Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.906.880
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
maks0806 kaže...
a bas bezveze mob je super,najbolji i to mi se desi...

Kaj je sve razbijeno? Matična je najskuplja za zamjenit, ostalo bi se i dalo

Traži ponudu servisa, kolko bi ti naplatili, sam saznaj cijene dijelova na webu i vidi dal i kaj se isplati. Upute potražiš na iFixit.

Ako se ne odlučiš za popravak prodaj matičnu (ako je čitava naravno)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

koliko cijenit matičnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vi koji ste ga kupili u tmobilu na pretplatu jel bio zakljucan ili freesim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Moj je iz t-mobile i zaključan je, ali imaš apk za trajno otključavanje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Isprobao sam ga, otključao u roku sekunde, vipme kartica radiu unutra bez greške

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 17:12 (M1h43l).
17 godina
tonček kaže...

koliko cijenit matičnu?

Neznam, 1500-2000kn?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
ma nee... ma necu sam maticnu pa nije bas jako razbijen al bas tamo gdje se spaja staklo sa kucistem iznad zvucnika za razgovore je nacaklo i ona paucina osla prema dolje. Moze se on koristit bez beda i ima ljudi kojima to ne smeta,al ja nisam taj
zamjena u servisu bez gubljenja jamstva je 1700kn sto ne dam. takoder ga nebi dao ispod 2k kn... ne al mob je strava sto sam ga vise imo sve sam ga vise volio,a inace obozavam cesto mjenjat mobitele ovaj nekako nisam htio i eto.

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-napukao-ekran-racun-jamstvo-sve-mreze-oglas-6570340
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@Tonci
sgs3 je korejski kolko je i iphone americki. made in china je (ne ulazim u to u cijem je mozda vlasnistvu tvornica koja ga sastavlja vec gdje se nalazi)...
14 godina
redrum781 kaže...
zaki23 kaže...
redrum781 kaže...
zaki23 kaže...

pozdrav ljudi, evo nakon korižtenja 4 godine raznih iphonea došlo je vrijeme za promjene, okrenuo sam se galaxyu s3, a pošto sam novi u android svijetu pitao bih pitanje evo:

dal mogu instalirat taj jelly bean da svoj galaxy s3 koji je kupljen u t-mobileu i dal netko ima link sa detaljnim uputama? 

Ma bravo. Trebao bi dobiti automatski ako već nije gore. Ili probaj preko kies softwarea.

Ako si baš nestrpljiv onda nastavi dolje uz pažljivo čitanje!!

Upute: www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/

Rom: http://www.hotfile.com/dl/177521919/9e06b9e/I9300XXDLIH_I9300CROLJ3_CRO.zip.html

danas sam ga tek kupio i napravio sam ažuriranje al evo sad vidim da je verzija 4.1.1...

zahvaljujem budem to pročitao

e još mi reci dal mogu što zeznut prilikom stavljanja JB-a

4.1.1 = Jelly Bean. Ne moraš nikaj radit, već si na zadnjoj službenoj verziji.

Prouči upute za u buduće, možda do kraja godine dobijemo 4.2.

Naravno da se može zeznut, zato se uvjek preporuča dobro pročitati upute

Najavljeno je da do kraja godine Samsung Galaxy S 3 dobiva "update na 4.1.2

16 godina
protjeran
ispravak netocnog navoda, neki su made in china, neki vietnam neki korea. nek netko nabaci anketu (na mobu sam) da vidimo odakle su ovi hrvatski. moj je kina..
14 godina

Htio bih s vama podijeliti veselje {#}

Slika govori 1000 riječi!!!

6 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...
ma nee... ma necu sam maticnu pa nije bas jako razbijen al bas tamo gdje se spaja staklo sa kucistem iznad zvucnika za razgovore je nacaklo i ona paucina osla prema dolje. Moze se on koristit bez beda i ima ljudi kojima to ne smeta,al ja nisam taj
zamjena u servisu bez gubljenja jamstva je 1700kn sto ne dam. takoder ga nebi dao ispod 2k kn... ne al mob je strava sto sam ga vise imo sve sam ga vise volio,a inace obozavam cesto mjenjat mobitele ovaj nekako nisam htio i eto.

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-napukao-ekran-racun-jamstvo-sve-mreze-oglas-6570340

Gle, od 900kn pa nadalje je staklo sa ekranom i digitizerom (cijeli assembly), mislim da cijena u servisu i nije strašno skupa. Samo staklo mjenjat je, prema onom kaj sam vidio, velika piz0arija, lako se ošteti ekran, ali staklo s digitizerom je cca 100-tinjak kuna

Gale92 kaže...
redrum781 kaže...
zaki23 kaže...
redrum781 kaže...
zaki23 kaže...

pozdrav ljudi, evo nakon korižtenja 4 godine raznih iphonea došlo je vrijeme za promjene, okrenuo sam se galaxyu s3, a pošto sam novi u android svijetu pitao bih pitanje evo:

dal mogu instalirat taj jelly bean da svoj galaxy s3 koji je kupljen u t-mobileu i dal netko ima link sa detaljnim uputama? 

Ma bravo. Trebao bi dobiti automatski ako već nije gore. Ili probaj preko kies softwarea.

Ako si baš nestrpljiv onda nastavi dolje uz pažljivo čitanje!!

Upute: www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/

Rom: http://www.hotfile.com/dl/177521919/9e06b9e/I9300XXDLIH_I9300CROLJ3_CRO.zip.html

danas sam ga tek kupio i napravio sam ažuriranje al evo sad vidim da je verzija 4.1.1...

zahvaljujem budem to pročitao

e još mi reci dal mogu što zeznut prilikom stavljanja JB-a

4.1.1 = Jelly Bean. Ne moraš nikaj radit, već si na zadnjoj službenoj verziji.

Prouči upute za u buduće, možda do kraja godine dobijemo 4.2.

Naravno da se može zeznut, zato se uvjek preporuča dobro pročitati upute

Najavljeno je da do kraja godine Samsung Galaxy S 3 dobiva "update na 4.1.2

Malo sam se zeznuo, navodno do trećeg mjeseca dobivamo 4.2 službeni.

ansha kaže...
ispravak netocnog navoda, neki su made in china, neki vietnam neki korea. nek netko nabaci anketu (na mobu sam) da vidimo odakle su ovi hrvatski. moj je kina..

Mislim da su svi iz Kine. Uostalom, kaj nije iz Kine?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 10:27 (redrum781).
16 godina
protjeran
Samsung je Juzno Korejska firma..
17 godina
odjavljen

Inače, samo mjesto proizvodnje ne govori ama baš ništa o kvaliteti proizvoda.

Troll level: sensei
17 godina
ansha kaže...
@Tonci
sgs3 je korejski kolko je i iphone americki. made in china je (ne ulazim u to u cijem je mozda vlasnistvu tvornica koja ga sastavlja vec gdje se nalazi)...

Svi CDMA modeli su kineski, GSM verzije od 16GB su većinom iz koreje, ostalo također kinesko.

Od Vijetnama se odustalo još u prvim mjesecima prodaje, a uređaji koji se rade u Kini se sklapaju u Foxconnu kao i iPhone (svaki)

edit - Tonči slažem se, Intel je počeo svoje high-end serije procesora proizvoditi isključivo u Kini, i ispada da se isplati debelo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 11:50 (Mitch).
13 godina
neaktivan

e ovako ne znam jel pitanje bilo al situacija je ova,jel bi s3 kupljen u koreji radio kod nas normalno? neki kažu ne neki da jer su to sad moderno mobiteli pa u postavkama se te kao mrežne stvari mjenjaju pa bi radio. a opet drugi ne jer nije to taj tip mreže koji europljani koriste. inače tehnološki sam nepismena pa znam da su ovdje svi stručnjaci i ako ima tko da mi pomogne . hvala

0 0 hvala 0
13 godina

U agramu 1450 popravak.. poskupo je

Btw kad ce sluzbeno bit objavljen mob godine 2012?

Kao sto je desire bio 2010 s2 2011?

Dam ruku u vatru ak nece s3 bit ove godine

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mariii kaže...

e ovako ne znam jel pitanje bilo al situacija je ova,jel bi s3 kupljen u koreji radio kod nas normalno? neki kažu ne neki da jer su to sad moderno mobiteli pa u postavkama se te kao mrežne stvari mjenjaju pa bi radio. a opet drugi ne jer nije to taj tip mreže koji europljani koriste. inače tehnološki sam nepismena pa znam da su ovdje svi stručnjaci i ako ima tko da mi pomogne . hvala

Mišljenja sam da ako je otključan što se mreže tiće nema razloga da ne radi u bilo kojem dijelu svijeta ! {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
17 godina
maks0806 kaže...

U agramu 1450 popravak.. poskupo je

Btw kad ce sluzbeno bit objavljen mob godine 2012?

Kao sto je desire bio 2010 s2 2011?

Dam ruku u vatru ak nece s3 bit ove godine

Pa objavljen je, S3-ca je imas sliku gore

Kupuj BUG pa ces znat a ne samo ovako uletit u forum

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
tonček kaže...
Gale92 kaže...
tonček kaže...

ima li neka zastita za taj tel..gumena ili kakva al da je prozirna ..da se vidi boja odiza?

Ja imam  silikonsku zaštitu tamno plave boje i super mi je, sprijeda imam zaštitnu foliju i zadovoljan sam :)

di to kupis...daj mi link? i ja bi prozirnu,..jer sta sam kupovao sivi ako cu stavit plavu masku :D

Imaš u T-Comu. Prošli tjedan sam uzeo S3 i dodatno sam kupio gumirani zadnji poklopac (fenomenalna stvar - štiti rubove, a i ekran jer 1mm ide iznad istog, ne kliže iz ruke ili na glatkoj podlozi). Također, sam kupio prednju prozirnu foliju, ali je nisam do sada stavio jer nije bilo potrebe.

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
14 godina
neaktivan
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robijan kaže...

Živimo u takvom  vremenu kada su nas preplavili samrtfoni, tableti, itd {#}

13 godina

imao sam Omegu v33.3 ROM i upravo sam stavio CM10 ali mi nije instalirao google markert, mislio sam da je nesta poslo krivo prilikom instaliranja CM10 pa sam ponovio flesanje, ali isti rezultat. Pomoc jer zna netko ukloniti ovaj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SIII Deny kaže...

imao sam Omegu v33.3 ROM i upravo sam stavio CM10 ali mi nije instalirao google markert, mislio sam da je nesta poslo krivo prilikom instaliranja CM10 pa sam ponovio flesanje, ali isti rezultat. Pomoc jer zna netko ukloniti ovaj problem?

Tam gde si skinul rom imas i gapps-e (google apps) koje isto moras flesati preko recovery-a ko i rom.

daniel
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
SIII Deny kaže...

Tam gde si skinul rom imas i gapps-e (google apps) koje isto moras flesati preko recovery-a ko i rom.

http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=nightly

s ove stranice sam skinuo rom predzadnji, ali nema gapps-e za skinuti  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 13:13 (SIII Deny).
14 godina
protjeran

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1796675

Evo ti, skini si ove prve za JB i flesaj isto ko i rom.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1796675

Evo ti, skini si ove prve za JB i flesaj isto ko i rom.

hvala javim jer uspjelo {#}

eo apravio sam i radi sve, hvala jos jednom 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 13:21 (SIII Deny).
13 godina

Jesu riješili u cm10 kaj od ovoga;

http://teamhacksung.org/wiki/index.php/CyanogenMod10:GT-I9300:Nightly:Known_issues

Dal imate problema sa animacijama i kamerom?

imama wanama + siyah, al malo bi isprobavao pa se dvoumim između cm10 i omega 33.3, kaj preporučate?

2 CM10
5 Omega 33.3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jedan je sammy a drugi aosp. Na aosp je slabija kamera, nema FM, ali ima teme i podesenja za sve zivo, pa ti odluci. S obzirom na iskustva sa S2, Omega je puno stabilnija. U biti na Omegi ja nisam nasel niti jedan bug, ali mi je 2nd rom, tak da ga bas i ne koristim.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Istina puno bolji omega v33.3 pogotovo razlika u kvaliteti kamere, jedino nema toliko opcija da mjenjas sve zivo na njemu, ali ima tema za omegu pa svako nade nesta sta mu se svida, ja sam vratio Omegu v33.3 + Syah v1.8 + motomoto00 temu {#}

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

nova slija u pogonu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice