Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.023.966
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Da, pise VIP i sad sam probal t-mobile karticu i trazi kod. Mamu im hebem, ja sam kupil mob za kes bez broja, tak da u ponedjeljak budu me culi. Kak to ide, kaj mi samo daju kod? Da ne trebam unrootati bez veze prije nego ga odnesem?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
keenan kaže...

A koji ti je csc? I gdje si ga kupio? Meni sa SEE još nema update... 

Ja također imam csc: SEE ....te također još nema "updatea" :) tko čeka taj dočeka :)

17 godina

Jeli tko dobio službeni update JB na S3 koji je kupljen u Tele2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokios kaže...

Jeli tko dobio službeni update JB na S3 koji je kupljen u Tele2?

Službene "update" možeš redovito pratiti na ovome linku.

Za sada su iZašli samo update za vipnet te t-mobile

15 godina
neaktivan

evo još malo pražnjenja barerije,nekog umjerenog korištenja na UK-official firmwaru.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam prije par dana vratio mob na tvorničke postabvke i nisam dobio update na Jelly Bean. Hoću li ga dobiti? Mobizel je kupljen u T-Mobileu. I događa mi se često kad se spojim na Internet da mi pri spajanju piše network error, please chek your network no normalno se spoji. Zašto se javlja taj error?

Stjepan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Juce sam stavio UK Jelly Bean i zaboravio bekapovati stari ROM. Kako da vratim stari ROM?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Odi na Sammobile i skini firm koj si imal.

Zbog cega se pri paljenju moba (bootanju) poavljuje u gornjem lijevom kutu crveni usklicnik?

stock+root+siyah

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Zbog cega se pri paljenju moba (bootanju) poavljuje u gornjem lijevom kutu crveni usklicnik?

stock+root+siyah

Može biti više uzroka: nije dobro postavljen csc, problem s kernel image-om, problem s recoveryjem.

Probaj ponovo kernel flešat, ako ne pomogne probaj ponovno flešat cf root

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 21:39 (redrum781).
14 godina
protjeran

E, pa pojavi mi se slika od Siyaha na kratko i onda normalno S3 boot, pa animacija, Idem ga flesnuti opet.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako ti se normalno pali mobitel, bit će da nije do lošeg kernel imagea.
~
15 godina

je li moguce instalirati custom romove sa external kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

je li moguce instalirati custom romove sa external kartice?

Ako imas stock rom, samo sa externe i mozes. Flesanje sa interne ti dolazi tek sa custom recovery.

daniel
16 godina
neaktivan

Evo jedne gluposti..

U setingsima na about phone brzo klikajte na red gdje pise Android version pa vidite sta vam izbaci   :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
cassiopean kaže...

Evo jedne gluposti..

U setingsima na about phone brzo klikajte na red gdje pise Android version pa vidite sta vam izbaci   :)

To već unatrag neznam kolko verzija ima...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan

stara baza,al klikamo!!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ja sam do daljnjega na miru. Uspio sam si na wanama prišiljiti CM sučelje. Bolje od ovog nemože ni ne postoji! ;)

JB Domination se tema zove. Ovo je must!

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
spajder68 kaže...
robijan kaže...
spajder68 kaže...

izduši mi baterija na englezu..

Šta si ga dva dana u air modu držao, ili ga punio svakih 10 h.

Pa ni onda ne može izdržati, Sory ali mislim da ne pije vode.

Ako i je tako kako si uslikao koju to kombinaciju i čega imaš romova i kernela!

{#} i daj i onu sličicu gdje se vidi potrošnja s punjenjem!

Kada mi dan izdrži je hapy day....

kombinacija je štok kola,nikakvi avionski mod,nikakvo nadopunjavanje baterije,čisto umjereno korištenje bez igranja igrica,a koliko tebi izdrži tvoj problem,slike govore tisuču riječi.

Štok kola nije loša, samo i dalje ne vjerujem da se može postići takva potrošnja baterije tj. izdržljivost, pa koliko god se ti ljutio {#}.

Mislim da bi 90 % ljudi s ovog foruma potpisali s potrošnjom od cca. 30 h. i s normalnom ili umjerenim korištenjem:

• razgovora cca. 1,5-2 h.
  • ekran 2 -3 h.
  • wifi 3-4 h.

E sad ili sam lud ili zbunjen,ali očigledno da normalan nisam, i evo ovako dali može jedan test. I to ne radi pravice već čisto da vidimo stvarno usporedbe

potrošnje baterije kod korisnika:

Poštovani kolega spajder68 moram ti se izvinuti{#} pošto sam bio nevjerni Toma, ali da nisam ne bih došao do slijedečeg zaključka oko  potrošnje baterije.

Ipak moram dodati da sam namjerno poisključivao dobar dio apk. koje nisam nikada, te da miovdje još nepiše 3 sata više trajanja jer sam imao jučer u 18:oo FC na facu pa mi jenakon restarta moba poništen brojač trajanja baterije ali i  tada da imam ovih 23 h. mi je nevjerovatno. Jest da niti minute razgovora ali ja ih imam cca 2 h. u radne dane. Ujedno deep sleep je 84 % to je ok. Ali me sada brine ona prva slika za aktualizaciju. Rom je englez i rootan, pa s tim da tko god želi bateriju evo mu primjer. Osim akonema još kakva bolja kombinacija. Još jednom nadam se da spajder68 nema ljutnje za moju nevjeru !!!{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan

Vrijeme je da se oprostim sa svojim galaxy s3 16gb white, iako je to vjerojatno najbolji mob koji sam koristio, ovih dana dolazi nokia 920, a ja sam jedan od najvecih fanova te tvrtke, jednostavno nemogu taj mob propustiti..

Sada me zanima po kojoj cijeni da stavim mob na prodaju :

Mob je kupljen u Njemackoj negdje pocetkom 6 mjeseca (preordal sam ga, pa racunajte datum 1.6), garanciju ima vani u njemackoj (ali kako ja i moji zivimo na relaciji hrv-njem (znaci svaka 2 tjedna dodemo u hrvatsku), nebi smjelo biti nikakvog problema ukoliko se dogodi nekakav kvar. Tvornicki je otkljucan na sve mreze, trenutaco je gore custom jb, ali mogu vratiti na original ukoliko ce kupac to htjeti..Mobitel je u odlicnom stanju, jedino ima u desnom gornjem   kutu mobitela ogrebotinu na okviru (nekih 2-3 mm).S njim bi   dosla sva oprema :slusalice,kutija, racun, garancija, punjac te kao poklon bi dao 16gb micro sd karticu.

Jos sam naknadno kupio micro sd 64gb ali neznam koliko bih za nju trazio pa ako tko zna :)

Ja sam mislio staviti cijenu od 2650kn sa svom opremom + 16gb karticu, a ako bi se uzimalo sa 64gb onda neznam bas koju cijenu da stavim.

Sto vi mislite o cijeni, dali sam to dobro procijenio ili sam preskup, prejeftin ili nesto trece :D

Ako moze da mi pomognete s cijenom sto prije, jer sada sam jos u hrv pa bih ga ovdje htio prodati, a i nokia mi dolazi za koji dan pa moram imati novce za nju

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@robijan

isprika prihvačena,nema ljutnje,sve OK!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasto mi je samsung najbolji baterija mi izdrzi uz normalnu upitrebu i vise dana uz pozive alarm tu i tamo face i kamera

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:34 (razbijac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Treba mi jako dobra aplikacija:-) ..... kad te netko zove da ti blic blica ko lud vidio sam to na nekim telefonima, nasao sam flaslight call ima mozda netko bolju....?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MSN za koliko bi prodo usb kartivcu od 64gb i koji class je?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

stock+root+siyah

to je ono isto sto sam ja tebi rekao da dobijem nakon rotanja telefona... i mene interesuje zasto se to pojavljuje i koji je razlog tome

15 godina

taj crveni usklicnik je kao yellow triangle na S2,vjerojatno kao upozorenje da je uredaj rootan...tako nesto

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
razbijac kaže...

zasto mi je samsung najbolji baterija mi izdrzi uz normalnu upitrebu i vise dana uz pozive alarm tu i tamo face i kamera

Daj screen on :D

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan

Narode opet cu ja...daj jel moze neko konkretno da mi objasni problem sa ovim punjenjem baterije ...dakle otkako koristim JB stock ili custom ne bitno je, punjenje telefona mi se drasticno povecalo sa tri sata na osam sati skoro.....

dakle isao sam wipw bat statis i sve zivo i moguce i neomguce ...i uvijek isto

jel zna neko mozda kako to da rijesim...znaci i na xda forum sam pitao na vise mjesta al tamo ljudi ili ne znaju da citaju ili daju postove namjerno samo da bi imali kao veci broj postova..i uvijek isti odgovor wipe bat stats bla bla bla 

...

i zna mi se desi da mi ide unazad punjenje..recimo stoji 15% i ja ga stavim da puni i nakon sat vremena pise 13% 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

Narode opet cu ja...daj jel moze neko konkretno da mi objasni problem sa ovim punjenjem baterije ...dakle otkako koristim JB stock ili custom ne bitno je, punjenje telefona mi se drasticno povecalo sa tri sata na osam sati skoro.....

jel zna neko mozda kako to da rijesim...znaci i na xda forum sam pitao na vise mjesta al tamo ljudi ili ne znaju da citaju ili daju postove namjerno samo da bi imali kao veci broj postova..i uvijek isti odgovor wipe bat stats bla bla bla 

...

i zna mi se desi da mi ide unazad punjenje..recimo stoji 15% i ja ga stavim da puni i nakon sat vremena pise 13% 

dal ga puniš preko računala ili preko punjača,ja kad sam stavio da se puni preko računala 4 sata i isto je tako bio na 15-16% poslije pogledam i na 10% je,na kompu sam onda ima spojeni prijenosni hard tako da je on vukao puno struje,pa se mob gotovo nije punio nego je radio na bateriju,kad na punjač punim uvjek se napuni za 2 sata

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
14 godina
neaktivan
LGA775 kaže...
Delfinster kaže...

...

dal ga puniš preko računala ili preko punjača,ja kad sam stavio da se puni preko računala 4 sata i isto je tako bio na 15-16% poslije pogledam i na 10% je,na kompu sam onda ima spojeni prijenosni hard tako da je on vukao puno struje,pa se mob gotovo nije punio nego je radio na bateriju,kad na punjač punim uvjek se napuni za 2 sata

uvijek preko punjaca punim. nikad preko kompa...i naravno uvijek pogledam da bude AC a ne USB ...

14 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

MSN za koliko bi prodo usb kartivcu od 64gb i koji class je?

Cekam da mi netko procijeni njenu vrijednost, jer ja sam ju malo platil, pa bih htio dobiti barem koliko sam je platil, a marka ti je sandisk class 10

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice