Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.820.255
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zaki23 kaže...

da evo napravio sam dropbox i sve mi slike sad fino sprema na komp, odlično...hvala...al ja evo imam samo 2.5 GB prostora kako se dobije tih 50?

Imam isti problem ,napravio sam sve i imam 2.5GB prostora , provjerio mail otvorio linkove sve i opet ništa, instalirao na kompu "sinkronizirao" acc  mob i komp i opet nista  :/  moze c/p mail-a kojim ste dobili tih 50GB?

12 godina
askip kaže...
zaki23 kaže...

da evo napravio sam dropbox i sve mi slike sad fino sprema na komp, odlično...hvala...al ja evo imam samo 2.5 GB prostora kako se dobije tih 50?

Imam isti problem ,napravio sam sve i imam 2.5GB prostora , provjerio mail otvorio linkove sve i opet ništa, instalirao na kompu "sinkronizirao" acc  mob i komp i opet nista  :/  moze c/p mail-a kojim ste dobili tih 50GB?

isti problem i kod mene...

15 godina
neaktivan

imao je kolega isti problem sa dropboxom na htc-one-x pa je morao zavrsit onaj get started na www.dropbox.com i dobio na kraju..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

napravio sam get started i dobio 50GB hvala

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

napravio sam get started i dobio 50GB hvala

Ja napravio sve osim Install Dropbox on other computers you use nemam drugog kompa gdje bi to mogao installirati jos...   

i imam 3.7GB  stim da mi kod Invite some friends to join Dropbox ne stoji kvacica.. kak si to uspio dokraja riješit? pozvao sam dva prijatelja i oba su se registrirali odma i prihvatili sve...

edit. sad vidim da mi je get started riješen al sam dobio  samo 250 MB :/ 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 11:08 (askip).
12 godina

nemam pojma kako je tebi tako malo dao, a ono za instalaciju na drugi komp sam rjesio tako da sam instalirao na svoj komp iako kmam vec na njemu instalirano i uspjelo mi je tako, odes na get free space i tamo imas par opcija koje sam ja jos rjesio i dobio nesta megabajta i gigabajta...

Izasla nova nadogradnja za sve ljubitelje cm10.1 v36 117, a uz to i experimentalni rom cm10.1 v35b-sleepinDevil takoder 117

http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 11:41 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hm ,znaci ti si prek moba instalirao i pokrenuo  i onda sam prek jednog kompa se logirao na isti acc i tak si riješio taj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
askip kaže...

hm ,znaci ti si prek moba instalirao i pokrenuo  i onda sam prek jednog kompa se logirao na isti acc i tak si riješio taj ?

ja sam sve preko kompa radio mob nisam taknuo, evo sad sam pogledao na mobu i stavljeno mi je 50GB evo i slika 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 11:46 (SIII Deny).
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
askip kaže...

ja sam sve preko kompa radio mob nisam taknuo, evo sad sam pogledao na mobu i stavljeno mi je 50GB evo i slika 

ma vjerujem ti.. oke niš onda budem probao drugi acc napraviti pa ... :)

15 godina
neaktivan

Samsung daje 48gb a htc 24gb a cim se registrirate dobivate 2gb startnih..

e sad ja sam se prvo regao na kompu i napravio get started i pozvao hrpu ljudi i nakupio 18gb sam od sebe i tek kasnije kupio s3 i cim sam se logirao na mobitelu dobio tih 48gb dodatnih...

a ovi koji su prvo pristupili preko moba nece odmah dobit nego tek kad preko kompa to sve odrade.. barem tako izgleda..

lp

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

Samsung daje 48gb a htc 24gb a cim se registrirate dobivate 2gb startnih..

e sad ja sam se prvo regao na kompu i napravio get started i pozvao hrpu ljudi i nakupio 18gb sam od sebe i tek kasnije kupio s3 i cim sam se logirao na mobitelu dobio tih 48gb dodatnih...

a ovi koji su prvo pristupili preko moba nece odmah dobit nego tek kad preko kompa to sve odrade.. barem tako izgleda..

lp

Ja sam prek moba napravio acc ,  i prek kompa se logirao i sve napravio i opet kifla :)

14 godina

Ekipa, samo da vam javim da sam načuo da će Android 4.2 imati mogućnost prijave više korisnika na isti uređaj. :)

Osobno neznam čemu ta "opcija" al uredu.

Isto tako zanima me važe mišljenje,

Mislite li da će Android 4.2 biti dostupan za Galaxy S 3 ?

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

Ekipa, samo da vam javim da sam načuo da će Android 4.2 imati mogućnost prijave više korisnika na isti uređaj. :)

Osobno neznam čemu ta "opcija" al uredu.

Isto tako zanima me važe mišljenje,

Mislite li da će Android 4.2 biti dostupan za Galaxy S 3 ?

nista to novo nije {#}

ja tu opciju imam odavno iako je nekoristim

17 godina

Prihvaća li samsung garanciju u slučaju mrtvog piksela? Nasao sam danas jedan plavi koji je riknio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
weks kaže...

Prihvaća li samsung garanciju u slučaju mrtvog piksela? Nasao sam danas jedan plavi koji je riknio.

Ako je plavi onda nije riknuo nego je ostao "zaglavljen" (stuck pixel), da je riknuo bio bi crne boje.

http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor

17 godina

Mislim da je dead pixel jer mi se vidi najvise na plavoj pozadini (posto je rijec o plavom pikselu) a na bijeloj manje.Evo slika o cemu je rijec.

17 godina

Pošto sam do sada samo stavljao custom JB 4.1.2 te sam danas probao i CM 4.2.1 koji mi se izrazito sviđa ali ima puuuno bugova, ali...,  to je vjerojatno jer samo išao samo na wipe data/factory reset a ne i na mounts storage -> format system kako je navedeno na stranici da bi trebalo uraditi. Mene sada zanima da ako bih stisnuo i format system da li bi mi se i obrisao ROM koji sam kopirao na internu SD memoriju koji namjeravam instalirati? Koliko je to opasan korak? Ne bih htio nešto pogriješiti pa mi je bolje vas iskusnije pitati pa da i ja imam stabilan CM 4.2.1.

Hvala!

PS: slika je samo ilustracija

Scorp21
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 21:58 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

drzi se ovih uputa i sve ce ti ostati na memoriskoj sto ti je na memoriskoj spremljeno... posto ide format system stavi rom na memorisku kao i sve drugo sto ide preko recoverija najsigurnije i sve ostaje  

• download the zip
  • Download Gapps
  • WIPE DATA/FACTORY RESET
  • Mounts & Storage -- Format /system
  • Install the update zip from recovery
  • Install gapps
  • Reboot

pa mi javi koji si rom cm stavio official ili unoficial v36 i kako ti se cini?

par slika neskodi :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:16 (SIII Deny).

1 0 hvala 1
17 godina

Mislim staviti ovaj. Upute su mi jasne ali me zanima da kada skinem ROM koji želim instalirati i kada ga stavim na internu memoriju hoće li mi se i on obrisati kada uradim system format pa da mi više neće biti dostupan za instalaciju ili moram nabaviti SD karticu pa na nju staviti ROM za instalaciju tako da mi se ne obriše kada uradim system format? Tj., mene zanim šta se sve točno formatira...

Uostalom, može i koja preporuka za CM ako ste vi više verzija isprobali pa da ne moram i ja sve skidati 

Scorp21
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:16 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Scorp21 kaže...

Mislim staviti ovaj. Upute su mi jasne ali me zanima da kada skinem ROM koji želim instalirati i kada ga stavim na internu memoriju hoće li mi se i on obrisati kada uradim system format pa da mi više neće biti dostupan za instalaciju ili moram nabaviti SD karticu pa na nju staviti ROM za instalaciju tako da mi se ne obriše kada uradim system format? Tj., mene zanim šta se sve točno formatira...

Uostalom, može i koja preporuka za CM ako ste vi više verzija isprobali pa da ne moram i ja sve skidati 

ahaam o tom se romu radi, taj jos nisam probao... a sto se tice roma koji skines stavi ga na sd karticu (mem.kartica) jer posto moras praviti format system on brise sve sa interne memorije, a memoriska ako ti treba samo za dizanje drugih romova nemora biti nesta posebno 2GB sasvim za to dovoljno...

ja sam isprobavao razlicite romove: RR v3.1.4, cm10.1, super nexus, omegu iako jos nema na 4.2.1, i root box...

i od svih njih najbolji mi je cm10.1, zatim RR v3.1.4 za preporuciti

14 godina
neaktivan

malo na žuto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigla nova nadogradnja za VIP.

I9300XXELLA 4.1.2

2 0 hvala 0
17 godina

Jel netko primjetio da od prošle nadogradnje možemo pisati hr dijakritičke u SMS-u bez da guta veći broj znakova.

Stavio sam i ovu novu nadogradnju, jel ima negdje da se vidi šta su sad radili.

16 godina
neaktivan

Official Galaxy S III Jelly Bean 4.1.2 Change-log:

• Performance Enhancements
• Multi-Window Multitasking (as seen on Note II)
• Page Buddy
• New Gallery App (as seen on Note II)
• Customizable Notification Panel
• Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
• Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings)
• Continues Input in Samsung Keyboard (Swipe-like Keyboard)
• Paper Artist App
• Group Cast App
• Various Bug fixes

izvor: http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-release-galaxy-s3-jb

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 9:34 (Jumperrr).
13 godina

PavoM kaže...

I9300XXELLA 4.1.2

ovi iz tmobile naravno moraju zadnji , zali boze firme

GALAXY S3 GTi9300
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 10:07 (g3arv8).

0 0 hvala 0
17 godina

Sad su maknuli sinkronizaciju mailova u listi mail accounta, pa su to stavili unutar svakog accounta pod "Korištenje podataka", što je bezveze jer mi povećava korake da kliknem na sinkr. emaila.

Notification panel je Ploča obavijesti, i tamo sad ima kao Podešavanje svjetline unutar tog panela, i to mi je bilo odznačeno znači nisam to mogao vidjeti, a to sam upravo do sada stalno imao pod tim panelom!?! bez te njihove "nove" funkcije i bez da je bilo uključeno.

14 godina
g3arv8 kaže...

PavoM kaže...

I9300XXELLA 4.1.2

ovi iz tmobile naravno moraju zadnji , zali boze firme

To će otprilike za tmobile ( posebice za nebrendirane korisnike ) stići početkom Svibnja {#}

12 godina

stigla omega v38 uz poprilicno vise opcija nego inace, jedna od njih kako kazu je i biranje boja za obavjest pri razlicitim app 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

takoder i novi update na cm10.1 + experimentalni rom + temasek kernel

http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1/

i siyah v1.8.9 suden death fix

http://www.gokhanmoral.com/

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 11:30 (SIII Deny).

1 0 hvala 1
17 godina
PavoM kaže...

I9300XXELLA 4.1.2

Jel ispravlja suden death novi soft ?

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
13 godina
neaktivan

Jel ima ili imao tko problem sa baterijom? imam verziju 4.1.2 sve preko kiesa uglavnom baterija mi je prije preko noci zauzela 1-2% i trajala par dana a sada ne u 6 sati preko noci imam 65% baterije jel zna tko kako mogu rjesit problem evo slika o cemu se radi :(. ako netko zna zahvaljujem unaprijed

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice