Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.918.805
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

i dalje mi preko noci trosi 10%baterije na ELLA , evo netko je pitao wakelock

https://www.dropbox.com/s/4eymijlygwy25he/Screenshot_2013-01-06-11-50-51.png

Kaj veli partial wakelock?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
tonček kaže...

i dalje mi preko noci trosi 10%baterije na ELLA , evo netko je pitao wakelock

https://www.dropbox.com/s/4eymijlygwy25he/Screenshot_2013-01-06-11-50-51.png

Kaj veli partial wakelock?

e jbg sad..rootao sam ga pa mi se sve ponistilo, sutra budem stavio kad se prikupe podaci

15 godina

stavite si najnovijeg engleza i nečete imat nikakvih problema...najbolji rom od svih 4.1.2(stock);.))

http://www.hotfile.com/dl/187043406/b0b9544/I9300XXELLA_I9300OXAELLA_BTU.zip.html

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 15:03 (galinjo24).
13 godina
user3468 kaže...

Imam cm10.1 i stvarno je odlican i baterija je solidna ali cim stavim siyah kernel 1.8.6 baterija je jako losa s tim da je sve podeseno za stednju...

Ima nacin kako da se na cm10.1 pojaca zvuk tipa kako se moze preko stweaksa na siyah kernelu?  Razlika u glasnoci je skoro pa duplo..

siyah ti inace i nefunkcionira na cm10.1  zato ti je i baterija losija sa njegovim temesekom kernelom baterija je i vise nego dobra ;)

15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

stavite si najnovijeg engleza i nečete imat nikakvih problema...najbolji rom od svih 4.1.2(stock);.))

http://www.hotfile.com/dl/187043406/b0b9544/I9300XXELLA_I9300OXAELLA_BTU.zip.html

I s tim englezom su problemi u galeriji. Koristim ga več 4,5 dana i sve je super osim galerije koja nesnošljivo lagga i dialera za kojeg treba čekati bar 1,5 sekundu da se otvori i još dodatnih 1,5 sekundu kad preko njega otvaram kontakte. Sve ostalo radi super.{#}

Axtross_Hr - Origin
15 godina

al opet je najbolji stock;-)))

My way
15 godina
neaktivan

pozdrav, imam problem sa facebookom i messengerom od sinoć kad sam prijavljen na svoj račun ne prikazuje mi nikog od prijatelja online za chat, ako se prijavim sa drugim računom (od prijatelja) sve radi normalno i prikazuje.  Pokušao sam brisati aplikacije i dalje problem tu.. radilo je normalno do sinoć.. ako netko zna rješenje zahvaljujem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

SBS zaštitna folija za Samsung Galaxy S3, anti-fingerprint,

u tmobileu 88kn, valja li to sta? jer ovaj ekran mi je skroz ljepljiv i nemogu uopce swipe koristiti nezz do cega je..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 16:34 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam kakva je ta, ali imao sam na wildfireu i galaxyu anti fingerprint foliju i ne sviđaju mi se uopće. kada ideš prstom preko njih nekako su zrnaste i kao da ideš po suhom, nešta slično kao kad vučeš prst preko matt lcd ekrana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
galinjo24 kaže...

Znaci taj btu samo flesnem preko odina i to je to? ili moram još nešto da bi mi radio kako treba?

Trenutno sam na vipovom 4.1.2

14 godina
neaktivan

ja sam ga samo flešnuo, pda kvačica i voila

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 18:52 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...

Imam cm10.1 i stvarno je odlican i baterija je solidna ali cim stavim siyah kernel 1.8.6 baterija je jako losa s tim da je sve podeseno za stednju...

Ima nacin kako da se na cm10.1 pojaca zvuk tipa kako se moze preko stweaksa na siyah kernelu?  Razlika u glasnoci je skoro pa duplo..

siyah ti inace i nefunkcionira na cm10.1  zato ti je i baterija losija sa njegovim temesekom kernelom baterija je i vise nego dobra ;)

Ima jos kakvih razlika izmedu stock cm10.1 kernela i temasek kernela?

13 godina
neaktivan

jel probao netko paranoid android, razmišljam da ga flesham... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

miuiandroid.com treba pomoć.
Trebaju nove servere.
Za sve koji imate nešto na PayPal računu, pomozite dečkima koji rade mukotrpan posao.

Nećemo zažaliti.
Ako ne za S3, mnogi od vas će kupiti neki drugi high end uređaj koji će dobiti Android {#}

Izvolite, za više detalja

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Ima jos kakvih razlika izmedu stock cm10.1 kernela i temasek kernela?

imaš,stock-kom nemoš clocknut proc,a imaš i novu inačicu temasek kernela http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1/Temasek%20Kernel

6 Jan 2013

060113-1848-cm10.1-i9300-linux3057-temasek.zip

- samsung-battery: Reduce battery-monitor wakelock timeouts

- binfmt_elf.c: use get_random_int() to fix entropy depleting

- rtc: Forcefully set register twice

- sensors: update device sensors

- fs-fuse: Assure that new page is not a CMA page

- sensorhub: update driver to 102600

All picked from Andreilux sources.

13 godina
neaktivan

Kako dodati smileys u sms poruci? Na ICS 4.0.4 sam ih imao, a sad ih nemam ni na Jilly Beamu 4.1.1. ni na 4.1.2.?

0 0 hvala 0
17 godina

Pošto me nitko ne doživljava u android podforumu eto da pitam vamo, dakle rootao sam Galaxy S3 sa odinom tj sve onako kako je opisano u bug časopisu i u par tutorijala, sve prošlo ok ali kad otvorim CWM na mobu on izbaci sljedeće ...

"This version of CWM Menager should be used with CF-CWM v1.1 or newer.It appears you are runing a different recovery.Various features have been disabled."

E sad pitanje je dali mogu nastaviti normalno ubacivati custom romove bez obzira na to sve? Dali je on uopće rootan kako spada? + dodatno pitanje... Htio bi staviti MIUI na njega ali me brine to što ima nekoliko vezija, pa neznam koju bi stavio da nešto ne zeznem. Još sam novi u ovom svemu {#}

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina

jako sam se začudio kada sam kupio s3 ,a nije bilo live screensavera sa maslačkom.

kako doći do njega??

mislim ima za skinut na marketu ali to mi je bezveze jer nije kvaliteta slike ista kao na wallpaperu.

a i mislio sam da sam po sebi s3 ima pod defaultu ,a nema {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@Darian. Kada udjes u cwm aplikaciju ili recovery? Imas li superuser? Jesi flashao siyah?
16 godina
neaktivan

Zasto koristis CWM manager. Koristi samo recovery lipo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Darian imas touch recovery?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 13:39 (cutshade).
13 godina
neaktivan

I sta sada,flashati engleza da se rijesim opasnosti od kvara SD!?!

17 godina
kpavl kaže...
@Darian. Kada udjes u cwm aplikaciju ili recovery? Imas li superuser? Jesi flashao siyah?

Imam superuser, imam onu SuperSU aplikaciju u u njoj piše "Superkorisnik je omogučen", pa valda je to to ... kad odem u recovery i tamo mi je sve ok valda, kolko sam skužio s nekih tutorijala sve mi radi kak bi trebalo raditi, jedino još nisam probao neki rom ubaciti... a iskreno neznam šta je Siyah {#}

13 godina
neaktivan
Siyah je kernel koji si flashao putem odina ako se ne varam da bi dobio root i cwm.

Sve je ok i mozes flashati rom ako radi recovery i imas SuperSU.
17 godina

Ok, znači mogo bih neki rom opalit gore, e sad koji da probam za početak ono neki koji je najjednostavnije stavit? ... MIUI ima neke komplikacije i opet nešto moram par puta flashat preko odina koliko sam shvatio iz tutorijala na njihovim službenim stranicama  http://en.miui.com/a-203.html

Sav sam se pogubio u ovim silnim flashanjima, rootanjima romovima i ostalim varošarijama{#}

14 godina
neaktivan
Sve ti je normalno i možeš flashati do mile volje,
Ukoliko puno ne flashas a želiš rootan mob. I dalje a titaniumom backup praviti što ti ja i preporućam nađi u mojim postovima rot metodu s XDA i nećeš požalit. A stock rom najbolji ali rotan..
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam jedan problem sa mojim Samsung Galaxy 3, kupljen u petak i sve radi kako treba osim sata, znaci kad se iskljuci ekran i vrijeme stane, kad ponovo ukljucim ekran, prikazuje vrijeme koje je bilo pri iskljucivanju ekrana, nije root-an(zbog garancije) update na android verziju 4.1.2 je odradjen. Pokusavao sam sa factory reset, nije pomoglo.  Samo da napomenem da se javlja isti problem i kad rucno podesim sat i iskljucim "automatic date and time".  Mozda se ovo nekome cini kao bezlazen problem ali meni nije, jer ne mogu alarm koristiti a i da budemo iskreni za novac koji sam dao na njega, ocekujem da sve radi kako treba. 

0 0 hvala 0
14 godina
Omar Little kaže...

Pozdrav

Imam jedan problem sa mojim Samsung Galaxy 3, kupljen u petak i sve radi kako treba osim sata, znaci kad se iskljuci ekran i vrijeme stane, kad ponovo ukljucim ekran, prikazuje vrijeme koje je bilo pri iskljucivanju ekrana, nije root-an(zbog garancije) update na android verziju 4.1.2 je odradjen. Pokusavao sam sa factory reset, nije pomoglo.  Samo da napomenem da se javlja isti problem i kad rucno podesim sat i iskljucim "automatic date and time".  Mozda se ovo nekome cini kao bezlazen problem ali meni nije, jer ne mogu alarm koristiti a i da budemo iskreni za novac koji sam dao na njega, ocekujem da sve radi kako treba. 

Pokušaj ovo:

Settings----Application Manager----ALL----Sroll to Touch "Clock"----- "Force Stop" and "Clear Data"

Luc
16 godina
Omar Little kaže...

Pozdrav

gdje si ga kupio? ja gdje god odem nema

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Omar Little kaže...

Pozdrav

Pokušaj ovo:

Settings----Application Manager----ALL----Sroll to Touch "Clock"----- "Force Stop" and "Clear Data"

Hvala na odgovoru, ali ne pomaze ni to :D Interesantno je da na netu slabo sta mogu naci u vezi ovog problema, vidio sam par upita na stranim forumima ali niko nista nije odgovorio :D

@ Kill Frenzy

Iz BiH sam, ima ih za izvoza ali izgleda felericno :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice