Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.995.968
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

koji im je K flash da idu  maknut ,nadam se da nije tako u finalnoj ver {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Nije ti to do Androida nego do Adobea.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Pa skine se sa play-a, ne?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, Adobe je maknuo s Playa

~
16 godina
alien kaže...

Jel se to meni čini ili je s novim updateom riješen problem gubitka zvuka u prvim sekundama poziva?

Može li to itko potvrditi? Vidim da je CheckROM izbacio najnoviju verziju dok je Wanam posvećeniji JB-u pa da znam dal da se prebacim na CheckROM ili ostanem na Wanamu..

šumski put je bio ravan.
18 godina

Razmišljam da kupim S3, i malo me muci pucanje ekrana samog od sebe. Jeli se to nekome desilo jer nije mi jasno da high end uređaj pati od takvog problema, i to sada kako citam po forumima postaje epidemija.

BF3:crna_bandera
18 godina
Wolf88 kaže...

Razmišljam da kupim S3, i malo me muci pucanje ekrana samog od sebe. Jeli se to nekome desilo jer nije mi jasno da high end uređaj pati od takvog problema, i to sada kako citam po forumima postaje epidemija.

Ovdje ima valjda par tisuća postova, i ja još nisam vidio da se neko na to žalio, tako da mi nije jasno o kakvoj epidemiji pričaš

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Imam video padanja mobitela na gradilištu (tokom snimanja je ispao, kada sam išao gurati ladu nivu {#}), dobio je 2 ogrebotinice... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

evo stigla drugarica kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:24 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
spajder68 kaže...

Gdje si kupio i koliko si platio?

Nemožeš stisnut i prdnut.
15 godina
neaktivan
goodie kaže...
spajder68 kaže...

Gdje si kupio i koliko si platio?

u procesor računala 259 čuna. http://procesor.hr/index.php?cPath=24_2022&sort=2a&page=2

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:30 (spajder68).
18 godina
segregator kaže...
Wolf88 kaže...

Ovdje ima valjda par tisuća postova, i ja još nisam vidio da se neko na to žalio, tako da mi nije jasno o kakvoj epidemiji pričaš

Imas po internetu potrazi malo ljudi se zale da im ekran napukne sam od sebe, nije im pao,  odi na you tube upisi samsung crack pa ces vidjeti.

Imas dosta zalbi na xda forumima

BF3:crna_bandera
14 godina

Hmm ,na mobu koristim smart keyboard pro i kod slanja SMS-a napiše "poruka je možda oštećana na uređaju primatelja ,promjenite unos na automatski" tako da dosta sms -ova pisanih sa smartkeyboard uopće ne stigne na drugi uređaj...može neki savjet osim koristenja smasungove tipkovnice :S

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovaj... zadnja 2-3 dana (neznam točno kad je došao novi update) mi se mob stalno ruši... i tuuch uopče ne funkcionira kako bi trebal... jel ima netko takvih iskustava ili sam aj unikat?? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kolega Mowmo sa XDA je upravo izbacil JB V.3 i blue temu 1.5. Popravil je sve sitnice pa radi bez greske. Eto, skidajte, a ja bi zaljepil link al ne znam kak prek moba.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kaje ovo zadnji update na S3, prije izlaska JB?

Može link neki, da vidim kaj donosi taj zadnji update?

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Hmm...nece mi svirat pjesme.

Stavio ih na mob isto kao i prosla tri albuma. Kad idem na pregled, vidi ih, ali ih ne moze dodat na playlistu i ne moze svirat.

16 godina
Probaj PowerAMP.
Koji codec?
Meni uredno svira FLAC, MP3, Vorbis i HE-AACv2.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
18 godina

Mp3ice.

Skinuo google play, i on nece svirat.

Winamp, takodjer nece. WTF?

Vidi mi album, vidi folder, vidi cover art, al kaze da nema nista nutra, i ne svira.

14 godina
protjeran

Flesni opet rom.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Neda mi se opet stavljat sve :D

Probao sam jos 4 playera...nista. Fakat cudno.

Odem na my files, sdcard, music, i tam ih vidi, i jednog po jednog svira.

Odem u bilo koji od playera, vidi folder, al nece svirat. Mamumu :D

14 godina
protjeran

Ma flesni isti rom bez wipe-a. Gotov si za 5 minuta. Meni je to znalo rjesiti slicne sitnice.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

Ok, sad jos moram naucit kak se to radi :D

Do sad sam na stocku :D

14 godina
protjeran

Ak si na stocku onda odi na stranu samfirmware.com, regaj se i skini zadnji stock. A flesas ga prek Odina. Pogledaj na YT-u neki tut i obicno ispod ima link za skinut Odin. Cas posla a garancija ti i dalje vrijedi.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Pozdrav ekipa!! Nakon duggo vremena na gs2, dolazi vrijeme kad ću uzet novi mobitel (produženje preplate za nekih 40ak dana).

Dvojba je pala između HTC One x-a i gs3. Pitanje sam postavio i u suparnički tabor {#}.

Zanima me, dali postoji kakav veći problem na s3 i dali na što trebam obratit pozornost??

Dali postoji neki serijski problem ili nešto slično (ekran, baterija......)??

Ili svima sve šljaka kako treba i fluidno.

Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja bi na tvom mjesti isel na HOX. Zbog ekrana i boje uredjaja. Ovo drugo je subjektivno, al ekran je na HOX-u bolji. A nekih gresaka i nema, osim kaj se onaj srebrni rub guli, tj farba.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja bi na tvom mjesti isel na HOX. Zbog ekrana i boje uredjaja. Ovo drugo je subjektivno, al ekran je na HOX-u bolji. A nekih gresaka i nema, osim kaj se onaj srebrni rub guli, tj farba.

Kako kome. Ja sam već ranije rekao, nemam apsolutno nikakvu dodatnu zaštitu, a farba mi se nije ogulila. 3 mjeseca imam mob.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:21 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Ako prelazis sa SII onda nastavi istim putem,ne skreci s njega {#}

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kako kome. Ja sam već ranije rekao, nemam apsolutno nikakvu dodatnu zaštitu, a farba mi se nije ogulila. 3 mjeseca imam mob.

Također, ni meni se ništa ne guli, kao ni prijatelju, no on ima masku.

~
15 godina
neaktivan

ovi zadnji update produžija trajanje baterije ,sad baterija od pihzdarije izdrži dva dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice