Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.027.102
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
robijan kaže...
robijan kaže...
Necu stavljati CFroot 6.4 jer se rusi. Imam 6.1, a Triangle nekaj sere. Idem naci paid verziju pa probati.

Meni se ništa ne ruši, dapače prezadovoljan sam s navedenim.

Treba u postavkama od Super SU isključiti opciju mislim da se piše "primanje obavjesti" ili sl. ,nemogu sad vidjeti jer ga nisam stigao rootati nakom upgradea na JB..i tada se neće rušiti ,barem je meni to pomoglo na 4.0.4.

Luc
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
robijan kaže...
robijan kaže...
robijan kaže...
Necu stavljati CFroot 6.4 jer se rusi. Imam 6.1, a Triangle nekaj sere. Idem naci paid verziju pa probati.

Meni se ništa ne ruši, dapače prezadovoljan sam s navedenim.

Treba u postavkama od Super SU isključiti opciju mislim da se piše "primanje obavjesti" ili sl. ,nemogu sad vidjeti jer ga nisam stigao rootati nakom upgradea na JB..i tada se neće rušiti ,barem je meni to pomoglo na 4.0.4.

MOŽDA BITNA STAVKA ZA ROTANJE SVAKO ROTANJE KOJE SAM RADIO SAM IMAO SA CFrotom ovu superkorisničku apk. ALI

NIJE DOBRA I STALNO SE RUŠI I U NJEZINIM OPCIJAMA UVIJEK OČISTIM ZA DRUGU SU APK. TE SE DEINSTALIRA I TADA INSTAL NOVU

SU TE AŽURIRAM BINARNI KOJI NE BAŠ UVIJEK OD PRVE PROĐE ALI RESTART PHONA I NEMA PROBLEMA, UGLAVNOM MORA ODRADITI I IZBACI TO JE COOL

PA Danijele možda zato imaš FC s tim CF rotom, ja sa tim SU apk. imam prblema još od S II kada se tamo radilo, nije dobra nizašta...

Tako da ako ima netko problem s FC nakon rotanja možda je ovo riješenje !!!!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Da li se nekom još od vas osim meni dešava slijedeće na JBu:

Upalim samsungov contacts app, otvorim neki contact. Opalim back i onda se vrati na contacts list activity i napravi glupi refresh cijele forme uzrokujući neugodni flicker.

Ima li još tko takav problem?

Ne koristim to uopće  !

15 godina
neaktivan

Ljudi vi koji ste dobili u posljednjih par dana JB...kak ste zadovoljni s baterijom? meni se malo previse trosi za razliku od ICS-a

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

Ljudi vi koji ste dobili u posljednjih par dana JB...kak ste zadovoljni s baterijom? meni se malo previse trosi za razliku od ICS-a

Takoder... poprilicno cucla u odnosu na ICS.

I possess a skill to google.
15 godina

Evo kako to kod mene izgleda uvijek sam pucao na neki minimalizam =),nasao sam si odlican rom,Veindroid+siyah kernel 1.7,odlicna baterija(po meni),nisam do sada primjetio da je igdje zastekao,removean bloatware(sto mi je najbitnije jer pola stvari ne koristim uopce)

zbog cega sam uredaj rootao i stavio custom rom? bas zbog ovih gore komentara,pri prelasku na JB sam imao uzasan battery drain,po noci nije isao u deep sleep,jednostavno nije vise bio kao na ICSu(by the way korisnicima koji su jos na ICSu preporucujem da ne idu na JB ako se boje gore navedenih komentara)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
robijan kaže...

Probal sam sve 3 verzije SU aplikacije i imam problema samo sa CF 6.4. Cim stavim 6.1 (mozda jos koji radi OK) stvar se popravi.

A kaj se tice usklicnika i brojaca, Chainfire kaze da nema veze ako ti to sve ponistis, jer na nekim uređajima ostaje sve isto tak dugo, dok ne stavis official CWMR i kernel.

daniel
15 godina
neaktivan

I što sad??? jutros mi je ponudio nadogradnju kad sam se spojio na net, nisam ni odbio ni prihvatio tako stoji (potrebna firmware aktualizacija). Vidim dosta se ljudi zali da nisu zadovoljni s JB sto po meni je nepojmiljivo da tako lošu nadogradnju puste van. Uređaj je iz vipa ali je tvornicki otkljucan..... neznam sto da radim {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
bobo23 kaže...

Takoder... poprilicno cucla u odnosu na ICS.

Takoder preko noci bez ikakvih opcija na mobu odnilo mi je 40% baterije na ICS mi je 2-3% oduzimalo :( valjda ce se to prominit

jel to mozda jer sam mobitel punio maximalno 4sata a ne 8h kao i prije tad mi je puno duze trajala na Isc neznam sad na jb kako je probam danas

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 15:46 (razbijac).
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

I što sad??? jutros mi je ponudio nadogradnju kad sam se spojio na net, nisam ni odbio ni prihvatio tako stoji (potrebna firmware aktualizacija). Vidim dosta se ljudi zali da nisu zadovoljni s JB sto po meni je nepojmiljivo da tako lošu nadogradnju puste van. Uređaj je iz vipa ali je tvornicki otkljucan..... neznam sto da radim {#}

Ja narode ne mogu doći sebi koliko je baterija ODLIĆNA na JB. 2 %noću deep slep 80-90 %  sramta ne preći i updatati....

15 godina
neaktivan

Ja sam također prezadovoljan, i brzina i baterija 5!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robijan kaže...
tommek10 kaže...

Ja narode ne mogu doći sebi koliko je baterija ODLIĆNA na JB. 2 %noću deep slep 80-90 %  sramta ne preći i updatati....

Ok... iskreno, ne zanima me trajanje baterije po noći jer po noći ne koristim mobitel... Tako da ne vidim kakve veze ima trajanje baterije po noći, ako ode u deep sleep normalno da će dugo trajati... Ja sam se osvrnuo na trajanje baterije kada actually koristim mobitel, ono se u odnosu na ICS smanjilo.

15 godina

kako ti nije bitno trajanje baterije preko noci?? nije ti bitno kad ti popapa 20% baterije a nisi koristio telefon? to ti je kao da kazes "briga me za auto kad je u garazi a on potrosi 10L goriva"...sve ispod 5% u 8 sati je ok,preko toga je vec zabrinjavajuce,kao sto je moj slucaj bio u kojem je otislo 30% na stock jelly bean t mobile preko noci a nesto mu nije dalo da ode u deep sleep nego je citavo vrijeme bio pripravan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zanima me dal ima nekakva opcija npr, kada koristim aplikaciju glazbe  te kada je prestan koristiti dal se može kako "isključiti" iz aktivnih aplikacija, već moram ručno  poisključivati svaku pojedinačno.

Dal ima koja opcija koja to automatski radi, te smatram da bi tako mogao dodatno uštedjeti na bateriji.

I zanima me ja nisam dobio sa Jelly Beanom google chrome kao primarni vec imam onaj stari od ICS-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
tommek10 kaže...

Robijane koliko punis bateriju? jel je punis tek kad se skoroz isprazni ili na 30/40% ? 

15 godina
Pa skinite si Chrome s Play trgovine, cemu tolike drame?
16 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

kako ti nije bitno trajanje baterije preko noci?? nije ti bitno kad ti popapa 20% baterije a nisi koristio telefon? to ti je kao da kazes "briga me za auto kad je u garazi a on potrosi 10L goriva"...sve ispod 5% u 8 sati je ok,preko toga je vec zabrinjavajuce,kao sto je moj slucaj bio u kojem je otislo 30% na stock jelly bean t mobile preko noci a nesto mu nije dalo da ode u deep sleep nego je citavo vrijeme bio pripravan...

Pa nije mi bitno kada ga punim svaku večer ionako... bitno mi je koliko troši tokom rada.

14 godina
protjeran

Posto mi mob nikako ne izdrzi puna dva dana, bas mi je svejedno. Kloknul sam ga na 1.7 GHz i stavim ga na punjac svaku vecer. Ujutro ga istekam i bez brige sam cjeli dan.

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Posto mi mob nikako ne izdrzi puna dva dana, bas mi je svejedno. Kloknul sam ga na 1.7 GHz i stavim ga na punjac svaku vecer. Ujutro ga istekam i bez brige sam cjeli dan.

Default takt vs 1.7GHz, tvoji dojmovi?

15 godina
zvonac kaže...

nepotrebno,ja planiram ugasit 2 jezgre =)

14 godina
protjeran
zvonac kaže...

Probaj u Titaniumu obrisati sistemsku aplikaciju na defoltu, pa onda sa klokanim. Obrati paznju kolko se vrti "pjescani sat". Vise nego duplo brze izvodi takve radnje kad je klokani. U Operi se također vidi veliki pomak.

Ali za pozive i poruke odlicno radi i na 1.2 GHz.

Opet napominjem da mi je svejedno, dal mi baterija izdrzi jedan ili jedan i pol dan, jer ponekad nemam vremena puniti mob u polovici drugog dana. Tako da je meni prihvatljivije imati brzi mob i zastekati ga na punjac svaki dan prije spavanja, nego da mi rikne u pol bjelog dana.

daniel
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Zanima me dal ima nekakva opcija npr, kada koristim aplikaciju glazbe  te kada je prestan koristiti dal se može kako "isključiti" iz aktivnih aplikacija, već moram ručno  poisključivati svaku pojedinačno.

Dal ima koja opcija koja to automatski radi, te smatram da bi tako mogao dodatno uštedjeti na bateriji.

I zanima me ja nisam dobio sa Jelly Beanom google chrome kao primarni vec imam onaj stari od ICS-a

Već par njih spominje googlechrome s JB, ja sory nisam nigdje to vidio , a na kraju skini+ete ga s marketa i gas do daske.

15 godina
neaktivan
razbijac kaže...
robijan kaže...
tommek10 kaže...

Robijane koliko punis bateriju? jel je punis tek kad se skoroz isprazni ili na 30/40% ? 

baterija mi se puni sa 15 % do full oko 3 h. prije dva dana samga punio bio je na oko tih 15 % a sinoć sam ga napunio sa 40% i evo slike potrošnje.....s tim da je to malo pa i upola moje uobičajene i evo neću ga puniti pa ćemo vidjeti dokle će, osim sada dok sam sliku prebacivao 1-2 min.

18 godina
zvonac kaže...

Probaj u Titaniumu obrisati sistemsku aplikaciju na defoltu, pa onda sa klokanim. Obrati paznju kolko se vrti "pjescani sat". Vise nego duplo brze izvodi takve radnje kad je klokani. U Operi se također vidi veliki pomak.

Ali za pozive i poruke odlicno radi i na 1.2 GHz.

Opet napominjem da mi je svejedno, dal mi baterija izdrzi jedan ili jedan i pol dan, jer ponekad nemam vremena puniti mob u polovici drugog dana. Tako da je meni prihvatljivije imati brzi mob i zastekati ga na punjac svaki dan prije spavanja, nego da mi rikne u pol bjelog dana.

No-frills CPU Control, taj sam instaliral i stavil na 1.704 GHz, idem se sad malo igrat:).. Kakva je potrošnja baterije na 1.7GHz?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 19:50 (zvonac).
15 godina
neaktivan

GT-I9300_WanamLite.XXDLJ5.V4.3.NO-WIPE.zip     kakva bi ovo trebala baza bi ??  Tko više kuži u to !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 20:06 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LJ5, najnovija, danas il jucer doslo.

0 0 hvala 1
14 godina

Vidim da se jako puno ljudi žali na JB i bateriju.
A kod mene je bilo obrnuto, u ISCu me baterija žešće zezala, a sa JB sam se preporodio koliko su ju dobro napravili.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zvonac kaže...

No-frills CPU Control, taj sam instaliral i stavil na 1.704 GHz, idem se sad malo igrat:).. Kakva je potrošnja baterije na 1.7GHz?

Ja ti imam u romu postavke za CPU i ostale điđe miđe.

Kaj se tice baterije, jace koristenje i izdrzi dan bez problema. A kad cekam npr. kod doktora, ode za par sati ak spilam igre. Budem postal "batery stats" ovakvog klokanog.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice