi dopustenja koja su potrebna za pojedine app, ugl. samo stisnes ok i on normalno radi u pozadini, a sto se tice kamere, nije ni meni upocetku bilo jasno, ali evo objasnjenje, posto je u cm10.1 i u svim drugim cm10 i cm9 kamera malo losije kvalitete od originalne kamere, ako cim udes u kameru slikas kamera se zablokira tj srusi se, da bi izbjegao take glupoosti na kameri pustis da kamera automatski sama zumira-izostri sliku zatim stisnes da slika, i nece ti se rusiti kamera, to ti vrjedi pogotovo u tamnijim prostorima gdje je poptreban blic... ostalo meni radi sve savrseno i brzo sto je najbitnije

Kameru riješim nakon nekoliko fotki ali me više zabrinjava video poziv. Npr., na skype čujem drugu osobu i ona mene ali se međusobno ne vidimo dok se google hangout svaki puta sruši. 

Jel postoji kakva mogučnost da formatiram cijelu internu memoriju? Već sam skoro 10 puta instalirao novi ROM i svaki puta mi ostaje i stari..

Scorp21
12 godina

koliko vidim na play store poprilicno se zale na to da im na skypu neradi prednja kamera ne samo na s3 nego i na drugim uredajima, nekima radi nekima ne kako zasto neznam 

ja kad stavim rom na vec postojeci, ostaje mi samo na sd kartici stari rom za instalaciju i to je sve kasnije ga obrisem, i stavim neki drugi ako hocu drugi stavljati, ali nikad mi nije bilo da ostaje u internoj memoriji stari rom , probaj wipe data ako sta pomogne nemam pojma kako to da rjesis..

a ovo na slici je na sd kartici, i cm10.1, omega v37.1 i rr v3.0.0(izasao ti je v3.1.4 poprilicno dobar rom) to ce ti uvijek ostati sva tri roma na sd kartici jer kad stavljas rom  nebrise sd karticu samo svoju internu memoriju, a to na sd kartici je normalno i prakticki ti neskodi nista jer su to samo instalacije koje nisi pokrenuio niti ih mozes pokreniti pri upaljenom mobu, vec samo u recoveriju, jedino sto ti zauzima prostor na sd kartici, kad instaliras rom koji zelis od ta tri slobodno ih obrisi sa sd kartice, ako instaliras cm10.1 obavezno skini i gappse za njega, a gapps instaliras poslje roma, kad stavis rom stisni rebot, i kad ti se upali mob vrati se u recovery i stisni wipe cach patricion, zatim advence, zatim wipe dalving cach, zatim instaliraj gapps i rebot..

ako i onda nisi zadovoljan sa cm10.1 ili ako ti steka bilo sta, ako zelis brz i dobar rom a da je 4.2.1 onda stavi RR v3.1.4 naglasavam v3.1.4 jer vidim da si skinuo v3.0.0

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 15:16 (SIII Deny).

0 0 hvala 1
16 godina

Ti znam da se sd kartica ne formatira. Do nedavno nisam ni imao sd karticu pa sam bio prisiljen stavljatii romove na internu memoriju sli sada kad imam sd karticu kopiram rom na nju i instaliram preko nje ali mi i dalje ostaju stari romovi na internoj memoriji, tj. Ne obrisu se prilikom instaliranja novog i tu lezi problem. Isao sam i na wipe data, format system, dalwin (ili kako vec) i opet isto. Morat cu potraziti na netu kako to rijesiti pa makar morao i unrotati i vracati stick rom...

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo prije 2-3 sata dobio aktualizaciju mislim oko 27mb na VIPu, ne znam što je to jer sam normalno kad je izašao 4.1.2 napravio aktualizaciju. na kraju instalacije sam dobio samo poruku I9300BUELL1 je aktualiziran??? jel netko dobio danas što tako??? i što sam dobio s tim

0 1 hvala 0
17 godina
Prim kaže...
Evo prije 2-3 sata dobio aktualizaciju mislim oko 27mb na VIPu, ne znam što je to jer sam normalno kad je izašao 4.1.2 napravio aktualizaciju. na kraju instalacije sam dobio samo poruku I9300BUELL1 je aktualiziran??? jel netko dobio danas što tako??? i što sam dobio s tim

Čovječe da pogledaj samo jednu stranicu nazad, sve piše. Svi smo to dobili i aktualizirali, imaš i popis promjena.

15 godina
neaktivan
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 20:53 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam otključani mob iz VIP-a i nisam još dobio nadogradnju.

To su dobili ovi zaključani modeli ili???

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za sada samo zaključani.

15 godina
neaktivan

nemam pojma ja sam imao see a procitao sam da su ti otkljucani 

al sam rucno stavio 4.1.2 preko odina i sad imam csc:vd2 od njemackog vodafona tak da neznam kak sad to ide...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalirao sam zadnji Nightly Build CM10.1 i sve je super. Htio sam resetirati counter na 0 sa triangle away 2.55 aplikacijom. Pokrenuo sam aplikaciju i sve normlano napravio i pisalo je "Counter has been reset!". Dođem ja u Download mode provjeriti ako je sve u redu i piše da imam 1 count i sve ostalo custom. U čemu je problem?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tinča14 kaže...

Instalirao sam zadnji Nightly Build CM10.1 i sve je super. Htio sam resetirati counter na 0 sa triangle away 2.55 aplikacijom. Pokrenuo sam aplikaciju i sve normlano napravio i pisalo je "Counter has been reset!". Dođem ja u Download mode provjeriti ako je sve u redu i piše da imam 1 count i sve ostalo custom. U čemu je problem?

Custom rom, custom kernel i custom recovery. Nemre bit na nuli i normal da ga je8eš.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

Znači, ta aplikacija je samo za dok se vračam sa custom ROM-a na stock ?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tinča14 kaže...

Sad sam provjerio i meni je resetirao flash counter i postavio current binary na Samsung official. Jedino je sistem status custom.

Provjeri u superuser aplikaciji da je triangleaway na popisu dozvoljenih aplikacija.

U principu triangle away ima smisla samo kad vraćaš stock rom. Prije flešanja stocka, pokreneš triangleaway, ugasiš mob, upališ u download modu i onda staviš stock. Tada bi counter trebao bit na nuli, current binary na Samsung official, a system status na normal

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 22:25 (redrum781).
13 godina
redrum781 kaže...
Tinča14 kaže...

Sad sam provjerio i meni je resetirao flash counter i postavio current binary na Samsung official. Jedino je sistem status custom.

Provjeri u superuser aplikaciji da je triangleaway na popisu dozvoljenih aplikacija.

U principu triangle away ima smisla samo kad vraćaš stock rom. Prije flešanja stocka, pokreneš triangleaway, ugasiš mob, upališ u download modu i onda staviš stock. Tada bi counter trebao bit na nuli, current binary na Samsung official, a system status na normal

Imam cm10.1 isto i sa triangle away sam poništio counter na nulu i binary na official, a system status je ostao custom, ALI pogledao sam na 3 druga S3 mobitela koji su skroz STOCK osim OTA nadogradnji + malo guglanja i kažu da može i zna biti system status: custom čak iako je sve original. a da se gleda za garanciju prvenstveno counter i binary.

15 godina
neaktivan

Prije resetanja je ovako: Counter - 1, Binary - Custom, Device - GT-I9300.

Kliknem reset i piše ovako: "Flash counter has been reset!", kliknem OK i aplikacija se zatvori. Pokrenem aplikaciju i piše ovak: "Loading, detecting device", Counter - 0, Binary - Official, Device - GT-I9300. Reko super, ajmo sad restart moba pa u download mode. I nemoj me j***t, zgasio sam mobitel i onda sam ga uključio u download mode-u i Custom Binary Download - No, Current Binary - Samsung Official, System Status - Custom. {#} Radio sam postupak sad baš kad pišem ovo i proradilo je s tim da sam prije imao mobitel uštekan u PC, a sad ne. Ma nema veze glavno da radi. 

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Da li se može povratiti na staru verziju nekako ? a da nije komplicirano lol {#}

16 godina
neaktivan

Da vas pitam koji je najbolji stock softver za s3? Ja sam trenutno na softveru od t-mobilea, koji je nakrcan sa njihovim stvarima, od boot animationa, do 100 aplikacija njhovih... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Da vas pitam koji je najbolji stock softver za s3? Ja sam trenutno na softveru od t-mobilea, koji je nakrcan sa njihovim stvarima, od boot animationa, do 100 aplikacija njhovih... 

ja sam si instalirao xella engleski preko odina i dobar je,ppnajvise bas zbog tih njihovih sranja sto su nakrcali

16 godina

Hehe! Jednostavno sam riješio problem onih foldera gore što sam naveo. Samo sam otišao u prvi folder pod nazivom "0" te označio sve unutar njega i izbrisao. {#}

Ali nekako mi više odgovara iphone 4s koji sam imao tako da razmišljam da stavim svoj S3 na oglas za zamjenu ali i dalje smatram da je S3 vrhunski uređaj. Jednostavno mi nedostaje Facetime (video poziv - za one koji ne znaju) koji je presavršena stvar ako i druga osoba ima iphone pogotovo jer većinu vremena mobitel koristim za telefoniranje i videopoziv prema curi tako da su mi ostale mogučnosti i iphone-a i S3 samo sporedna stvar.   

Scorp21
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Rjesio sam problem s baterijom umjesto 1 dan traje mi opet i do 3 dana samo iskljucite mobilne podatke i to je to :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma da?
14 godina
neaktivan
No shit Sherlock
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice