Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.595
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Da li mozes navesti koji uredaj koji koristi to?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
Da li mozes navesti koji uredaj koji koristi to?

To je bar lako...samo jednu generaciju stariji Samsung od ovog kojeg si naveo:

http://androidandme.com/2010/07/news/samsung-galaxy-s-does-video-out-via-3-5-mm-headset-jack/

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Recimo od onoga što sam ja koristio Nokia 5800 XM, C7, N8, N900... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Kako da uđem u CMW ili u Download mode??? Ne radi na standardan nacin, a ne mogu da skinem app Fastboot jer ne radi mi ni net ni wifi??? Inace toliko o stabil  Jelly Beanu?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sljedeci put citaj "known issues".
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sljedeci put citaj "known issues".

Opet se pravimo pametni?

Pročitaj i ti ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737449

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1779426 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Kak da ja znam o kojem ROMu on prica?
Postoje JB romovi na kojima neke stvari ne rade.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
16 godina
neaktivan

Eto, još gore, ne znaš, a pametuješ.

I da ne rade na nijednome sve, ali problemi su drugi ne ovi, tako da nemaš argumenta. ;) 

14 godina
protjeran

Uspel sam skinuti app Fast Reboot i prebacit ju na mob i tako ulazim u CWM. OK, i to je nacin dok se ne ispegla do kraja. To kaj rom nema gore u notificionu toggle bar, ok, skinem nest slicno u obliku aplikacije. Rad mu je brz i fluidan, nema sta, ali cim povucem restore sa Titaniumom, tu pocnu sranja. Svakih 5 sekundi sistem javlja "unfortunatley the process.android.process.acore has stopped", a svakih 20 sekundi javlja da se stopiraju drugi servisi. Sve u svemu ja ne znam ako sam di pogresil, a ako nisam, onda nije jos za upotrebu.

Sad idem probati AOKP od "istog" autora i ak tam bude opet nekaj brikalo, onda ima srece kaj zivi u Engleskoj!

EDIT;evo opet mi se javljaju pop up poruke cim povratim appse i podatke. Znaci nije do roma (osim kaj nema CWM), nego mi se to  javljalo i na MIUI-u. Na nekim romovima da, na nekom ne? Zna ko u cemu je problem?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 22:14 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Usporedivala sam slike sa samsunga galaxy 2 i 3 i na dvici su boje dosta naglasenije i ljepse, u postavkama nam stoji sve isto. Nisam ih gledala na kompu pa ne znam jeli do ekrana ili same kamere. Jeli jos netko to primjetio? Inace ja imam tricu....

0 0 hvala 0
16 godina

Imao sam "dvicu" i sad sam na "trici" i boje su na "trici" bolje. Osjetno bolje. Ali to sam možda samo ja?

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Danki kaže...

Usporedivala sam slike sa samsunga galaxy 2 i 3 i na dvici su boje dosta naglasenije i ljepse, u postavkama nam stoji sve isto. Nisam ih gledala na kompu pa ne znam jeli do ekrana ili same kamere. Jeli jos netko to primjetio? Inace ja imam tricu....

dreammaker kaže...

Imao sam "dvicu" i sad sam na "trici" i boje su na "trici" bolje. Osjetno bolje. Ali to sam možda samo ja?

I possess a skill to google.
16 godina
Ima jedan problem u tvojoj slici. Fali treca osoba: Graficki dizajner ;)
šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ne stane slika {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Jesi ti taj? Ajde budi od koristi :)

16 godina
Danki kaže...
dreammaker kaže...

Jesi ti taj? Ajde budi od koristi :)

Čitajući sada opet tvoj post shvatio sam da ti pričaš o kvaliteti videa a ne prikazu boja na ekranu na mobitelu općenito. 

Nisam nešto snimao pretjerano, govoriš li o video snimkama ili fotografijama? 

Osjetno je lošija kvaliteta kamere/video kamere na CM baziranim romovima, na stocku sam sasvim zadovoljan.

Teško mi je uspoređivati kvalitetu, pošto mi je S2 bila upravo na CM romu pa je kamera bila nešto lošija nego u originalu, ali bolje mi nije bilo potrebno.

Možda ti mitsuoka može pomoći oko tog upita ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 17:10 (dreammaker).
14 godina
protjeran

Pa kernel bi trebal resiti bar malo kameru, ne?! Meni je na AOKG-u isto ruzno sucelje, al kad stavim FX kameru, odma mi i duplo bolje slika.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SGS3 kamera je sama po sebi odlicna, nista nisam mijenjao i opet imam slike koje su bliske mom kompaktu.
16 godina

Ma mogli su 12MP ubacit, ali su to čuvali za Notea 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uh, iskreno, slike i nisu baš nekaj, valda me razmazila xperia s, sa svojim fotićem, mada su mogli to još dotjerat, pa da bude uz  bok ostalim iz te branše...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 22:43 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Uh, iskreno, slike i nisu baš nekaj, valda me razmazila xperia s, sa svojim fotićem, mada su mogli to još dotjerat, pa da bude uz  bok ostalim iz te branše...

Ja sam isto imao xperiu s, ali meni nisu ništa puno bolje slike na xperriu s. Čak mi izgledaju slike na sgs3 bolje, a da ne govorim koliko je jaći blic na samsunga.

13 godina
Xperia s ima bolju kameru... Macro mod je genijalan i 9mpix slike su 16:9 formata... to mi je dobro kod xperie... nikad nisam sliko sa 12mpix jer je 4:3 format a to je bezveze... imam pitanje,njubasto vjerujem... kako na s3 namjestit one shortcute na lockscreenu?
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samo uz neki rom ili widgetlocker
16 godina
System Settings - Security - Lock screen options - Shortcuts

Neznam kak je na hrvatskom.
17 godina

Pozdrav momci,

Imam i ja jedno newbie pitanje (nov sam sa SGS3 i Androidom općenito). Zanima me dali je moguće (i kako) namjestit da mi u Galeriji prikazuje samo slike (i materijal) koji je na mobitelu a ne i sve moguće albume sa npr Picassa accounta? Dakle, pronašao sam u opcijama da mogu stavit View by - Content in device i to je to što želim, no svaki put kad se vratim u galeriju moram napravit isto (što pomalo iritira). Kako mogu namjestit da mi upamti tu postavku tj da svu mediju prikazuje samo ako se nalazi na mobitelu?

Unaprijed zahvaljujem. :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, misla sam na fotografije (da ispadaju losije boje nego na dvici). Ako tko ima volje da mi malo bolje objasni koju kameru "skinut" ili sto namjestit u postavkama da slike ispadaju bistrijih boja posto su u mene dosta zagasite, mogu cak rec i mutne, bila bih mu zahvalna. Dava li netko lekcije za snalazenje na mobitelu {#}Sto se tice tehnologije totalna sam plavusa dok mi netko nesto ne objasni....a sama skontat- tesko, hihi pogotovo jer sam do sad imala i phone i tek proucavam galaxy. 

0 0 hvala 0
13 godina
8ax kaže...
System Settings - Security - Lock screen options - Shortcuts

Neznam kak je na hrvatskom.

eee hvala puno...

nikad nebi u securityju trazio... btw uvjek imam engleski jezik... hrvatski ne podnosim na mobitelu nikad se nemrem snac haha :)

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
17 godina
Tanelorn kaže...

Pozdrav momci,

Imam i ja jedno newbie pitanje (nov sam sa SGS3 i Androidom općenito). Zanima me dali je moguće (i kako) namjestit da mi u Galeriji prikazuje samo slike (i materijal) koji je na mobitelu a ne i sve moguće albume sa npr Picassa accounta? Dakle, pronašao sam u opcijama da mogu stavit View by - Content in device i to je to što želim, no svaki put kad se vratim u galeriju moram napravit isto (što pomalo iritira). Kako mogu namjestit da mi upamti tu postavku tj da svu mediju prikazuje samo ako se nalazi na mobitelu?

Unaprijed zahvaljujem. :)

Maknes sync kvacicu sa Picase na acc & sync -> google acc

13 godina
neaktivan

jel bolje uzet od 16 il 32 gb? jel isto ako uzem od 16 gb i memorijsku od 16?

0 0 hvala 0
17 godina

Bolje je uzet 32GB po meni ako ti treba toliko prostora jer ces onda dobit 26GB, na 16GB bi dobio oko 13

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 12:51 (Mitch).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice