Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.004.730
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Mislim da je Voodoo unlock imao dotičan bug u počecima.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
httpsmaniac kaže...

Pozdrav, potrebna mi je pomoc u vezi SGS3. Izgubio sam jutros mrezu na mobitelu i sada na mjestu gdje su prije bile crtice jacine signala sada stoji poprijeko presjecen krug. Ne mogu da vratim mrezu, bio sam i u postavkama ali nisam uspio. Sim karticu nisam vadio jer su mi je u prodajnom mjestu stavili i sad ju je tesko izvaditi. Nisam puno posjecivao ovu temu pa ne znam da li je vec netko imao slican problem. Ako tko ima rjesenje molim vas da napisete.

Ehm!?

Probao si restart!? 

Ta oznaka znači no signal. Dal si probao upaliti pa ugasiti airplane mod?

Skontao sam šta oznaka znači {#}. Restart sam uradio dva puta. Takođe sam pokušao airplane mod, međutim kada jednom uključim airplane (Profil bez mreže) ne mogu ga iskljuciti.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 16:46 (httpsmaniac).
17 godina
httpsmaniac kaže...
redrum781 kaže...
httpsmaniac kaže...

Pozdrav, potrebna mi je pomoc u vezi SGS3. Izgubio sam jutros mrezu na mobitelu i sada na mjestu gdje su prije bile crtice jacine signala sada stoji poprijeko presjecen krug. Ne mogu da vratim mrezu, bio sam i u postavkama ali nisam uspio. Sim karticu nisam vadio jer su mi je u prodajnom mjestu stavili i sad ju je tesko izvaditi. Nisam puno posjecivao ovu temu pa ne znam da li je vec netko imao slican problem. Ako tko ima rjesenje molim vas da napisete.

Ehm!?

Probao si restart!? 

Ta oznaka znači no signal. Dal si probao upaliti pa ugasiti airplane mod?

Skontao sam šta oznaka znači {#}. Restart sam uradio dva puta. Takođe sam pokušao airplane mod, međutim kada jednom uključim airplane (Profil bez mreže) ne mogu ga iskljuciti.  

Jel mobitel možda pao? Da li si rutao, stavljao kakav drugi rom ili nekaj slično?

Ako je sve ok, nisi čačkao i imaš originalni rom probaj sim izvaditi i opet staviti. Ako se ne usudiš na servis nek oni probaju, a možda je i mob sam po sebi neispravan

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Jel mobitel možda pao? Da li si rutao, stavljao kakav drugi rom ili nekaj slično?

Ako je sve ok, nisi čačkao i imaš originalni rom probaj sim izvaditi i opet staviti. Ako se ne usudiš na servis nek oni probaju, a možda je i mob sam po sebi neispravan

Nisam ništa čačkao po mobitelu, radio najosnovnije stvari, web, mail, skinuo dva tri programa i igre sa android marketa i to je sve. Mobitel nije ispadao, štoviše odmah nakon kupovine sam kupio zaštitni oklop, nešto kao novčanik rasklopiš i sklopiš. Hvala za pomoć, očigledno mi ostaje još samo da izvadim i vratim karticu pa ako to ne upali onda ću ga na servis.  

14 godina
protjeran

Ma SIM ti nejde van jer je na "klik". Gurni je "prema nutra" i kad klikne, iskocit ce ti van.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj dali ti u postavkama prepoznaje SIM i IMEI ,a ako nema to ti znaci da si izgubio EFS fajl.

Ako nisi ranije odradio backup EFSa onda si u problemu.

Meni se to dogodilo sa s2,pa probaj progooglat i na xda potrazit.

Za s2 postoje rjesenja ali neznam dali vrijede i  za s3.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije pomoglo ni vađenje kartice iz mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
turok1712 kaže...

Pogledaj dali ti u postavkama prepoznaje SIM i IMEI ,a ako nema to ti znaci da si izgubio EFS fajl.

Ako nisi ranije odradio backup EFSa onda si u problemu.

Meni se to dogodilo sa s2,pa probaj progooglat i na xda potrazit.

Za s2 postoje rjesenja ali neznam dali vrijede i  za s3.

gledao sam preko brze opcije *#06# cini mi se i nema podataka. Sta mi je raditi onda? Jel se moze popraviti vracajuci tvornicke postavke?

15 godina
neaktivan

Situacija je sljedeca: kupio sam jucer uredjaj koji je prekjucer kupljen u vipu, danas sam otisao u tele 2 i podigao micro sim karticu, na nju sam kopirao brojeve i stavio u telefon. Normalno me zatrazilo pin kod kojeg sam unio i kasnije se sve pokrenulo samo nema signala jel kartica nije jos aktivna pise.... sos pozivi. Ako je telefon lockan zar nebi nakon pina trebalo zatraziti kod za otkljucavanje?? Jeli moguce da je moj telefon dosao iz vipa a da je otkljucan (nevjerujem jel nisam bas ja te srece). Kad odem pod mreze i kliknem na pretragu ponudi mi sve operatere. Dali ja mogu gdje na telefonu provjeriti jeli on zakljucan ili nije. Moram cekati 48 sati da mi micro sim postane aktivna a drugih kartica nemam da provjerim u medjuvremenu.

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odi u postavke-o uredjaju te vidi prvo jel pod osnovna verzija imas nesto,a onda odi u status i pogledaj po mrezu i IMEI.dali postoje kakvi podatci?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tommek10 kaže...

Situacija je sljedeca:

Ak je lokan, onda ce ti reci da je neodgovarajuci SIM. Obrezi neku staru karticu i probaj.

daniel
15 godina
neaktivan
turok1712 kaže...

odi u postavke-o uredjaju te vidi prvo jel pod osnovna verzija imas nesto,a onda odi u status i pogledaj po mrezu i IMEI.dali postoje kakvi podatci?

osnovna verzija I9300XXLH1 ..... mreža- nepoznato, imei- ima

i kiesu kaze:

Trenutačna verzija programske trake:PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(SEE)

Najnovija verzija programske trake: PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(SEE)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 19:39 (tommek10).
14 godina
neaktivan
turok1712 kaže...

evo napravio sam screenshot-ove pa vidi kakva je situacija.... 

15 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
turok1712 kaže...

evo napravio sam screenshot-ove pa vidi kakva je situacija.... 

Nisi mi bas puno pomogao, napisao sam sto mi pise. A sto si ti s svojim htio reci da je tvoj tvornicki otkljucan ili?

15 godina
neaktivan

Mob ti nije zakljucan,moj je isto iz vipa i nije zakljucan a imam gore sluzbeni rom LH1 kao i ti a on ide na nezakljucane mobitele!

15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Mob ti nije zakljucan,moj je isto iz vipa i nije zakljucan a imam gore sluzbeni rom LH1 kao i ti a on ide na nezakljucane mobitele!

ooooooooooooo happy days :-))))) i kako mi sad sto se tice nadogradnje oce izaci sto sluzbeno preko kiesa mislim na jb.... i pri nadogradnji netrebam se vise bojati da ce se zakljucati

14 godina
neaktivan

imam ja jedno pitanje za sve one koji imaju officijalni JB ovaj od juce....da li ste primjetili da je kad se telefon puni ona lampica sto svijetli crveno dosta smanjena svijetlost...to jeste nije vise tako jaka i crvena ?? ili je to samo kod mene.....i primjetio sam u porukama da su dodali neke opcije za one balone i moze se postavi i sad pozadine neke slike...to nije lose mada su mogli i da ubace  da se moze koristi i bez balona kao obicni stajl neki....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolege,imam galaxy s3 i zelio bi staviti JB na njega,nisam bas na ti s tim glupostima {#},pa da li mi mozete pomoci

Znaci koliko sam skuzio izasao je JB official

i dalje koliko sam skuzio da odem na ovu stranicu http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=VIP&os=1&type=1#firmware

I skinem ovaj OTA file,i kako sad dalje?

Znaci garancija se 100% ne gubi?

14 godina
neaktivan
nbafan kaže...

Pozdrav kolege,imam galaxy s3 i zelio bi staviti JB na njega,nisam bas na ti s tim glupostima {#},pa da li mi mozete pomoci

Znaci koliko sam skuzio izasao je JB official

i dalje koliko sam skuzio da odem na ovu stranicu http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=VIP&os=1&type=1#firmware

I skinem ovaj OTA file,i kako sad dalje?

Znaci garancija se 100% ne gubi?

pa ako nisi nista dirao na telefonu i nisi ga rootao sam ce ti ponudi update... sacekaj jos koji dan da izadje za tvoju zemlju .......

14 godina
protjeran
nbafan kaže...

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Evo ti sve na hrvatskom, samo umjesto "CF root" fajla, stavis rom. Drugo je sve isto.

daniel
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Cro01 kaže...

ooooooooooooo happy days :-))))) i kako mi sad sto se tice nadogradnje oce izaci sto sluzbeno preko kiesa mislim na jb.... i pri nadogradnji netrebam se vise bojati da ce se zakljucati

Nemoze se nikako sam zakljucat...pricekaj jos par dana pa ce izaci update na JB koji ces moc staviti preko kiesa ili ota,inace mobiteli koji nisu zakljucani na nekog operatera bi trebali prvi dobiti :)

14 godina
neaktivan

Onda jel bolje unrootat mob i instal procurjeli official il ostat na cm10 nightly i cekat stable ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko zna je li ovo Galaxy s 3 i9300?

I kako prepoznati je li taj i9300 ili neku drugi galaxy s3.

Ne kuzim se u to pa samo pitam.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Koliko velike SD kartice podržava SGS3 i mogu li staviti unutra bilo koju? (I ove Sandiskove Ultre/extreme itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

64GB, za to ostalo ne znam, znam da je Desire recimo imao problema sa Class 10 memorijskim karticama, a sad, probaj i vidi, ja imam 32GB Class 10 i ide normalno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Tko zna je li ovo Galaxy s 3 i9300?

Da

17 godina
neaktivan

Ekipa, dajte mi recite dal ima možda kakvih problema s kompatibilnošću pojedinih aplikacija prelaskom na jb. Znam sve o tome al eto, dal se nađe možda koja, koja zeza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je mobitelj otkljucan, a KIES kaze da nema updatea {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Polako, bit će updejta JB za sve, kud ste navalili{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Koliko velike SD kartice podržava SGS3 i mogu li staviti unutra bilo koju? (I ove Sandiskove Ultre/extreme itd.)

64 microsdXC class 10 je top koji podrzava

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice