Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.003.567
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

ja sam eto uzeo mob u tele 2...sutra dan došao u tele 2,reko u taj mob ide micro sim..i eto dali mi odmah novu..ona tamo napisala sim error za staru,da ništa neplatim.samo je trebalo 24 sata da se nova aktivira a stara ugasi..

My way
18 godina
Delfinster kaže...
tommek10 kaže...
Kupio maloprije s3 plavi 16 gb iz vipa i sad skuzio d neide sim kartica unutra potrebna je micro sim. Koliko vremenski mi trebu tele2 da mi to rijese i dal se placa to sto?

koliko ja znam trebali bi da ti rijese to za nekih 10 min i placas...... samo ne znam koliko je kod vas...ja znam da sam ja platio 6 eura...nisam htjeo sam da sjecem karticu i da probavam .....

Meni su u t-mobile besplatno dali novu karticu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina

Kako flešati OTA: http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/3168618.aspx

BTW, radi se o nebrendiranom i nezaključanom s3. Morate imati firmware I9300XXBLH1 da bi nadogradnja sa OTA datotekom I9300XXDLI8 radila.

Mislim da se ne radi o konačnom izdanju već o posljednjem testnom JB koji je bio izdan za UK, tako da bih pričekao sa nadogradnjom (datum ovog hrvatskog OTA builda je 15.09. dok je datum na poljskoj javno izdanoj verziji 22.09.)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Kupio maloprije s3 plavi 16 gb iz vipa i sad skuzio d neide sim kartica unutra potrebna je micro sim. Koliko vremenski mi trebu tele2 da mi to rijese i dal se placa to sto?

U VIP-u je nova kartica 1 kn. Ne znam kako je za Tele, ali vjerojatno nije neka razlika.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
U tele2 daju besplatno novu karticu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen

Moj je trenutno I9300BULG2 :D Takav ne vidim ni od starijih 4.0.4 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Moj je trenutno I9300BULG2 :D Takav ne vidim ni od starijih 4.0.4 :)

Ovaj hrvatski ota build od prije par dana je XXDLI8 a ovaj izdan danas je XXDLIB. MORA biti nekakve razlike

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
odjavljen

Da, vjerojatno.

Nego, koliko vidim, proces s Androidima je isti. Baseband ostaje isti (uglavnom) i specifičan je za regiju ili providera, a ROM može biti stock brendirani ili ne-brendirani opći. CSC je također prisutan za info o specifičnim providerima i lokalnim postavkama i mogu ga izdvojiti iz PDA-a?

Dakle, koliko sam shvatio, Samsung ne nudi root-access ROM tipa inženjerski ROM koji ima sve otključano? Postoji li negdje potpuno funkcionalan ROM s čistim ICS-om/JB-om i može li se skuhati i SBeam u to? Jel se netko ovdje bavio time ili pravac XDA?

17 godina
Tonči kaže...

Da, vjerojatno.

Nego, koliko vidim, proces s Androidima je isti. Baseband ostaje isti (uglavnom) i specifičan je za regiju ili providera, a ROM može biti stock brendirani ili ne-brendirani opći. CSC je također prisutan za info o specifičnim providerima i lokalnim postavkama i mogu ga izdvojiti iz PDA-a?

Dakle, koliko sam shvatio, Samsung ne nudi root-access ROM tipa inženjerski ROM koji ima sve otključano? Postoji li negdje potpuno funkcionalan ROM s čistim ICS-om/JB-om i može li se skuhati i SBeam u to? Jel se netko ovdje bavio time ili pravac XDA?

Pravac XDA. Ili vidi dal možeš kaj iskopat na http://opensource.samsung.com

Vjerojatno će izbaciti i JB za i9300

17 godina
odjavljen

Već jesu. :) Danas je stigao, ali ne na Vip. Čini se samo na T-Mobile i Tele 2 danas.

17 godina
Tonči kaže...

Već jesu. :) Danas je stigao, ali ne na Vip. Čini se samo na T-Mobile i Tele 2 danas.

{#}

Mislio sam JB source na gore navedenoj stranici

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo što sve donosi update na Jelly Bean

Uskoro i video o nekim novostima (Google Now, Pop-up Play resize, Notif. bar preview,..)

Evo i video koji sam obećao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Bok ljudi moze par info

na kojoj ste mrezi da ste dobili OTA ( ja sam na vipu)

i mob je kupljen utkljucan i ima oznaku regije SEE

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema još ništa od JB over-the-air,vjerovatno za koji dan,dotad guramo stari dobri ICS.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje imam S II i očekujem S III za par dana i sada me prvo zanima nova micro sim kartica t-mobile, vidim da se može zamijeniti za micro ali mene zanima jer znam često prebacivati karticu u drugi mob. pa mi trebaju obje i dali ostave staru sim karticu vlasniku pa da se može koristiti obje..

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobijes novu sim karticu ova stara ti prestane radit a ako hoces dvije onda imas uslugu za to.

a za ovo sto tebi treba jednostavno uzmes onaj adapter ili ga cak operater daje sam barem za tele2 znam.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:37 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
robijan kaže...

Jedno pitanje imam S II i očekujem S III za par dana i sada me prvo zanima nova micro sim kartica t-mobile, vidim da se može zamijeniti za micro ali mene zanima jer znam često prebacivati karticu u drugi mob. pa mi trebaju obje i dali ostave staru sim karticu vlasniku pa da se može koristiti obje..

Što se t-mobile tiće ne. Daju ti novu karticu a staru ponište. Znam jer sam ja to tražio za svoj bb i rekli mi da ne mogu koristiti više tu pogodnost(dvije ili više kartica na jedan račun), bar ne sa svojom tarifom. Imali su to u ponudi, koštalo je oko 250 kuna i zvalo se twin card ako se dobro sjećam. Navodno više nemaju i bil sam prilično razočaran. 

17 godina

Dali je netko stavio ovaj JB CROATIA (VIPNET)pretpostavljam da je to za VIP uređaje.

Ali mene buni to šta je I9300BUBLG3 needed PDA,a meni je na mobu trenutni I9300XXBLH1 i taj PDA je isti kao za druge dvije verzije Croatia (TWO) i Croatia.

Zanima me koji onda da sam stavim ili  da čekam VIP-ov.

Neka mi to netko objasni jer ovo mi je prvi Android mob koji imam pa mi dosta toga nejasno....hvala.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...

Dali je netko stavio ovaj JB CROATIA (VIPNET)pretpostavljam da je to za VIP uređaje.

Ali mene buni to šta je I9300BUBLG3 needed PDA,a meni je na mobu trenutni I9300XXBLH1 i taj PDA je isti kao za druge dvije verzije Croatia (TWO) i Croatia.

Neka mi to netko objasni jer ovo mi je prvi Android mob koji imam pa mi dosta toga nejasno....hvala.

Ma onda budi strpljiv, mislim da je ta OTA na sammobile posljednja testna verzija JB prije izlaska. Još koji dan i bit će ti dostupno preko kiesa pa si ziher

14 godina
protjeran

BLG je 4.0.4 ICS, to ti nije JB.

JB su ti DLI, tj. zadnji je DLI8 i DLIB.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
redrum781 kaže...
goodie kaže...

Ma onda budi strpljiv, mislim da je ta OTA na sammobile posljednja testna verzija JB prije izlaska. Još koji dan i bit će ti dostupno preko kiesa pa si ziher

Meni KIES stalno javlja da mi mobitel ne podržava firmware update preko KIES-a

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
segregator kaže...
redrum781 kaže...
goodie kaže...

Meni KIES stalno javlja da mi mobitel ne podržava firmware update preko KIES-a

Da, nisi jedini, kies je inače smeće od programa. Svi ti je*eni proizvođači android mobitela nemaju je*eni software za linux, nego windoze.

Inače, ako si isprobavao različite firmware verzije bez factory reseta moguće da ti je nekaj ostalo zapisano na telefonu pa je moguće da te zato kies zeza. Ako jesi probaj factory reset pa onda opet kies. Ako nisi ne brini, doći će preko moba, ne moraš ga flešat preko kiesa

Ako vam se ne žuri pričekajte službeni OTA, čekirajte na mobitelu.

Inače, ja sam stavio onaj poljski JB i zaista se osjeti glađi rad u odnosu na JB leakove. Ko hoće nek si skine i instalira preko ODIN-a

17 godina
neaktivan
Ironija je ta sta kompajlat android fw/rom nemozes na winsima, ali zato na linuxu ne mozes updateat.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
Ironija je ta sta kompajlat android fw/rom nemozes na winsima, ali zato na linuxu ne mozes updateat.

To je isto {#}MFAO

Još je zgodno to kaj je bio preporučen ubuntu 10.04 x64. E, u jednoj nadogradnji ubuntuovci su izbacili mogućnost instalacije sun/oracle jdk i umjesto toga stavili openjdk. Ako hoćeš Sun javu instaliraj ručno!

To je to prokletstvo opensource-a, al je*iga kad ga volim {#}

17 godina
redrum781 kaže..

Inače, ja sam stavio onaj poljski JB i zaista se osjeti glađi rad u odnosu na JB leakove. Ko hoće nek si skine i instalira preko ODIN-a

Dali taj ima puno tzv. bloatwarea?

17 godina
odjavljen

Dajte netko screenshot kako vam izgleda Phone aplikacija. Hvala.

Moja je ovakva: https://dl.dropbox.com/u/2188108/Screenshot_2012-09-25-15-33-29.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, potrebna mi je pomoc u vezi SGS3. Izgubio sam jutros mrezu na mobitelu i sada na mjestu gdje su prije bile crtice jacine signala sada stoji poprijeko presjecen krug. Ne mogu da vratim mrezu, bio sam i u postavkama ali nisam uspio. Sim karticu nisam vadio jer su mi je u prodajnom mjestu stavili i sad ju je tesko izvaditi. Nisam puno posjecivao ovu temu pa ne znam da li je vec netko imao slican problem. Ako tko ima rjesenje molim vas da napisete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Favorites piše se Favourites,barem je kod mene tako sve stock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...
redrum781 kaže..

Dali taj ima puno tzv. bloatwarea?

Meni je sve osim aosp-a bloatware, tako da je odgovor da {#}

Tonči kaže...

Dajte netko screenshot kako vam izgleda Phone aplikacija. Hvala.

Moja je ovakva: https://dl.dropbox.com/u/2188108/Screenshot_2012-09-25-15-33-29.png

Evo: https://www.dropbox.com/s/jcqaxmvrrppxyyr/Screenshot_2012-09-25-16-08-16.png

17 godina
httpsmaniac kaže...

Pozdrav, potrebna mi je pomoc u vezi SGS3. Izgubio sam jutros mrezu na mobitelu i sada na mjestu gdje su prije bile crtice jacine signala sada stoji poprijeko presjecen krug. Ne mogu da vratim mrezu, bio sam i u postavkama ali nisam uspio. Sim karticu nisam vadio jer su mi je u prodajnom mjestu stavili i sad ju je tesko izvaditi. Nisam puno posjecivao ovu temu pa ne znam da li je vec netko imao slican problem. Ako tko ima rjesenje molim vas da napisete.

Ehm!?

Probao si restart!? 

Ta oznaka znači no signal. Dal si probao upaliti pa ugasiti airplane mod?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice