Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.922.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Napokon je došao.

Super je, jedino mi se ne sviđaju hard caseovi kaj dodju s njim (al su fensi).

Baterija traje super s tim da je nisam kalibrirao, 2h 20m je trebalo da dojde sa 55% na 15% (screen on cijelo vrijeme).

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
8ax kaže...

Napokon je došao.

Super je, jedino mi se ne sviđaju hard caseovi kaj dodju s njim (al su fensi).

Baterija traje super s tim da je nisam kalibrirao, 2h 20m je trebalo da dojde sa 55% na 15% (screen on cijelo vrijeme).

Kakva kalibracija? Na XDA sam čitao da je to old tech i da to uopće nije potrebno.

I possess a skill to google.
17 godina

moras je kalibrirat ;) bolje ce ti trajati ...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

moras je kalibrirat ;) bolje ce ti trajati ...

Možeš li ovo potkrijepiti dokazom? Link na objašnjenje će biti dovoljno.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:03 (Minoza).
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Greška opet, ove baterije se NE KALIBRIRAJU. Rekoh, ove baterije NEMAJU ''pamćenje''.

Ovo što si ti stavio se rabi onda kada se uređaj gasi, a na battery statusu piše da ima još ??% baterije. Recimo meni se na Desireu gasilo, a pisalo je da ima 14% baterije. Ili kada uređaj napuniš do kraja, a piše ti da ima 90% baterije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:14 (Mitsuoka).
16 godina

Mislim na kalibriranje battery statsa, jer se nekad krivo pokazuju postoci, ne mislim da će to produžit trajanje, nego je možda baterija ustvari bila na 30%, a Android je pokazivao više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

netko stalno spominje placanja SGSIII 5000 kn.

ja sam ga platio 1500 kn, VIP pretplata 150 kn x2 godine. da sam imao nov Bug prije kostao bi me 1000 kn. bas me zanima taj "mit" pa sam stavio glasanje

3 Platio sam ga 5000 kn
4 Platio sam ga manje od 4000 kn
2 Platio sam ga manje od 3000 kn
2 Platio sam ga manje od 2000 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ne pricas istinu.

Tarifa 150 ne postoji u VIP-a.

Postojala je savršena tarifa od 150, ali na nju nije bilo popusta na telefone.

Postoji tarifa 222kn i na njemu je 16GB verzija 1999kn.

Bok.

17 godina
hrabri zec kaže...

netko stalno spominje placanja SGSIII 5000 kn.

ja sam ga platio 1500 kn, VIP pretplata 150 kn x2 godine. da sam imao nov Bug prije kostao bi me 1000 kn. bas me zanima taj "mit" pa sam stavio glasanje

pa da platili smo ga mi koji smo uzeli samo uredaj  ;) 

14 godina
protjeran

Imal sam oko 10 pretplata u sve 3 mreze do sad i to je najveca ciganija koja postoji. Ovak u tarifi 150 (ak postoji) budes platil puno vise mob kad izracunas i to s tim da ga onda furas 2 godine dok ti ne istekne pretplata. Nikad vise pretplatu, samo kes!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 21:35 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Imate preporuku za neki odličan launcher?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zapravo ta pretplata je mamilica das malo za mob onda te deru 2 godine i kad ga kao otplatis vec je old news a i kako je gore rekao kolega vise ti na kraju izadnje 

dok kad kupis mob nikome nisi duzan nista mos radit 100 konbinacija koje god zelis ... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Bok.

Eh sad bi ti se ja trebao opravdavati. I hocu, ali ne opravdavati nego objasniti.

Da, imam neku poslovnu tarifu, tj. moja gospodja na ciju je firmu. Racun mi rijetko prijedje 200 kn, a u racun sam dao dva starija mobitela. VIP flipswap, staro za novo... {#}

17 godina
hrabri zec kaže...
Dachande kaže...

Bok.

Eh sad bi ti se ja trebao opravdavati. I hocu, ali ne opravdavati nego objasniti.

Da, imam neku poslovnu tarifu, tj. moja gospodja na ciju je firmu. Racun mi rijetko prijedje 200 kn, a u racun sam dao dva starija mobitela. VIP flipswap, staro za novo... {#}

Ne moras se opravdavati.

Ali nemoj obmanjivati narod {#}

Sad ce svi misliti da ima nekih super duper pretplata na vipu {#}

14 godina
protjeran

GO, sa definitivno najvise tweakova i plugina.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

GO, sa definitivno najvise tweakova i plugina.

Imal sam ga na xperiji s, i malo je trzal, baš mi ne ulijeva previše povjerenja, unatoč hvalospjevima o njemu..

A bum ga stavil pa bumo vidli kak bu delalo...

Ak imate još preporuka, samo recite..

17 godina
neaktivan

Pozdrav!
Čuo sam za ovaj Jelly Bean OS, kada to dolazi na Galaxy S3 i hoću li moći koristiti applikaciju google search?

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 22:44 (dooma).
13 godina
neaktivan

dolazi u Q4 ove godine koliko sam ja čuo

pitanje, vezano za smart stay (ako se tako zove ono dok me mob gleda)....sve je ok dok ja stalno gledam u ekran...e sad problem(?) nastaje dok se prvi put pojavio oko i skuži da je ne gledam u ekran i onda ja pogledam prije nego se pojavi drugi puta i dok se drugi puta pojavi i vidi me umjesto da se osvjetli ekran on se ugasi...

17 godina
neaktivan

aha, zanimam me samo kako da dobijem taj google search, predobar je 10 puta bolji od siri-a :) ili moram cekat Jelly Bean

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina

Imal sam oko 10 pretplata u sve 3 mreze do sad i to je najveca ciganija koja postoji. Ovak u tarifi 150 (ak postoji) budes platil puno vise mob kad izracunas i to s tim da ga onda furas 2 godine dok ti ne istekne pretplata. Nikad vise pretplatu, samo kes!

po kojoj logici?? zato jer se nisi znao kontrolirat sa potrošnjom?? jedino se ne isplati u t-comu uzet sa novim total + tarifama M,L.........(da ih dalje ne nabrajam) jer uz flet opciju sve ostala veče tarife gobe smisao.... ja sam ga uzel u extra total s+ tarifi i uz neku siću bodova, došao me 3,5k kn, u tarifi sam aktiviral flet opciju, imam 21 god i to me dođe 125kn/mj sa rad frekvencijom i svime.. ako računaš 125*24= 3000 + 3500kn mob je 6500k kn..  + uz to da računaš da surfam šaljem poruke i zovem koga i kad god želim da me baš boli ona stvar za to sve..

prije sam koristil bonove imal sam po 150kn mjesečnu potrošnju (bilo bi i više da sam imal para da si kupim bon), nakon toga samo pretpaltu u kojoj sam se jako kontroliral oko 120kn/mj da mi ne dolaze preveliki računi, pa jedno vrijeme komb i pretplate i bonova tu sam također trošil oko 120kn/mj (oko 70kn pretplata i jedan bon eventualno za neke tarife ili pogodnosti) ali sam shvatil da nema smisla da u srednjij ili na faxu se preseravam sa 2 moba sam ostao samo na pretplati.. dobim mob jeftinije, a tolko i realno mjesečno trošim...

a sad mi odg ako ti kupiš mob za 5k kn, i 2 god trošiš na kupovinu kartica, mjesečno barem po 50kn taj te mob košta 6200kn (ako samo potrošiš 50kn/mj) a ako si odrasla, društvena osoba čisto sumljam da možeš samo 50kn potrošit....

16 godina
neaktivan

4mal kaže...

zapravo ta pretplata je mamilica das malo za mob onda te deru 2 godine i kad ga kao otplatis vec je old news a i kako je gore rekao kolega vise ti na kraju izadnje 

dok kad kupis mob nikome nisi duzan nista mos radit 100 konbinacija koje god zelis ... 

vi ocigledno ne razumijete smisao pretplate, a to je da minimalno potrošiš tarifu koju imaš, a ne da uzmeš pretplatu koju ne možeš iskoristit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kak je kod vas radi aplikacija, SuperSu?

Pokrenem Busy Box, i javi mi SuperSu se zaustavio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Probaj pokrenut Fix Permissions u CWM-u.

17 godina
8ax kaže...
zvonac kaže...

Probaj pokrenut Fix Permissions u CWM-u.

Ne vidim nigde tu opciju.. jel ima veze kaj koristim stariju verziju 3.55?

14 godina
protjeran

Evo da javim (skoro sam zaboravil) kak je proso rom i kernel. Prvo kad sam stavil Turkbay V1 i Siyah 3 mi je stekalo, pa sam vracal Criscelo i kombiniral stariji Siyah i Frenky sa ova dva roma, i uvijek isto. Onda sam na kraju stavil Turkbay i Siyah (Siyah dolazi s njim) i nakon flesanja ostavil mob 10-tak minuta da se "ohladi" i ti je bili to. Nema stekanja, nema lagga, sve OK, pa ko voli....

I meni se SU zaustavlja svako malo, i ne znam zakaj?????

daniel
17 godina
odjavljen

Evo da javim (skoro sam zaboravil) kak je proso rom i kernel. Prvo kad sam stavil Turkbay V1 i Siyah 3 mi je stekalo, pa sam vracal Criscelo i kombiniral stariji Siyah i Frenky sa ova dva roma, i uvijek isto. Onda sam na kraju stavil Turkbay i Siyah (Siyah dolazi s njim) i nakon flesanja ostavil mob 10-tak minuta da se "ohladi" i ti je bili to. Nema stekanja, nema lagga, sve OK, pa ko voli....

I meni se SU zaustavlja svako malo, i ne znam zakaj?????

Mene na Samsungovom romu (Galaxy SII) hebe ista stvar, SU bloka stalno.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
16 godina

Dafuq, ukljucio sam Power Saving, i sad mi je Android OS usage na 100%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A onda je to do softa, pošto sam čital na xda, di se ekipa isto žali na taj problem...

EDIT: zvijer od case-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 20:49 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice