Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.913.760
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Napravil sam reset counter s triangle away, vraćeno na nulu, baš da vidim kak to funkcionira. Dal ovi u servisu mogu ipak skužit nekak da je petljano po tom? Jedino mi je ostal root, al to lako riješim flešanjem JB prek odina.. Tak da nema nikakvih tragova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

Napravil sam reset counter s triangle away, vraćeno na nulu, baš da vidim kak to funkcionira. Dal ovi u servisu mogu ipak skužit nekak da je petljano po tom? Jedino mi je ostal root, al to lako riješim flešanjem JB prek odina.. Tak da nema nikakvih tragova...

Najbolje neka netko kaze tko je vec slao na servis,navodno se nemoze skuziti ako se tako sredi,ali tko zna.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina
protjeran

Ja sam slal na servis i nisu nista skuzili, samo ga treba vratiti u prvobitno stanje.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ma jedino mi je još rootan mob, al to se lako izbriše, ak flešam službeni firmware prek ODINA.. Al ovaj reset triangle je ultra jednostavna stvar....

Rootanje odnosno unroot, flešanje i resetiranje countera, se riješi u par minuta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robijan kaže...

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_625514

I9300XXDLJ4_I9300OXADLJ4_BTU taj je sada nisam siguran dali je to 4.0.4. ili 4.1.1 jbg.

I9300BUBLG3_I9300VFGBLG3_I9300BULG2_HOME.tar  ipak je 4.0.4

Ajmo onda ko je na originalnom vipu nek veli koje su verzije gore, pa ćemo vidjet

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

----------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 21:21 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zvonac kaže...

Ma jedino mi je još rootan mob, al to se lako izbriše, ak flešam službeni firmware prek ODINA.. Al ovaj reset triangle je ultra jednostavna stvar....

Rootanje odnosno unroot, flešanje i resetiranje countera, se riješi u par minuta..

Imas i unroot opciju u SU ako vec imas samo rootani firm.

daniel
16 godina
neaktivan

Več sam pitao u vezi ovog ali nisam dobio pravi odgovor. Prebacim Mp3 pjesme na mobitel u folder ringtones. Kada želim slušati muziku, uzmem slušalice, prikopčam ih i odem u music player (dakle onaj koji je došao s mobitelom) no tamo nema tih pjesama nego samo one 2 od Smasunga što dolaze s mobitelom. Jedini naćin da slušam pjesme je da svaki put odem u postavke, zvuk, tamo pjesme koje imam i dolje ima opcija dodaj i onda imam popis pjesama i mogu slušati. Ali opet kad izađem iz toga i odem u Music player naravno pjesama tamo nema i moram ponovo isti postupak. Što da radim da imam popis svih pjesama u Music playeru i da direktno iz njega slušam? Jer treba možda prebaciti pjesme s kompa u folder Samsung jer vidim da jedino Music player od tamo nalazi pjesme. Puno hvala!

Stjepan

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav!

Trebam pomoć!

Zna li netko može li se u Osijeku igdje kupiti original Samsung Ultra slim cover za Galaxy s3, onakav kakav je bio u Essential packu?

Ovaj : http://www.samsungcenter.net/detalji_proizvoda.8629f8bceaf942368d8ac549c4fd714c.efc-1g6swecstd-ultra-slim-cover-za-galaxy-siii-white-samsung.aspx 

Bilo je u Se-marku u Avenue mallu ali imaju sada samo plavi.

Ukoliko netko ima viška iz essential packa a ne treba mu nek mi javi na pm. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel netko zna da li VIP podržava fast dormancy?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zamijenio sam phenomenal 4 medium kernel sa siyahom 7.1 jer su ga dosta nahvalili na xda, pa javim kak se ponaša sa JB wanamom nasprem phenomenala.

EDIT

- kad povučem status bar prema dolje onda zaštekava i baš ide nekako traljavo,  nakon šta povučem 3,4 puta onda se poboljša al nije to to. na phenomenalu je bilo full glatko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 0:03 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
user3468 kaže...

- kad povučem status bar prema dolje onda zaštekava i baš ide nekako traljavo,  nakon šta povučem 3,4 puta onda se poboljša al nije to to. na phenomenalu je bilo full glatko.

Skini 6.4 verziju pa probaj

daniel
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
robijan kaže...

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_627669

I9300XXDLJ4_I9300OXADLJ4_BTU taj je sada nisam siguran dali je to 4.0.4. ili 4.1.1 jbg.

I9300BUBLG3_I9300VFGBLG3_I9300BULG2_HOME.tar  ipak je 4.0.4

Ajmo onda ko je na originalnom vipu nek veli koje su verzije gore, pa ćemo vidjet

Evo slike koje sam si sačuvao i ipak je  4.0.4. jbg imam tamo tih nekoliko čuvam pa sam se pogubio ....{#}

https://www.sugarsync.com/pf/D7905634_60547216_627669

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 16:24 (robijan).
13 godina
stjepanzg kaže...

Več sam pitao u vezi ovog ali nisam dobio pravi odgovor. Prebacim Mp3 pjesme na mobitel u folder ringtones. Kada želim slušati muziku, uzmem slušalice, prikopčam ih i odem u music player (dakle onaj koji je došao s mobitelom) no tamo nema tih pjesama nego samo one 2 od Smasunga što dolaze s mobitelom. Jedini naćin da slušam pjesme je da svaki put odem u postavke, zvuk, tamo pjesme koje imam i dolje ima opcija dodaj i onda imam popis pjesama i mogu slušati. Ali opet kad izađem iz toga i odem u Music player naravno pjesama tamo nema i moram ponovo isti postupak. Što da radim da imam popis svih pjesama u Music playeru i da direktno iz njega slušam? Jer treba možda prebaciti pjesme s kompa u folder Samsung jer vidim da jedino Music player od tamo nalazi pjesme. Puno hvala!

Mene zanima slicna stvar...kupio sam galaxy s3 jucer pa jos ne znam bas puno o njemu...kako da najlakse prebacim pjesme na njega, preko pc-a, youtube download ili nesto trece? Hvala!

17 godina
stjepanzg kaže...

Zakaj u ringtones?

Prebaci ih u folder Music i sve će raditi. Ringtones folder koristi za svoje zvonjave telefona, Alarm za zvonjave alarma, Notifications za zvonjave poruka i obavjesti.

Najlakše i najbrže je mob spojiti na komp usb kablom i copy/paste

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan

Kao da stavljaš na USB.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
Kako je ko na usb kad vise nema mass storage modea nego je mtp? Mislim na nerootani mob...
16 godina
neaktivan

Neovisno o tome, opet je stavljanje na uređaj poput stavljanja na USB.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
spajder68 kaže...
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...

Kakav je CM 10 sa baterijom? 

Puno bolji nego official Jelly Bean :)

To znam nego uodnosu sa drugim romovima trenutno imam foxhound 1.5 i nije lose

sve je to tu negdi,evo uz dosta čačkanja:

posto sam tek poceo sa androidima, rootanjem i prckanje po romovima, kako da si smanjim taj postotak zaslona, vidim na par slika da je manji od 50%, dok kod mene to nije nikad bilo cak ni pri mirovanju moba? neki savjet

instaliraj ovaj app:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXhvciJd

Šta se dešava kada se instalira ta aplikacija ? Zaslon se "automatski" prilagođava ( smanjuje, povećava svjetlinu zaslona)  radnjama koje uređaj trenutno obavlja ili ?

15 godina
neaktivan

Pozz treba mi jedan lagani savjet. Uglavnom radi se o gmail jednosta vise ne dobivam mail cim mi neko posalje nego moram uci u aplikaciju pa onda update. Nezna di da namjestim da mail prima odmah. Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@Mitsuoka
Mozes mi molim te pojasnit, na windowsima xp ne mogu mu pristupit na nacin da vidim filesystem niti ista mogu pasteat..
Imam stock jb bez roota.
16 godina
neaktivan

To ti nemam pojma, jer nemam u blizini ništa sa XP operativnim sistemom, niti sam ga ikad spojio na XP. 

17 godina
ansha kaže...
@Mitsuoka
Mozes mi molim te pojasnit, na windowsima xp ne mogu mu pristupit na nacin da vidim filesystem niti ista mogu pasteat..
Imam stock jb bez roota.

Moraš imat instalirane drivere, imaš link u ovoj temi

17 godina
neaktivan
fredy26 kaže...

Pozz treba mi jedan lagani savjet. Uglavnom radi se o gmail jednosta vise ne dobivam mail cim mi neko posalje nego moram uci u aplikaciju pa onda update. Nezna di da namjestim da mail prima odmah. Unaprijed zahvaljujem

Pogledaj najprije dal ti je account syncani kako treba: Settings (Postavke)-Google-Accounts te dali ti je pravilno syncani u samoj aplikaciji-settings i klikneš na account (račun).

Btw, znam da je off-topic ali zanima me dal je tko naletio na kakve informacije o problemima s Note 2. Ništa se ozbiljnije ne može naći na netu, da li to unači da ih nema?

13 godina
Koristite li ista za kill applications? Ja sam bio stavio neki i killam sve, izadem i kad ponovno udem, opet se svi upale. Ima li smisla uopce imati te programe?
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Koristite li ista za kill applications? Ja sam bio stavio neki i killam sve, izadem i kad ponovno udem, opet se svi upale. Ima li smisla uopce imati te programe?

Ne {#}

14 godina
neaktivan
ansha kaže...
@Mitsuoka
Imam stock jb bez roota.

Ja imam XP na poslu i bez problema sve šljaka kao i na 7-ci naravno kies imam svugdje instaliran te s njim driveri ali se ne pokreće s sistemom radi odina !

13 godina

A koristite li antivirus ili je takoder nepotreban?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tu se vidi problem sa gasenjem aplikacija i refreshanjem nase 1gb verzije u odnosu na s3 lte sa 2gb 

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 15:07 (chingy-os).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Moze mi netko objasnit ove slusalice uz galaxy...u odnosu na appleove su po meni smece, najgore i najlosije koje sam ikad vidio...ili nisam dobro skuzio kak se radi s onim gumenim dijelom ili su takve prelose da vire i ispadaju iz usiju jer su preduboke...moze netko pomoc?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice