Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.934.133
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo sam uspio srediti stvar, Velika HVALA svima na trudu, trenutno {#} zbog 2 : 2 Dinama, a što se tiče one trake, da ja na Windowsima 7 nemam onaj trak na koji "dovlačim" slike, ali sam skontao za drukčiji, čak i pomalo lakši način prenašanja!

I da, na kraju balade, kada instalirate ovaj launcher, i kada ga skužite, ma budete svi zaboravili na TW, Sense, Go Launcher EX i ostale launchere na tržištu, preporučam {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 1 hvala 1
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
daniel.hajdinjak666 kaže...
segregator kaže... 

Što ti je to W7?

A valjda Windows 7.....

Nije sigurno, nema windows 7 za S3 još to je sigurno neki mod, kao CM9

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

Imam mali problemcic... poceo sam skidati updejt ali nemam wifi i nisam stigao skinuti do kraja i prekinuo sam i sad mi ne nudi updejt vise. Nisam doma da probam s kiesom pa me zanima jel postoje ineki drugi nacini osim kiesa

13 godina
neaktivan

Bez uspjeha. I Kies mi tvrdi da imam najnoviju verziju softvarea.

Inače verzija softwarea mi je I9300BULF1

14 godina
protjeran

Ma covjek ima Windows 7=W7

Nego ATJlucko, mogel si okaciti neke svoje screenshotove, ove sam videl. Nist, idem ga skinuti, jer volim clean look.

Inace je DeathTrigger na Playu besplatan. Skidam ga jer su dojmovi od ekipe odlicni.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tko točno od vas flasha custom ROMove ovdje, a tko je na original firmwareima? Čini mi se da je ovdje puno manje flashera nego u S2 temi? :(

šumski put je bio ravan.
15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ma covjek ima Windows 7=W7

Nego ATJlucko, mogel si okaciti neke svoje screenshotove, ove sam videl. Nist, idem ga skinuti, jer volim clean look.

Inace je DeathTrigger na Playu besplatan. Skidam ga jer su dojmovi od ekipe odlicni.

Gledaj, ja osobno preferiram široki wallpaper, koji mi je razvučen od lijeve do desne strane preko nekoliko zaslona koje imam, a probatću nekako skinuti koji svoj pa staviti na slijedjeći post {#} !

ATJ Lučko
17 godina
Argon24 kaže...

Bez uspjeha. I Kies mi tvrdi da imam najnoviju verziju softvarea.

Inače verzija softwarea mi je I9300BULF1

Imaš vjerojatno firmware namjenjen za VIP (neznam zakaj moj nema, al ja zadovoljan)

dreammaker kaže...

Tko točno od vas flasha custom ROMove ovdje, a tko je na original firmwareima? Čini mi se da je ovdje puno manje flashera nego u S2 temi? :(

Samo sam ga malo rutnuo, al trenutno nemam vremena za zaj*bancije, a fakat sam zadovoljan kak radi.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina
dreammaker kaže...

Vjerojatno je manje potrebe za tim, a i bolje malo pričekati, da ne ispadne stotine brickanih uređaja kao što se desilo sa Galaxy Note.om

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina

A dobro, zasad me Wanam odlično služi pa nemam ni ja potrebe osim updateanja njegovih romova.

Izašao je novi wanam (v1.9)  danas btw ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina

Evo mojih screenshotova sa SSlaunchera, i inače cijenim i obožavam zelenu boju, pa sam tako trenutno postavio i wallpaper {#} !!!!

Malo sam se pomučio, nadam se da će te naći da sam učinio dobar posao {#} !!

Moj HOME screen Moj HOME screen
sat, datum, vrijeme, HL, ... sat, datum, vrijeme, HL, ...
Kalendar Kalendar
Sve o Nogometu Sve o Nogometu
Vrijeme u karlovcu Vrijeme u karlovcu
Najposjećenije aplikacije Najposjećenije aplikacije
Moje aplikacije Moje aplikacije
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Isprika, tekar sam sada uočio, nisam slikao bez notification bara, pa skidam slike ponovo, bez notification bara, pardonček {#} !!

Moj HOME screen, bez notification bara! Moj HOME screen, bez notification bara!
Sat, vdatum, vrijeme, HL, bez bara! Sat, vdatum, vrijeme, HL, bez bara!
Kalendar bez bara! Kalendar bez bara!
Nogomet bez bara! Nogomet bez bara!
Vrijeme u Karlovcu, bez bara! Vrijeme u Karlovcu, bez bara!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mister11 kaže...

Imam mali problemcic... poceo sam skidati updejt ali nemam wifi i nisam stigao skinuti do kraja i prekinuo sam i sad mi ne nudi updejt vise. Nisam doma da probam s kiesom pa me zanima jel postoje ineki drugi nacini osim kiesa

up....kies ne nudi ništa

14 godina

Tnx ,super launcher ,baš nekako osvježi (još svjež) SGS 3 ..samo jedino za sada kada "kliknem" na Messanging ne otvori mi SMS nego neki žešći error :"Perrmision Denial:...." :S

15 godina
Luc989 kaže...

Tnx ,super launcher ,baš nekako osvježi (još svjež) SGS 3 ..samo jedino za sada kada "kliknem" na Messanging ne otvori mi SMS nego neki žešći error :"Perrmision Denial:...." :S

Ako sam dobro razumio tvoj problem, rješenje je ovakvo, po koracima;

prvo, napravi "remove" aplikacije, koji ćeš učiniti tako da držiš prst nekoliko sekundi nad slovima "Messaging", nakon čega bi ti se trebao otvoriti prozorčić sa nekoliko ( 3/5 ) ikona, i jedna će sasvim sigurno biti onaj remove!

drugo, na tada praznom dijelu ekrana opet stisni nekoliko sekundi prstom da ti se otvori novi prozorčić sada sa četri stavke, i ti odaberi "shortcut", kada ti se otvara slijedjeći ekran,

treće, pokazuju ti se sve aplikacije na tvom mobu, koje su instaliranje, i one predinstalirane, te tada ti odaberi "target" i pod recimo slovom g odaberi GO SMS Pro ili pod slovom p odaberi Poruke, ili nešto treće što/ako ti imaš,

četvrto, kada si odabrao opciju a ili opciju b, vratićete na zadnji ekran, te sada pikni na "Style", gdje ima over 20 verzija kako će tebi izgledati ikona, preporučam broj 19 ( znači deseta sa lijeve strane ) koja ozgleda otprilike ovako "Titleinformation " s opaskom, information je pisan preko Title,

peto, kada si potvrdio Style, odscrolaj listu do kraja, pa ćeš na dnu naći "Apply Settings", klikni na potvrdu i sada ćeš imati novu ikonu na screenu pozicioniranu gdje ti želiš, samo trebaš odabrati veličinu ( visinu i širinu) i na kraju priče, konačno bi trebao imati funkcionalan SMS {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Nakon sinoćnjeg updatea galaxy-ja koji je prošao u redu telefon fantastično radi.

Osim što u onom meniju gdje se pali WIFI, GPS, Zvuk i ostalo uglavonom ono što se povuče sa vrha ekrana prema dole kad se otvori ima stoji mi obavještenje o svjetloći displaya koji nikako ne mogu maknuti.

Šta da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...
Luc989 kaže...

Ako sam dobro razumio tvoj problem, rješenje je ovakvo, po koracima;

prvo, napravi "remove" aplikacije, koji ćeš učiniti tako da držiš prst nekoliko sekundi nad slovima "Messaging", nakon čega bi ti se trebao otvoriti prozorčić sa nekoliko ( 3/5 ) ikona, i jedna će sasvim sigurno biti onaj remove!

drugo, na tada praznom dijelu ekrana opet stisni nekoliko sekundi prstom da ti se otvori novi prozorčić sada sa četri stavke, i ti odaberi "shortcut", kada ti se otvara slijedjeći ekran,

treće, pokazuju ti se sve aplikacije na tvom mobu, koje su instaliranje, i one predinstalirane, te tada ti odaberi "target" i pod recimo slovom g odaberi GO SMS Pro ili pod slovom p odaberi Poruke, ili nešto treće što/ako ti imaš,

četvrto, kada si odabrao opciju a ili opciju b, vratićete na zadnji ekran, te sada pikni na "Style", gdje ima over 20 verzija kako će tebi izgledati ikona, preporučam broj 19 ( znači deseta sa lijeve strane ) koja ozgleda otprilike ovako "Titleinformation " s opaskom, information je pisan preko Title,

peto, kada si potvrdio Style, odscrolaj listu do kraja, pa ćeš na dnu naći "Apply Settings", klikni na potvrdu i sada ćeš imati novu ikonu na screenu pozicioniranu gdje ti želiš, samo trebaš odabrati veličinu ( visinu i širinu) i na kraju priče, konačno bi trebao imati funkcionalan SMS {#} {#} !!!!

OMG..hvala na tolikom trudu *respect* ..obavezno ću si to složiti ,samo da prvo sredim mob ,previše nereda je bilo na njemu pa sam mu nježno lupio wipe data :D

17 godina
dreammaker kaže...

Na Omegi, pratim updateove od verzije 8.0, mobitel je izdržao čitava tri dana od kupovine do flasha -- sve dosta dobro što se tiče Omege - pogotovo kod installera gdje je doslovce checklista što od inače standardnih aplikacija želiš ili ne, pa ih od valjda 30ak odaberem 3 koje hoću i doviđenja - po meni te aplikacije koje nisu vezane uz funkcioniranja OSa bi ionako trebale biti dostupne za uninstall ako ih ne želiš ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:06 (Latz).
15 godina

@Luc989, daj molim te kada odradiš SSLauncher, daj postaj koju sliku da vidim kako to izgleda na većem ekranu, a može i koja slika fotoaparatom isto tako {#} {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

A dobro, zasad me Wanam odlično služi pa nemam ni ja potrebe osim updateanja njegovih romova.

Izašao je novi wanam (v1.9)  danas btw ;)

Ja obozavam checkrom, stojim na njemu i sve mi je ludilo :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Prije sam postavio pitanje vezano za Skype al mi niko nije odgovorio. Meni se Skype sam odjavljuje nakon nekog vrimena iako mi je u postavkama 'Sing in automatically' na 'On' isto kao i 'Go offline' na 'Never'. Da li se vama isto Skype sam odjavljuje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

@Luc989, daj molim te kada odradiš SSLauncher, daj postaj koju sliku da vidim kako to izgleda na većem ekranu, a može i koja slika fotoaparatom isto tako {#} {#} !!

Eto ,jedna brzinska sve default ,jedino sredio poruke po tvom uputstvu..tnx..btw..nemam fotić (kome još treba uz SGS3 ^^)

18 godina

Ovo je više onako generalno Android pitanje, al pošto imam S3...kako se rade file asocijacije?

Skinuo sam Perfect Viewer za gledati stripove, ali su mi na NAS-u, i kad dođem na mrežni

disk sa ES file managerom, ne mogu otvoriti CBR fajlove jer nisu asocirani ni sa jednim

programom, a ne mogu ni direktno iz programa jer ne može šetati po mrežnim diskovima

Sve ostalo (PDF, AVI, MKV, MP3 itd) radi jer ima dodijeljeno jedan ili više asociranih programa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam da pitam nešto što spada u osnove rada sa mobom, ali što je to "WIPE DATA", odnosno, kako se to radi, obzirom kužim prijevod sa engleskog ali princip rada, što, gdje, kako, tko i s čime {#} !?!?  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel tko uspio konačno riješiti problem nestanka zvuka u prvim sekundama razgovora?. Ovo več postaje iritantno... Inače na T-comu sam, ako išta znači.

scientia est potentia

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien kaže...

Jel tko uspio konačno riješiti problem nestanka zvuka u prvim sekundama razgovora?. Ovo več postaje iritantno... Inače na T-comu sam, ako išta znači.

Nope... 99% sam siguran da je to do TComa...

I possess a skill to google.
14 godina
ATJLučko kaže...

Znam da pitam nešto što spada u osnove rada sa mobom, ali što je to "WIPE DATA", odnosno, kako se to radi, obzirom kužim prijevod sa engleskog ali princip rada, što, gdje, kako, tko i s čime {#} !?!?  

..aka Factory reset ,ali preko "biosa" ili preko CWM-a ako je mob rootan...ugasiš mob i držiš Volume UP ,Home i Power tipku ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 15:17 (Luc989).
14 godina
neaktivan
Moze mala pomoc

Nisam vec rootao mob i stavljao romove jos od dhd prije nekih godinu i pol..

Sad mogu neke kratke upute za root i moze preporuka najboljih romova, kernela i sl.

Nekad sam davno koristio one click root i to mi je bilo najjednostavnije.Sad dal ima nesto slicno kod gs3.
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
16 godina
MSN kaže...
Moze mala pomoc

Sad mogu neke kratke upute za root i moze preporuka najboljih romova, kernela i sl.

Nekad sam davno koristio one click root i to mi je bilo najjednostavnije.Sad dal ima nesto slicno kod gs3.

Rootaj mobitel tako što staviš CF Root kernel preko odina ;) Nakon toga flashanje romova preko CWM-a ne bi trebalo biti problem, pošto i da ne znaš kako, na svakom threadu od određenog roma ti pišu koraci instalacije tog roma preko CWM.

šumski put je bio ravan.
17 godina
MSN kaže...
Moze mala pomoc

Evo link, prva tri posta pročitaj i skini kaj treba: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice