Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.924.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Što se ovog prvog tiče, nemam problema ali ja sam odmah prvi dan ugasio onaj noise reduction, moguće da je zbog njega.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako već postoji problem sa zvukom, kako čujete nekoga, da možda nije problem možda sa kvalitetom signala i/ili mrežom uopće tamo gdje ste razgovarali {#} ??!!

Činjenica da to nije nov problem, problem koji ima samo SGS3, to je problem na koji sam ja nailazio preko nekoliko puta u zadnjih 15 godina, na skorom svim mobovima, tako da sam sklon povjerovati u problem mreže i/ili čak i interferenciju signala prije doli problema kod samog moba!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Probao sam HTC Wildfire i Xperia Mini na istom mjestu.

Kvatric, btw. Nema sanse da je los signal.

17 godina

Imal sam isti problem na xperiji s, čini mi se da nije to samo do samsunga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dachande kaže...

Probao sam HTC Wildfire i Xperia Mini na istom mjestu.

Kvatric, btw. Nema sanse da je los signal.

Ma nije, barem po mojem shvaćanju bitna lokacija toliko, već je bitno ono što te okružuje, a makar na Kvatriću imaš toliko visokih zgrada, toliko signala, ali kao što si rekao, probao sa nekoliko mobova, tako da {#} posumnjat u (ne)kvalitetu neke komponente u mobu, to bi bilo malo budalasto/djetinjasto od Samsunga, zar ne, ako je to u pitanju!?

Inače ja sam na takve probleme nailazio iu Klc, i u Zg, ali i u Crikvenici, Rijeci, jednom čak i na Krku, točnije Malinskoj, mob HTC DHD, tako da sam ipak skloniji predmnjevati da je stvar u signalu i mreži prije nego doli moba!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Poprilično sam siguran da je noise reduction u pitanju, jer kako je forumaš rekao, problem se dešava kada malo odmakne mobitel od lica. Ja imam ugašen noise reduction i nemam taj problem. Sjećam se da me sugovornik na prvom telefonskom razgovoru lošije čuo, zato sam odmah i ugasio ovaj feature.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 13:52 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozda nisu svi s**bani, al znam da se to na mojem cesto desava. I da, moguce da je do noise cancellationa. Kada ga iskljucim, bolje je.

Imam jednu trasu koju prolazim, dubrava-kvatric vec godinama, i nisam imao problema na starom wildfireu, niti na xperii. Ovaj mi daje problem.

Mislim, ne pljujem po mobu. Odlican je, odusevljen sam sa svim onim pametnim sitnicama, i sa brzinom, ekranom, surfanjem, igranjem, svim.

Ali takve neke osnovne stvari me smetaju. Los zvuk ponekad. Neimanje text reflowa. Brisanje data countera kada ugasim mob.

15 godina
neaktivan

ne znam, da tako loše namješta svjetlinu, pogotovo top uređaj kao što je s3...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je, bilo je do "noise reductiona", sad se čuje savršeno čak i kad mikrofon poprilično udaljim od usta... hvala na savjetu!

sad me još jedino muči automatska svjetlina ekrana, a dok se ne nađe riješenje opcija je isključena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:47 (tbusljet).
17 godina

Jel sam ja slijep il kaj, ne vidim nigde taj noise reduction?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Jel sam ja slijep il kaj, ne vidim nigde taj noise reduction?

Call Settings. Uđi u dialer prvo.

Dachande kaže...
...

Mislim, ne pljujem po mobu. Odlican je, odusevljen sam sa svim onim pametnim sitnicama, i sa brzinom, ekranom, surfanjem, igranjem, svim.

Ali takve neke osnovne stvari me smetaju. Los zvuk ponekad. Neimanje text reflowa. Brisanje data countera kada ugasim mob.

Ovo sam upravo isprobao i kod mene je sve ok, counter se definitivno ne briše nakon restarta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 17:19 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Gdje je taj call setings?? ja ne nađem, može mala pomoć, hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 20:30 (Prim).
14 godina
neaktivan

našao sam ovaj konverter na e-bayu i sad me zanima dali bi to radilo da spojim mob preko mhl kabla i tog konvertera na TV?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prim kaže...

Uđeš u "Phone" (Dialer), tamo otvoriš izbornik (lijeva kapacitivna tipka) i odabereš "Call settings". Potom odeš u "Additional settings" i tu pronađeš "Noise reduction" opciju.

17 godina

Koju maskicu uzeti; ali da nije jako tvrda i u plavoj boji.Da ne izgubi oblik i da dobro prijanja uz uređaj.

Ima li netko preporuku???

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Zašto bi itko htio koristit defaultni browser i/ili touchwiz?

Za prvo jer radi bolje i brže od većine drugih browsera, Chrome mi je uz njega bio jedino dobar, ali sad je sa finalnom verzijom postao štekav

tbusljet kaže...

2. brightness displeja mi je na "automatic brightness", i opcija "auto adjust screen power" mi je uključena. primjetio sam da mi se ponekad svjetlina "naglo" mijenja, s tim da sam u zatvorenom prostoru u kojem je svjetlo konstantno (nema naglih promjena u intenzitetu svjetla), a svjetlina na displeju mi se pojača, smanji, pojača, smanji, ali onako - dosta primjetnim skokovima.

To ti je vjerojatno jer prekriješ uređaj glavom, pa se nađe u sjeni, pa ga opet malo staviš pod izvor svjetla i tako... ili ga samo u nekom momentu nakosiš na svjetlo, pa onda u nekom momentu put zida i eto ga... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
goodie kaže...

Koju maskicu uzeti; ali da nije jako tvrda i u plavoj boji.Da ne izgubi oblik i da dobro prijanja uz uređaj.

Ima li netko preporuku???

Diztronic  TPU Case ako ciljaš na tak nešto

16 godina

Text reflow radi u Oera Mobile browseru {#} (znači NE Opera Mini nego Mobile)! Nadam se da će ovo nekome pomoći {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

nani mi ukrade tipke sa tipkovnice :D ,potvrđujem napisano!

13 godina
neaktivan
Pomagajte drugovi, pošto sam nov na androidu i to Ice Cream Sendviču 4.0.4. Galaxy s3 kad mi dođe Sms poruka, uredno ju pročitam ali mi na displeyu onom koji se pojavi kad otključam telefon ostane iznad pisma koji označava poruke broj kao da nisam pročitao i ne da se maknuti dok god ne ugasim i ponovo upalim telefon, o čemu se tu radi i šta mi je činiti. Da ga bacim u zid jer me nervira već 10 dana?

0 0 hvala 0
14 godina
patakmeister kaže...
Da ga bacim u zid jer me nervira već 10 dana?

To je rješenje svih tvojih problema. Tada vjerojatno više neće pokazivati tu ikonicu.{#}

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
patakmeister kaže...
Da ga bacim u zid jer me nervira već 10 dana?

To je rješenje svih tvojih problema. Tada vjerojatno više neće pokazivati tu ikonicu.{#}

Znam ali bi ipak htio to da riješim suptilnije bez zida :)

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Prim kaže...

Uđeš u "Phone" (Dialer), tamo otvoriš izbornik (lijeva kapacitivna tipka) i odabereš "Call settings". Potom odeš u "Additional settings" i tu pronađeš "Noise reduction" opciju.

ili nazoveš nekoga pa sve ovo što je monoza napisao.

17 godina
neaktivan

Meni se čini da je Samsung izlazak Jellya iskoristio kao izliku da doda još 1GB rama, a pravi razlog je to što jsu skužili da je 1GB jednostavno premalo za uvijek gladni TouchWiz. Konstantan redraw je postao pomalo naporan, 3-5 sekundi čekati da se sve iscrta je žalosno za ovakav mobitel. Usput se neki widgeti ne iscrtaju ispravno, poput alarm clock, pa još i to treba srediti. I tako poslije svakog otvaranja Chromea ili bilo koje aplikacije kojoj treba malo više memorije.

Ima još cijela hrpetina sitnih bugova ili jadnih funkcionanosti. Email notifikacije ne rade kada je mobitel na vibri, a slušalice su ukopčane, što je uobičajeno na svim ostalim mobitelima. Automatic brightness je tragikomičan. SMS aplikacija ima notification da je primatelj dobio poruku isključivo kroz novi SMS. Radio nema tracking pjesama (kao Track ID na Xperii). Po meni najveći bug je krckanje zvuka, koji nije riješen ni sa novim updateom od 75mb koji uskoro stiže. Wallpaper ne scrolla, aplikacije se ne mogu posložiti prema učestalosti korištenja, na lock screen se ne mogu staviti kontrole aplikacija. Na tipkovnici se ne mgu odabrati dva jezika. Plastika naprijed je tanka pa cijeli mobitel svijetli kad svijetli LEDica. Ima još toga ali ne mogu se sjetiti. Sitnice, da, ali ima ih. Baš mi se ne sviđa TouchWiz.

I znam da će sad hrpetina Vas ljutih 11godišnjaka urlikati da se mogu koristiti custom ROMovi i kerneli i djidje midje, ali od 20 milijuna korisnika Galaxya (ne znam jel uistinu toliko, bubnuo sam), koliko će ih zapravo customizirati mobitel. Niti 1%. Samsung se trebao više potruditi.

Nije ništa od toga dealbreaker, ali ovo bi trebao biti najbolji mobitel na tržištu. Pomalo mlak dojam ostavlja što ga više koristim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ali ako ti se TouchWiz ne sviđa, jednostavno si trebao na nekog drugog proizvođača ić. Sad ti ostaje jedino Custom ROM. 

BTW Krckanja više nema promjenom Kernela, kad se malo digne takt procesora.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

kao jednu od mana si naveo kad ti dođe izvješče pa ti za to obavjest dođe obična poruka.. inače samsung oduvjek ima tu praksu, koja i mene osobno muči.. punoviše mi se sviđala praksa Sonuya koji imaju kao neku običnu obavjest i to je to... ali ipak sam samsung fan jer sam sa sonyevim (tada sony ericson) imal jako loša iskustva i zauvijek sam ih prekrižio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo jos jednog vlasnika S3-ce :)

Da preselimo raspravu iz S2 teme, baterija na mom je dosta slabija nego na S2.

Stock 4.0.4 + root (radi dekodiranja), namjeravam cekat multicross, jel ima barem neki kernel da sredi bateriju?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Očigledno imaš defektnu bateriju - servis/garancija ti ne gine.

17 godina
neaktivan

Kad se javlja to krckanje, kod razgovaranja ili kod pustanja zvuka?

Jel ima S3 koji ozbiljniji nedostatak (osim tog upitnog kucista)? Nisam vise siguran, da zamijenim Desire sa njim ili ne.

@Mitsuoka: jesi li mozda usporedivao kvalitetu fotografija napravljenim sa Desireom i S3om, jel velika razlika?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:15 (PraskaviRepan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Kad se javlja to krckanje, kod razgovaranja ili kod pustanja zvuka?

Jel ima S3 koji ozbiljniji nedostatak (osim tog upitnog kucista)? Nisam vise siguran, da zamijenim Desire sa njim ili ne.

@Mitsouka: jesi li mozda usporedivao kvalitetu fotografija napravljenim sa Desireom i S3om, jel velika razlika?

Prilikom ugasenog ekrana (standby) i puštanja muzike na sluše.

Kućište je ludilo i bolje od S II. 

A mogu ti usporedit, imam još 2 Desirea, ali uspoređivao sam sa S II i naspram njega je već ogromna razlika. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice