Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.687
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Cek, bilo je novih postova upućenih prema tebi ili?

Ako su postovi upućeni tebi, doć će ti obavijest, ako nisu neće, niti su ikad dolazile. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Ja samo pratim neke stranice, znači nema poruka direktno meni. Na Desire-u bi uredno ima obavjest u notiff. baru?

14 godina
nani kaže...

Ja samo pratim neke stranice, znači nema poruka direktno meni. Na Desire-u bi uredno ima obavjest u notiff. baru?

To nije do mobitela nego do aplikacije. Ako možeš u njoj namjestiti da ti stižu notifikacije za svaki tweet neke osobe koju pratiš onda možeš rještiti problem, ako ne nema pomoći.

16 godina

Da. Zato sam i naveo o kojoj se aplikaciji radi (vidi link u mom ranijem postu). Znači ova app (iako je official twitter app) to ne može! Znam da ima tema za to, ali ipak, može prijedlog twitter app koja u notiff. bar-u prikazuje da ima novih poruka na stranicama koje pratim? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:39 (nani).
16 godina

Da li se vama Skype sam odjavljuje nakon nekog vremena iako je u postavljeno 'Go offline' na 'Never'. Zatim kad se idem ručno spojit uvik me traži password, zašto nema opcije da me zapamti (na mob-u). Također mi je u postavkama 'Sign in automatically' na ON.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

TweetDeck, Boid ce dobiti uskoro...

Galaxy S2 @ PFittech ROM GTX (stock ICS theme), Siyah 3.3.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo sad prebacujem neke stvari u mapu (ne na kartici nego u izborniku s aplikacijama) i sve je dobro ako odem na edit, prebacim jednu ikonicu u mapu i spremim pa ponovo edit...ali ako hoću prebaciti jednu, pa drugu, na toj drugoj mi se touchwiz sruši i piše touchwiz home has stopped working....nemam costume rom nego je mob samo rootan i stavljen je cwm recovery

EDIT: dok prebacujem više stvari s jedne stranice u mapu koja je na drugoj stranici onda se to ne događa

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:41 (mister11).
17 godina

Jel ko updejtal (KIES) mob, mislim da je update "težak" 9mb? Jel ima kakvih poboljšanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav.. koji video player koristite za gledanje filmova na uređaju.... probao sam onaj koji je gore ali ne može otvarati titlove, moboplayer opet ima titlove ali gdje treba biti š, č, ć ,đ itd su neki kineski znakovi.... dajte mi preporučite dobar video player tj. koji vi koristite.... hvala unaprijed, živili

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prim kaže...
Pozdrav.. koji video player koristite za gledanje filmova na uređaju.... probao sam onaj koji je gore ali ne može otvarati titlove, moboplayer opet ima titlove ali gdje treba biti š, č, ć ,đ itd su neki kineski znakovi.... dajte mi preporučite dobar video player tj. koji vi koristite.... hvala unaprijed, živili

Šta fali default playeru? Meni playa .mkv sa titlovima bez problema...

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
Prim kaže...

vlc.. u beti je, ali trebao bi raditi na s3,probaj..

17 godina

Updejtal mob, tražim neka vidljiva poboljšanja, inače nakon updejtanja, root se poništava..

Tak da sam ga opet moral rootat{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prim kaže...

mvideo player

vrhunski

podrzava sve vrste titlova

mozes mijenjat font, velicinu i poziciju

koristi samsung codec-e

super

14 godina
neaktivan

I BS player FREE je dobar....odma ti nađe i skine titlove,samo postaviš da hoćeš hrvatske titlove i postaviš u subtitle encoding windows-1250 za znakove čćžšđ

meni najbolji player

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 1:43 (LGA775).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Kako na mobu dobiti text reflow, mislin da sam se dobro izrazio, znači kad sam na webu pa zumiram tekst da mi se on prilagodi širini ekrana? Nervira me kad zumiram pa moram prstom pomicat lijevo - desno kako čitam. Koristim Dolphina ali tako je mislim i u default-nom browseru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene zanima da li je netko ovaj mobitel kupio u Tele 2 i da li je otključan? Sam uređaj u T-Mobile-u košta 5298kn, a to mi je ipak malo previše u odnosu na 4645kn koliko je u Tele 2. Ne bih na pretplatu, a rado bih ostao na sadašnjoj mreži zbog + cluba. Ako nije i Sony Xperia S će biti ok izbor pošto je dosta jeftinija.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
nani kaže...

Kako na mobu dobiti text reflow, mislin da sam se dobro izrazio, znači kad sam na webu pa zumiram tekst da mi se on prilagodi širini ekrana? Nervira me kad zumiram pa moram prstom pomicat lijevo - desno kako čitam. Koristim Dolphina ali tako je mislim i u default-nom browseru.

Izgleda da to Samsung Galaxy serija ne podržava{#}{#}, šteta jako korisna stvar. Riješenje je kako se piše Opera mobile browser, javim kad pokušam.

16 godina
Vortex kaže...

Mene zanima da li je netko ovaj mobitel kupio u Tele 2 i da li je otključan? Sam uređaj u T-Mobile-u košta 5298kn, a to mi je ipak malo previše u odnosu na 4645kn koliko je u Tele 2. Ne bih na pretplatu, a rado bih ostao na sadašnjoj mreži zbog + cluba. Ako nije i Sony Xperia S će biti ok izbor pošto je dosta jeftinija.{#}

Vip ti ne zaključava mob ( bar moj nije bio zaključan, neki i jesu) i na oglasnicima se može naći daleko povoljnije odcijene koju si naveo. Čak i ako je zaključan mislim da ti otključavanje (tvorničko) dođe 300 KN (vidi njuškalo). Jedino ako ti je opcija na rate onda...

16 godina
neaktivan

Rjesenje je da to ukljucis u postavkama. Ne mogu se sjetit tocno gdje ali mozes.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Rjesenje je da to ukljucis u postavkama. Ne mogu se sjetit tocno gdje ali mozes.

Ako mislis na text reflow, ne, toga nema na GS3.

Isto kao sto nema scrolling wallpapera kao na ostalim jer touchwiz to nema.

16 godina
neaktivan

Ima, al ne u smislu da ce ti tekst zumiranjem podesit, nego ti odaberes postotak zooma koji ces koristit i on ti prilagodi stranicu.

17 godina
Mitsuoka kaže...

Ima, al ne u smislu da ce ti tekst zumiranjem podesit, nego ti odaberes postotak zooma koji ces koristit i on ti prilagodi stranicu.

Da, radi samo za jedan double tap.

Ne radi za proizvoljni zoom.

Inace, odusevljen sam s mobom, al ove neke stvari me zivciraju skroz. Stvarno neki debili u Samsungu rade softver. Toliko truda oko sitnica koje nisu bitne, vec su samo kozmetika, a osnove stvari ne rade.

16 godina

Zašto bi itko htio koristit defaultni browser i/ili touchwiz?

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position 50% - Bridges - Isolation Play - Green Fairy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanjce...dali bi šljakalo da s ovim kablom preko MHL-a povežem mob i vga monitor

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tražim korisničke upute na Hrvatskom jeziku.Ako netko zna link bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina

----------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 8:53 (zvonac).
14 godina
neaktivan
LGA775 kaže...

Imam jedno pitanjce...dali bi šljakalo da s ovim kablom preko MHL-a povežem mob i vga monitor

Nebi jer je VGA analogni port a HDMI digitalni i to bez nekakvog pretvaraca nema sanse.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
16 godina

Nema ni Opera text reflow, baš kao što neko reče ranije stvarno je žalosno da ovakve sitnice nisu prepoznate kao dobrodošle jer stvarno olakšavaju svakodnevno korištenje mob-a. Oni koji su koristili HTC znaju koliko je ovo korisno :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupio sam samsung galaxy s3 prije 2 tjedna i imam nekoliko problema, tj. zapažanja:

1. dosta ljudi s kojima pričam preko moba mi kaže da me čuju "kao iz bunara", skontao sam da se to događa kad mobitel ne držim točno uz lice, čim ga odmaknem koji centimeter - to se dogodi.

2. brightness displeja mi je na "automatic brightness", i opcija "auto adjust screen power" mi je uključena. primjetio sam da mi se ponekad svjetlina "naglo" mijenja, s tim da sam u zatvorenom prostoru u kojem je svjetlo konstantno (nema naglih promjena u intenzitetu svjetla), a svjetlina na displeju mi se pojača, smanji, pojača, smanji, ali onako - dosta primjetnim skokovima.

jel netko ima sličnih zapažanja?

1 0 hvala 0
17 godina
tbusljet kaže...

kupio sam samsung galaxy s3 prije 2 tjedna i imam nekoliko problema, tj. zapažanja:

1. dosta ljudi s kojima pričam preko moba mi kaže da me čuju "kao iz bunara", skontao sam da se to događa kad mobitel ne držim točno uz lice, čim ga odmaknem koji centimeter - to se dogodi.

2. brightness displeja mi je na "automatic brightness", i opcija "auto adjust screen power" mi je uključena. primjetio sam da mi se ponekad svjetlina "naglo" mijenja, s tim da sam u zatvorenom prostoru u kojem je svjetlo konstantno (nema naglih promjena u intenzitetu svjetla), a svjetlina na displeju mi se pojača, smanji, pojača, smanji, ali onako - dosta primjetnim skokovima.

jel netko ima sličnih zapažanja?

Ovo prvo da, definitivno. I ne kuzim. Uzas.

A drugo mi je smetalo odma prvi dan, pa sam ugasio automatic brightness, jer je glup. Baterija je dosta jaka da mi izdrzi sam normalnim brightnessom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice