Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.827.830
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

jel kome radi samsung apps? tj. jel se moze updateati (vi koji ste sad napravili upgrade na 4.1.1)?

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje vezano uz google now...recimo citanje podatka s gmaila,to ima samo najnoviji 4.2 JB ili smo mi to isto dobili sa 4.1.1 updateom?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bobo23 kaže...

Pitanje vezano uz google now...recimo citanje podatka s gmaila,to ima samo najnoviji 4.2 JB ili smo mi to isto dobili sa 4.1.1 updateom?

Reci mi gdje "nades" google now?

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
bobo23 kaže...

Reci mi gdje "nades" google now?

Drži meni tipku (iz početnog zaslona) malo duže,

Drži home tipku (duže) tamo ti se pojavi malo g

i ako se ne varam iz google search widgeta se može pokrenuti...

15 godina
neaktivan

ljudi moze pomoc.

danas sam dobio poruku za instalaziju jell beana ali sam ga odgodio na par sati i sada mi vise nece. probao sam preko kiesa i ponudio mi je novi firmware ali nakon sto dode do sto posto kod "firmware update components" samo se ugasi kies i to je to...inace mi je rootan mob (superSU)    ima neko ideju sta da napravim??

0 0 hvala 0
14 godina

Zašto mi nije na Jelly Bean  primarni google chrome nego onaj od ICS-a ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledao sam prije ali nisan isao za tim s problemom uglavnom sve uredno radi ali strasno me nervira ova smeda traka prije je bila crna gdje je sat i status baterije jel se to moze ikako prominit? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 14:06 (razbijac).
14 godina
donsale98 kaže...

ljudi moze pomoc.

danas sam dobio poruku za instalaziju jell beana ali sam ga odgodio na par sati i sada mi vise nece. probao sam preko kiesa i ponudio mi je novi firmware ali nakon sto dode do sto posto kod "firmware update components" samo se ugasi kies i to je to...inace mi je rootan mob (superSU)    ima neko ideju sta da napravim??

Skini Firmware za mob i flešaj ga Odinom

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
razbijac kaže...

Gledao sam prije ali nisan isao za tim s problemom uglavnom sve uredno radi ali strasno me nervira ova smeda traka prije je bila crna gdje je sat i status baterije jel se to moze ikako prominit? 

Meni je ta crna traka bila i na ICS. koji widget koristis  za sat i vrijeme jer bi ja volio promjeniti

17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
stiffler kaže...

Stigao S3

Ništa posebno

http://www.gsmarena.com/the_beast_released_samsung_galaxy_siii_is_now_here-news-4200.php

Lošiji ekran od konkurenta

http://www.engadget.com/2012/05/03/galaxy-s-iii-microscope-hd-super-amoled/

Ima hrpa članaka na Engadetu o S3

HTC će biti vladar tržišta ove godine

Samsung pred bankrotom, HTC prestigao sve, uključujući i Apple?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
razbijac kaže...

Meni je ta crna traka bila i na ICS. koji widget koristis  za sat i vrijeme jer bi ja volio promjeniti

a znam bolje da mi je crna nego ova smeda bas iritira. Hd widgets https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=hr

15 godina
neaktivan

KULE:  Skini Firmware za mob i flešaj ga Odinom

kako se to radi? nisam bas na TI sa time. koji firmware, gdje da skinem?  hvala puno na odgvoru

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 14:31 (donsale98).
15 godina
neaktivan

Mozete li mi preporuciti aplikacije za galaxy s3, te kako da uredim zaslon sa aplikacijama?

0 0 hvala 0
17 godina

Pošto koristim custom ROM JB.. KIES mi javlja: your device does not support software upgrading via KIES.. Da se podsjetim, kak ste riješili ovaj problem?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Pošto koristim custom ROM JB.. KIES mi javlja: your device does not support software upgrading via KIES.. Da se podsjetim, kak ste riješili ovaj problem?

Ko zna da li je to do toga, meni sa official romom isto javljalo, a onda nakon jednog KIES

update-a proradilo samo od sebe

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
segregator kaže...
zvonac kaže...

Ko zna da li je to do toga, meni sa official romom isto javljalo, a onda nakon jednog KIES

update-a proradilo samo od sebe

Ma dok sam imal ofišl ROM onda je ok bilo, a sad sa custom, neće...

14 godina
neaktivan

Ja imam taj problem s kiesom od kad sam kupio SGS3...

Od samog početka to javlja i nikako da riješim problem

ako netko sazna, neka javi :)

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png

0 0 hvala 0
15 godina

jel se vama događa da nakon uspostave poziva ne cujete na pocetku jedno 2-3 sekunde sugovornika,na tmobile mrezi sam i vec pomalo pocinje iritirati...zna li netko rjesenje kako to rjesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i meni je tak na tmobileu. odvratno je loša mreža, kvaliteta poziva je užasna, pozivi porekidaju, često gubim signal, internet je nevjerojatno spor. fuj.

0 0 hvala 0
15 godina

kako taj problem rjesit? da zovem sluzbu za korisnike ili? jel svima tako?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 16:59 (Shaka111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jerrycro kaže...

jel kome radi samsung apps? tj. jel se moze updateati (vi koji ste sad napravili upgrade na 4.1.1)?

Ja sam maloprije probao i radi mi. Ponudilo mi je da update-am Kies Air.

Napokon stigao Jelly Bean! :-) Mogu reći da sam zadovoljan!

14 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...

i meni je tak na tmobileu. odvratno je loša mreža, kvaliteta poziva je užasna, pozivi porekidaju, često gubim signal, internet je nevjerojatno spor. fuj.

kod mene na tomatu sve vrhunski,kao i prvog dana kad sam stavio engleza,ovako izgleda kod mene doma:

doma doma
15 godina

-meni je jacina signala -87dBm i 12 asu(jel to loše?) a vrsta mobilne mreze mi pise umts

-a sad drugo pitanje koji nacin rada mreze koristite? meni je na gsm/wcdma(automatski),koja je razlika izmedu samo gsm i samo wcdma?

hvala unaprijed

EDIT:jeli ikako moguce da je problem do kernela?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 17:55 (Shaka111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Našel rješenje... Za one kaj ne znaju, uključujući i mene..

Well, first, before I realised I could do it, I downloaded the newest version of Kies because I got all kinds of errors when i did a kies software update from the older version. I had to uninstall it from my computer and install the newest one. I got it from here:
http://www.samsung.com/us/kies/

btw, I did all of this with the phone completely stock - restored to unrooted KH7, then did OTA KK6 upgrade. NOt sure if it would matter since you will start in download mode anyway.

after completely finishing installing kies (and it took a while) i shut it down and then made sure the computer detected the phone in different modes (usb debugging on And off, and in download mode.) it will install the drivers when you connect it in each mode.

now, WITHOUT the phone connected, start the new Kies and went to the tools menu. Chose Firmware Upgrade and Initialization. It asked for the serial number and model number that I got from the sticker under the battery. Now, put the phone in download mode (either with a jig, or holding vol. up + vol down and inserting usb cable).

After you enter the serial number and model number it should say that the latest recovery version is the LE5 (the new firmware). Now, just leave the phone connected and keep clicking through with OK. It should download the firmware, and when it is finished downloading you will see the blue bar moving across the phone when it is installing.

Hope it works for you.
As with everything else on here, I'm not responsible if you damage your phone.

I dont think I left anything out but if you get to something that looks like I forgot to mention, ask and I'll probably remember.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27707563

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 18:22 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

-meni je jacina signala -87dBm i 12 asu(jel to loše?) a vrsta mobilne mreze mi pise umts

-a sad drugo pitanje koji nacin rada mreze koristite? meni je na gsm/wcdma(automatski),koja je razlika izmedu samo gsm i samo wcdma?

hvala unaprijed

signal ti je dobar,najbolji je koristiti automacki,mreža bira najbolji dostupan signal,razlika između gsm/wcdma je u brzini veze,dok je jedna najsporija,druga je najbrža.

GPRS: 56Kbit/s

EDGE: 236.8 kbit/s

UMTS: 384 kbit/s

HSDPA podržava brzine od 1.8, 3.6, 7.2 i 14.4 Mbit/s. 

HSDPA+, koja omogućava brzinu prjenosa podataka do 42 Mbit/s 

14 godina
spajder68 kaže...
Shaka111 kaže...

hvala unaprijed

signal ti je dobar,najbolji je koristiti automacki,mreža bira najbolji dostupan signal,razlika između gsm/wcdma je u brzini veze,dok je jedna najsporija,druga je najbrža.

GPRS: 56Kbit/s

EDGE: 236.8 kbit/s

UMTS: 384 kbit/s

HSDPA podržava brzine od 1.8, 3.6, 7.2 i 14.4 Mbit/s. 

HSDPA+, koja omogućava brzinu prjenosa podataka do 42 Mbit/s 

Kod mene je 107dBm i 3 asu, kako ja pak stojim sa vrijednošću, mreža isto UTMS {#} !?!?

ATJ Lučko
17 godina

97 dBm, 8 asu. Stavil na automatic gsm/wcdma

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Posto sam fan AOKP/AOSP romova, ali nemaju FM radio, HDMI out i stabilnu kameru, evo jedan brzi tut kako napraviti "Dual Boot".

1. Traba skinuti npr. jedan Samy i jedan AOSP rom (po zelji) i staviti ih na SD card.

2. Rom koj ce biti primarni, flesati na klasican nacin.

3. Treba flesati Siyah 1.7 rc1 kernel, jer je kernel taj koj odrađuje posao.

4. Uci u S-Tweaks i pod opcijom "dualboot" odabrati "reboot into 2ndRom utils".

5. Ulazite u prosireni recovery gdje odabirete "dual boot" opciju.

6. Pod "dual boot" opcijom odaberete "wipe 2ndRom data/cache" i "wipe 2ndRom dalvic/cache", te "format 2ndRom system"

7. Sad odaberemo "install zip to 2ndRom" i flesamo sekundarni rom po zelji.

8. Odabrati "fix 2ndRom permissions"

9. Flesati Jos jednom Siyah i to je to.

I za kraj, u S-Tweaks pod opcijom "dualboot" "reboot into 1stRom/reboot 2ndRom" mjenjajte ih kolko vas je volja bez straha da ce se ista desiti, a Siyah ostaje jedan i jedini kernel na oba dva roma.

Ako vec imate neki rom na mobu i hocete da taj bude sekundarni, evo orginalna tema, gdje se također opisuje i backup i update oba roma.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam pitanje. Frendu mi je danas došla obavjest da mu je dostupan "update" putem OTA na Jelly Bean.

Odgodio je "update" za šest sati, pošto nije bio u dostupnosti spojiti se na wi-fi.

Nakon šest sati pokušao je napraviti update ali mu javlja poruku da nije moguća nadogradnja softwarea jer da se aktualizacije isporučuju svim korisnicima istovremeno.

Pokušao je par puta ali svaki put ista poruka.

Kako sad on može napraviti "update" na službeni JB. Kojim postupkom?

Hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina

ima ko problem s random prestankom haptic feedbacka ? (nije na power saving)
i da , ona fora kad se po android version klika i pojavi jelly bean, vidjeh kod drugih da grahovi skacu a kod mene je samo taj jedan bez obzira kolko klikam po njemu :D
koristim stock rootanog engleza

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice