Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.924.793
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
bobo23 kaže...
Mitsuoka kaže...

sa punjača ga mos skinit i ako se ne napuni do kraja...

i nema to nikavog utjecaja na kvalitetu baterije? (da kasnije traje krace...)

A i zamjenske (pa i originalne) baterije nisu nimalo skupe - a kod SGS3 ju možeš zamijeniti pa i ako ti baterija iz bilo kojeg razloga ode nije preveliki problem

15 godina
neaktivan

Bok ljudi ...

ovako imam jedno pitanje mob sam kupio prije 2-3 dana

i zanima me kakva vam je baterija iz vipa je i stavio sam update sto mi je

ponudio kada sam ga upalio

meni baterija nije bas da izdrzi dovoljno dugo

prvi dan sam ju odmah potrosio, drugi dan sam do spavanja od ujutro imao samo

par posto ( bateriju sam napunio 2 puta i ispraznio do kraja da se poslozi)

i jos nesto evo sinoc sam stavio na punjac jutros skinuo i odmah mi ja pala

sa 100 na 99 pa nakon par min na 98 posto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nikad nece pisat 100% na njemu. Cim ga skines sa punjaca ide na 99%. Neko je rekao da je to zbog overcharginga il tak nesto.

Meni traje 2 dana. Po noci stavim na stednju baterije i komotno izdrzi 2 dana. A koristim ga bespostedno. I ko mp3 player, i twitter, mailovi, wi-fi skoro stalno, igre...

14 godina
bobo23 kaže...

nije da se hvalim al ja sam ga dosta jeftino dobio... :P

Jel jeftinije od cijene po kojoj ću ga ja uzeti, 8kn + pretplata?

Evo koliko ću ga platiti:

8kn + potpis Total+ XXL

= 100kn (jer će otpo biti potpisan u zadnjoj trećini srpnja) + 5x300kn (-50% popusta uz prijelaz sa simpe) + 24x10 r.f. = 1848 kn

Nakon 6. mjeseca broj ubacujem u obiteljsku tarifu i prestajem plaćati ovu pretplatu. Inače, u obiteljskoj tarifi ima 3 broja, trošak 180kn (300/2 jer je prijenos broja +3x10kn r.f.), sve praktički neograničeno. U toj tarifi ću sada na nositelja uzeti SGS Advance za 398kn i 18000+club bodova. Još da spomenem da ću si tomato tarifom na tuđi račun nakrcati u ovih 6mjeseci račun za pozive u inozemstvo, obzirom da ću imati 1000min prema ostalim mrežama.

Ako uračunam da će me pretplata na tom broju za zadnjih 18mj ugovora u obitelji koštati 50kn/mj + 10kn r.f. ukupan trošak ispada 2748kn. Nije loše s obzirom da neki za telefonitanje u revolucionarno savršenim tarifama od 150kn/mj operaterima ostave 3600kn za 2god, a ne odbiju nikakav uređaj?  

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 11:16 (assassin.st).
15 godina
neaktivan

pa dobro sad malo pretjerujes :) ja sam mislio u slobodnoj prodaji bez ikakvih pretplata,bodova,tarifa...

0 0 hvala 0
15 godina
assassin.st kaže...
bobo23 kaže...

8kn + potpis Total+ XXL

= 100kn (jer će otpo biti potpisan u zadnjoj trećini srpnja) + 5x300kn (-50% popusta uz prijelaz sa simpe) + 24x10 r.f. = 1848 kn

Nakon 6. mjeseca broj ubacujem u obiteljsku tarifu i prestajem plaćati ovu pretplatu. Inače, u obiteljskoj tarifi ima 3 broja, trošak 180kn (300/2 jer je prijenos broja +3x10kn r.f.), sve praktički neograničeno. U toj tarifi ću sada na nositelja uzeti SGS Advance za 398kn i 18000+club bodova. Još da spomenem da ću si tomato tarifom na tuđi račun nakrcati u ovih 6mjeseci račun za pozive u inozemstvo, obzirom da ću imati 1000min prema ostalim mrežama.

Ako uračunam da će me pretplata na tom broju za zadnjih 18mj ugovora u obitelji koštati 50kn/mj + 10kn r.f. ukupan trošak ispada 2748kn. Nije loše s obzirom da neki za telefonitanje u revolucionarno savršenim tarifama od 150kn/mj operaterima ostave 3600kn za 2god, a ne odbiju nikakav uređaj?  

zar nisu ukinuli tu opciju da imaš 50% popusta ako prijeđeš na pretplatu?? kolko sam čuo sad daju samo 500kn popusta na sony, ipfon i još neki mob.....

16 godina
neaktivan

Pazi ti ipak da ti nebi pokupio kakvu tuzbu od TMobilea tu. Mi se vodimo po sudu sa njima radi raznih prebacivanja jer su oni odlučili zakinit kojih par sto kuna koje im ne pripadaju. A Hanžeković tu nekoga vjerojatno i malo potplati, jer dobijaju nemoguće tužbe... 

Jel ima netko preporuku kakve prijenosne baterije ili solarne baterije jer idem tjedan dana na teren, a moram dosta snimat, pa će baterija brzo otić...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Bojica kaže...
assassin.st kaže...
bobo23 kaže...

.....

zar nisu ukinuli tu opciju da imaš 50% popusta ako prijeđeš na pretplatu?? kolko sam čuo sad daju samo 500kn popusta na sony, ipfon i još neki mob.....

Ima popust -50% na pretplatu 12mj za prijelaz sa simpe. A tih 500kn su samo mazanje očiju jer vrijede i za postojeće i nove korisnike, ne samo za prijenos.

Mitsuoka kaže...

Pazi ti ipak da ti nebi pokupio kakvu tuzbu od TMobilea tu. Mi se vodimo po sudu sa njima radi raznih prebacivanja jer su oni odlučili zakinit kojih par sto kuna koje im ne pripadaju. A Hanžeković tu nekoga vjerojatno i malo potplati, jer dobijaju nemoguće tužbe...

Može pitanje: što su točno odlučili ukinuti? I zbog čega bi oni mene tužili ako igram po njihovim pravilima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 13:41 (assassin.st).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Otkazan je jos prije izlaska i samog predstavljanja.

Usprkos nekim trla baba lan, da joj prođe dan naklapanjima,nakon svega se ipak čini da se još ne nazire kraj ovoj vrlo uzbudljioj štoriji, koju čak niti kolega Mitsuoka nije mogao/znao demantirati/potvrditi sa 100% sigurnosti, barem ne za područje Hrvatske {#} !!

LINK; http://www.gsmarena.com/samsung_says_64gb_galaxy_s_iii_is_a_go_but_only_for_some_regions-news-4537.php 

ATJ Lučko
14 godina
protjeran

Za mene su to gluposti. Ako ti nije dosta 96 GB na smartphonu (32+64), onda kupi jos koju mem. card od 64 GB, a ne da se stvara tolka halabuka. Sve kaj radis na njemu, moras uzeti u obzir da ga treba i napuniti, pa ti je odma i lap-op ili komp u blizini i prebacis podatke. Ako neces, onda imaj 3 baterije i 2 mem. kartice i mjenjaj. To bar nije tesko jer se mem. card ne nalazi ispod baterije.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pitanje....copilot mi je skinuo cijelu mapu....znači piše xx.yy od xx.yy downloaded 100%, ali se ništa ne događa....ona ikonica za internet je narančasto zelena što bi značilo da još nekaj skida...jel to normalno ili??

14 godina
protjeran
mister11 kaže...

pitanje....copilot mi je skinuo cijelu mapu....znači piše xx.yy od xx.yy downloaded 100%, ali se ništa ne događa....ona ikonica za internet je narančasto zelena što bi značilo da još nekaj skida...jel to normalno ili??

Koj Copilot imas?

daniel
13 godina
neaktivan

copilot live eu full v9.1.0.234

14 godina
protjeran

Proguglaj i naci ces zadnju verziju 307. Samo za to trebas root jer mors skinuti Luckypatcher da maknes licencu. Taj radi 100% provjereno.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Proguglaj i naci ces zadnju verziju 307. Samo za to trebas root jer mors skinuti Luckypatcher da maknes licencu. Taj radi 100% provjereno.

Pa općenito za copilot v9 trebaš imat root, imam predzadnju verziju 269, LP mi je nekaj zezal sa 307, al vjerujem da su promjene minorne...

13 godina
neaktivan

evo stavio sam 307-icu sad i opet ista stvar...jedino me malo zbunjuje da nije krenuo skidati mape ponovo nego je nastavio tamo gdi je stao na prijašnjoj verziji

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Jel ima netko preporuku kakve prijenosne baterije ili solarne baterije jer idem tjedan dana na teren, a moram dosta snimat, pa će baterija brzo otić...

evo jedne s e-baya,nije skupa..a opet imaš alternativu usb auto punjač ako ideš s autom

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
14 godina
protjeran

Stvarno ne znam.....ja sam si stavil 307 i fino skinul cjelu Europu (2 GB)?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sva sreća pa ne idem sutra. Na teren se ne ide autom, ide se bikeom, ali ovaj put se kampira duze pa rezervne baterije nece pomoc. Vec rjesih to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Stvarno ne znam.....ja sam si stavil 307 i fino skinul cjelu Europu (2 GB)?

rješio sam stvar....trebalo je pobrisati mapu stare instalcije...sad je krenuo ponovo skidati, a pošto nemam wifi okolo i pošto sam potrošio 512 MB mjesečnog prometa, brizina je užasna pa će biti gotovo za par dana tek :)

16 godina

Ja sam stavio Navigon Europe i zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da li je netko nabavljao auto punjač. Danas sam bio u TMobile-a i vidio sam neki od Hame koji na sebi ima reklamu nešto kao 'Fast charging', sad me zanima, pošto ti auto punjači dosta sporo pune bat (baš kao i USB preko računala) da li ima nekog poboljšanja? Taj auto punjač (~50 KN) je deklariran na 1000 mA isto koliko i neki drugi auto punjač koji nema oznaku 'Fast charging', da li je ovo samo marketinški trik jer svi auto punjači dobiju kroz 'upaljač' utičnicu 12 V i svi bi trebali bit isti u brzini punjenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prilicno sam siguran da nema veze.
Postoje punjaci za 230v koji su 0.7, 0.85 i 1Ah.
Pogledaj samo koliko Ah isporucuju drugi punjaci i onda odluci koji ces.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
15 godina
neaktivan

primjetio sam da na mob nemam polaris office kao na S II i onda pronađem ovaj link http://www.androidsgs3.com/2012/07/full-polaris-office-free-download-for.html

pogledam pod more services i nemam {#} vi ostali imate polaris ili? kako ga nabaviti?

0 0 hvala 0
17 godina
bobo23 kaže...

primjetio sam da na mob nemam polaris office kao na S II i onda pronađem ovaj link http://www.androidsgs3.com/2012/07/full-polaris-office-free-download-for.html

pogledam pod more services i nemam {#} vi ostali imate polaris ili? kako ga nabaviti?

Pa kolko znam sa SG3 dolazi po defaultu s njim na ICS, imal sam ga i maknul sam ga, tražim alternativu..

15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
bobo23 kaže...

Pa kolko znam sa SG3 dolazi po defaultu s njim na ICS, imal sam ga i maknul sam ga, tražim alternativu..

pa dolazi samo sa viewerom ali ne i sa mog editiranja...

16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
Hebem im ja proprietary MHL...
Sad moram narucivat 11pin adapter za 30$ umjesto obicnog za 7$.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
15 godina
neaktivan

A kad će vama ''djeco'' doć Jelly Bean?

Nemojte mislit da vrijeđam...samo pitam. {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
16 godina

pozdrav, kupio sam Galaxy s3 u t-mobileu, a korisnik sam tele2 mreže. zna li itko koliko me košta promjena iz sim u microsim karticu i je li uopće moguća tele2 prepaid korisnicima? zanima me isto tako koliko se na to čeka, ili se dobije isti dan?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

druga kartica ti je gotova u roku od par min, a cijenu neznam... ja sam na pretplati pa su mi free zamjenili... :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice