- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali netko ima problem sa punjenjem kada je spojen na komp nekad mu trebe 3 sata da napuni 30% a nekad ga ni nepuni
nije nista radeno na uredaju tvornicki JB.
Dali netko ima problem sa punjenjem kada je spojen na komp nekad mu trebe 3 sata da napuni 30% a nekad ga ni nepuni
Ja ga nikada ne punim preko kompa, a kada mi je ponekad tako uključen sve normalno radi. Ali mislim da ti je lakše da ga prikopčaš u utičnicu, što si izgubio adapter ili ?
Ja ga nikada ne punim preko kompa, a kada mi je ponekad tako uključen sve normalno radi. Ali mislim da ti je lakše da ga prikopčaš u utičnicu, što si izgubio adapter ili ?
Imam adapter ali nikad nisam jos punio na uticnicu ovako mi je puno jednostavnije, pa sam mislio da netko ima slican problem nasao sam na nekom stranom forumu da je navodno kriv JB.
Imam adapter ali nikad nisam jos punio na uticnicu ovako mi je puno jednostavnije, pa sam mislio da netko ima slican problem nasao sam na nekom stranom forumu da je navodno kriv JB.
meni puni sve normalno a također imam JB 4.1.1
meni puni sve normalno a također imam JB 4.1.1
Puni i ovako i onako i na guranje..... nem frke nikakve na JB... svi koji nisu imali kao ja problema na S II ne mogu da znaju zašto sam tako oduševljen s ispravnošću i funkcionalnošću S III-ke......
P.S. malo me ide danas... Pozz
Pitanje za stock S3 usere, da li vam u file manageru ispravno prikazuje nase dijakriticke znakove u file nejmovima? Meni na wanam romu ne, jel to do csc-a?
Normalno mi pokazuje.
Onda slijedi pitanje za custom rom usere :p Jeste li stavljali nas csc i ako jeste, kako? Meni onaj kod ne radi na JBnu..
kako provjerim jel mi mobitel zakljucan..imam samo jednu tu microsim karticu koju sam dobio s uređajem?
Ok znaci ovako,upravo mi je galaxy s3 ispo sa ni 30cm na pod. Imao je scr. Protector i maskicu no nije bitno,znaci 30cm i razbiobse ko zadje kinesko smece. Zanima me isplati li se popravljat to uoce ili prodat to za neke pare i koliko otprilike?
I onda se iphone 4 razbija... ovo stvarno nisam ocekivao
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Ok znaci ovako,upravo mi je galaxy s3 ispo sa ni 30cm na pod. Imao je scr. Protector i maskicu no nije bitno,znaci 30cm i razbiobse ko zadje kinesko smece. Zanima me isplati li se popravljat to uoce ili prodat to za neke pare i koliko otprilike?
Ovisi kako padne no... Ako padne krivo, dovoljno je i manje od 30cm.
Bas bezveze ta corning gorilla je marketinski trik i sad mi je to ocito. I kamo srece da mi je bas tako pao... a kolko sam mobitela imao i nijedan se nije razbio vako...
Nije. iPhone je kineski, a SGS3 je korejski. Korejci jesu genetski jako, jako bliski Kinezima, ali su odavno odvojeni.
Gorilla Glass stiti od ogrebotina, ne bacanja mobitela po podu.
Bas bezveze ta corning gorilla je marketinski trik i sad mi je to ocito. I kamo srece da mi je bas tako pao... a kolko sam mobitela imao i nijedan se nije razbio vako...
Molim te da me uputiš gdje si saznao da gorilla glass štiti od puknuća uzrokovanih padanjem moba...?
http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/samsung-galaxy-s3-i9300-metalni-bumper-oglas-5878560 ovo je defintinvno naj zaštita za s3
Prije par mjeseci su se neki kleli da je Gorila prvenstveno protiv napuknuca ekrana, a tek onda protiv grebanja, jer se ekipa zalila na ogrebotine. Ko tu sad koga?!
A da je mob lose iskonstruiran, to je istina. Kompletni ekran je izbocen i stvarno treba paziti.
Prije par mjeseci su se neki kleli da je Gorila prvenstveno protiv napuknuca ekrana, a tek onda protiv grebanja, jer se ekipa zalila na ogrebotine. Ko tu sad koga?!
A da je mob lose iskonstruiran, to je istina. Kompletni ekran je izbocen i stvarno treba paziti.
Ja ne znam tko se u šta kleo ali mogu ti pokazati fotku svog ekrana nakon 6 mjeseci korištenja, bez ikakve zaštite - nema niti jedne ogrebotine.
Isti slucaj kod mene. Uzel samga cim je izasel i do dan danas nema jedne ogrebotine.
Dvoje, troje njih su tvrdili da je tak kak sam rekel, znaci prvenstveno protiv lomljenja. Koja je cjena tom mobu, mogel bi imati komplentno safirno staklo. To je danas jeftino.
Koliko vidim na sluzbenim stranicama, prvenstveno je protiv grebanja i habanja, a i udaraca. Ipak, s 30cm sam sada bacio svoj SGS3 i nije se razbio. Tri puta. Kako je tebi pao s 30 cm i rasuo se? Bas nemas srece...
Meni je 2 dana nakon što sam ga kupio pao, sjedio sam na krevetu i kliznuo mi je iz ruke i na lijevoj donjoj strani mi se napravila malena udubina kao crtica 
Ne treba generalizirati, stvar je kako je pao i na kakvu podlogu.
Kaj bi ja trebal reć, moj je pao s cca 70-90cm ravno na ekran na pločice u hodniku. 
Posljedice? Apsolutno nikakve ogrebotine, kamoli puknuća ili škripanja.
Nikakve zaštite u tom trenutku (ali dobrih 5 sekundi proklinjanja onog trenutka kad sam ga kupio i pol vure pop1zditisa dok se nisam apsolutno uvjerio da nema nikakvog traga pada).
Poruka? Ne kupujte skupe pločice nego skupe mobitele 
pozdrav ljudi, evo nakon korižtenja 4 godine raznih iphonea došlo je vrijeme za promjene, okrenuo sam se galaxyu s3, a pošto sam novi u android svijetu pitao bih pitanje evo:
dal mogu instalirat taj jelly bean da svoj galaxy s3 koji je kupljen u t-mobileu i dal netko ima link sa detaljnim uputama?
pozdrav ljudi, evo nakon korižtenja 4 godine raznih iphonea došlo je vrijeme za promjene, okrenuo sam se galaxyu s3, a pošto sam novi u android svijetu pitao bih pitanje evo:
dal mogu instalirat taj jelly bean da svoj galaxy s3 koji je kupljen u t-mobileu i dal netko ima link sa detaljnim uputama?
Ma bravo. Trebao bi dobiti automatski ako već nije gore. Ili probaj preko kies softwarea.
Ako si baš nestrpljiv onda nastavi dolje uz pažljivo čitanje!!
Upute: www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/
Rom: http://www.hotfile.com/dl/177521919/9e06b9e/I9300XXDLIH_I9300CROLJ3_CRO.zip.html
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Ma bravo. Trebao bi dobiti automatski ako već nije gore. Ili probaj preko kies softwarea.
Rom: http://www.hotfile.com/dl/177521919/9e06b9e/I9300XXDLIH_I9300CROLJ3_CRO.zip.html
danas sam ga tek kupio i napravio sam ažuriranje al evo sad vidim da je verzija 4.1.1...
zahvaljujem budem to pročitao
e još mi reci dal mogu što zeznut prilikom stavljanja JB-a
danas sam ga tek kupio i napravio sam ažuriranje al evo sad vidim da je verzija 4.1.1...
4.1.1 = Jelly Bean. Ne moraš nikaj radit, već si na zadnjoj službenoj verziji.
Prouči upute za u buduće, možda do kraja godine dobijemo 4.2.
Naravno da se može zeznut, zato se uvjek preporuča dobro pročitati upute
4.1.1 = Jelly Bean. Ne moraš nikaj radit, već si na zadnjoj službenoj verziji.
Prouči upute za u buduće, možda do kraja godine dobijemo 4.2.
Naravno da se može zeznut, zato se uvjek preporuča dobro pročitati upute
odlično, puno hvala...idem sad malo proučavat tips and tricks ;) ljudi moji vi ne znate kako je ovaj samsung jednostavniji i zanimljiviji i pruža više mogućnosti od iphona, tamo sam ovo mogao imat uz samo jail breakan mob i hrpu twekova...a tek kad vidim onaj dock da ga mogu spojit sa LCD-om...naprosto pravo osvježenje :D
e i možete mi reć koju domaću i stranu web stranicu za praćenje android vijesti?
e i možete mi reć koju domaću i stranu web stranicu za praćenje android vijesti?

napokon radi kako je radio i prilikom kupnje