Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.918.846
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

meni u download modu stoji onajveliki zuti trokut, i pise 0 counter,i official ..jel to ok?

btw. otkad sam stavio tra 4.1.2. baterija mi se isprazni preko noci za 10% ... gledao sam u batt stats i ima isprekidane crtice gdje pise pripravan za vrijeme dok je ekran ugasensto znaci da nesto radi u pozadini?u cem je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavio sam multi window control i sad mi se kod svakog restartanja mobitela javlja System is upgrading i ne sacuva mi se poredak aplikacija u mw.

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav ekipa.

Imam problem, ne mogu nikako maknuti ovaj widget desno ili što li je već s ekrana.

Držao sam ga i onda mi se ne pojavi opcija da ga deletam već ga samo mogu premjestiti.

Da li netko zna rješenje?

0 0 hvala 0
16 godina
Drži back tipku dok ne zavibrira
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tonček kaže...

meni u download modu stoji onajveliki zuti trokut, i pise 0 counter,i official ..jel to ok?

btw. otkad sam stavio tra 4.1.2. baterija mi se isprazni preko noci za 10% ... gledao sam u batt stats i ima isprekidane crtice gdje pise pripravan za vrijeme dok je ekran ugasensto znaci da nesto radi u pozadini?u cem je stvar?

Instaliraj betterbatterystats: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15869868

Nakon par sati provjeri kernel wakelocks

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Poljubio bih te da si kraj mene! {#}

16 godina
neaktivan
Hrky kaže...

To ti je inače multi window onaj. Možeš drag 'n' droppat iz te trake na način da imaš dve aplikacije istovremeno, svaka na svom dijelu ekrana.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 15:00 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...
Hrky kaže...

To ti je inače multi window onaj.

Aha. Ma tek jučer dobio mob pa prčkao i nije mi se činilo funkcionalno pa sam htio to maknuti, a nisam znao kako. {#}

14 godina
Hrky kaže...
Minoza kaže...
Hrky kaže...

To ti je inače multi window onaj {#} !!!!

Aha. Ma tek jučer dobio mob pa prčkao i nije mi se činilo funkcionalno pa sam htio to maknuti, a nisam znao kako. {#}

Da se nasmijemo malo i na moj račun po tom pitanju {#} uz jedan mali OT ali posredno OK !?!?

Nakon što sam kupio SGN II, prčkam ja po njemu, učim što i kako se radi i tako to. Kada odjednom, imam ja te multi windov aplikacije ali sa desne strane, pa ih uključi/izvuci pa ih kao isključaj/sakri, ali i dalje vidim onaj jezičak, i nikako ga sakriti, za poluditi!

Tekar neki treći četvrti dan sjetim se ja pogledati one video clipove u kojima su tutorijali kako radi SGN II, i pronađem {#} odnosno, vidim što i kako se uklanja ili poziva van.

A jedno tri dana gledam ja njih, ali sakriti ih nebi da sam velik kao Veli Jože {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina

Dal se to meni samo čini ( možda sam i lud {#} ) dal se autonomija baterija na 4.1.2 poboljšala u odnosu na 4.1.1 ?

MIšljenja

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Dal se to meni samo čini ( možda sam i lud {#} ) dal se autonomija baterija na 4.1.2 poboljšala u odnosu na 4.1.1 ?

MIšljenja

Meni se isto čini, al bit ću ziher kad se vratim sa go.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

MIšljenja

Meni se isto čini. 20+h uptime i još 18% baterije {#}

Nisam ga mrcvario doduše al svejedno, čini mi se općenito bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 16:56 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Gale92 kaže...

MIšljenja

a screen time?

16 godina
neaktivan
tonček kaže...

a screen time?

Pojma nemam, iskreno da ti kažem, uopće se time niti ne zamaram, mob mi izdrži i više nego mi treba prilikom normalne pa i intenzivnije uporabe. Htio sam samo istaknuti, da mi se čini da je na 4.1.2 još i bolja baterija.

14 godina
neaktivan

stavio sam xxella pa koga sta zanima neka pita

btw. jel moguce kako u zapisima da bude za jedan broj jedna obavijest..? sad imam npr.jedan br kroz cijeli ekran..poslana poruka,primljena,poziv primljen 3 puta... nadam se da kuzite o cem pricam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...

Daniel, ne slažem se ni malo ! {#}

Ja ti koristim 4.2.1. AOKP, tak da ne znam kak radi stock, samo prenosim tuđe  misljenje. A kaj se tice "multiwindow-a", kad odskrolam jedan prozor, trebam sekati da se zaustavi, pa da mogu raditi u drugom...   jako frustrirajuce.

daniel
13 godina
neaktivan

Imam cm10.1 i stvarno je odlican i baterija je solidna ali cim stavim siyah kernel 1.8.6 baterija je jako losa s tim da je sve podeseno za stednju...

Ima nacin kako da se na cm10.1 pojaca zvuk tipa kako se moze preko stweaksa na siyah kernelu?  Razlika u glasnoci je skoro pa duplo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrky kaže...
Minoza kaže...
Hrky kaže...

To ti je inače multi window onaj.

kako s  desne strane?

ATJLučko kaže...
Hrky kaže...
Minoza kaže...
Hrky kaže...

To ti je inače multi window onaj {#} !!!!

Da se nasmijemo malo i na moj račun po tom pitanju {#} uz jedan mali OT ali posredno OK !?!?

Nakon što sam kupio SGN II, prčkam ja po njemu, učim što i kako se radi i tako to. Kada odjednom, imam ja te multi windov aplikacije ali sa desne strane, pa ih uključi/izvuci pa ih kao isključaj/sakri, ali i dalje vidim onaj jezičak, i nikako ga sakriti, za poluditi!

Tekar neki treći četvrti dan sjetim se ja pogledati one video clipove u kojima su tutorijali kako radi SGN II, i pronađem {#} odnosno, vidim što i kako se uklanja ili poziva van.

A jedno tri dana gledam ja njih, ali sakriti ih nebi da sam velik kao Veli Jože {#} !!!! 

Bez ljubljenja da se ne bi Jovanović kakvom kampanjom i nama prukljućio.

tonček kaže...
Minoza kaže...
Gale92 kaže...

MIšljenja

a screen time?

Je baterija vrlo zadovoljavajuća i meni...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

stavio sam xxella pa koga sta zanima neka pita

btw. jel moguce kako u zapisima da bude za jedan broj jedna obavijest..? sad imam npr.jedan br kroz cijeli ekran..poslana poruka,primljena,poziv primljen 3 puta... nadam se da kuzite o cem pricam :D

čak ne možeš s popisa maknuti nitu sms poruke, alu imaš na playu dobrih dialera, ja koristim xphone a i xdialer sam kupio pa mi baš ne leži ali slićni su...

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan

Baterija je osjetno bolja.

Da li vam se cini kada zumirate sa 2 prsta bilo sta(sliku,web page,itd..) kao da sporije reagira kao da je senzitiviti slabiji :) ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i rather prefer stock apps ;) znači nemože nikako  ufa, :/

baterija jeeste.. a lag meni recimo u galeriji samo kada prvi puta zumiram neku sliku, poslije je ok

i što je još zvuk mi se čini nekako boljim

s ovim fw alarm mi se pomjerio prvi dan u nedjelju i nez kako da stavim ponedjeljak?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 1:05 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

...

Da li vam se cini kada zumirate sa 2 prsta bilo sta(sliku,web page,itd..) kao da sporije reagira kao da je senzitiviti slabiji :) ?

Da... ne mogu vjerovat da su u stanju smrdati ovakve stvari... browser mi se još čini kolko tolko ok al galerija... katastrofa... upropastili skroz, zoom prstima je sada nekako trom i neprecizan u odnosu na prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 1:29 (Minoza).
14 godina
neaktivan

Bas zivcira...al ajde barem je baterija bolja,valjda ce izaci uskoro neki update s kojim ce to popravit...

15 godina
neaktivan

Nakraju sam se odlucio za http://www.proporta.com/product/samsung-galaxy-s3-case-union-jack ...

Vidit cemo kad stigne kakva je pise da ima dozivotu garanciju. Korsnici je hvale sto se tice kvalitete izrade,funkcialnosti ..... Unikat union jack :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 11:48 (tommek10).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tommek10 kaže...

Nakraju sam se odlucio za http://www.proporta.com/product/samsung-galaxy-s3-case-union-jack ...

Vidit cemo kad stigne kakva je pise da ima dozivotu garanciju. Korsnici je hvale sto se tice kvalitete izrade,funkcialnosti ..... Unikat union jack :)

Meni je ovaj case bolji: http://www.cruzerlite.com/community/xda-developers/pre-order-xda-developers-samsung-galaxy-s3-case

A kad čujem union jack sjetim se starih dobrih vremena: 

15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
tommek10 kaže...

Meni je ovaj case bolji: http://www.cruzerlite.com/community/xda-developers/pre-order-xda-developers-samsung-galaxy-s3-case

A kad čujem union jack sjetim se starih dobrih vremena: 

gledao sam i od cruzerlite-a oni imaju isto dobre al nakraju sam uzeo ovu..... fora mi izgleda plus nema puno primjeraka . Čitajući i promatrajući u top 10 je case-a kao i cruzerlite. Uzeta najvise zbog union jack :) i zanima me ta dozivatna garncija i kvaliteta izrade o kojoj se toliko prica. Probat cu je strgat pa kud pukol =)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 12:34 (tommek10).
14 godina
neaktivan

i dalje mi preko noci trosi 10%baterije na ELLA , evo netko je pitao wakelock

https://www.dropbox.com/s/4eymijlygwy25he/Screenshot_2013-01-06-11-50-51.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dal vam stock sms app laga dok scrollate na 4.1.2? Meni je dosta gore nego sa 4.1.1.
Takodjer galerija ne pamti setting sta da prikazuje pa svaki put kad udjem mi pokazuje i picassa albume iako prethodno to disableam :/
14 godina

Evo stigo i meni 4.1.2 i mogu reci da 4.1.1 radi puno brze.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 13:36 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice