Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.818.033
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, galaxy SIII imam otprilike 3 mjeseca, rom nisam mijenjao ne kuzim se bas u to, kako se to kaze na stock romu sam, buduci da mi je ovo prvi smartphone(android) prezadovoljan sam njime, znaci jelly bean(4.1.1) mi se updatao preko ote jos negdje u 10 mjesecu mislim, na tmobileu sam (pretplata), sad me zanima da li regularno da cekam nadogradnje na slijedece verzije androida, da li OS tj. sam uredaj brze radi na drugim romovima osim tvornickoga kako dobijemo kada kupimo, mislio sam mijenjati ali ne zelim nesto zenuti, garancija i tako , ili da ostavim ovako kako imam do sada od kada sam ga kupio i uredno samo cekam update od svoga providera, savjet, preporuka, zahvaljujem, naime ovo mi je prva registracija na oovme forumu pa jos jednom pozdrav:)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji je najjednostvniji nacin za rootat nakon ovog novog apdejta 4.1.2 i da se ima CMW?

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Moby-Split kaže...
Koji je najjednostvniji nacin za rootat nakon ovog novog apdejta 4.1.2 i da se ima CMW?

Link za root

Link za unroot

14 godina

Vi koji ste dobili "update" na 4.1.2 uživajte a mi koji nismo nama preostaje još malo čekanja {#}

0 0 hvala 0
14 godina

ja jos nisam dobio update (vip) pa me zanima jel to normalno da neki dobe prije, a neki kasnije na istoj mrezi i koliko se to može odužiti?

postoji li rucni postupak, znači skineš software i sam ga instaliraš te koji je postupak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

ja jos nisam dobio update (vip) pa me zanima jel to normalno da neki dobe prije, a neki kasnije na istoj mrezi i koliko se to može odužiti?

postoji li rucni postupak, znači skineš software i sam ga instaliraš te koji je postupak?

Pokušaj putem kiesa :)

14 godina

jesam, ne nudi nikakav update...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Link za root

Link za unroot

i rott + triangl sve kao urica  bez countera i uskličnika ...

Čemu izbjegavanje ove metode kada je kao i da nema rota ! {#}

naravno u smislu da nema za garanciju i vidljivost da je mob rotan nadam se da me razumijete ! {#}

i naravno upravo sam napravio nadograđeni službeni 4.1.2 VIP i zar treba reći da je brojač 0, sve službeno i nema uskličnika !

Pozdrav svima i svima preporučujem ovu metodu jer vam netreba unrot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 23:30 (robijan).
14 godina

Jupiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Živio Galaxy S III

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ova alatka je uz onu rot metodu dobro došla barem za backup !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam engleza 4.1.2 i baterija mi je ocajna je mislite da ce se stabilizirat nakon par ciklusa punjenja-praznjenja?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:14 (bobofloki2).

0 5 hvala 0
17 godina

Ovaj 4.2.1 je ludilo ... pogotvo sa muti window opcijom

Upravo gledam nesto na ytu dok ovo pisem

Koristim off od vipa kknev sam fleshno putem odina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

misliš 4.1.2. {#} uh da je bar 4.2.1. {#}

13 godina

Pozdrav, imam problem sa slušalicama od SGS III problem je u tome što je desna slušalica puno glasnija od lijeve, taj problem se pojavio danas , probao sam ih spojiti i na iphone i na komp ali uvjek je desna puno glasnija.

Dali garancija od galaxya s3 vrijedi i za slušalice ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 1:17 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da 4.1.2 hehe{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma ima i 4.2 i 2u3,ma nema šta nema...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
bobofloki2 kaže...

Imam engleza 4.1.2 i baterija mi je ocajna je mislite da ce se stabilizirat nakon par ciklusa punjenja-praznjenja?

Ako pogledaš tanku plavu liniju ispod "13h...", vidjet ćeš da u tih 13h mobitel niti sekunde nije "spavao". I to naravno nije OK jer ga nešto drži budnim.

Skini "BetterBatteryStats" i nakon nekog vremena pogledaj što piše pod "Kernel Wakelocks". Tako ćeš vidjeti zbog čega ne spava.

Ili probaj ugasiti mobitel, izvaditi bateriju, ponovno je vratiti i upaliti mobitel. To bi trebalo riješiti problem, ako je do kernela.

Support http://blog.scssoft.com
15 godina
neaktivan

Jel netko ima nešto slicno kernel tuneru ili setcpu (apk) da mi poašlje?

0 0 hvala 0
14 godina

Kakvi su vam dojmovi s 4.1.2 ? Jel ste dobili štogod autonomije baterije s 4.1.2 ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

4.1.2 je za preskočit ga. Loše loše.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

1 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

4.1.2 je za preskočit ga. Loše loše.

Zašto misliš daj e loše?

Ako je tolko loše il ako ima ikakvih "bugova" zasigurno će izdati još neki dodatni "update" za ispravak {#}

16 godina
neaktivan

Ne mislim, nego je.

Smanjeno trajanje baterije, smanjenje performansi, trzuckanje, etc.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Danas stavio UltimaROM i definitivno najbolji S3 rom puno bolji od omege što se tiče brzine i stabilnosti + prilikom instalacije u AROMA instaleru ima brdo opcija + radi OTA update na nove verzije roma to mi je zaista odlično jer nemoram svaki puta skidat cijeli ROM nego samo update (50-ak mb)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pogledajte ovo:

- gorila glass test, razbijanje mobitela jer ga je brickala

- izgradnja novoga

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mitsuoka kaže...

Ne mislim, nego je.

Smanjeno trajanje baterije, smanjenje performansi, trzuckanje, etc.

Ko mene 4.1.2 radi puno bolje baterija traje duze, brzina je puno bolja i nema trzanja. {#}

16 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Ko mene 4.1.2 radi puno bolje baterija traje duze, brzina je puno bolja i nema trzanja. {#}

Official ili? Ja govorim o 4.1.2 officialu, koji ima par mojih prijatelja i koji su tražili da im mob vratim na prijašnje stanje nakon updatea. {#}

BTW nauči koristit smileye. 

13 godina
Mitsuoka kaže...
brkan83 kaže...

Official ili? Ja govorim o 4.1.2 officialu, koji ima par mojih prijatelja i koji su tražili da im mob vratim na prijašnje stanje nakon updatea. {#}

Official poljak {#}{#}{#}{#}{#}

16 godina
neaktivan

Eto, znači nije naš official. 

U međuvremenu sam dobio i poruku jednog forumaša da ni on nije zadovoljan i što da stavi. Toliko o tome. 

13 godina
Mitsuoka kaže...

Eto, znači nije naš official. 

U međuvremenu sam dobio i poruku jednog forumaša da ni on nije zadovoljan i što da stavi. Toliko o tome. 

Ja sam dobio medu prvima skoro cime je izasao poljak i meni je savrsen meni je zao sto vam nasi nerade dobro susjed je isto dobio poljaka nesto kasnije isto smo na vipu sa otkljucanim telefonima i radi savrseno ako krene stekati mjenjam telefon nema druge

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice