koji im je K flash da idu maknut ,nadam se da nije tako u finalnoj ver 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ti to do Androida nego do Adobea.
Pa skine se sa play-a, ne?
daniel
Ne, Adobe je maknuo s Playa
Jel se to meni čini ili je s novim updateom riješen problem gubitka zvuka u prvim sekundama poziva?
Može li to itko potvrditi? Vidim da je CheckROM izbacio najnoviju verziju dok je Wanam posvećeniji JB-u pa da znam dal da se prebacim na CheckROM ili ostanem na Wanamu..
Razmišljam da kupim S3, i malo me muci pucanje ekrana samog od sebe. Jeli se to nekome desilo jer nije mi jasno da high end uređaj pati od takvog problema, i to sada kako citam po forumima postaje epidemija.
Razmišljam da kupim S3, i malo me muci pucanje ekrana samog od sebe. Jeli se to nekome desilo jer nije mi jasno da high end uređaj pati od takvog problema, i to sada kako citam po forumima postaje epidemija.
Ovdje ima valjda par tisuća postova, i ja još nisam vidio da se neko na to žalio, tako da mi nije jasno o kakvoj epidemiji pričaš
Imam video padanja mobitela na gradilištu (tokom snimanja je ispao, kada sam išao gurati ladu nivu
), dobio je 2 ogrebotinice...
evo stigla drugarica kartica.
Gdje si kupio i koliko si platio?
evo stigla drugarica kartica.
Gdje si kupio i koliko si platio?
u procesor računala 259 čuna. http://procesor.hr/index.php?cPath=24_2022&sort=2a&page=2
Ovdje ima valjda par tisuća postova, i ja još nisam vidio da se neko na to žalio, tako da mi nije jasno o kakvoj epidemiji pričaš
Imas po internetu potrazi malo ljudi se zale da im ekran napukne sam od sebe, nije im pao, odi na you tube upisi samsung crack pa ces vidjeti.
Imas dosta zalbi na xda forumima
Hmm ,na mobu koristim smart keyboard pro i kod slanja SMS-a napiše "poruka je možda oštećana na uređaju primatelja ,promjenite unos na automatski" tako da dosta sms -ova pisanih sa smartkeyboard uopće ne stigne na drugi uređaj...može neki savjet osim koristenja smasungove tipkovnice :S
Luc
ovaj... zadnja 2-3 dana (neznam točno kad je došao novi update) mi se mob stalno ruši... i tuuch uopče ne funkcionira kako bi trebal... jel ima netko takvih iskustava ili sam aj unikat?? :D
Kolega Mowmo sa XDA je upravo izbacil JB V.3 i blue temu 1.5. Popravil je sve sitnice pa radi bez greske. Eto, skidajte, a ja bi zaljepil link al ne znam kak prek moba.
daniel
Kaje ovo zadnji update na S3, prije izlaska JB?
Može link neki, da vidim kaj donosi taj zadnji update?
tnx
Hmm...nece mi svirat pjesme.
Stavio ih na mob isto kao i prosla tri albuma. Kad idem na pregled, vidi ih, ali ih ne moze dodat na playlistu i ne moze svirat.
Koji codec?
Meni uredno svira FLAC, MP3, Vorbis i HE-AACv2.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Mp3ice.
Skinuo google play, i on nece svirat.
Winamp, takodjer nece. WTF?
Vidi mi album, vidi folder, vidi cover art, al kaze da nema nista nutra, i ne svira.
Flesni opet rom.
daniel
Neda mi se opet stavljat sve :D
Probao sam jos 4 playera...nista. Fakat cudno.
Odem na my files, sdcard, music, i tam ih vidi, i jednog po jednog svira.
Odem u bilo koji od playera, vidi folder, al nece svirat. Mamumu :D
Ma flesni isti rom bez wipe-a. Gotov si za 5 minuta. Meni je to znalo rjesiti slicne sitnice.
daniel
Ok, sad jos moram naucit kak se to radi :D
Do sad sam na stocku :D
Ak si na stocku onda odi na stranu samfirmware.com, regaj se i skini zadnji stock. A flesas ga prek Odina. Pogledaj na YT-u neki tut i obicno ispod ima link za skinut Odin. Cas posla a garancija ti i dalje vrijedi.
daniel
Pozdrav ekipa!! Nakon duggo vremena na gs2, dolazi vrijeme kad ću uzet novi mobitel (produženje preplate za nekih 40ak dana).
Dvojba je pala između HTC One x-a i gs3. Pitanje sam postavio i u suparnički tabor
.
Zanima me, dali postoji kakav veći problem na s3 i dali na što trebam obratit pozornost??
Dali postoji neki serijski problem ili nešto slično (ekran, baterija......)??
Ili svima sve šljaka kako treba i fluidno.
Unaprijed hvala i lijep pozdrav.
Ja bi na tvom mjesti isel na HOX. Zbog ekrana i boje uredjaja. Ovo drugo je subjektivno, al ekran je na HOX-u bolji. A nekih gresaka i nema, osim kaj se onaj srebrni rub guli, tj farba.
daniel
Ja bi na tvom mjesti isel na HOX. Zbog ekrana i boje uredjaja. Ovo drugo je subjektivno, al ekran je na HOX-u bolji. A nekih gresaka i nema, osim kaj se onaj srebrni rub guli, tj farba.
Kako kome. Ja sam već ranije rekao, nemam apsolutno nikakvu dodatnu zaštitu, a farba mi se nije ogulila. 3 mjeseca imam mob.
Ako prelazis sa SII onda nastavi istim putem,ne skreci s njega 
Kako kome. Ja sam već ranije rekao, nemam apsolutno nikakvu dodatnu zaštitu, a farba mi se nije ogulila. 3 mjeseca imam mob.
Također, ni meni se ništa ne guli, kao ni prijatelju, no on ima masku.