Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.004.922
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Luc989 kaže...
Delfinster kaže...
PraskaviRepan kaže...
zvonac kaže...
iceman89iceman kaže...
Ja sam se isto vratio na stock ics...JB mi nije stabilan i dovoljno brz kao ICS.
SuperSU mi se rusi prilikom pokretanja neke aplikacije sto zahtjeva root...kako to rjesiti?
Rootao sam ga preko CF 6.4

Nikak, čekaj da izbace noviju verziju SuperSU, nisi jedini s tim problemom, ima nas dosta....

Jel se rusi samo na JBu ili i na ICSu?

na ICS ja bar nemam nikakvih problema sa istim radi savrseno 

Ima nas kojima se SuperSU ruši i na ICS-u

zato sam i napisao da ja bar nemam problema.... :D 

18 godina
neaktivan

A Superuser (od ChainsDD-a) vam radi bez problema?

0 0 hvala 0
14 godina
PraskaviRepan kaže...

Moj SuperSU od Chainfire-a se ruši :P

Luc
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 12:50 (Luc989).
15 godina
Meni se rusio na stock ICS-u, pa na JB takodjer i sada sam opet na ICS-u i opet se rusi...
14 godina
protjeran
PraskaviRepan kaže...

Pa ni nema drugi nego od CF-a.

A tebi Delfinster, tebi se ne rusi? Na kojem si romu sad i koj si CF Root stavljo? Od kad imam S3 svaki mi se rusi i na ocjenama svi pljuju SU na Playu, al oni nista???

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
PraskaviRepan kaže...

A tebi Delfinster, tebi se ne rusi? Na kojem si romu sad i koj si CF Root stavljo? Od kad imam S3 svaki mi se rusi i na ocjenama svi pljuju SU na Playu, al oni nista???

ne imam stock ICS sa SuperSU v 0.96..i radi bez ikakvi problema 

Cf - CWM - 1.5

CWM Manager v3.60

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 16:11 (Delfinster).
16 godina
neaktivan

Je moze neko gledat fimove online? Ako moze neka kaze kako :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 17:27 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
18 godina
bobofloki2 kaže...

Na youtube-u?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
18 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Kako nema?

Superuser vs SuperSU

Zato vas i pitam jel ste probali drugu root metodu sa Superuser-om?

14 godina
protjeran

Ma ja sam isprobal i ta dva i elite i fixeve i na kraju nista. Jedino gde je sve ok to je Skank AOKG JB, al posto mi ne podrzava Siyah, bay, bay.

Ak hoces, posaljem ti na mail taj SU koj mi je radil.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:53 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam s3 od ponedeljka i to je ujedno moj prvi android/smartphone telefon.

zanima me prvenstveno jedna stvar. danas mi se izgubila mobilna mreža tj. ikona za mrežu u taskbaru. probo sam sve opcije, mobile data opcija uopce nije funkcionirala.
ugasio sam telefon i opet ništa, nakon toga iz settingsa hard reset i opet nista. tek kad sam napravio sistemski reset (sa 3 tipke) dobio sam nazat ikonu.
izgubio sam sve aplikacije i slike iako to nije neki problem jel telefon imam 4 dana.

e sad, za ubuduce, zanima me kako je najlakse i najefikasnije radi backup multimedije i aplikacija?

i jel normalno da se takve stvari desavaju s vremena na vrijeme?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:54 (butkoS3).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma ja sam isprobal i ta dva i elite i fixeve i na kraju nista. Jedino gde je sve ok to je Skank AOKG JB, al posto mi ne podrzava Siyah, bay, bay.

Ak hoces, posaljem ti na mail taj SU koj mi je radil.

Pa kako onda koristis aplikacije koje zahtjevaju root access ako ti se SU rusi?

14 godina
protjeran

Kad god uđem u app koj treba root, nakon ulaska se SU pokrene, ocita app, zaustavi se na 5-6 sekundi i onda radim s appom kaj hocu. Nije SU ukljucen stalno, nego kad pokrenes app. Ma sranje, samo zivicira!!!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
segregator kaže...
bobofloki2 kaže...

Na youtube-u?

Ne na yt-u nego na internet str npr filmovin

18 godina

neki ne rade jer ne podrzavaju nas IP jedino ... ako ima kakav hack app. sa black marketa za ICS brijem da ih je bilo prijeza starije verzije androida ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
butkoS3 kaže...

Pozdrav,

imam s3 od ponedeljka i to je ujedno moj prvi android/smartphone telefon.

zanima me prvenstveno jedna stvar. danas mi se izgubila mobilna mreža tj. ikona za mrežu u taskbaru. probo sam sve opcije, mobile data opcija uopce nije funkcionirala.
ugasio sam telefon i opet ništa, nakon toga iz settingsa hard reset i opet nista. tek kad sam napravio sistemski reset (sa 3 tipke) dobio sam nazat ikonu.
izgubio sam sve aplikacije i slike iako to nije neki problem jel telefon imam 4 dana.

e sad, za ubuduce, zanima me kako je najlakse i najefikasnije radi backup multimedije i aplikacija?

i jel normalno da se takve stvari desavaju s vremena na vrijeme?

ako imaš VIP nije ti se ništa izgubilo, danas su imali problema sa data prometom koji nije radio večinu dana, i normalno na mobu ne vidiš ikonicu za data promet.... ubuduče ne paničari, za zvrcnut korisničku službu ti treba minuta, a resetiranjem i brisanjem potrošiš puno više vremena i zezancije ako nema potrebe za to ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 22:44 (jonyb).
14 godina
neaktivan

Jel istina da se mobitel ne koristi dok se mobitel puni, da mu ta radnja skracuje bateriju 

1 0 hvala 0
15 godina
razbijac kaže...

Jel istina da se mobitel ne koristi dok se mobitel puni, da mu ta radnja skracuje bateriju 

Kao i sve litj-ionske baterije, tako i u S3.

Upravo to.
Ali, ne doslovno shvatiti osim u prvih 4-8 punjenja/pražnjenja.
Poslije možeš, ali ne doslovno shvatiti da ga spojiš svaki dan na punjač i igraš se cijeli dan na njemu.

To će prije ili kasnije uništiti bateriju u vidu da će izgubiti kapacitet. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi danas dobivam mob., već sam se uključivao u temu ali me sada zanimaju konkretnije stvari i imam pitanja, pa ako netko ima malo volje i dobrih savjeta. Znam da vas ima jer većinu sam sretao na S II a sve nove koji su ovdje pozdravljam {#}  još jednom i imam samo to za reći da svi koje poznajem s S II su prava ekipa{#}što ja ne mogu reći da sam i ja za njih to bio {#} ali idemo dalje :

• ništa ne dirati i čekati službeni JB
  • rootati ili ne i ako ga rootam dali ču izgubiti mogučnost updata na OTA ili Kiesom ( pitam jer sam na II izgubio tu mogučnost s GB na ICS)
  • ako da postupak dali siyahom preko odina ili ima drugi način
  • rom na s II mi je wanam bio br. 1- dali ima šta bolje za s III i ako ga netko koristi kakva su iskustva i koja kombinacija kernela i koji rom

To je najosnovnije što me zanima, možda je već bilo sličnih pitanja ali ponavljanje je majka znanja pa SORY na istome !

A ako netko ima šta za dodati slobodno sve kritike primam jer učim iz njih, ali volim ih i napisati !!!!!!!!!{#}

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
segregator kaže...
bobofloki2 kaže...

Na youtube-u?

Ne na yt-u nego na internet str npr filmovin

xbmc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1813089 i http://www.xbmchub.com/blog/

16 godina
neaktivan

vido sam u jednom od prijasnih postova da je neko rekao da se moze prebacit na drugu net mrezu ako je ukljucen roaming Ja probam i pise mi da nemogu zbog sim kartice sad me zanima ako se moze. Jer trenutno san na putu i samo edge je nema wlana u selu t-com mi je smanjio brzinu nakon 160mb a u pretplati pise da nakon 1gb -.-

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel ima ko od vas problem stavljanja V6 superchargera na Siyahu???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Želio bih vam kazati da je izašao novi update za Samsung Kies.

Poveznica jehttp://www.samsung.com/hr/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Osobno mi se izuzetno sviđa  novo sučelje, te niz novih mogućnosti {#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel netko nabavio u nas HDMI-USB konektor?

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Želio bih vam kazati da je izašao novi update za Samsung Kies.

Poveznica jehttp://www.samsung.com/hr/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Osobno mi se izuzetno sviđa  novo sučelje, te niz novih mogućnosti {#}

i ja sam napravio update.... takodjer mogu reci da mi se sviđa :-)

15 godina

Imam jedno pitanje. Nisam do sada bio korisnik androida, osim na htc flyeru na kratko (mjesec dana).  Trenutno sam u dilemi između galaxy s3 i novog note2, al mi se ne sviđa ovaj njihov touchwiz. Zanima me jel moguče staviti na samsung android uređaje stock ics/jb(kad bude official) rom bez da se gubi garancija na uređaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže...

Imam jedno pitanje. Nisam do sada bio korisnik androida, osim na htc flyeru na kratko (mjesec dana).  Trenutno sam u dilemi između galaxy s3 i novog note2, al mi se ne sviđa ovaj njihov touchwiz. Zanima me jel moguče staviti na samsung android uređaje stock ics/jb(kad bude official) rom bez da se gubi garancija na uređaj?

Svakim "mjenjamnjem" roma gubiš garanciju, osim ako update ne dobiješ preko OTA ili kiesa

18 godina
Tonči kaže...

Jel netko nabavio u nas HDMI-USB konektor?

Meh

15 godina
neaktivan

nekon 15-ak dana koristenja mogu reci da me telefon iznenadio u svim pogledima. Pošto sam prije s3 imao s2 nekih godinu i nešto navesti cu par usporedbi. Baterija je daleko bolja kod S3, traje dva dana bez greske uz neko normalno koristenje (3 sata razgovora, 3 sata zaslona, wifi nom stop upaljen, mobilni podatci upaljeni tu i tamo po potrebi...). Pri koristenju s S2 bilo je potrebno (gotovo nuzno nakon prelaska s gingerbread-a na ICS) mjenjati romove i kernele da se nadje dobitna kombinacija sto se tiče baterije a i estetike samog roma. Na S3 po meni nema potrebe za flashanje drugih romova i kernela jer sve radi super brzo i sve lijepo izgleda. Takodjer trebalo bi spomenuti grijanje S2 se dosta grijao (pogotovo kad su ukljuceni mobilni podatci) dok kod S3 takvih problema nema.

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice