Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.004.720
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Izgleda da su pak nekaj zmrdali sa JB, pa je trenutno na čekanju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

nigdje frend mi je tak javio nije ni on mogao vjerovat . mobitel je otkljucan iz vip-a  ;/

14 godina
neaktivan

Evo ja isto imam iz T-mobilea unlockani I9300XXLH1 i još ništa od update-a -.-

18 godina
neaktivan

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=VIP&os=1&type=1#firmware

Pri dnu stranice ima za skinuti VIP-ov 4.1.1 OTA update, jel se moze to samo flesnut preko odina? Jel je to uopce official verzija?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde da se malo oladimo od verzija oficijal ili ne i OTA update :D  ....salim se 

Dakle jedno pitanje .....ili dva 

Telefon sam stavio da se puni oko pet sati ako se dobro sjecam a sad je skoro pola dva i jos uvijek se nije napunio pise da je na 99%,,,a zasto nemam pojma, do sada je radio bez problema to jeste punio....sinoc sam stavio Omega 27.1 verziju roma ..i sad ne znam jel to do njega ili ne i jel imao jos neko slicnih problema   

Drugo pitanje

Vec sam nekoliko puta spomenuo al niko mi nije odgovorio kako treba.....dakle imam karticu od 32 GB samsungova original kupljena u Engleskoj class 10 ...

Problem sve sto mi je na njoj ne vidi se u app u istom romu..al mi je isto tako bilo i na stock JB oficijalnom...dakle na kartici imam 10 videa i kad ujdes kroz my files sve je ok vidi i sve...medjutim ako idem  preko Video playera ne vidi niti jedan video koji je na kartici isto tako i sa muzikom.....kad udjem u aridroid isto tako mi ne vidi external sdcard sto je prije uvijek vidio ........

DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI.....Hvala ......................

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

1. to ti je normalno da puni do 99%, to je neka vrsta zastite, a ak te smeta odi u data/system i obrisi batterystats.bin, pa ce ti onda 100%

2. probaj drugu mem.card da iskljucis gresku na ovoj

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

1. to ti je normalno da puni do 99%, to je neka vrsta zastite, a ak te smeta odi u data/system i obrisi batterystats.bin, pa ce ti onda 100%

2. probaj drugu mem.card da iskljucis gresku na ovoj

ma nije problem uopste u tome sto pise nego sto puni skoro osam sati ...sto je jako cudnooooooo a inace je punio tri sata i to tacno tri sata.....

i kartica sigrno radi jer na ICS nemam nikakvih problema....samo na JB kad je ...........................

14 godina
protjeran

Omegu sam imal ravno 2 dana (jer je Mitch rekel da nema problema s njom, aha...) tak da ti preporucam neki drugi rom. Stavi criscelo, pa isti je ko stock, pa probaj.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeli tko orobao se igrati s koristenjem podataka. Pokusavamnariktati da mi mjeri od 1 listopada do 31. Al neide nikako promjenim ciklus ali bude 1 rujna. Oni limiti svi rade normalno samo ti ciklusi nikako a na s2 to uredno islo bez problema.
16 godina
neaktivan

kad upalis data promet trebalo bi ti se pojavit nakon nekog vremena ovo na slici....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 9:33 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

kad upalis data promet trebalo bi ti se pojavit nakon nekog vremena ovo na slici....

hvala :-) .... greska je bila sto nisam upalio data promet bio sam preko wifi-a spojen, mozak mi jos nije postigao radnu temperaturu rano ujtro ;-)

15 godina
spajder68 kaže...
Gale92 kaže...
Tonči kaže...

Koliko vidim, većina ga nije dobila. Zar ne?

kolko sam imo prilike "pratiti" po forumima dobili su ga samo korisnici čiji je software I9300XXBLH1 :(

ma dobili su oni K.....sve je to čula,rekla,kazala.

Kazao sam da su KORISNICI I9300XXBLH1 dobili update , dok korisnici I9300XXLH1 (među njima sam i ja ) nisu dobili {#}

18 godina
Gale92 kaže...
spajder68 kaže...
Gale92 kaže...
Tonči kaže...

Koliko vidim, većina ga nije dobila. Zar ne?

kolko sam imo prilike "pratiti" po forumima dobili su ga samo korisnici čiji je software I9300XXBLH1 :(

ma dobili su oni K.....sve je to čula,rekla,kazala.

Kazao sam da su KORISNICI I9300XXBLH1 dobili update , dok korisnici I9300XXLH1 (među njima sam i ja ) nisu dobili {#}

XXLH1 je kernel za ROM XXBLH1?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Nop. Izgleda da je

Svaka verzija ROM-a ima svoj kernel, znaci XXLH1 ima XXLH1, XXBLH1 ima XXBLH1...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 12:08 (Mitsuoka).
17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Nop. 

Svaka verzija ROM-a ima svoj kernel, znaci XXLH1 ima XXLH1, XXBLH1 ima XXBLH1...

Nisam siguran da svaki ROM ima svoju modifikaciju kernela. Nema potrebe za tim. Mislim da je kernel jedinstven za brend, tip uređaja i inačicu sustava eventualno. Ne vjerujem da u Vipu, T-Mobileu i Tele 2 modificiraju kernel Androida za svoje potrebe niti mislim da imaju zašto. Koliko sam čačkao po HTC-ima, kernel je uvijek bio isti među ROM-ovima.

16 godina
neaktivan

A evo sad gledam po SS-ovima i vidim da se razlikuju nazivi ROM-a i kernela (Približno su slični), ali stalno se vrte isti nazivi kernela za isti ROM. Kad se promijeni ROM, drugi je naziv kernela. Ona moja prethodna tvrdnja ispada kriva (drugi dio), ali zaista izgleda da svaki ROM ima svoju verziju kernela.

Sad ne znam po kojem uzorku, ali XXBLH1 je u kombinaciji sa XXLH1. Ugl, operateri ne mijenjaju kernele, ali zato imaju druge verzije ROM-ova, tako da imaju i drugi kernel.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Omegu sam imal ravno 2 dana (jer je Mitch rekel da nema problema s njom, aha...) tak da ti preporucam neki drugi rom. Stavi criscelo, pa isti je ko stock, pa probaj.

ok imao si je dva dana i jel ti pravio isti problem kao sto sam ja gore naveo to jeste da ti se punila baterija skoro osam i nesto sati i da ti nije vidio karticu kao i kod mene...sad sam trenutno se vratio na ICS koji stvarno radi savrseno dok god oni to ne ispeglaju kako treba....dosadilo mi je vise stalno da ganjam greske i kako da ih ispravim....kad imam nesto sto radi sasvim savrseno ....

14 godina
protjeran

Nije 8 sati, al je 2-2,5 sata, dok inace napuni za manje od sat vremena. Za karticu ne znam, jer nisam gledal, al nije htel otvarati niti jedan video sa portala i jos 2-3 sitnice.

Jucer napravio update na Criscelo i za sad sve radi bez greske.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije 8 sati, al je 2-2,5 sata, dok inace napuni za manje od sat vremena. Za karticu ne znam, jer nisam gledal, al nije htel otvarati niti jedan video sa portala i jos 2-3 sitnice.

Jucer napravio update na Criscelo i za sad sve radi bez greske.

criscelo v14 i nema problema  sa karticom ....sve odma prepozna ????  i jesi isao i na kitchen i dodavao nesto ili samo cisti criscelo ???

jel mi mozes tacno reci sta si sve instalirao na isti da znam ...pa da uporedimo mozes i na pm poslati ako nije problem...da  ne bi opet doslo do nekog problema ..i vidim na xda da spominju neki sms bug ??? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 16:20 (Delfinster).
18 godina
neaktivan

Koristi li netko WanamLite (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866)? Kakvi su vam utisci?

0 0 hvala 0
16 godina
PraskaviRepan kaže...

Koristi li netko WanamLite (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866)? Kakvi su vam utisci?

Ja koristim, i sve je odlično. Nikakve zamjerke. Preporučam!

šumski put je bio ravan.
15 godina

Evo dojmova sa GSMArena stranicre, i kako kažu na samom kraju, iznimno su zadovoljni {#} {#} !!!!

LINK;http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_jelly_bean-review-823p5.php

Sada, koji je to SGS III dobio JB, progruntajte sami {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo neki tip sa identičnim softverom ko i ja (I9300XXLH1) dobio OTA update na 4.1.1 i to prije 6 dana a ja 0 bodova -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 21:43 (rbalic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
U Hrvatskoj nadogradnje neće biti OTA, nego samo putem Kiesa.
Troll level: sensei
14 godina
protjeran

Ne znam zakaj ste svi takvi gotovani? Kaje tak tesko lupiti firm prek Odina i bok?!

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

dali mi moze neko preporuciti neki tutorial kako instalirati jelly bean preko odin-a, ali da 100% radi. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Xboxn00b kaže...

dali mi moze neko preporuciti neki tutorial kako instalirati jelly bean preko odin-a, ali da 100% radi. Hvala

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/22/upute-root-galaxy-s2-ics-tmobile-vipnet/

Sve je isto, samo umjesto root fajla stavis JB firmware. I prije napravi factory reset.

daniel
15 godina
PraskaviRepan kaže...

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=VIP&os=1&type=1#firmware

Pri dnu stranice ima za skinuti VIP-ov 4.1.1 OTA update, jel se moze to samo flesnut preko odina? Jel je to uopce official verzija?

dok klikneš na firmware, piše ti unutra da je to ustvari 4.0.4 verzija :)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
18 godina
Xboxn00b kaže...

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/22/upute-root-galaxy-s2-ics-tmobile-vipnet/

Sve je isto, samo umjesto root fajla stavis JB firmware. I prije napravi factory reset.

nemora FR radit ako ide sa off 4.04 roma

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 22:43 (4mal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice