Narode opet cu ja...daj jel moze neko konkretno da mi objasni problem sa ovim punjenjem baterije ...dakle otkako koristim JB stock ili custom ne bitno je, punjenje telefona mi se drasticno povecalo sa tri sata na osam sati skoro.....
dakle isao sam wipw bat statis i sve zivo i moguce i neomguce ...i uvijek isto
jel zna neko mozda kako to da rijesim...znaci i na xda forum sam pitao na vise mjesta al tamo ljudi ili ne znaju da citaju ili daju postove namjerno samo da bi imali kao veci broj postova..i uvijek isti odgovor wipe bat stats bla bla bla
...
i zna mi se desi da mi ide unazad punjenje..recimo stoji 15% i ja ga stavim da puni i nakon sat vremena pise 13%
dal ga puniš preko računala ili preko punjača,ja kad sam stavio da se puni preko računala 4 sata i isto je tako bio na 15-16% poslije pogledam i na 10% je,na kompu sam onda ima spojeni prijenosni hard tako da je on vukao puno struje,pa se mob gotovo nije punio nego je radio na bateriju,kad na punjač punim uvjek se napuni za 2 sata
uvijek preko punjaca punim. nikad preko kompa...i naravno uvijek pogledam da bude AC a ne USB ...
pa ako si probao sve moguce i nemoguce i neide.... ujtro pravac servisa mozda ti se posreci pa dobijes novog ;-)

?!
jer puno ih nezna !!
Luc

je da šljaka .......