Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.030.352
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kako sam i jučer rekao evo za bateriju:................

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...

Ovo je stvarno loše. Probaj sa Wanamlite romovima bez mjenjanja kernela.. I nemoj instaliravati aplikacije koje ti ne trebaju..  

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
robijan kaže...

Ovo je stvarno loše. Probaj sa Wanamlite romovima bez mjenjanja kernela.. I nemoj instaliravati aplikacije koje ti ne trebaju..  

???? kako misliš loše ...... 2 dana na bateriji je loše----- Meni bašto i nije loše, onaj osjećaj kada ne mora svako veće na punjač je odličan osječaj....

17 godina
neaktivan
Ja stavio Omegu v31 i mislim da imamo najstabilniji/najbolji rom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
robijan kaže...
dreammaker kaže...
robijan kaže...

???? kako misliš loše ...... 2 dana na bateriji je loše----- Meni bašto i nije loše, onaj osjećaj kada ne mora svako veće na punjač je odličan osječaj....

Ispod četiri sata screen on timea je loše meni osobno. Svaku noć na punjač mi nije problem, dapače svaki dan kretati od sto posto je odličan osjećaj :) No dobro ako ti je teško izdvojiti tu sekundu u danu da ga prikopčaš nema problema, onda ti je ovo i više nego dovoljno..

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
robijan kaže...
dreammaker kaže...
robijan kaže...

Ispod četiri sata screen on timea je loše meni osobno. Svaku noć na punjač mi nije problem, dapače svaki dan kretati od sto posto je odličan osjećaj :) No dobro ako ti je teško izdvojiti tu sekundu u danu da ga prikopčaš nema problema, onda ti je ovo i više nego dovoljno..

Ma nije mi teško dapaće 2-3 sata na punjać i fućka mi se ,već mi je bitno ono da nije pod mus ako slučajno ne dođem do 17 h. kući možda baterija crkne, jer sam to imaona ICS.u s njim, e to mi je bitno bilo...sada prst u uho i pjevaj bez brige {#}

a screen u 24 h. bi bio i preko 4 h. tako da ne vidim po meni da je ovo loše ali tek od ponedjeljka ću ga imati u full pogonu..

14 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

Ljudi dali nitko nema ovakvih problema ????

1. ne mogu promjeniti sorkate na lock screenu kada  stalno mi javalj andorid se prisilno zaustavio

2. viber nakon instalacije se ne mozes sinkronizirati sa imenikom tako da nemam niti jedan broj 

3. kada hocu odrisati visak home screean staranica opet mi javlja da se prislilno zaustavio

i jos jedno pitanje kako se formatira internal sd

otidji pod More... pa Settings i cekiraj Show all Contacts i radice ti :D

18 godina
Croatia 2012 October 4.1.1 I9300XXDLJ4 I9300OXFDLJ2

.. To je zadnja verzija JB? CRO TRA, pretpostavljam da je to za nebrendirane uređaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tako je.
18 godina
zvonac kaže...

.. To je zadnja verzija JB? CRO TRA, pretpostavljam da je to za nebrendirane uređaje?

Šit, pa to je poljak.. Kaj nije nekaj bilo da se ekipa žalila na poljaka?

18 godina
neaktivan

Evo i ja se pridruzujem,danas mi stize s3,od tele 2 otkljucan,kada mogu ocekivati JB?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jelly Bean možeš očekivat odmah, ja imam S3 od Tele 2, i imam JB na njemu, od prije par dana.

S tim da bi ti ja preporučila da ipak razmisliš hoćeš li odmah stavit Jelly Bean.

Meni je prednost to što je stvarno puno brži. Ali mi se i dosta brže prazni baterija i Android sustav mi troši puno više baterije nego prije (prije je bio na 10-ak posto, sad ide i do 30 posto potrošnje).

Prije mi je baterija nakon dana slabog korištenja moba, sljedeći dan bila još i preko 50 posto (jedan dan mi je nakon dana i pol, još bilo na 45%), sad mi je nakon 24 sata minimalnog korištenja na 30-ak %. Tako da znaš.

Drugi nedostatak jelly beana, je što slike u landscape modu više ne prikazuje preko cijelog ekrana, nego ima jedan prazni dio na vrhu, ne znam zašto, ali jako iritira.

Sve ostalo u jella beanu je super.

Znajući sad ovo, ne znam ni sama bi li updejtala ili ne.

Dosta duze trajanje baterije vs. dosta brži mob... Stvarno ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 13:51 (Rhaenys).

0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
zvonac kaže...

Šit, pa to je poljak.. Kaj nije nekaj bilo da se ekipa žalila na poljaka?

NETOČNO!

CRO TRA CRO TRA
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Pa istina, i ja sam se nadala tome, ali eto, nije tako ispalo nažalost, nego suprotno.

Možda ti budeš imao više sreće. Ali čula sam da se u drugim skratilo, ja sam se nadala da su ipak ovi sa gsmarene u pravu, ali zasad nisu, bar kad se radi o mom mobu.

Možda je stvar u Android Systemu, do prije par dana, na ICS-u, mi je bio na oko 10-ak posto potrošnje, a sad mi je skočio na i do 30 posto.

15 godina
neaktivan

Kada ga spojiš na kies i odradiš update :)

15 godina
neaktivan

kolko sam skuzio losa batt je onima koji su radili upgrade, oni kaj su frisko stavili nemaju taj problem.

0 0 hvala 0
15 godina

Ovdje se spominje loša baterija te bugovi u Jelly Beanu

0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan

Jel se moze official JB flashati preko odina ali da ne rade probleme u servisu oko garancije?

Ovo sam procitao pod komentarima :

"Toni. Ja radim u servisu i znam da ne priznajemo garancije za mobitele flashane ODIN-om. ODIN ostavlja svoj trace i točno znamo koliko je puta mobitel neovlašteno flashan. Postoji aplikacija koja kao resetira brojčanik, ali ne radi uvijek kako treba. Sve se svodi na lutriju. Ako serviser ne pogleda brojač prošlo je, ako ne, onda imaš peh 

Dakle ekipa, nemojte se čuditi ako mobitel donesete na servis, a garancija vam se ne prizna"

Ja sam mislio da je to ok,posto je sluzbeni rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kaj zna ko zakaj neam ikonu pod app CWM?

Kaj nebi trebala bit ikona nakon rootanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Jel se moze official JB flashati preko odina ali da ne rade probleme u servisu oko garancije?

Ovo sam procitao pod komentarima :

"Toni. Ja radim u servisu i znam da ne priznajemo garancije za mobitele flashane ODIN-om. ODIN ostavlja svoj trace i točno znamo koliko je puta mobitel neovlašteno flashan. Postoji aplikacija koja kao resetira brojčanik, ali ne radi uvijek kako treba. Sve se svodi na lutriju. Ako serviser ne pogleda brojač prošlo je, ako ne, onda imaš peh 

Dakle ekipa, nemojte se čuditi ako mobitel donesete na servis, a garancija vam se ne prizna"

Ja sam mislio da je to ok,posto je sluzbeni rom.

1.da officijalni firmware se može flashati preko odina miljun puta i brojač stoji na nuli i ne gubi se garancija niti se ikojim načinom može vidjet.

2.rootanjem,flashanjem custum romova,brojač radi al za to ima riješenje,radi se un-root,Triangle Away-em se resetira brojač i vrača se na nulu,flash officijani firmware i sve vračeno na tvorničko stanje.garancija vračena!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_8Tga_yKywc

14 godina
protjeran
spajder68 kaže...

Ziva istina! Ja sprzio maticnu i imal sam pun qurac flesanja. Isto sam bil skeptican da oni nemaju kakav softwer, ili da u mobu nema neki "read only" cip da se vide sva flesanja, ali nema. Da imaju tak nekaj, ne bi mi bez pitanja promjenili maticnu, nego bi mi zaracunali.

Jedina stvar za ponistenje brojaca (vec sam pisal o tome) je da kernel i CWMR moraju biti stock. Na nekim custom romocima i kernelima nece ponistiti. Kad se vrati stock FW, mob se onda samo roota, ponisti brojac i opet flesa stock FW. Tad je sve sigurno.

daniel
18 godina
neaktivan

Kako da znam koji trebam flashati ako se odlucim za JB,jer imam na tele 2 slobodan uređaj.

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TWO&os=1&type=1#firmware

ili 

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TRA&os=1&type=1#firmware

ili mozda nije ni doslo za njega ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Svejedno, fleesni koj hoces.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Kako da znam koji trebam flashati ako se odlucim za JB,jer imam na tele 2 slobodan uređaj.

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TWO&os=1&type=1#firmware

ili 

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TRA&os=1&type=1#firmware

ili mozda nije ni doslo za njega ?

tra je za nebrendirani vip,što znači tvoj bi trebao bit ovaj,iako su obadva ista,al kad več picajzliramo:

tele-2 tele-2
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 19:11 (spajder68).
15 godina
neaktivan

Troši bateriju strašno i ne da u deep slep....možda je držati u prićuvi pa kad treba instalirati je

15 godina
neaktivan

Jedno zapažanje što se punjenja tiće. Imam punjač viška od S II i koristim ga od kada sam i kupio SIII i samo sam jednom prilikom stavi do sada puniti na novi jer su škrtci nspravili kabal od 30 cm. pa me to živcira. E sada to jednom mi je punio cijelu noć i kada sam se ustao i krenuo na posao on na 15 % kako sam i tu noć stavio na punjać.I sada sam ponovno stavio na original punjač s 75 % i punio se 3 sata i sa 75 % došao na 97% i ne mrda a ne pkazuje onaj znak kao napon u bikoni baterije,odspojim i ponovno prikljućim na sekundu pokaže da puni i opet ne. Uzmem mob i pikljućim na stari punjač od SII i nastavi mi normalno puniti još 5 min. i dopuni do kraja. Hoću reći da je moguće da novi punjaći zahebavaju pa svi koji imaju problem s duljinom punjenja koja je duža od cca. 4 sata neka pokuša od nakog starijeg samsunga punjač....

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:15 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da je JB uhvatio maha, pa evo novima moj stari video o novostima JB-a.

A evo i članak tek tako {#}

http://zstamenov.wordpress.com/2012/09/24/jellybean/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo uputa kako popraviti trajanje baterije, al ne očekujte čuda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969741

Oni koji misle da im jb dere bateriju preporučam factory reset.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice