Pozdrav ekipi!
I mene je osvojio,nisam mogao vec da zamjenim svoj ip4. I što reći...kakvu poruku napisati...Mob leti,prva liga sve,al evo nakon tri dana mi se javio onaj cuveni TW redraw bug. I to s nicim posebnim nit igrica nit ista extra zahtjevnog-vec skidam s playstorea i kliknem home button,a on ga cijelog redrawa i sav postane laggy. Rjesim to restart phone i on opet dura ko strela, al ide na zivce zar ne?
Kako sam nov s Androidom, ne kuzim se jos previse, kuzim kaj je root,flash rom i to... Nego skinuo sam kies,idem na update firmware,jer pratim po youtubeu da ovaj zadnji firmware i9300XXBLFB navodno u vecini slucajeva rjesava tu neoptimizaciju...barem na youtubeu im se ne redrawa cijeli launcher nakon izlaska iz playstorea il interneta...kad ono pise "This is the latest firmware available:I9300BULF1". e sad znam da sam tu procitao da su neki imali updejt( doda brightness slider u notification i to- jel rjeava kaj tw redraw?)....moj je inace 32 pepple blue,otkljucan na sve,al kupljen prek si.mobil :P i ne nudi mi updjet... inace sam na t-mobileu.
jel to moram cekat si.mobil da oni puste neki svoj updejt? ili da jednostavno ga rootam,pa s odinom stavim taj i9300XXBLFB stock T-mobile Croatia ? Odnosno ako ga rootam,pa flasham na taj i unrootam, hoce li ga inace prepoznavati kao t-mobile pa dobijem nase updejte il je on i dalje si.mobil?
hvala
Kod mene je XXALF2 i nemam tih problema

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy