Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.906.954
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Neki dan sam upitao da li VIP podržava fast dormancy. Nisam dobio odgovor pa sam malo čačkao i došao do zaključka da VIP ne podržava fast dormancy. Za T-com i Tele2 ne znam. Na nebandiranom mobu iz VIP-a XXDLJ4_XFDLJ2_XXDLID_SEE (a vjerojatno i na _TOR) fast dormancy je uključen po default-u. Što vodi pojačanom trošenju baterije. Naime to je tehnologija kojom se smanjuje zagušenje mreže i štedi baterija. U osnovi radi tako da nakon prestanka slanja i primanja podataka na signal iz mreže data promet ode na "spavanje". Zgodno ako mreža podržava fast dormancy. No ako ne podržava, a fast dormacy je uključen na mobu, mob čeka instrukciju mreže što da radi sa podatcima i siše bateriju. To se može vidjeti u BetterBattery Stats kao kernel wakelock koji se zove secril_fd-interface. Postoji aplikacija FastDormancy Toggle preko koje se može provjeriti da li je fast dormancy uključen i isključiti ga. I uštedjeti ponešto baterije. Moguće je na romovima za brendirane mobove i isključen. Ali na stock romu za nebrendirane je uključen. Kažem, radi se o VIP-u. Za T-com i Tele2 ne znam. Ali možete se malo poigrati pa vidjeti. Nadam se da sam nekome pomogao.

7 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
docx kaže...

FD zahtjeva root, tak da ne vjerujem da je ni na jednom stock romu.

daniel
15 godina
neaktivan

Krivo. FD je tehnologija koja je ugrađena u sam mob.  Ona po defaultu može biti uključena ili ne. Da li je uključena ovisi o postavkama u CSC file-ovima, tako da na brendiranim romovima može biti i isključena, ali na SEE romovima je uključena. Jasno da bi je se isključilo ili uključilo (ako je isključena) treba root.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa da, aplikacija koja pokrece treba root, a samim time je nema u stock firmu. Tehnologija...? valjda mislis software, jer vidim da to Siyah pakira u svoje kernele.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kruške i jabuke... Ne, FD je uključen (ili isključen) u svim ROM-ovima nebitno jeli mob rootan ili ne. Ovisi kako rekoh, o postavkama u CSC fileovima. U SEE ROM-ovima,a i vjerojatno u mnogim custom romovima je po defaultu uključen. Ako mreža ne podržava FD cusla bateriju. Da bi je se moglo isključiti treba root ali koje je defaultno stanje ne ovisi o rootu. Na Galaxy sII se FD mogao uključuti ili isključiti preko secret code-a no na SIII to nije moguće pa je potrebna aplikacija i root. Ali još jednom, da li je FD uključen (ili isključen) po defaultu ne ovisi o rootu. 

15 godina
neaktivan

stavija danas novi siyah kernel v1.8,radi izvrsno! http://www.gokhanmoral.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozete li mi preporucit aplikacije za s3 koje su korisne i da mi meni i ikone imaju drugaciji izgled. Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 16:24 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Mozete li mi preporucit aplikacije za s3 koje su korisne i da mi meni i ikone imaju drugaciji izgled. Pozdrav

Icon changer

Evo linka:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jy.iconchanger.ad&feature=search_result

14 godina

Poštovani imam jedno pitanje. Danas sam primijetio kada reproduciram video sadržaj u "defaultnom" video playeru da mi se ispod ikonice za zvuk prikazuje jedna mala ikonica za mjenanje rotacije prikaza (pogledaj sliku u privitku{#}

pa me zanima dali se i vama to dešava, trebam naglasiti da nisam radio nikakav "update" i da je uređaj na official romu!

slika opisa slika opisa
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:49 (Gale92).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Nisam to videl jos ni na jednom romu. Za to ima automatsko zakretanje, a i ti si negde mozes prebaciti na to.

daniel
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
Gale92 kaže...

Nisam to videl jos ni na jednom romu. Za to ima automatsko zakretanje, a i ti si negde mozes prebaciti na to.

Meni je sve bilo uredu  do prije 2,3 dana a ovo sam primijetio  prekjučer {#}

14 godina
neaktivan

To se dogada na svakom Sammy romu ako se iskljuci 'auto-rotate' opcija. Samo ju ukljuci u postavkama ili togglebar-u. 

http://make-everything-ok.com/
17 godina
odjavljen

Da, to je prilicno zgodna mogucnost. Kad ne zelis automatsku, nego rotaciju prema potrebi.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Da, to je prilicno zgodna mogucnost. Kad ne zelis automatsku, nego rotaciju prema potrebi.

Meni je rotacija uvijek isključena, pa ju samo tu i tamo uključim preko notification togglea ;)

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan

ima li neka zastita za taj tel..gumena ili kakva al da je prozirna ..da se vidi boja odiza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tonček kaže...

ima li neka zastita za taj tel..gumena ili kakva al da je prozirna ..da se vidi boja odiza?

Ja imam  silikonsku zaštitu tamno plave boje i super mi je, sprijeda imam zaštitnu foliju i zadovoljan sam :)

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
tonček kaže...

Ja imam  silikonsku zaštitu tamno plave boje i super mi je, sprijeda imam zaštitnu foliju i zadovoljan sam :)

di to kupis...daj mi link? i ja bi prozirnu,..jer sta sam kupovao sivi ako cu stavit plavu masku :D

15 godina
neaktivan
tonček kaže...
Gale92 kaže...
tonček kaže...

di to kupis...daj mi link? i ja bi prozirnu,..jer sta sam kupovao sivi ako cu stavit plavu masku :D

evo prozirna: http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-III-GT-I9300-CLEAR-SKIN-ACCESSORY-HARD-COVER-CASE-/190687485868?pt=PDA_Accessories&hash=item2c65dc1fac

14 godina
neaktivan

a mislio sam u hr ,ne koristim ebay  ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dečki zanima me jedno, što dobijem tj izgubim ako galaxy s 3  vratim na "tvorničke postavke" htio bih ga malo "očistit" od raznih appova itd tj zanima me dali da vadim sim karticu kada radim tvorničke postavke ili :) znam da moram izvaditi micro sd i da gubim sve aplikacije na njemu a dali trebam izvaditi sim karticu strah me da mi ne izbriše na kartici brojeve koji su mi.

Hvala vam.

0 0 hvala 0
14 godina

kako mogu promjeniti lokaciju na facebooku u chatu ?

Kada pisem nekom poruku pise da sam poslo iz Brestja a iz Dubrave sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Možete isprobati i ovu foru sa swapom, kaže autor iste da radi bolje od one prije kaj sam prije pisao, a i sam sam se uvjerio da radi bolje, ali samo za ICS i JB sammy romove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Dečki zanima me jedno, što dobijem tj izgubim ako galaxy s 3  vratim na "tvorničke postavke" htio bih ga malo "očistit" od raznih appova itd tj zanima me dali da vadim sim karticu kada radim tvorničke postavke ili :) znam da moram izvaditi micro sd i da gubim sve aplikacije na njemu a dali trebam izvaditi sim karticu strah me da mi ne izbriše na kartici brojeve koji su mi.

Hvala vam.

Postavke, podaci o aplikacijama i racunima ti sprema, ali to ukljuci tam gde budes pritisnul reset. SIM ti ne dira, a SD se formatira posebno tam u "spremanje".

Xboxn00b kaže...

kako mogu promjeniti lokaciju na facebooku u chatu ?

Kada pisem nekom poruku pise da sam poslo iz Brestja a iz Dubrave sam.

A nist stari, preseli se u Brestje... {#}

sala, ne koristim fejs...

daniel
14 godina
neaktivan

Lagani OT, al ajde..

U postavkama aplikacije imas za iskljuciti prikaz tvoje lokacije, a i u polju gdje pises tekst imas plavi nazovimoga trokutic koji ima istu funkciju. A sto se tice (ne)tocne lokacije, u postavkama samog androida imas 2-3 opcije za poboljsanje preciznosti. Poukljuci sto ti je iskljuceno (osim GPS-a), odi u Maps i gore desno klikni da te pronade. Ako te dobro pronasao onda bi ista lokacija trebala biti i u FB chatu. Hope it helps {#}

http://make-everything-ok.com/
14 godina
odjavljen

Dali je moguce zakljucati zaslon kad gledam video na youtube?

Mislim a da video ide,samo da onesposobim ekran(zakljucam ga)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 21:15 (Zin8).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanje za stock S3 usere, da li vam u file manageru ispravno prikazuje nase dijakriticke znakove u file nejmovima? Meni na wanam romu ne, jel to do csc-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Pitanje za stock S3 usere, da li vam u file manageru ispravno prikazuje nase dijakriticke znakove u file nejmovima? Meni na wanam romu ne, jel to do csc-a?

Normalno mi pokazuje.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Dali je moguce zakljucati zaslon kad gledam video na youtube?

Mislim a da video ide,samo da onesposobim ekran(zakljucam ga)

???? Da gledaš jubito a da zaključaš ekran ! ?

sory ali .....

morao sam {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
PraskaviRepan kaže...

Normalno mi pokazuje.

I MENI

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice