Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.270
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Tonči kaže...

Ja sam na Vipu i nemam tih problema. 4.0.4 imam.

Također. Sve je za čistu 5-icu zasad.

Najzanimljivije mi je zapravo kad čitam review-ove app-ova i svi se redovno nešto žale da im ne radi ovo ili ono kako treba na njihovom ABC mobitelu. Instaliram app i... Radi. To se zove dobar UX, stvarno se nema što prigovoriti.

BTW, da se razumijemo - do SGS3 visio sam na WM6.5 jer ništa do tada nisam smatrao pretjerano zanimljivim... Ali na neke stvari na ovom mobitelu čovjek stvarno tu i tamo ispusti *zakooon* zvuk. Npr. ovo čudo se bez ikakvog problema out-of-box povezalo sa svom elektronikom koju imam u stanu (od koje skoro pa ništa nije Samsungovo) - instant "kapa dolje".

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 22:48 (vlad0).
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Probaj mark as unread i onda procitaj ponovo

Ne mogu sms poruku "mark us unread", mail da ali ovo ne !

Galaxy S III
15 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...

Ja sam kod sebe uninstall i sve 5. Možda mi zato baterija i drži toliko dugo. A to nema nikakav utjecaj na mobitel osim što ti neće trošiti, a usput bateriju poboljšava 100%.

nazalost nemogu ni izbrisati ni zaustaviti..... stisnem force stop ali cim pokrenem internet automatski se pokrece ta sugava app....

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 8:37 (tommek10).
17 godina
tommek10 kaže...
Tony.Soprano kaže...

Ja sam kod sebe uninstall i sve 5. Možda mi zato baterija i drži toliko dugo. A to nema nikakav utjecaj na mobitel osim što ti neće trošiti, a usput bateriju poboljšava 100%.

nazalost nemogu ni izbrisati ni zaustaviti..... stisnem force stop ali cim pokrenem internet automatski se pokrece ta sugava app....

Ne kužim kaj te je*e: meni ta aplikacija ne smeta, a i ne troši puno prometa (vidi ss-ove). Ne sinkroniziram nikaj sa samsungom, niti imenik, niti kalendar niti bilješke.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

Imam jedno pitanje. Pošto neću imati nekoliko dana pristup wi-fi internetu ( imam t-mobile na bonove)  zanime me dali se isplati napraviti ona opcija za 20kn/mj. 200 mb internet prometa?

Ugl. mi je to samo za facebook i to je to. te koje aplikacije bih trebao poisključivati ili šta već da mi ne troše te megabajte?

Molim vas da mi objasnite hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tebi baš malo troši, meni bi pocuclala masu, znači sredili su je malo...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

A sve troši, danas nema ni u babe... {#}

Tony Soprano tonny.sopranno@yahoo.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
tommek10 kaže...
Tony.Soprano kaže...

Ne kužim kaj te je*e: meni ta aplikacija ne smeta, a i ne troši puno prometa (vidi ss-ove). Ne sinkroniziram nikaj sa samsungom, niti imenik, niti kalendar niti bilješke.

Je*e me to sto mobitel u dva dana pocuca 250mb. fejs nekih 80mb, internet pretrazivac isto tako otprilike. A nisam bio na netu sveukupno vise od sat vremena. Malo fejs odem i tu na forum. imao sam godinu i nesto s2 nije ni upla toliko cucao. Kad dodjem doma napravim ss. 

17 godina
tommek10 kaže...
redrum781 kaže...
tommek10 kaže...
Tony.Soprano kaže...

Je*e me to sto mobitel u dva dana pocuca 250mb. fejs nekih 80mb, internet pretrazivac isto tako otprilike. A nisam bio na netu sveukupno vise od sat vremena. Malo fejs odem i tu na forum. imao sam godinu i nesto s2 nije ni upla toliko cucao. Kad dodjem doma napravim ss. 

Vidi sinkronizaciju samsung accounta, kak izgleda. Moja u ss

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 12:01 (redrum781).
14 godina
neaktivan

Evo i macak dobio svoje odjelo :))) za 100kn uzeo i masku i foliju ako kome treba http://www.smartoprema.hr/ inace su u zg isto tako salju postom sve pohvale 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iskljucio sam sinkronizaciju facebooka, whatsuppa, gmail-a, i otisao sam u aplikacije i pronasao samsungov racun pa sam i njega iskljucio. Neide mi uglavu da pise za fejs od 1.10 do danas 180mb a u tih deset dana koristen je mobilni internet svega 3 dana i sve skupa kad se zbroji 1h max. nikakvi filmovi youtube nista... pod gmailom mi je bilo sve ukljuceno di je tebi iskljuceno... jel moguce da je do tog ??

14 godina
razbijac kaže...

Evo i macak dobio svoje odjelo :))) za 100kn uzeo i masku i foliju ako kome treba http://www.smartoprema.hr/ inace su u zg isto tako salju postom sve pohvale 

Erm, ja sam si takvu identičnu uzeo preko njuškala za 29 kn...

15 godina

Aktivirao sam mobilni internet 200mb/mj dana. Zanima me što trebam poisključivati da mi se ti mb ne troše bezveze pošto samo želim te mb trošiti na fb. te da mi podatkovni promet ide samo na facebook. hvala vam :)

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

iskljucio sam sinkronizaciju facebooka, whatsuppa, gmail-a, i otisao sam u aplikacije i pronasao samsungov racun pa sam i njega iskljucio. Neide mi uglavu da pise za fejs od 1.10 do danas 180mb a u tih deset dana koristen je mobilni internet svega 3 dana i sve skupa kad se zbroji 1h max. nikakvi filmovi youtube nista... pod gmailom mi je bilo sve ukljuceno di je tebi iskljuceno... jel moguce da je do tog ??

Pa pošalji upit operateru koliko si doista potrošio interneta? Ako si pretplatnik (oprosti ako si gore već naveo) pošalji SMS i dobiti ćeš povratnu informaciju. Meni na S2 je sa stock firmwareom isto znao previše pokazivati potrošnju interneta, dok bi mi VIP poslao "točne" podatke. Iskušaj 3G watchdog ili tako nešto

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
tommek10 kaže...

Pa pošalji upit operateru koliko si doista potrošio interneta? Ako si pretplatnik (oprosti ako si gore već naveo) pošalji SMS i dobiti ćeš povratnu informaciju. Meni na S2 je sa stock firmwareom isto znao previše pokazivati potrošnju interneta, dok bi mi VIP poslao "točne" podatke. Iskušaj 3G watchdog ili tako nešto

ma poslao sam poruku i podatci se podudaraju. da iskljucim sinkronizaciju u notifikacijskom baru? 

14 godina
tommek10 kaže...

Slažem se, imao sam S2 prije S3 i znatno manje prometa je trošio.

Why so serious?
14 godina
neaktivan

što se tiče interneta i trošenja prometa,bila je tu u app dana jedna aplikacija Onavo count,skinuo sam ju i da se u njoj odrediti data plan i točno prati trošenje prometa...još ima i aplikacija Onavo extend s njom se stvarno može uštediti promet kad takvim nepotrebni servisima uskraćuje povezivanje na internet,tako sam s 500 mb prometa na moru gledao na youtube po 5-6 videa skoro svaki dan,skidao još neke aplikacije i naravno ubičajeno na FB i internet,za cijeli mjesec mi je došlo tih 500 mb,još mi je i nešto ostalo na kraju jer imam surf paket na vipu pa traje samo 30 dana.

I što je još najbolje obje aplikacije su besplatne,toplo preporučam

{#}

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nesto radite krivo ocito, jer kod mene trenutno 150MB potrosnja (od 1GB), a skoro sam na pola mjeseca. Internet mi je uvijek upaljen. Imam google sync, Samsung sync sam ugasio, Twitter radi, weather mi je na sat vremena refresh itd... Znaci normalno koristenje neta i synca. Jeste li pogledali sto vam trosi najvise prometa?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:53 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Nesto radite krivo ocito, jer kod mene trenutno 150MB potrosnja (od 1GB), a skoro sam na pola mjeseca. Internet mi je uvijek upaljen. Imam google sync, Samsung sync sam ugasio, Twitter radi, weather mi je na sat vremena refresh itd... Znaci normalno koristenje neta i synca. Jeste li pogledali sto vam trosi najvise prometa?

A nemogu nigdje dokuciti sto trosi najvise. za nekoliko dana fejs mi je pojeo 150mb sto mi nepojmivo... pretrazivac isto cca 150mb nista negledam samo na minutu dvije se spojim pogledam novosti i gasim. Evo sad sam testirao spojin se odem na fejs na minutu pogledam novosti ode 7mb guta vise nego komp mi. sranje je jer nemam flat vec 500mb na revoluciji na preplati. s galaxy s2 nikad nisam ni prelazio 300mb a sad za par dana sam vec na 300mb. jos ce odletit u zid pa vise nece gutat :-)

16 godina
neaktivan

A nemogu nigdje dokuciti sto trosi najvise. za nekoliko dana fejs mi je pojeo 150mb sto mi nepojmivo... pretrazivac isto cca 150mb nista negledam samo na minutu dvije se spojim pogledam novosti i gasim. Evo sad sam testirao spojin se odem na fejs na minutu pogledam novosti ode 7mb guta vise nego komp mi. sranje je jer nemam flat vec 500mb na revoluciji na preplati. s galaxy s2 nikad nisam ni prelazio 300mb a sad za par dana sam vec na 300mb. jos ce odletit u zid pa vise nece gutat :-)

Ja sam bio na putu par dana i stalno sam visio na netu cak sam i muziku skido i potrosio sam 260mb.
Meni nakon cca 150mb smanje bzinu iz t-coma, a u preplati stoji 1gb. Zvao sam sluzbu i kazu da neznaju -.- je se nekom isto to dogada? 

15 godina
LGA775 kaže...

što se tiče interneta i trošenja prometa,bila je tu u app dana jedna aplikacija Onavo count,skinuo sam ju i da se u njoj odrediti data plan i točno prati trošenje prometa...još ima i aplikacija Onavo extend s njom se stvarno može uštediti promet kad takvim nepotrebni servisima uskraćuje povezivanje na internet,tako sam s 500 mb prometa na moru gledao na youtube po 5-6 videa skoro svaki dan,skidao još neke aplikacije i naravno ubičajeno na FB i internet,za cijeli mjesec mi je došlo tih 500 mb,još mi je i nešto ostalo na kraju jer imam surf paket na vipu pa traje samo 30 dana.

{#}

Možete li mi podrobnije objasniti kako se ONAVO EXTEDND koristi? Instalirao sam ga i šta sada ? Uključio sam "mobilne podatke 3g" i piše mi "data saving is on" inače stavio sam 200 mb za 20 kn na mj preko t-mobile bonovi. To bi koristo sam za fb. dal treba šta dodatno napraviti ili ?

15 godina
neaktivan

Ljudi moji ja ne mogu vjerovat da se vi zamarate s mb,koliko je potrosnja i jos vam t-com smanji brzinu nakon 1g. Sta sam ja jedini na bon bonu?? Pa ja na bon bonu kupim bon od 80i 20kn sveukpno 100kn i za to dobim 2g interneta 400min sa svima i 600min unutar mreze i jos mi ostane 10kn kusura. Sms ne koristim jer vecina mojih ima whatsapp itd. Koliko god se trudio ne mogu potrosit 2g. Stalno je upaljen i mjesecno potrosim oko 1.4gigabajta...signal odlican mislim da je od t-com mreza.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fredy26 kaže...

Ljudi moji ja ne mogu vjerovat da se vi zamarate s mb,koliko je potrosnja i jos vam t-com smanji brzinu nakon 1g. Sta sam ja jedini na bon bonu?? Pa ja na bon bonu kupim bon od 80i 20kn sveukpno 100kn i za to dobim 2g interneta 400min sa svima i 600min unutar mreze i jos mi ostane 10kn kusura. Sms ne koristim jer vecina mojih ima whatsapp itd. Koliko god se trudio ne mogu potrosit 2g. Stalno je upaljen i mjesecno potrosim oko 1.4gigabajta...signal odlican mislim da je od t-com mreza.

Mislim se u vezi tog bonbona kazu da su najbolji i najeftiniji radis tarife jos kako tebi odgovara.

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
LGA775 kaže...

{#}

Možete li mi podrobnije objasniti kako se ONAVO EXTEDND koristi? Instalirao sam ga i šta sada ? Uključio sam "mobilne podatke 3g" i piše mi "data saving is on" inače stavio sam 200 mb za 20 kn na mj preko t-mobile bonovi. To bi koristo sam za fb. dal treba šta dodatno napraviti ili ?

netrebate ništa dodatno napraviti,to je to

jedino ako hoćete si možete otvoriti app i vidite kolko ste uštedjeli na pojedinim aplikacijama(slika dolje)

15 godina
neaktivan

meni je kljuc naslikan u gornjem lijevom kutu. kad kliknem na aplikaciju pise mi data savig is on. ali nemogu naci kao i ti to. imam neke nestvarne brojeve a maloprije instalirao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

meni je kljuc naslikan u gornjem lijevom kutu. kad kliknem na aplikaciju pise mi data savig is on. ali nemogu naci kao i ti to. imam neke nestvarne brojeve a maloprije instalirao

to se pokrene s home screena,ne na notifications,na notifications ti prikazuje koliko si bajtova primio/poslao

15 godina
neaktivan
LGA775 kaže...
tommek10 kaže...

to se pokrene s home screena,ne na notifications,na notifications ti prikazuje koliko si bajtova primio/poslao

ma kuzim di se pokrene. ali kad pokrenem pise mi looking for your savings.... vjerojatno kad govno nesto uspara ce napisati :-)

17 godina

Da ti nemaš slučajno upaljeno spremanje podataka o aplikacijama na googleu? Pokreni sigurnosnu kopiju? Vidi ss

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 20:25 (redrum781).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Da ti nemaš slučajno upaljeno spremanje podataka o aplikacijama na googleu? Pokreni sigurnosnu kopiju? Vidi ss

imam... sto to znaci :-)

14 godina
neaktivan

kako se zove ona aplikacija na webu od samsunga kad izgubis mobitel da ga mozes zakljucat i stavit da svira,a da se ne moze zvuk iskljuciti na mobu ? jel to tko koristi i jel je upotrebljivo to...i jel se sta placa*?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice