Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.003.567
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

Polako, bit će updejta JB za sve, kud ste navalili{#}

Pa hoće ljudi i to obaviti pa da idemo dalje

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

dakle, ajde sad meni ko totalnom noobu lijepo recite dok flasham rom backup čega i restore čega radim u TB??

14 godina
protjeran

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Evo ti tut, pa prvo rootaj mob. Onda uđes u CWM sa vol up+home+off kombinacijom tipaka i napravis "nandroid backup".

Onda skines sa samfiemware.com JB firmware i isti postupak ko i za root, samo umjesto CF root fajla, stavis JB rom i to ti je to.

Za detalje prolistaj 4-5 strana unatrag, il pitaj na PP.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Mislim da mu nije trebalo to sve. Izričito je pitao potpuno drugo pitanje.

@mister11

Za backup aplikacija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 18:44 (Mitsuoka).
14 godina
protjeran

Sad vidim da je napiso "dok", a ne "ak". Hebem ti prasinu i sve...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel se moze nabaviti crni ili u nekoj drugoj bojia da nisu bijela i plava u nas?i ako ne sada,kada je za ocekivati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
I9300XXDLIBI  jel ko probao ? 
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonček kaže...

jel se moze nabaviti crni ili u nekoj drugoj bojia da nisu bijela i plava u nas?i ako ne sada,kada je za ocekivati?

citao sam tu po forumu da treba izaci crni model samo da ce biti malo jači.... 2gb rama i 64gb memorije tako da ce mu i cijena vjerojatno biti paprenija. Meni je plavi preljep preko slika mi i nije bio nesto al uzivo je fenemenalan. Specificna je boja stvarno i super izgleda. Po meni daleko lijepši od bijelog ali sve je stvar ukusa... s2 sam imao bijeli mozda i zbog toga.

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 21:04 (tommek10).
15 godina

znam da je noob pitanje al da sad neistražujem...uvijek slučajno to napravim...koje tipke se točno stisnu da se uslika zaslon..hvala..

My way
15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

znam da je noob pitanje al da sad neistražujem...uvijek slučajno to napravim...koje tipke se točno stisnu da se uslika zaslon..hvala..

home+power

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1
16 godina
neaktivan

možeš i povuć rubom dlana preko zaslona.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

citao sam tu po forumu da treba izaci crni model samo da ce biti malo jači.... 2gb rama i 64gb memorije tako da ce mu i cijena vjerojatno biti paprenija. Meni je plavi preljep preko slika mi i nije bio nesto al uzivo je fenemenalan. Specificna je boja stvarno i super izgleda. Po meni daleko lijepši od bijelog ali sve je stvar ukusa... s2 sam imao bijeli mozda i zbog toga.

+ što će imat i LTE još.

15 godina

Šta vrijedi jel če masno koštat,a sve se lijepo može i sa 16gb memorije,1gb rama a boja kao boja hehe..a sad LTE otom potom;-))

My way
18 godina
Mitsuoka kaže...

možeš i povuć rubom dlana preko zaslona.

da ali prije toga isto mora i aktivirati u opcijama...

16 godina
neaktivan

Mislim da je taj pokret po defaultu uključen, uvijek ga imam nakon full wipe i instalacije novog ROM-a.

18 godina

ja ga nisam imao kad sam ubo tek mob tj njegov offcial ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

Mislim da je taj pokret po defaultu uključen, uvijek ga imam nakon full wipe i instalacije novog ROM-a.

Meni se čini da je i meni bio po defaultu uključen. A ovo sa home+power mi ne radi.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
protjeran

A ako nije, gde se ukljucuje? Ja se hebem sa home+power jer nece dlanom?! KANG to fino ima na vol up+power, po meni ergonomski najbolje izvedeno.

Off topic

Jel itko zna koji "nick" ima clan foruma koji radi romove za S3? Zivi na relaciji ZD-Bec? Na XDA nije aktivan vec tjedan dana?!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 22:36 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

A ako nije, gde se ukljucuje? Ja se hebem sa home+power jer nece dlanom?! KANG to fino ima na vol up+power, po meni ergonomski najbolje izvedeno.

Off topic

Jel itko zna koji "nick" ima clan foruma koji radi romove za S3? Zivi na relaciji ZD-Bec? Na XDA nije aktivan vec tjedan dana?!

postavke.... pokreti i onda predzadnje po defoltu je ukljuceno

17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
tommek10 kaže...

+ što će imat i LTE još.

LTE je u nas toliko neisplativ... a i nemate pojma kako to ždere bateriju. 2GB radne mem. je zgodno. Za 64GB kupiš SD :)

16 godina
neaktivan

Kako će žderat ako se ne koristi {#}

Inače, probao sam LTE, baš na SIII u Berlinu, to je perverzija, al opet, koliko je naša infrastruktura jaka, svako bi povukao 10Mbit/s, što je nekoliko puta manje.

2GB je zgodno, a i 64GB memorije, jer to je opet 32 GB više, a ovi FullHD videi žderu. Dođem do momenta kad moram odabrati najlošiji video i izbrisat ga {#}

14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

a i 64GB memorije, jer to je opet 32 GB više, a ovi FullHD videi žderu. Dođem do momenta kad moram odabrati najlošiji video i izbrisat ga {#}

Ja stvarno ne znam koji je gust gledati filmove, il spotove na tom malom ekranu? Ajd, YT pogledam ak me nekaj zanima, il koji video na portalu, al da punim mob s videima?

Kajti nije dosta 32+64?

I kaj nisu trebali staviti 128 GB u 9305?

daniel
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja stvarno ne znam koji je gust gledati filmove, il spotove na tom malom ekranu? Ajd, YT pogledam ak me nekaj zanima, il koji video na portalu, al da punim mob s videima?

Kajti nije dosta 32+64?

I kaj nisu trebali staviti 128 GB u 9305?

Fulao si ceo fudbal, ne gledam filmove ni spotove na mobitelu (dobro, osim kad odem kampirat negdje, ali normalan FullHD video je nemoguće uopće staviti na memorijsku karticu radi veličine pojedinog filea - FAT32).

32+32 trenutno, i da malo je, bar uz muziku koju imam na mobu, tako da ispada 20GB za filmove, a to je često premalo vremena.

Nop.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 0:49 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Mislim da mu nije trebalo to sve. Izričito je pitao potpuno drugo pitanje.

@mister11

Za backup aplikacija.

a jel mogu i napraviti backup podataka vezanih uz igre da mi se sve ne pobriše i to restore-ati?

16 godina
neaktivan

Da, možeš, bez problema ;)

16 godina
neaktivan

Je li ovaj auto punjač za samsung galaxy s3 ok koristiti.

Mislim, je li sigurno. Dal bi ga vi koristili. Nije im velika cijena za 3 komada.

Strah me da se mobitelu šta ne bi dogodilo. Ipak struja je to.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja u jednom i u drugom autu imam USB (u jednome na radiu, u drugome na dnu naslona za ruke), pa ga punim preko USB-a za spajanje sa PC-em, puno bolja solucija. još mogu slušat muziku tako.

15 godina
neaktivan

Pozdravljam gospodu na S III, vidim poznata imena sa S II pa je možda zgodno da se počnem raspitivati.

Za tjedan dana očekujem S III-ku pa me zanima dali je netko od vas prelazio s II na III dali ima neki dobar savjet,

dali je pametno i moguće s titaniumom prenijeti iz backupa II na III najbitnije stvari poput :

1. imenik (nije mi on bitan jer imam ga naravno na googlu ali su mi bitni zadani brojevi jer imam ogroman imenik i za velik dio imam više brojeva)
  2. zapisnik
  3. poruke
  4. internetske prečace (njih mi ne pamti google jer ne koristim chrome)

Nadam se da će JB do tada biti full dostupan pa me zanima dali da ga prije ičega updetam ili da prvo rootam jer naravno želim rootan telefon,

biti će na VIP-u, te ga ne moram otključavati. Ali prije svega ću naravno napraviti backup EFS fila da ne bi bilo kao s mojim S II !!!!!!!!!! {#} ???

I ujedno ako nekoga zanima S II na prodaju je (ne prikazuje ispravno IMEI,radi perfektno aparat otključan na sve mreže, 20.01.2012. kupljen u VIP-u,cijelo vrijeme u silikonskoj maski ) cijena kada dođe moj aparat 2.000,00 kn. Područje okolica Vinkovaca.....{#}

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O da, google ti pamti bookmarksove (ne sjećam se jel toga bilo na SII, ali mislim da je to od ICS-a dostupno za stock browser), tj. meni sinkronizira bookmarkse sa PC-em.

Ostalo sve prema tvome nahođenju.

Ako ga updateaš, ionako ćeš ga opet morat rootat, tako da ti je svejedno, al vjerojatno neće bit JB dostupan svima.

15 godina

jel se isplati stavit ovaj poljski jb?

My way
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice