Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.356
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

ne znam jel itko to primjetio, ali našao sam "grešku" u smart stayu....ne radi ako je oko vas mrak jer vas kamera ne "vidi" u mraku xD....ništa strašno, ali zanimljivo

16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

ne znam jel itko to primjetio, ali našao sam "grešku" u smart stayu....ne radi ako je oko vas mrak jer vas kamera ne "vidi" u mraku xD....ništa strašno, ali zanimljivo

Pa i sam uređaj te kod paljenja tog feature-a upozori da u mraku možda neće raditi...

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
mister11 kaže...

Sta je tu zanimljivo?Logicno je da nece raditi po mraku jer nemoze prepoznati lice.Jedino mozda da su postavili neku infrared kameru ili da ti nekakva bljeskalica blješti u oči dok gledaš u ekran,a to bi bilo neprihvatljivo.

Btw. Na Rguiu ne radi ni po danu ni po noći i to je trenutno jedina mana Roma,sve ostalo je jako dobro.

Edit: Nisam ga ni pohvalio i evo vec piz****ja. U About phone/ battery status ne idite. Probao sam par puta i izbacilo bi me i na trenutak bi ostao bez signala,ali zadnji put mi se sve shebalo.Ostao sam potpuno bez mreze,nije me trazilo pin( tipicni simptomi gubitka IMEIA) i nisam uspio uci u nijednu aplikaciju.Nije pomoglo ni reflashanje roma.Tek nakon full wipea i flashanja siyaha mi se vratio u funkciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 18:51 (mnjikloh).
14 godina
neaktivan

jesam,HTC i bez problema sam se spajao na mrežu. Čuj, ne bih volio ispasti laik ali bio sam u VIP-u gdje sam ga i kupio,rekao u čemu imam problem i cura je nakon par sekundi prčkanja po njemu uspjela skinuti preko wirelessa par igrica. Došao sam kući,probao upaliti wi-fi i ništa. Upalio sam stari HTC i uredno se mogu spojiti i skidati aplikacije. U kutiji s mobitelom dobio sam samo kratke upute tipa kako staviti SIM karticu i ostalo,sad tražim na netu kompletna uputstva ali bez uspjeha

14 godina
protjeran

Pitaj si kolegu Mitsouka na PP, vec je rekao da ti mozda mob nije kompatibilan sa ruterom.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni baterija super traje, oko 6 sati screen-ona, što je oko 25-30 sati ukupno.

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruno10 kaže...

Jel ima netko da je kupio mob u Vipu na pretplatu pa da mi kaže dal dolaze kodirani ili otključani na sve mreže?

Ja sam htio kupiti u vipu ali uzimaju 500kn da ti ga otkodiraju naravno i jamstvo uz otkodiranje, pa sam ga na kraju uzeo u t-comu takodzer zakljucan na t-com al posto dosta tog kod t-coma imam onda mi i ne smeta zasto je zakljucan kod nji

14 godina
odjavljen
Kako to da mi trosi 500 mb rama kada je sve ugaseno, nije to puno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, namjeravam uskoro kupiti SGS3, i uspoređujem i9300 globalnu verziju s onima u SAD-u za AT&T, T-mobile i Verizon. Ostao sam šokiran kad sam vidio da njihove verzije imaju 2GB rama, a ovaj 1GB. WTF??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel ima ko problema prilikom pozivanja? Da sugovornici zvuce ko roboti? Kao da pricam kroz zljeb.

16 godina
Al oni imaju shit graficku, dual core procesor, zakljucani bootloader i nemaju podrsku modding zajednice.
s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
17 godina
Ima li još tko problema sa spajanjem moba na PC nakon updatea firmwarea? - stalno faila instalacija MTP drivera
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Latz kaže...
Ima li još tko problema sa spajanjem moba na PC nakon updatea firmwarea? - stalno faila instalacija MTP drivera

Mnogima ne radi Kies kak spada. Stavi si rom i gotovo.

daniel
15 godina
neaktivan

:) Ovo djubre je stvarno veliko i treba koristit obje ruke, sad vidim da je S2 bio taman al naviknut cu se :)))))

Zasto mi ne ocitava SD karticu na kojoj su mi podatci sa S2-jke???????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
Latz kaže...

Mnogima ne radi Kies kak spada. Stavi si rom i gotovo.

Ma mutava situacija - nisam ni imao Kies instaliran - jer nit mi treba nit sam ga ikad koristio - i radilo sve normalno - sad dođe update, nakon njega mi ponovno oće instalirati drivere i ne može i efektivno ne vidim mobitel u windowsima

Nikakav update na windowsima nije rađen u međuvremenu - a kad ga spojim na laptop uredno instalira kao portable device i ni ne pokušava instalirati MTP ...

više mi se čini kao neka windows glupost (opet) nego mob ...

16 godina
neaktivan

Ti ocigledno jos ne kuzis kako Android funkcionira :P

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Aj nek neko proba staviti live wallpaper onaj koji dolazi predinstaliran, kad se pojavljuju naslovi vjesti iz novina. Meni radi, al kad pritisnem na "postavi" se smrzne, tak da nema koristi. Zanima me dal vama sljaka?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Aj nek neko proba staviti live wallpaper onaj koji dolazi predinstaliran, kad se pojavljuju naslovi vjesti iz novina. Meni radi, al kad pritisnem na "postavi" se smrzne, tak da nema koristi. Zanima me dal vama sljaka?

Ja sam postavio i šljaka,al ima jedna caka ne podržava našu državu,znači da može stavljati vijesti iz amerike,njemačke,japana itd. tako da je bezveze to stavljati

a opet troši ti internet bezveze

malo sam gledao po youtube-u i naišao na ovo

zgodna stvarčica što se mene tiće

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 4:08 (LGA775).
16 godina
neaktivan
xabi4 kaže...

jesam,HTC i bez problema sam se spajao na mrežu. Čuj, ne bih volio ispasti laik ali bio sam u VIP-u gdje sam ga i kupio,rekao u čemu imam problem i cura je nakon par sekundi prčkanja po njemu uspjela skinuti preko wirelessa par igrica. Došao sam kući,probao upaliti wi-fi i ništa. Upalio sam stari HTC i uredno se mogu spojiti i skidati aplikacije. U kutiji s mobitelom dobio sam samo kratke upute tipa kako staviti SIM karticu i ostalo,sad tražim na netu kompletna uputstva ali bez uspjeha

Da ti mozda nemas PPPoE konekciju?

I possess a skill to google.
17 godina
Diplomat kaže...
Kako to da mi trosi 500 mb rama kada je sve ugaseno, nije to puno?

Samsung efekt na androidu - tj. crapfest nabacanog sranja u sustav od kojeg ti barem pola neće nikad biti potrebno ...

17 godina
Mitsuoka kaže...

Ti ocigledno jos ne kuzis kako Android funkcionira :P

Ako si meni odgovarao onda barem pojasni što misliš jer ovo je bolje ni ne napisati kao odgovor ...

16 godina
neaktivan
Latz kaže...

Ako si meni odgovarao onda barem pojasni što misliš jer ovo je bolje ni ne napisati kao odgovor ...

prije korištenja foruma je preporučljivo naučiti kako ga koristiti ;) (nadporuka)

I potrošnja RAM-a nije do Samsunga, nego do Androida. I AOSP troši koliko je moguće.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 9:49 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan

Zasto mi mob ne vidi Micro SD karticu ??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokušaj je formatirati, koji je format? Treba biti FAT32...

13 godina
protjeran

Frend ima SGS3 i baterija mu traje samo 12h. Kad ide u task manager ima puno otvorenih aplikacija koje nije niti koristio, zatvori ih, i onda se opet pojave nakon nekog vremena....Postoji kakvo rješenje? btw štednja baterije ne pomaže.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bila mi je u S2 , kako da formatiram? preko kompa ili mogu u recoveryu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...
Latz kaže...

prije korištenja foruma je preporučljivo naučiti kako ga koristiti ;) (nadporuka)

I potrošnja RAM-a nije do Samsunga, nego do Androida. I AOSP troši koliko je moguće.

Troši koliko je moguće kad ti pokreneš, instaliraš itd itd. - aplikacije gutaju koliko im treba, ali kad imaš nabacano hrpu sranja koja ti ne trebaju, a u Samsungovom softveru toga stvarno ima koliko hoćeš onda je to nešto što ti ne možeš (bez rootanja i prčkanja) uninstalirati i tako si osloboditi dio te memorije ....

Pa to i rade u custom romovima - izbacuju bloatware i nepotrebne aktivne aplikacije i servise koji samo žderu memoriju, a korisniku nije ostavljena (od proizvođača) opcija želi li to ili ne

Problem kod tvojeg komentara o 'korištenju foruma' je to što niti si ako znaš da se to nalazi negdje (pa makar u ovom threadu pa da nisam vidio) nisi u to uputio nego si dao potpuno beskorisnu opasku koja ne služi ničemu -- mislim da ti to isto spada pod 'korištenje foruma'

16 godina
neaktivan
cassiopean kaže...

Bila mi je u S2 , kako da formatiram? preko kompa ili mogu u recoveryu?

Nemoj nista u recoveryu radit oko SD-a, meni se prije 3-4 godine tamo shebala SD, i jedva sam rješio problem. Sad jel sigurnije ne znam, ali iz principa necu vise nikad tamo ista radit sa SD-om. 

17 godina

Nema mi S voice ikone u applikacijama.....dali je moguće da sam obrisao ili deinstalirao?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Latz kaže...

Troši koliko je moguće kad ti pokreneš, instaliraš itd itd. - aplikacije gutaju koliko im treba, ali kad imaš nabacano hrpu sranja koja ti ne trebaju, a u Samsungovom softveru toga stvarno ima koliko hoćeš onda je to nešto što ti ne možeš (bez rootanja i prčkanja) uninstalirati i tako si osloboditi dio te memorije ....

Pa to i rade u custom romovima - izbacuju bloatware i nepotrebne aktivne aplikacije i servise koji samo žderu memoriju, a korisniku nije ostavljena (od proizvođača) opcija želi li to ili ne

Problem kod tvojeg komentara o 'korištenju foruma' je to što niti si ako znaš da se to nalazi negdje (pa makar u ovom threadu pa da nisam vidio) nisi u to uputio nego si dao potpuno beskorisnu opasku koja ne služi ničemu -- mislim da ti to isto spada pod 'korištenje foruma'

Da, ali to je sasvim nepotrebno radit, baš radi toga kako Android funkcionira. Zašto ne iskoristiti snagu koju neki uređaj ima...

Proizvođač ne daje opciju radi toga jer sve te aplikacije trebaju kako bi prenijele iskustvo korištenja koje žele (bar Samsung ima tu filozofiju), a isto tako ti taj proizvođač daje na izbor da makneš (dok neki drugi, tipa SE tu mogućnost nisu davali dok se ljudi nisu pobunili, pa su otključali bootloader)

A kad ti treba nacrtat.... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice